Ledig tisdag , åh underbart!!

Va ledig idag från skolan, och de va verkligen riktiogt sköönt. Eftersom att Jessica också var de så tänkte vi att vi skulle vara med varandra, men egentligen skulle jag behöva plugga. men men...
Först idag så åkte jag och tränade en timme eller nått, och efter de så åkte jag hem och fixade och Jessica kom hem till mig. Efter de så åkte vi till täbban. Jag skulle dock inte köpa nått, men ville kolla på jacka (vilket jag ABSOLUT inte behöver) Jessica hittade massor av saker iaf xD tuuuuur för henne ;) Men vi hittade iaf pressent till lilla Sara xD

Nä nu måste jag verkligen plugga, men jag har tur att jag har min käre vän Sara som jag ska plugga med imorgon xD 

myys kväll

Efter middagen åkte jag till Jessica som planerat, bara att lilla LATA Lollo orkade inte komma. Så att de blev bara jag och Jessica som fick ha en mys kväll. Vi kollade på One trill hill och snackade en hel del. De va riktigt mysigt faktist. De måste vi göra om :)

nu ska jag käka lite frulle sedan ska jag åka och gymma , och efter de ska jag vara med Jessica. Vi får se vad vi hittar på. Jag har fått nått ryck just nu att jag vill ha en rosa jacka, så vem vet man kanske hamnar i täby och köper en jacka. (förhoppningsvis INTE, de känns som att jag har några jackor ändå)

pusss på er / N

naaajs väder

 

Kom precis hem fårn en mysig promenad med Lillebror och Prinsen... Gaaalet najs väder ute jöh, en riktigt mysig höst dag idag asså xD
Och mysigare blir den, ska hem till Jessica senare och kolla på film med henne och Lollo. Är jöh ledig imorgon så att nått mysigt måste man ju göra.
Va tänkt att vi skulle festa idag, men så lär de inte bli.. För att man vet inte vart man ska vara eftersom att de inte direkt när någon som är ensam hemma för att de är måndag. Jajja man får väl tagga till helgen istället då ;)

många härliga kraaaamar / N

städtanderna i skolan ;)

hahaa sitter nu hära i skolan med Emelia och Martina och gör ett grupparbete ;) hahaa så sitter vi och läser men kan absolut inte koncentrera oss för att vi hör när städtanderna i skolan snackar. Hahaa dom snackar kinesiska och då kom vi på att de låter liksom som de språket man hittade på när man va liten och man sa att man pratade engelska. Haha så jäkla kul.
Nä nu ska jag hjälpa Martina lite med arbetet så att vi hinner klart ;)

pussen / N

@skoooolan

sitter nu i skolan, fick skjuts till skolan av Josefins snälla bror :) Direkt nät jag och Josefin klev ut bilen så sa vi till varandra, att de kommer nog vara många som är borta idag från skolan. Hahaaa allvarligt så känns de rätt onödigt att komma hit och bara ha en lektion. Och visst vi har rätt långa lektioner men vi ska typ bara plugga till provet nästa måndag i olika grupper. De är iof bra xD
Men efter skolan så äre skoj iaf för att då ska jag träffa Jessica och kanske Lollo määä. Är ledig imorgon så att man behöver inte alls tänka på när man ska gå upp ;) hihiiii naaaajs


puss åh kram / N

En riktigt mysig söndags kväll :)

Igår på dagen hände inget speciellt. Va uppe och jobbade ett tag och efter de så skulle Lollo komma och möta mig på mitt jobb, men självklart äre nått med bussen så att den åker helt fel väg. Och eftersom att jag är så envis så hade jag bestämmt mig för att inte ringa henne, för att jag visste att hon säkert hade glömt något och gått hem igen. När jag väntat vid bussen i ca 20 min så ringer Jessica xD och säger att jag ska ringa Lollo direkt. Jag ringer henne och då är hon i roslagsnäsby :O de va inte direkt att jag blev så himmla glad då, har stått och väntat på henne jätte länge sedan hamnade hon dära. Bestämmde då att jag åker själv hem till min mamma och hon får ta tåget dit (meningen från hela början va att hon skulle ta med en moppe hjälm som är hemma hos henne så att hon kunde åka moppe med mig till tuna, men den hade hon självklart glömt, så att man kan väl ändå säga att de va lite tur att hon hamnade lite fel. För att jag hade ändå inte kunnat köra henne utan hjälm ända till vallentuna)



Men iaf kom jag hem sminkade mig lite, gick till tåget för att åka in till stan och se på bio xD.
Vi kollade på Patrik 1,5 den tycker jag absolut att ni ska se på, de va riktigt rolig måste jag säga ;)


Efter den vare bara att åka hem, de va rätt sent och man var jätte trött, tur att jag hade sov morgon idag iaf. Stackar lilla Lollo (men skulle absolut inte förvåna mig om hon tog en egen liten sovmorgon)

Sitter nu hemma och ska snart käka lite frulle sedan ut med hunden och efter de göra någon läxa som vi hade till idag, som jag helt hade glömt. Jajja hoppas att jag hinner göra den innan jag måste åka till skolan.

Puss på er / N

lördag kväll

Åh de har vart en riktigt skön helg faktist. Har inte gjort nått speciellt på hela helgen. Och den är inte slut än, imorgon börjar vi kl 12.30 och på tisdag är vi lediga så att de blir nog en sköön vecka.
Igår efter vi hade käkat middag så gick jag och mötte Josefin, och vi tog en promenad på ca 2 timmar. Riktigt skönt vare, sedan gick jag hem och la mig och kollade på TV och somnade nästan direkt. Så att så mycket har jag inte gjort i helgen, idag ska jag nog bara jobba (morbror´s firma) och sedan troligen träffa Lollo.. Vilket var gaaaaaaaalet länge sen jag gjorde.

puss på er / N


=)


Blir typ överlycklig när jag ser att de är ifrån dig xD

Har vart rätt dålig med inlägg på sista tiden.

