2 dagar kvar

har vart jätte dålig nu på sista tiden och blogga, men jag hinner faktiskt inte..

2 dagar kvar till kreta så de är rätt mycket just nu.
de ska bli så skönt och få komma bort, de är verkligen behövligt just nu!
sitter nu och fixar låtar som man kan dunka på stranden så att vet ni någon bra låt, skriv gärna!!!

Ciao

1 vecka kvar

Woohoo bara en vecka kvar till kreta! Så skönt..
I fredags var de studentfirande för Lollo! Måste ju säga bra jobbat Lollo, riktigt bra jobbat!
Självklart har jag lyckats blivit sjuk nu, kan kanske vara efter flaket eller när jag gick hem på natten! Men jajja..

Idag blev de en del shoppat , för de mesta saker som verkligen behövs!


Imorgon är de hel dag på jobbet vilket inte allt känns taggat med tanke på hur jag mår. Men men de är sista rycket innan kreta så de e bah köra!!


Allt för mig

10 dagar kvar

Dålig med upptaterande från min sida.. I tisdags blev de en himmla lång dag! Hel dag på jobbet sen direkt hem till Lollo för att chilla bara, men när Martin skulle köra hem mig så hamnade vi ett gäng på gustavsudde istället, och satt där och njöt av kvälls solen! Riktigt mysigt va de. Igår så va jag duktig och klippte gräsmattan hemma, sen i panik kommer jag på att morbror stängt av vattnet för han höll på med rören! I paniiik ringer jag mamma och bah jag är törstiiiiig.. Hon bah: du får ta en öl eller cider så länge! KUL de släcker jöh inte törsten! Haha aja blev en cyckeltur till centrum istället! Så på kvällen åkte jag till Karro om bara hade de mys! Nu sitter jag på tåget på väg till skolan efter att suttit i kungsan och pluggat körkorts teori och sen blev de en fika med Marina.. Hann kika lite i affärer också! Men nu är de iaf dags för en avslutnings fika med svenska läraren!! Pussis

12 dagar kvar

god morgon! Är verkligen jätte trött, men de e bah ta sig i kragen och göra sig iordning för jobbet! Blir som sagt en lång dag för mig idag, men de e najs!!

Allt för mig / N

RSS 2.0