torsdag kväll



Haft en mysig dag idag med Sariiis! Satt på ett fik och pratade en himla lång stund !!! Och mycket vare vi hade och prata om må jag säga!
När jag skulle hem så va busschauffören helt dum i huvudet! Så de va tur att jag va på bra humör asså..

E jäkligt trött sen igår så funderar på och krypa ner till sängs och se på en film. Känns mys i de här vädret också!! Så Ciao


1 vecka kvar!!! :D

Bara en vecka kvar nu, och tiden går bra jäkla fort asså! Ordspråket "Det går fort när man har roligt" stämmer nog ganska bra, men ändå jag har försökt ha lite tråkigt bara ha lite dö tid, men har inte gått så jätte bra. Hamnade på tegel igår kväll me ett härligt gäng!!
Dock problem me att få tag i taxi hem sen..

Sitter och bara ser på One Tree Hill och vet om vad de är för bajs väder ute... Ska iaf träffa Sariiis idag så de ska blu mys!!

/ N

film mys och shopping med J

Hade film mys med Jessica igår! Vi såg på Precious  den handla om en tjej som bor med sin mamma och blir totalt ner tryckt utav henne. Hon blir våldtagen utav sin pappa har fött ett av hans barn och är gravid med de andra. Mamman är så avensjuk och tycker att de är dotterns fel allting.
Jag tycker den va bra, men ändå så hände det inte så jättte mycket. Men de som va extra bra va att hon aldrig slutade tro på sig själv och att hon alltiid drömde sig bort.

så idag blev de en shopping tur. Fick en del shoppat kanske lite för mycket. Men äsch då..

juste! Tack för kommentaren om hur man ska ändra bild, men de finns inget som heter de! Min kompis har också Windows 7 och hon gör precis så som du sa, men de är nått me min dator. Får åka dit där den är köpt och fråga helt enkelt.. Men tack ändå =)

/ N

tisdag

har nyligen haft trevligt besök tvilliingarna va här och sa hej! alldelses för länge sen man träffade dom...

 Farsan kan väl egentligen inte säga att den har någon direkt handling. Lite som Kopps och Jalla jalla. Den hade sina roliga stunder, men de är nog ingen film jag ser igen. Visst att man kan se den, men en gång räcker tycker jag.

/ N

9 dagar kvar

Nu är det inte långt kvar må jag säga!! Wiie

Tog en härlig lång promenad med Jessica igår igen, vi har iaf hittat våran favvo runda!! thihiii Lite kul att de finns som en mini stad dära. Vi försökte få någon bra bild på de, men de e svårt för er och se att allt är förminskat! men de äre iaf bah satt ni vet..

   haha Jessica väntar på bussen (Ir?)  hihii jag leket TUFF TUFF TÅG!!!
Fick ett otroligt trevligt samtal igår också som jag blev så jäkla spidad för.. woohooo

Pussis

10 dagar kvar

Yes nu är den MIN Snabba cach!! Vill bara lägga mig och se på den nu direkt, men har redan sätt den tre gånger och försöker hålla mig lite så att jag kan se den me någon som inte sätt den..
Va iaf på en lång promenad med Lalin igår och de va super härligt. Sedan åkte jag hem till Josefin och såg på film och babblade lite!
 Vi såg på Två skall man vara handlar om Amanda som bor på ett barnhem och är föräldralös och sedan om Alyssa som har en jätte rik pappa och äger ett sommarläger dit barnhemet brukar åka. Så en dag så krockar Amanda&Alyssa med varandra och ser att dom är identiskt lika varandra. Bestämer sig självklart för att spela varandra lite. Och självklart blir de till ett äventyr.
Jag tycker om tvillinga Olsens filmer är bra och de va även denna. Dom är roliga. Sedan blir de roligare när dom är mindre för att då handlar det inte bara om att dom blir poppis och får precis vilken kille dom vill. HöHö Så om ni gillar deras filmer så rekommenderar jag denna också, den är väldigt lik föräldrafällan