Förlåt måste erkänna att jag har vart riktigt dålig på att skriva. Men har haft rätt mycket för mig.
Skriver lite kort om dom sista dagrana då xD

Onsdags: Åkte och tränade efter skolan och sedan hem till mamma efter skolan för att hämta lite kläder till tosdag (då de va skoljoggen) sedna hem till pappa och käka. Direkt efter åkte jag och Josefin till gymmet. Efter de körde Josefin mig till ishallen och jag kollade när bror & kusin spelade match.

Torsdag: Idag vare skoljoggen och frisörerna på John Bauers gymnasium skulle vara lite roliga och spöka till sig lite med att ha 70&80-tals tema. De va riktigt skoj faktist. Vi fick fixa oss fram till lunch sedan efter lunch skulle vi ha skoljoggen som va 5 km. Måste erkänna att jag och Josefin va riktigt duktiga :) (+ att vi va fett stolta för att vi vann över idrotts killarna) De va lite pinsamt sedan att åka hem, eftersom att jag och Josefin skulle på modevisning så hade vi rätt bråttom hem, så att vi hann ej gå tillbaka till skolan och ta bort att smink och tvätta håret. Så att de va bara på med solbrillorna och sätta upp håret i en knut och sätta sig på bussen hem. Jag fick verkligen paniiiiiiiiiiiik för att jag fick inte ut de rosa som jag hade i håret. Jag duschade med silver schampo 7 gången. Och de gick ändå inte ur (de va inte mycket kvar, men man såg lite iaf) men jag hann inte duscha längre så att jag fick nöja mig så. ÅKte ner till centrum med tåget köpte en sallad på ica och sedan tog jag bussen hem till Josefin och hann iaf platta håret dära. De va tuuuuuur. Åkte sedan till modevisingen. Efter tog jag bussen hem och sedan gick jag nästan och la mig direkt när jag kommit hem. Va helt slut.
BTW tack Josefin för att jag fick följa med, de va riktigt skoj xD




Fredag:
Dagen gick självklart snabbt i skolan eftersom att vi hade frisör hela dagen. Efter skolan va jag snäll och följde med Josefin till täbban för att hon skulle möta sin pojkvän dära. Sedan så åkte jag hem hann knappt innanför dörren då min bror sa att vi skulle åka igen, för att kolla på när min lillebror spelade hockey match. Vi hann dock inte se på matchen, men vi skulle ändå ut och käka med familjen så att de gjorde inte så mycket. Efter de så åkte jag hem, bytte kläder och sedan åkte jag och mötte lite kompisar. Vi skulle på fest. Men någon fest hann de inte bli innan jag och Emma åkte hem. Men aja jag va så gaaaaaaaalet trött efter veckan så att jag pallade verkligen inte vara dära länge,men de kommer fler tillfällen man kan festa på xD

Idag lördag:
Vaknade runt 10.00 gick upp käkade lite frulle och sedan gick jag och duschade. Satt och snacka med mamma och bror ett tag inna vi åkte upp till IP för att kolla på min lillebrors hockey match igen ;)
De gick dock inte så jätte bra. Men de var bara en tränings match mot ormsta (+ att dom va äldre) men ändå bra spelat måste jag säga.
Åkte ner och handalde med mamma efter, och nu sitter jag hära och inte gör så jätte mycket. Funderar på att gå och fixa naglarna, dom ser verkligen hemska ut.
Får ser vad som händer ikväll. Men de visar sig.

Måste bara säga att har en grymt sköönt vecka iaf.

Puss på er / N

god morgon

Sitter här i skolan och är hur seg som hälst. Igår när jag tränade så måste jag har tränat fel för att jag har sjukt ont i axeln efter jag använde en maskin. Men sånt kan man leva med, men att man typ fortfarande har sendrag sen igår natt är inte helt okej, eftersom att vi har idrott idag och imorgon har vi skoljoggen. Åh den vill jag jöh vara med på, men de är mega svårt att gå asså.
Jag va rätt seg idag också på att gå upp, men jag tror faktist att vi satt i bilen runt kvart i eller nått. xD
När jag satte på min mobil när jag kom till skolan hade jag fått en jätte trevligt sms av Louise. Hon ville att jag skulle ringa henne direkt när jag såg de för att då skulle hon kunna åka med mig till åkersberga nu på morgonen. Men självklart såg jag de försent. Åh irriterande :@ Men de får väl bli att man lunchar med henne idag istället. De är naaajs

CIOA pusss på er alla / N

Vad heter ekorren i ice age???



Vad heter ekorren i Ice age !!!????? Snälla någon måste jöh veta de!!!!!!!!

hemma nu igen då!!

Jag kom precis hem och har vart med min mormor. Först åkte vi och käkade på restaurang och sedan så åkte vi hem till min morbror. Och hälsade på Rosella, Puma och lilla Persnilla xD
Åh va sööööt hon är + vovvarna.. Man är riktigt avis på dom där asså ..
Sitter nu och kollar på TV lite, men ska snart gå och lägga mig. Så att man är pigg imorgon i skolan.

pusss och sov gott / N

somnade visst

När jag kom hem så tänkte jag ta de lite lugnt och lägga mig i sängen för att kolla på film. Men somnade visst direkt, vaknade sedan av att Lollo ringde mig xD och sedan mormor. Så nu ligger jag i sängen och funderar på att gå upp och ta mig på lite bättre kläder än mys kläder och sedan träffa mormor.

