fast i OC



Tänkte gå och lägga mig nu och forsätta kolla på OC. Man blir verkligen besatt av de! Har typ bara 8 avsnitt kvar eller nått :(  får väl forsätta kolla på sesong 2 sen då :)

Allt för mig denna dag! / N

en fråga?


Måste fråga en sak. Har sätt rätt många ha en tröja med denna bild på. Någon som vet vart den finns och köpa?

present klar

Kom hem nyss har vart och handlat med bror, och precis innan de så va jag i täby c en snabbis med sara för att hitta en present till emma imorgon. Skönt att de är klart nu iaf!
Känner mig lite stressad in för min packning till sälen. HAr inte börjat än och jag är hemma hos pappa nu och har allt hemma hos mamma. Så att vet ej vad som behövs tvättas eller ej. iof kan vi tvätta dära så bara slänga ner kläderna.

väntar nu på pappas pannkakor mumms / N

tisdag

kom precis hem , har vart och lunchat med mormor&sture. Va och träffade Jessica,Elin och johanna en snabbis också
Ha hänt en tragisk olycka i vallentuna idag. Tåget hade kört på en bil som va helt mosad. Andra olyckat med tåget på typ 2 veckor eller vad de är.. Usch !

cioa

känner suget

Åh jätte jobbigt jag lånade high school musical 3  av Lollo igår. Och känner verkligen att jag vill se på den! Men tänkte att den skulle vara kul att spara till sälen. De kommer säkert sluta med att jag ser på den ändå. Lollo sa iof att den va bra så att man kan säkert se den fler gånger.

Jajja idag har jag iaf sätt klart på en Tv serie som gick för många år sen Barnen på Luna   hette de. när sonny&robin kom hem somnade dom direkt för att dom tyckte att jag va så larrvig som kollade på de. Men vadå de är så BRA!

Är så galet rastlös just nu så vet inte riktigt vad jag ska göra, är trött så kommer aldrig kunna plugga, och kommer aldrig kunna somna heller ! Bläää

sälen

Sorry om de blivit lite mycket inlägg nu ! Men har inte så mycket för mig

Va nyss inne på sälens hemsida och kollade vädret. idag är de inte så fint, men på fredag och lördag ska de vara sol och 5 grader varmt. De är ju perfekt , eftersom att vi åker upp på fredag! Man kunde bara se fram till på lördag men de är nog bra mer den veckan xD ♥ ♥

najs väder


riktigt najs väder idag wiiie !

dagens bild


 ♥ ♥ Storebror & Jag ♥ ♥

dagens låt


ny vecka , nya tag

nu är det måndag igen och veckorna går bara fortare och fortare! Igår kväll så åkte jag hem till Lollo en snabbis för att lämna och hämta lite grejer.
Idag så hade jag tänkt att åka till skolan till sista lektionen, men de vi ska jobba med kan man lika gärna göra hemma så att nu ska jag försöka få tag i min lärare och ring till henne och fråga om jag får jobba hemma !

Ciao

söndag

har inte gjort så mycket idag. mest suttit och snackat me linda och robin sedan kollat på tv. Jag har lovat emma och färga henne´s hår idag, men är så trött och seg i skallen så vet inte hur de blir. ska försöka !!!

allt för mig ! / N


love


<3 värdens bästa film ! <3

film time

så nu är man hemma igen efter att kollat på hockey. De blev att robin också spelade så att jag och Linda fick gå och kolla i centrum lite själva innan vi gick till ishallen för att kolla matchen. Ja eller frågan är hur mkt vi kollade, blev mest prat. Skoj Skoj
De blev att vi köpte me oss pizza på hem vägen. Smarrigt. Nu väntar jag och Kim på att Linda och robin ska basta klart så att vi kan börja kolla på film. Självklart blir de bästa filmen ever. TAKEN.

ciao

match

Ska snart åka till täby med robin&linda för att först gå och kolla lite i centrum sedan kolla på Kim´s match. Får se hur allt blir ikväll men ska troligen käka härligt middag med pappa,robin och linda. Sedan ska vi ner och bowla. Robin vill ha revanch sen i måndags.