/ N

YES ÄNTLIGEN

Woohoo äntligen har Snabba cash kommit ut på DVD !!! Snart är den min kan jag säga. Bästa !!
Va ute igår och hade en grymt rolig kväll, och jag gjorde precis som man ska göra. Man ska sluta när de är som roligast och de va precis så jag gjorde så att de va lyckat!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fundera på om jag ska dra en donken innan jobbet eller käka nått här hemma. (Hahaa rätt illa att jag är osäker på min svenska nu när jag skriver.. Hahaa illa nicole illa)

/ N


ryck

fick ett ryck att göra om min blogg! är inte riktigt klar än (bilden ska jag försöka få större) men känner att magen kurrar och att de är dags att gå ner och käka lite!!

hmm



vet ärligt inte riktigt vad jag ska tro..
men aja! Har lovat mig själv att börja ta livet lite som de kommer och inte planera så jäkla mycket!!


filmer


Wallander ARVET
har inte så mycket och säga om denna film. Jag brukar alltid tycka Wallander filmerna är bra, men den här va faktiskt inte de. Såg den i måndags och jag minns knappt vad den handlar om. Ingen film jag skulle rekomendera iaf..



Raise Your Voice handlar om en tjej som älskar att sjunga. Men hennes pappa släpper inte iväg henne till LA på en sommarmusik skola. Men en dag så bestämmer hos sig för att ljuuga för honom och åka dit utan att han vet om de. Där hon också träffar en söt kille som hon blir intresserad av.
En mycket mysig film, rekommenderar den verkligen. Kan väll säga att de är en tjej film.



Dear John handlar om en kille och en tjej som träffas när hon är på hennes landställe. John har permission från militären. Dom blir blixt förälskade bara på 2 veckor. Men till slut är de tillbaka till verkligheten för båda. Dom håller kontakt med hjälp av brev när John är ute och krigar. Men till slut så slutar Savannah höra av sig.
En riktigt mysig och bra film, rekommenderar starkt den! Så att de är ett måste att se den.



American beauty handlar om en man som blir kär i sin dotters kompis. Kompisen blir också intresserad och fjäskar för pappan. Dottern förstår och blir bara arg. Men själv så hittar hon kärleken hos hennes nya granne så att hon blundar för de mesta om de hon vet att hennes kompis tankar om hennes pappa.
En mycket konstig film, men ändå så va den se värd tycker jag.

/ Nicole

underbar helg



har verkligen haft en underbar helg!! har fått många fina och härliga minnen + en massa mys! Och så kom Sariis hem igår så att då kan man kanske ha tur och få träffa sin efterlänktade vän!!
Har fått härliga nyheter i helgen också. och jag bara läääääääääänktar! hihiii

Imorgon är de jobb och sen direkt till Dalarö!! woohoo
bäst och sova nu!! Natti natt


windows 7

allvarligt de går inte och byta bakrundsbild på nya windows 7... helt sjukt! De är ju ändå nått man verkligen vill kunna göra.. Har suttit och försökt hur länge som helst så söte jag på internet och då står de att de inte går.
Men om de är någon som möjligen vet hur man gör.. Skriv gärna då!

Pussis

åh

åh tänk när man kunde räkna ner dagarna till kreta, men nu är resan avklarad och de gick jäkligt fort. Man har me sig en massa härliga minnen resten av livet, men tänk om man kunde få återupplevva dom. ÅH saknar kreta!
Länktar iaf till i början av augusti...

har ingen lust


har ingen lust just nu att blogga! Men de kommer väl de me!! Fick iaf en glad nyhet igår. Sedan kan jag säga att jag längtar sönder till i augusti...


Ciao

 


bilder kommer in idag

bilderna från kreta läggs förhoppningsvis in på datorn idag (vi bjuder på bilden på mig och Karro som Daniel tog)

RSS 2.0