CIAO kraaaaaaaaamen / N

sköönt :)

Kom preci hem från gymmet. Direkt efter skolan så åkte jag och Josefin till gymmet. Vi slutade kl 11.30 så att vi va på gymmet ca 12.00 tränade till kl 15.00 och sedan duschade vi och åkte hem. Man känner sig faktist riktigt duktig nu när man har tränat så pass länge. Och de va riktigt sköönt också ;)

puss på er / N


sov gott på er alla!!



Kom nyss hem till pappa :)

Var och kollade när vallentuna-djurgården möttes pojkar 90. De gick väl inte riktigt så bra för vallentuna, jag tycker allt att dom spelade bra. Men vann dock inte de blev  3-4 till djurgården tror jag de va :P Hehee Men tur att de va djurgården iaf xD
Sedan efter matchen skulle jag åka till täby för att åka med min bror hem efter hans tärning. Men tog först tåget mot vallentuna centrum med alla och sedan bytte jag och Jessica (fårn klassen) dära mot täby. Hahaa när vi går av tåget, så får man en cykel flygande på benet :P hahaa någon mupp som inte fick ha sin cykel på tåget och slängde av den. Hahaaa jag skulle ha slängt in den på honom igen :P
Kom sedan till täby och mötte bror, kusin och deras vän. Och åkte sedan hem.
Ska nog in i duschen och sedan gå och lägga mig och kolla på Nicke nyfiken som jag och Lollo började kolla på i lördags natt när vi kom hem, men jag somnade själklart direkt..

puss och sov gott på er alla xD

Trött

Usch idag har de vart riktigt segt i skolan asså, okej för att jag kom typ jätte sent, men ändå har de vart sjukt segt hela dagen. Åh de är så jobbigt. Men sköööönt att man vet om att de är kort dag imorgon + att jag kan sova lite längre eftersom att de är pappa vecka och jag åker med min lådsas mamma (annica) till skolan på morgonen.

Just nu sitter jag och väntar på Jessica. Hon ska komma till mig, sedan ska vi åka upp och kolla när hennes pojkvän spelar fotbolls match på BB.


puss på er alla
/ N

Ja men visst, en underbar morgon (nooooot)

Min dag än så länge har inte vart bra asså. Inget har gått som väntat...

Morgonen började med att jag och Lollo vaknar av min väckar klocka. Ingen av oss var taggad på att gå upp. Men hade lovat pappa att komma i tid till skolan. Vi gick lite sent från henne men vi hann iaf till tåget (som tur var). Sitter på tåget och är skit flummiga, hahaa (aja sånna är vi liksom). Jag går av i roslagsnäsby men ringer upp Lollo direkt för att jag pallade inte stå själv och vänta på tåget. Då berättar Lollo att dom står stilla för att de har hänt en trafikolycka i enebyberg. Åh jätte kul , man står ute och fryser jätte mycket liksom. Dom säger i högtalarna att de ska komma ersättningsbussar så att då går alla mot parkeringen där bussarna ska komma. Sedan märker jag att några i min skola börjar gå mot tåget igen och jag är så trött så att jag tänker inte äns på varför dom gör de. Sedan går jag också närmare tåget, men råkar stå mot andra hållet och lyssan på musik så att jag hör inte att tåget kommer. Och missar de självklart. Men tänker ändå att ersättningsbussen kommer ändå snart så att då kan jag jöh ta den. Går på bussen och sedan så är den självklart mot fel håll. Så kommer mot mörby hållet. Jag hoppar av i djursholms ösby och möter upp Lollo dära (eftersom att hon redan var sen så tänkte hon käka lite frulle med mig, medans jag väntade på min andra buss) Vi åker till mörby centrum går och sätter oss och tar en macka var. 
Sedan bar de åt till min skola.. Somnade på bussen vaknar nästan precis vid min skola (sköönt, jag glömde inte att kliova av iaf) Men när jag ska plinga så fungerar den inte.. Men jag hann springa fram till busschafören och säga till. (braaaaaa jobbat nicole)

Kom till skolan och skulle sätta mig och plugga på vårat arbete, men då kommer jag inte in på internet så att de blev inte så mycket pluggande!! :/

Sitter nu hära med några bruuudar i klassen som är helt stöööööörda idag !!! observera de asså!!! + att jennifers hår är jätte fult idag, en lock vad är de liksom?? :O

bastaaa

Kom nyss ut från Lollo´s bastu riktigt sköönt vare faktist. Vi hade tänkt att ligga i sängen vid den hära tiden, men självklart gör vi inte de. Men förhoppningsvis gör vi de snart :D

Min helg har iaf vart riktigt skoj.
Men den är jöh given när man är med Lollo

pusss på er / N

Trötta brudar asså !

Igår va vi några stycken hemma hos Lollo, de va trevligt. Men de blev rätt sent så att idag har vi nästan bara sovit och kollat på film. Har inte haft så mycket ork att göra något.
Vet inte riktigt än hur vi ska göra ikväll, de visar sig. Men först kanske vi borde fixa oss lite.

puss åh kram skummbanan!! / N

2 månader honey!!



Vill bara medela er alla om att idag har jag Nicole HemlanD och Louise Häggberg 2 månader!!