hej så länge


lördag

god morgon söndag ! hade en riktigt bra kväll igår :) och jag vaknade för ca 1 timme sen. Men de är bra för jag har verkligen vänt på dygnet. Och de är bra om jag vänder tillbaka de nu, för att de är ju bara en vecka till jag och sara åker till sälen :)

pussss / N

mys

sitter här i soffan med linda,robin,richard och kim :) gick bra och hämta Linda och sedan när vi kom hem fixade robin middag :)
kommer nog bara bli att vi chillar här hemma ikväll. De är soft de mä

ciao

hämta linda

Så nu ska jag och bror åka och hämta Linda :) så hör väl av mig när man är hemma igen :D

ciao

hemma

kom precis hem till pappa ! åkte en snabbis till centrum med sara !  Det blev en tröja och ett par grympt coola solglasögon. sedan hem till mamma och hämtade lite kläder. Nu ligger man här i soffan och softar med bror. VÄntar på att klockan ska gå så att vi kan åka och hämta upp linda vid centralen.
Får se  hur min kväll blir, men ska iaf käka middag med Robin&Linda !

ciao

god morgon fredag

Jag HATAR att jag hela tiden ahr ont i huvudet! Okej jag vet att jag kommer bli av med de snart, men de kommer ändå dröja ett tag efter allt. jajja jag lever vidare! Måste tacka min käre vän Oscar för att han är så underbar och stöttar mig i alla lägen och bara finns där för mig hela tiden.

Jag får se om jag kanske kan ta mig till skolan lite senare för att de brukar bli bättre efter ett tag. Men ändå så känns de som att då har jag kommit efter, så får väl stanna på tisdag och jobba med de dom andra gör idag!

ciao

god natt torsdag

tänkte sova nu så att man orkar upp imorgon ! Har just nu galet ont i huvudet och hoppas verkligen på att de försvinner tills imorgon eftersom att jag vill till skolan och sedan kommer ju robin´s Linda imorgon !
Jajja god natt på er alla :)

/ N

frits

Såg precis klart på Monstret - Josef Frits ! Oj Oj asså de finns inga ord om hur hemsk han va! Han förtjänar inte fängelse, de är för bra för honom. Han ska PLÅGAS me fina ord.
Haft sin egna dotter inlåst i 24 år, våldtagit henne 3000 gången och hon har fått 7 barn. De äldsta barnet är 19 år.
När man tänker på de, hela mitt liv. Alla dagar jag har left har hon vart inlåst. Jag som hunnit me och göra så mycket saker, och alla dom dagarna har hon vart inlåst dära. De är så hemskt.

najs

Sitter hemma hos pappa med bara honom. Ingen annan hemma rätt soft att få lit ensam tid med far.
Blev riktigt nöjd med mina naglar jag gjorde, jag dock inte så långa men som sagt ska ju ta bort dom om en månad ändå så ska ju göra om dom sen.
När jag gjort naglarna så åkte jag hem till oscar, va inte där så länge men träffades iaf :) åkte sedan tåget hem me bror.


Nu sitter vi och väntar på att dokumentären om Fritz ska börja. Tycker verkligen att ni ska se på de. Börjar kl 21.00 på 4an

god morgon solen

en snabbt inlägg nu då innan jag åker och gör mina naglar :D wiiie ! Åkte me pappa imorse hem till mamma sedan somnade jag om och vaknade för kanske en timme sen. Och nu ska jag åka iväg och luncha me far sedan göra naglar. Efter de får jag se vart jag åker, men ska iaf träffa oscar senare..

puss på er alla / N

nöjd

sitter nu och kollar på efterlyst! Måste säga att jag är riktigt stålt över mig själv. Kom precis hem från friman har vart och jobbat och sedan så har jag gjort klart ett idrotts arbete. Så jag har gjort nått vättigt idag iaf.