Vi har kännt varandra längre, men vi har inte riktigt umgåts då. Men för 2 månader sen de va då allt började, då man började vara med henne varje dag. Allvarligt de är inte många dagar av dom här 2 månaderna som vi inte har vart med varandra xD

Åh jag älskar dig verkligen, så mycket minnen med dig redan och fler ska de bliiiiiii xD

kyss på dig älsklingen MIN

Heeej alla glada

Okej nu är jag verkligen på TOPP humör !! ! Efter dagen idag i skolan så blev man inte riktigt så GLAD men sedan när man blir hämtat av mamma efter skolan åker till mitt GAMMLA jobb (asså sommarjobbet) och fixar med lönen och de dära ;) så att nu har man en massa pengar xD och så nu är man jöh hemma hos älsklingen igen och har de chill.
Får se vad de blir att vi hittar på ikväll, men nått skoj lär de bli iaf xD

kyss på er alla / N

stöööök klassen !!

Hahaa okej idag har de inte vart en bra dag i skolan, vi har bara fått en massa skit asså. Ingen i klassen har gjort något bra enligt våran lärare. De började med att dom tycker att vi snackar för mycket och sedan så hade alla typ tagit fel dockor när vi skulle hålla på ute i salongen. Alla tjejerna i klassen bah: åh nu va fredags humöret förstört liksom..

Aja hoppas på att de blir bättre senare då..

pusss på er alla GLADA !!! / N

Ähmen skriv nått bah...

Så sitter här i Lollo´s soffa igen, nu e man tillbaka hära xD känns riktigt skööönt faktist :) idag har vart i skolan, käkade en skojjig lunch på donken med bruuuudarna i klassen + min bror :P
Sedan åkte jag med min bror hem somnade en timme och sedan vare bara att plugga MATTE :O
När jag vart riktigt duktig och var klar, så vare tid för att käka middag. Efter de så snackade jag med älsklilngen och hon kom på värsta smarta idéen , att jag kunde sova hos henne inatt.. Så ja vart hamnade jag liksom ;) självklart HÄRA xD

Nu äre tid för oss att gå och lägga oss. Inte för att vi kommer att somna direkt, men ändå lika bra att ligga och snacka i sängen liksom.

Hööört imorgon xD god natt :)
puss på er alla GLADA / N

Ännu en TOPPENDAG!!!



Idag va planen att ajg skulle vara med Jessica sedan kom jag på att jag skulle vara med Cia men då hade jag glömt min mobil självklart och hade tur att möta på Jessica i centrum, och då bestämmde vi att åka in till stan och ta en fika. Eftersom att min mobil va hemms så fick jag inte tag på Cia :@ (Åh SAKNAR henne verkligen)
Men iaf hade jag riktigt trevligt med Jessica xD VI hade riktigt svårt först att bestämma vilket fik vi skulle till. Ena hade inte dom stolarna vi hade tänkt oss, de andra hade inte rätt mysig färg på väggarna blablablaaa...
Till slut hittade vi ett riktigt mysigt café xD vi satt där och snackade ett bra tag asså :D men de behövdes verkligen. Har inte vart med henne på riktigt länge så har mycket att snacka om asså !
När vi bestämmde oss för att åka hem så sitter vi på tunnelbanan och självklart babblar på mega mycket och glömmer  att hoppa av , så att vi fick åka vidare till danderyd..
Sedan tog vi bussen mot tuna. Så av den dagen slut !!! :(
Asså skit dagarna går så otroligt snabbt nu när de är mörkt länge på morgonen och blir mörkt tidigt på kvällen. De är trist faktist. Man blir så trött av de!! Usch..


kysssen / N

busiga brudar

Okej är helt slut, men ska nog ändå inte riktigt berätta vad jag har gjort idag.. Men iaf jag och Jessica (från klassen) har vart riktigt busiga ;)

Typ en härlig dag xD

Hade skolfoto idag som sagt xD så att vi hann inte göra så mkt annat i skolan. Riktigts köönt faktist!
     

Efter skolan så åkte jag till vallentuna gymnasium och hälsade på. Jag skulle möta min älskade elin men träffade på massa annat skoj folk också xD
Efter de så gick jag och handlade vindruvor med Jessica och sedan tog jag skolbussen hem med henne. Hon åkte visseligen hem till sig och jag till mig, men vi fick åka den tillsammans en bit iaf :D men jag får faktist träffa henne imorgon igen för att då ska vi vara med varandra :D

kyss på er / N


Skolfotodagen!!!

Va hoss frisören igår och gjorde massor av blonda slingor så att nu är jag riktigt blond! Har nyss tagit skolfoto hahaa och de känns som att jag kommer att blunda. HOPPAS INTE !!! Usch då blir jöh tråkigt :P

Jajja sitter här och ska leta efter bilder med folk som har graderings frisyrer.  Men är mer taggad på att få sluta om 30 minuter xD
Vet inte riktigt vad de blir att jag ska ta och göra efter plugget, men något lär jag väl hitta på xD

puss på er / N

skooola då!

sitter här på materialkunskapen och har inte speciellt kul. Vi gör lappar och de har väl aldrig riktigt va så skoj. Sedan sitter jag bara och tänker på om jag kommer hinna köpa kläder till imorgon då vi har fotografering. Sedan ska jag till frissan och färga håret (om jag vågar vill säga, ska inte till min vanliga frisör så att vet inte om jag vågar, då blire bara slingor)
Men de som är bra är att om jag inte hinner köpa något i täby c innan jag ska klippa mig, så hinner jag iaf in till NK efter xD och om jag har tur så följer älkslings Lollo mää xD

Jahaa då vare SÖNDAG igen då!!!

Ja då vare söndag igen, och de känns inte sköönt asså. Usch de är skola igen. Okej visst vi har riktigt skoj i skolan, men de är så skönt ändå när de är helg. Måste erkänna att jag har vart riktigt dålig i helgen på att skriva i min BLOGG. Sorry men har haft annat för mig !

Tänkte iaf kortfatta min helg!

Fredag: Direkt efter skolan drog jag och Josefin och tränade. Åkte hem och käkade middag med familjen, sedan kom Lollo hem till mig. Och vi började göra oss lite finare. Till när vi skulle gå ut. Hehee blev inte riktigt som vi tänkt oss men man fick träffa alla GLADA tjejer iaf xD
Vi drog vidare ett tag och sedan hem och la oss och kollade på Pippi (hahaa så MOGNA e vi liksom) men den e skoj ;)

Lördag: Gick upp runt 12 och Lollo hade lovat sin far att hjälpa honom hemma så att hon tog tåget hem då. Jag tog en runda med hunden sedan åkte jag och mamma till IKEA!! De blev inte så mkt som vi köpte men de va inte tanken heller. Sedan när vi kom hem vare bara att börja städa rummet (efter att haft Lollo på besökt och sedan prövat kläder) min morbror, Stina (morbrors sambo och kussen Pernilla skulle komma på middag. Fick sitta och gosa med Pernilla ett bra tag för mig själv. Åh de va så mysigt! Efter vi käkat så hade Lollo kommit och vi började baka för att ha något smarrigt till caffet ;)
Sedan så gjorde vi oss snygga för att vi skulle dra ut.
Drog till en fest, men kom dock dit rätt sent. Och åkte rätt tidigt för att vi skulle vidare. Men de va skoj träffade en hel del av Lollo´s kompisar xD (fett sköönta) åkte till en annan och var där ett tag , dock välldigt kort. Kom sedan hem och tog en varm dusch efter en mycket kall promenad hem.

Söndag: Lollo hade match idag så att var tvungen att ta samma tåg som dagen innan hem för att hinna. Jag gjorde inte så mycket fram till min pappa ringde och kom och hämtade mig då han körde hem mig till honom så att jag kunde hämta nyckeln till mitt jobb. Så jobbade jag sedan hem och käka en smarrig middag med pappa och Annica!
Sitter nu bara här vid datorn och tänkte städa fiskarnas akvarium och sedan ta en varm dusch och sen lägga mig och se på en film. Som jag börjat kolla på nu hela veckan men bara somnat.

puss på er / N

torsdagen xD

Idag har de vart en riktigt bra dag för mig. De har verkligen gått skit bra för mig hela dagen. Först på engelska så gick de riktigt bra. Sedan på matten så gick de också bra att arbeta och vi har haft en riktigt sköön stämming i klassen idag också xD
Efter skolan hade jag och Doris <3 (sara) bestämmt att mötas i täby c och ta en fika och shoppa lite ;) De va riktigt kul att få träffa SARA igen och få snacka. Åh har verkligen saknar henne! (vi måste verklige skärpa oss med att träffas) Sedan när vi fikat klart så gick vi runt och kollade runt i affärer efter daaaans kläder. Så att nu är vi reeeeedo :D

Jag Älskar dig verkligen jätte mycket Sara jag hoppas att du vet om de! De går liksom inte att förklara dig, för att du är en sån underbart person så att de är så otroligts vårt att beskriva dig. Skulle vilja att alla i hela värden fick ha dig som vän. (Men lite ego tänkande måste jag jöh ha , för att annars skulle jag ALDRIG få träffa dig) HaHaa xD


Sitter just nu och väntar på att Josefin ska ringa så att vi kan bege oss till SATS för att träna xD


kyss på er / N

Hockeybruuuuuuuuudarna NR 1

Yeah tänkte kortfatta min dag igår lite granna.
va i skolan och hade rugby på idrotten (riktigt skoj vare faktist) sedan mötte jag Lollo i täby c bytte ett par skor och sedan åkte hem till min mamma. Käkade och hämtade lite varmare jacka och åkte sedan vidare till SATS med pappa och Lollo. Efter de så vare dags att kolla på när min bror och kusin spelade hockey. Täby-Ormsta och de blev 5-5. De var faktist bra för att då blev de jämt., eftersom att min bror spelade i ormsta förut så tycker jag att de blev bra för honom när de slutade lika.

De va min dag igår, kanske inte så kul att alltid få detaljer. :P

puss på er / N

Fantastiska dagen med Lollo!!

Hallå på er alla xD ! Måste säga att min dag har vart helt underbart !!!!

Dagen började visseligen med att jag blev lite sen för att jag trodde att de va idag jag och min lådsas mamma skulle åka lite senare, men va visst imorgon (a) hoppas på att hon inte kom försent pga MIG (a)
dagen gick otroligt snabbt i skolan, visst vi slutade kl 11.30 men vi hade frisör hela dagen så att då går de otroligt snabbt också.
Efter skolan så åkte jag till täby c men Josefin för att jag skulle köpa ett bryt hjärta till mig och Lollo (bland annat för tack för hjälpen i helgen) xD gick runt lite efter de och spanade in massor av saker som jag verkligen SKAAAA köpa :D
Sedan skulle jag åka och möta Lollo i hennes skola. Så att då bar de åt mot wlthers. Sedan mötte jag min kusin dära så att stog och snackade med honom ett tag.
Sedan vare bestämmt att jag och Lollo skulle åka till ett mysigt café i norrtäljde. Så att då tog vi bussen dit och gick och satte oss dära.
När vi satt oss ner och fått in de vi beställt så vare DAGS för mig då.. Ta de stora steget (vi kallar de.. att jag FRIADE) Jag gav Lollo ett paket. Och i det så var de jöh bryt hjärtat jag köpt lite tidigare på dagen. Hon blev överlycklig när hon såg de, och de gjorde mig också GLAD !!!
Så satt vi där och snackade ett tag, sedan kom jag på att jag skulle kunna ringa min mormor och se om jag hade sån tur att hon kanske var på jobbet. För att då skulle vi kunna träffas. Och snacka om timing hon var precis på väg ut till bilen. Så att då fick vi sällskap av min älskade mormor! Vi är tre tjejer som ÄLSKAR att babbla så att de blev mycket snack!
Sedan åkte vi till skoman för att jag va sugen på ett par skor till :D
Tog sedan farväl till mormor (för den här gången) och åkte hem till mig. Och då vi va riktigt flummiga på bussen!
 