När efterlyst är klart ska jag nog gå och lägga mig och kolla på Se upp för dårarna.

god natt / N

hos far

Kom precis hem till pappa. Har vart hemma hos Sara och myst lite. Vi kollade på Strandvaskaren.  Den är jäkligt bra tycker jag.
Försöker nu komma på lite filmer som vi ska ta me till sälen, eftersom att de bara är 9 dagar kvar nu :)
Några tips på bra filmer?

ciao

sol

åh va de e najs när de är sol ute. Satt ute nu på rasten och bara njöt av att de va varmt.
Nu har alla åkt till itrotten medas jag ska vara kvar och göra ett arbete som försvann på min dator när den gick sönder. Usch de va ett stort arbete så att de lät inte bli kul att göra om de nu asså !

ciao / N

skolan

Kom precis till skolan och ska göra ett svenska arbete nu som jag inte äns har börjat me. Så måste nog prata me läraren om hur jag ska göra de. Men måste lägga till att de är riktigt najs väder ute idag.. De va riktigt skönt att va ute faktsit.

Ska jobba nu !

CIAO

Tidig god natt


(bjuder på en riktigt gammal bild på mig och lillebror)

eftersom att jag läste i tidningen igår att man har svårt att somna om man pratar i tel 30 min innan man ska sova så tänkte jag gå och ringa oscar nu som jag lovade att jag skulle göra kl 12.30 höhöö (tiden är inte riktigt min grej) sedan ta en dusch och sen måste jag ju fortsätta kolla på OC eftersom att nu har jag ju börjat och då är de svårt att sluta ..

puss och god natt då / N

OC


Gaaaach va jag älskar OC ! De är så jäkla bra !! Man lever sig verkligen in i de. Åh va skönt de vore om de va sommar när de va jul. Inte behöva massa jobbiga vinter kläder och bla bla...

hemma

Blev en kort dag idag i skolan. Jag hade tur när jag kom hem för att då va Pernilla fortfarande kvar. Mysigt att ha lilla kusinen på besök.
Eftersom att de är så konstigt väder ute så är man inte så taggad på att ta någon promenad, så att jag funderar på att gå ner och lägga mig och kolla på OC.. de va ett tag sen nu :)

hej så länge / N

SÄLEN


10 dagar kvar till Sälen me Sara

skolan

Sitter nu i skolan. Lina kom och hämtade mig kl 12 och sedan åkte vi till skolan. Nu har jag gjort en svinrygg som va min uppgift idag och sitter och väntar på att Lina ska skriva klart sitt prov så ska vi åka hem igen. De va lite trist att åka hemmifrån för att vi är barnvakt åt lilla kusinen Pernilla :)

puss hej / N

god morgon

Igår kväll hade jag lite svårt att somna MEN jag vet varför. Eftersom att jag hade svårt att somna så började jag läsa en tidning cosmopolita. Jag då läste jag en artikel som de stod.

Om man pratar minst 30 min innan man ska gå och lägga sig så har man svårt att somna sen pga att man har fått in så mycket stråling i huvudet.

Och de hade ju faktist jag gjort. Hade prata me oscar typ 1 timme innan jag skulle somna. Så att de där tror jag verkligen på faktist.

Men jag såg på en film också igår kväll. Kollade på Fools Gold  den är så himmla bra. Minns att jag såg den på bio med Sara,Jessica och Bea :)

Nu sitter jag och väntar på att lilla kusinen Pernilla ska komma hit, och sedan ca kl 12 så ska jag åka till skolan me Lina :)
CIAO

bowling

Kom nu hem efter en match mot robinbowling. och jag VANN :D Wiiiie ! Vi bestämmde att vi ska köra igen i helgen för att de gick inte så värst bra för någon av oss idag!

ciao

...

vaknade upp precis somnade tille fter jag hade vart och mött bror. Nu ska jag åka och bowla me familjen. Skoj Skoj !