 


puss på er ett tag / N


Louise

Åh idag ska jag träffa Lollo xD vi ska åka ända till norrtäljde för att ta en mysig fika på landgrabban. Men först ska jag våga mig till hennes skola. Och de kan bli spännande !!



Kyss på er / N

Lilo & Stich !!

Hahaah sitter här på första rasten och kollar på Lilo och Stich med Josefin !! Haha vi e rätt mogna. Men vadå jag har alltid hört att man ska vara barn så länge man kan! Och de kan jag verkligen säga att jag och Josefin lever upp till.


En gosig kram på er alla / N

Sleeeptime!!

Nu äre nog dax för mig att gå och lägga mig! Fönstret står helt öppet för att få in ny kall luft för att somna lätt, mys listan på ipoden är på och små lamporna är tända. Väntar bara på att de ska bli lite svalare i rummet!!

Egentligen förstår jag inte hur jag kan vara så trött. Har liksom bara chillat i helgen! Okej jag är fortfarande inte helt frisk än men ändå liksom.

Men nu e jag trött på att bara ha chill helger, de blev liksom de förra helgen också eftersom att de va då jag blev sjuk..

Nästa heeeeeeelg då ska jag INTE sitta hemma.. Jag ska feeesta då, och de ska Lollo med ! (faan skärpning på oss nu Lollo)

Sov gott alla söta!! Speciellt min kusin som sover sin första natt i sitt nya hem!! / N


Hemma igen då ;)

Hallå där alla GLADA :D måste säga att jag har fått en sån underbart söt liten kusin asså :D.. Den vägde bara 2.9 kg så att de är en liten plutt ;)

Jag och Lollo hade ställt klockan imorse så att vi skulle kunna gå upp och städa hela huset hos min morbror så att dom inte skulle behöva tänka nått på de när dom kom hem. Sedan så gick vi en långis med vovvarna.
Sedan trodde vi då att min morbror och hans sambo skulle ha kommit hem med bebisen men nej de hade dom inte. Så att man satt nästan bara och väntade på att dom skulle komma hem för att man ville se plutten..

Till slut när dom kom hem så fick jag sitta och gosa med min nya kusin. Efter ett tag så kom mormor och Sture dit och va riktigt nyfikna på bebisen.
Sedan så var jag och Lollo tvungna att åka (för att Lollo skulle ha mtach kl 16.00) så att då körde min morbror hem oss.

Lollo åkte hem till sig och jag till mig, jag va tvungen att göra mig iordning lite sedan skulle jag åka och kolla på hennes match. Men bussen va så sjukt seg så att jag kom till matchen rätt sent. Och jag hann inte kolla länge heller för att min bror ringer och säger att vi ska ut och käka middag så att då va jag tvungen att åka.
Åkte hem sedan så åkte vi nästan direkt och käkade.

Först vare meningen att jag skulle träffa Josefin efter vi käkat, men jag va så sjukt trött så att då skippade vi de och tar de en annan gång :D

puss på er alla / N

film??

Vi sitter (eller jag sitter, och Lollo ligger på kolvet med Rosella och rå HÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGLAR) och försöker komma på filmen film vi ska kolla på. Vi måste börja kolla på film nu för att om vi tar de senare då kommer jag bara somna. För att jag har blivit en sån trötter sen vi började skolan :P

Puss på er / från bruuuuuudarna i skogen ;)

Steeeek!!!

Yeah efter vi tvingade ut oss själva med hundarna ute i tegnet så bestämde vi oss för att få ha lite spa mys när vi kom tillbaka. Lollo ligge nu i solariet och jag sitter och väntar på att de ska bli min tur. Vadå de är riktigt trist väder ute och vi kände för att få se lite sommriga ut. Man SAKNAR sommaren :´(

Men när vi gjort de kanske de är time för att börja laga käk!! Men de löser vi då :D



puss på er era blekfisar!! /
N&L

Myyys!

Så nu har jag kollat klart på filmen som vi (Lollo) såg på igår. Den va helt okej, men liksom inte direkt den bästa film jag sätt..

Innan va vi och handla till ikväll. De är mysigt när man fixar allt själva ;) Och nu sitter man och tittar ut för att de ska sluta regna och vi kan gå ut med hundarna. Men om jag ska vara ärlig så måste vi nog göra de även om de inte slutar. Usch !!!!
Men jajja de får bli en varm bastu efter prommisen så att då är de väl okej :D

lär jöh komma in och skriva lite senare ikväll
CIAO på ett tag då / N


God moooooooorgon :D

Jag MÅÅÅÅÅÅÅÅSTE bara få berätta om min går dag, jag vaknade tidigt idag och kunde inte somna om så att medans jag väntar på att min käre vän Louise ska vakna så tänkte jag att jag kan skriva i min BLOGG :D

Direkt efter skolan igår så kom min storebror (robin) & kusin (kim) och hämtade mig i min skola. VI åkte till min mamma och där lämnade jag lite grejer och sedan gick till bussen för att ta mig till norrtäljde. Lollo gick på samma buss som mig i brottby (är faktist rätt förvånad att bli klarade av att hamna på samma buss) Först vare bara meningen att vi skulle åka och kolla skor på skoman och sedan åka vidare till café landkrabban (där Lollo jobbade förut) och ta en fika. Men vi kollade bara skor och sedan så åkte vi mot stockholm (som man säger som norrtälje bo). Eftersom att jag hade hittat ett par skit snygga stövlar dagen innan när jag va i täby c med Josefin så åkte vi dit för att köpa dom. Självklart kunde jag inte motstå att fortsätta och kolla runt lite i affärerna. Så att de blev en tröja också. Där efter så åkte vi hem till min mamma för att hämta mina grejer (för nu flyttar jag hem till min far i en vecka) och sedna åkte vi hem till min pappa med robin. Nästan direkt när vi kommit till min pappa så gick vi upp till firman för att jag hade inte jobbat för dne här veckan och sedan ville jag och Lollo prata med varandra (utan att behöva fundera på om någon skulle höra oss hemma). Vi började städa (observera VI) Lollo min älskade sötaste vän hjälpte mig.. Så himmla gullig !!! (men kan LOVA att de där kommer hon betalt för). Men när vi håller på att städa så ringe min mor med GOOOOOOOOOODA NYHETER !!!!! Jag hade fått en KUSIN :D Och de va en FLICKA (Yeeeeah nu e jag inte ända tjejen i släkten på mamma´s sida längre)
Vi fortsatte städa och sedan ringer mamma igen. Då min morbror ringt och frågat om jag och en vän kunde/ ville åka hem till dom och passa hundarna       medans dom är kvar på BB.
Jag och Lollo gick då hem och började packa med lite grejer sedan så åkte vi dit/hit. Oj Oj oj va hundarna blev glada. Sedan satte vi oss och tog en kopp tee (till och med Lollo för hon hade jöh fått sitt caffe redan på firman) Och så satt vi och gjorde de vi är bäääst SNACKA. Efter ett tag så började vi kolla på den andra filmen som vi hyrde  (BLONDE AMBITON) men som vi inte hann kolla på sisst (tisdags). Men jag somnade självklart jätte fort men Lollo såg klart den, hon tyckte att den va rätt bra. Jag tänkte att nu när jag skrivit klart så ska jag lägga mig i soffan och kolla klart på den filmen medans Lollo fortfarande sover och sedan är nog den slut tills hon har vaknat.

CIAO på ett tag.
puss på er alla / N


FREEEEEEEEDAG :D !!

Åh idag äre fredag, men jag kan säga att min fredag inte började så jätte bra! Min mobil ringde inte på morgonen så att jag blev lite sen, men hann ändå med tåget. Och där mötte jag Erik (en gammal vän som gick i min klass förut, de va riktigt skoj att få snacka med honom) sedan när jag kom till roslagsnäsby (där jag byter till österskär tåget) men de hade redan gått, så att jag antar att mitt tåg måste ha vart sent från början. slite irriterande sådär, eftersom att jag fick sitta där och vänta på nästa tåg i typ 20 min. Piiiinsamt att jag kom försent liksom.

Och idag har vi frisör hela dagen så att dagen kommer gå riktigt fort :D har liksom vår senaste rast just nu. Gaaaaaaaah !!! "Lollo´s utryck" :P

Efter skolan idag så blir jag hämtat av mig storebror och kusin sedan så ska jag möta upp Lollo och vi ska till norrtälje och fika, sedan kolla på skor i Madde´s skoaffär :D

Puss på er / N

Klippning !! :O


Måste bara säga de hära !! Jag klippte min lillebror nyss! Hahaa snacka om att jag av nervös innan asså !!! Han har liksom skolfoto imorgon och mamma frågar om jag kan klippa honom. Hahaaa aja jag ska iaf fixa hans frisyr imorgon bitti så att om de blev lite fel så klipper vi till de eller fixar de med vax ;)

Hahaaa va bara tvungen att medela om de..

slängpuss på er / N

AVSLAPPNAD!!

Åh kom just hem från keroprakton !! De behövde jag verkligen ! Blev dock lite stressigt, hade helt glömt bort de och så ringer mamma mig när jag är i täby c med Josefin och kollar runt lite och fikar (från hela början va meningen att vi skulle fika och samtidigt skulle hon hjälpa mig med en svenska grej alla i kalssen gjorde igår när jag va borta från skolan, men då hade jag självklart glömt den boken i skolan)
Men iaf så fick mamma komma och hämta mig dära, efter mycket snack om att jag tyckte att jag kunde skippa de och att hon kunde gå istället. Men då blev hon bara arg och sa att jag verkligen behövde de. Och tack så mycket mamma för att du övertalade mig till sluuuuuuut. För oj oj oj va sköönt de va!
Man känner sig som en helt annan människa efter. :D



Så sitter jag och väntar på att kläket ska bli klart, men kom just på att jag kommer att missa IDOL om jag ska käka nu. Aja får väl slänga i mig maten. För att de får man inte missa.

BTW måste bara lägga till att idag äre räknat att jag ska få en liten kusin, så att man går bara och väntar på att de ska ringa någon från BB och säga att de har kommit en söt liten grabb (dock en till grabb i släkten inga TJEJER)

Ni får fotrfande bara en slängpuss eftersom att jag fortfarande e så sjuk :P
Slängpuss på er alla / N

IDOL


IDOL 2008

Om mindre än en timme börjar IDOL 2008 :) och de ska bli riktigt kul och se hur de är med nya juryn.. Har lite svårt att tänka mig att de komme rvara lika bra som de har vart innan. Men vadå de kanske till och med blir bättre. Men de kommer kännas riktigt konstigt att inte ha den gammla juryn dära..

     / N

Utråkad!!

Sitter här hemma och inte gör något speciellt !! Har rent ut sagt skiiiit trist ! De ända jag har gjort idag är att kollat på TV och film med min kusin Kim och sedan suttit vid datorn!!

Sitter och funderar på om de är någon bra film man kan ladda ner och kolla på, men jag tycker verkligen att alla nya filmer som görs just nu inte är så bra. Alla filmer va mycket bättre förr.
En film som jag verkligen minns att jag gillade när jag av liten var Smådeckarna Och den går inte att köpa längre eller att ladda ner .. De skulle av riktigt kul att se den nu igen , men nej nej de går inte !!!
Åh blir så irriterad :P

PS: om du har några bra film tips så skriv dom gärna till mig då... :D
slängpuss MOT er / N


Bläää för att vara sjuk!

Ja de blev att vara hemma från skolan idag rå. Usch de är riktigt tråkigt att vara hemma asså ! Speciellt när jag visste om att jag och Josefin hade en hel del att snacka om idag i skolan. Men aja de kan vi ta på tel senare eller imorgon i skolan (för att jag väääääääääägrar vara hemma två dagar)

Meningen var att Lollo skulle komma till mig idag på morgonen och kolla på andra filmen vi hyrde idag innan hon började skolan, men hon verkar sova så djupt så att jag vill inte ringa coh väcka henne. Räcker med att jag har skickat 3 sms till henne ;)

Jajja jag borde nog gå och käka frulle nu, sedan funderar jag på att ta en promenad ner till centrum för att köpa lite halstabletter och någon god sallad jag kan käka till lunch idag :D

släng puss på er / N

Hej alla GLADA frisk som sjuka!

Måste bara börja med att de är riktigt många juuuust nu som är sjuka.. det är meest folk som är förkylda (självklart e jag också de) BLÄÄÄÄÄÄÄ

Fick iaf träffa min efterlängtade Louise Häggberg idag.. Och de va verklige på TIIIIIIIIIIDEN !!! Har saknar henne så mycket så att man blev mycket glad över att få träffa henne :)
Hehe eftersom att ingen av oss är riktigt friska så tänkte vi bara chilla idag när vi träffades så att vi gick och hyrde två filmer.. BLONDE AMBITION & DEFINTELY MAYBE


hann dock bara se på defintely maybe !!! Anledningen till varför vi bara hann att se en film är för att när vi är med varandra (speciellt när vi inte träffats på ett tag) så kan vi verkligen inte sluta prata med varandra. Så att när vi ser på film så fattar man inget av den för att vi bara har filmen på men hänger inte med för att vi snackar med varandra :P Så att då bestämde vi oss för att gå ut och gååå :) (de blev lite längre än vad vi hade tänkt oss men ändå) Fick mycket sagt iaf :D (jag tänkte på en sak, man borde uppfinna en grej som räknar alla ord man säger, precis som en stegräknare fast en ordräknare!!! hahaa då kan jag SÄGA direkt att jag och Lollo skulle vinna den tävlingen direkt)
När vi kom hem så fortsatte vi att snacka så att de blev aldrig av att vi kollade på den andra filmen, men de tar vi på vägen till åland i helgen tycker jag :D

De e lite jobbigt just nu för att jag känner mig knappast frisk och de e inte bra om jag är hemma från skolan för att då kommer man efter så mycket, och sedan så MÅÅÅÅÅÅÅÅÅSTE jag träffa Josefin imorogn och snacka med henne !! (vi har en hel del att snacka om)
Och sedan måste jag erkänna att de svider lite i mina shopping fingrar och jag och Josefin snackade om att ta en sväng i täby c imorogn efter plugget! (men får se hur de blir med de)


+ att jag sitter och spanar in lite kläder på internet och då hittar jag denna söta klänning och kom DIREKT (observera DIREKT!!!!!!!) att tänka på min älskling Lollo :)


hej då på ett tag !!
kyss på er ! / N


skola??

hej på er !!
hoppas att ni mår bättre än vad jag gör, för att jag har de lite tufft just nu.. Jag kan INTE va hemma från skolan för att då kommer jag komma efter så mycket och jag har inte blivit uppladdad helt än eftersom att jag inte har träffat Lollo på ett bra tag nu.. De är INTE okej !!! Fy på oss !

Satt och funderade med mamma om jag skulle till skolan eller inte imorogn, men fick nyss reda på att vi har frisördeknik så att jag har nog inte så mkt till val då :/
Jajja om jag går till skolan imorogn då får jag jöh faktiskt träffa min älskade Lollo, för att vi har bestämmt att vi ska ta en fika efter skolan :D underbart =)


ha de så braaa :D puss på er / N

Hej alla pigga och glada!

De blev ingen upptatering igår (söndag) pga att jag såg och sov hela dagen för att jag hade migrän och va jätte förkyld. Så att de va inte så mycket att säga om den dagen. Orkade till slut snacka lite skit med Lollo och de va sköönt :D

Sedan vare dags att sova för att försöka orka upp till skolan. Har inte riktigt tid att missa saker i skolan nu.
Min bror va ur gullig igår och erbjöd sig att köra mig till skolan på morgonen, så att jag behövde inte gå upp lika tidgt som jag skulle behöft om jag skulle ta bussen.
Så att kl 08.00 imorse så åkte jag och min bror och hämtade upp Lina sedan åkte vi till skolan. När vi kom till skolan så hade skolan brand övning (dryyygt).. Hahaa

Jajja hej då.. har inget emr att skriva om :P

pusss på er / N

RSS 2.0