Ciao

hemma

kom precis hem . Har vart en skoj dag i skolan. Eller hände inte så mycket, men de va roligt på lektionen. Sedan när vi slutade så körde Lina hem mig. Ricktigt gullig tjej de :)
nu ska jag lägga mig och kolla på någon film eller nått..

pussen / N

skola

sitter nu i skolan och ska ha bild&form. De är kul, hoppas att man piggnar till. Men usch vilket jäkla väder de är ute asså. Man som precis som hade fått vår känslor, och nu är de snö ute igen. Hoppas verkligen på att de här är sista snön !!!

CIAO

måndag

ny vecka nya tag! Vaknade för ca en timme sen och nu har jag fixat mig klart och käkat frukost. Jag tänkte faktist åka till skola på sista lektionen. Men känner mig inte sugen alls. Börjar bli så där sjuk som jag va på nyår också. Men känner att de är bättre om jag försöker gå nu innan jag bli så pass sjuk och inte kan gå alls till skolan.

nu ska jag väl chocka me mamma om hon har lust att köra mig till skolan.

puss / N

promenad

Kom hem för kanske 50 min sen då jag och elin hade vart på en 2,5 timmars promenad. Nu sitter vi och kollar på hey baberiba så jäkla roligt..

hej så länge

seg

sancka om att man blir seg av att bara ligga i sängen och läsa en tidning. När jag fick mess av Elin så vare bara att gå upp och ta på sig lite kläder och nu väntar jag på att vi ska ut och ta en härlig promenad!

CIAO

solen?

Jag och elin satt igår kväll och bara hoppades på att de skulle vara strålande sol idag för att vi båda va/är vällduigt taggade på en lång promenad! De blev väl inte riktigt de vädret vi hade hoppats på , men de regnar inte iaf. Nu ska ajg bara vänta på att henne´s volleyboll ska va slut så vi kan gå ut sen.

pussen / N

God förmiddag

det är söndag och man inser hur snabbt veckorna går ! Igår hade jag en underbar dag. Hade de riktigt mysigt hemma hos elin.
Imorse när jag vaknade gick upp för att äta frukost och så står jag och kolla in i kylen. Jag hittade verkligen inte mjölken. Jag ba: ofta VI inte ha någon mjölk. Men sen visar de sig att den är svart  De va lite kul sådära. Anledningen till de är för att nästa lördag ska man släcka alla lampor och allt mellan kl 21.30 - 22.30.

CIAO / N

hos elin


Wiiie sitter nu hemma hos elin, har kollat på robison och sedan 27 dresses. Mysss ! Nu sitter vi här och poppar härliga gammla låtar. Wow minnen säger jag bara! Så jäkla kul!

tack för fikat


(en glad liten Pernilla)

Har precis fikat klart med släkten, vi firade lillebror som fyllde år förra helgen men hade hockey hela den helgen. Så de fick bli idag.
Kul att kusin från åland kom på besök sedan kom lilla Pernilla hit också. Skoj Skoj !

Shopping


(kusinen Elias & Lillebror

Vaknade upp rätt tidigt och gick upp och käkade frukost. Efter de så skulle jag göra mig iordning för att åka till centrum. Men jag och mamma kom på att jag bokade tid igår för att göra naglar men sedan kom mamma på att man kanske inte kan ha dom när man ska opereras.. Så att vi ringde och frågade en som jobbar på sjukhus och hon sa nej. Så att jag fick väl ett litet anfall :( Åh jag som ville ha dom. Men de känns onödigt att göra dom och sedan måste man ta bort dom typ efter 2 veckor. Så de får bli en annan gång.
Gjorde mig iaf iordning sen för att åka till centrum och handla med mormor, Sture, Lillebror och Elias.. De blev 3 kepsar, ett TV-spel och en CD till Elias..

ska väl ta och va lite social nu me alla andra ;)

puss så länge / N

fredagen


(jag och Göran innan han blev kort hårig höhö)


Igår gick de rätt bra i skolan förutom att jag råkade klippa min docka lite höhö vara lite för mycket.  Men annars okej. Efter så åkte jag till centrum me mamma för att hitta nått åt Lillebror.
Sedan åkte jag hem och käkade middag me familjen, sen kom elin hem till mig coh vi bara softade hemma. De va riktigt skönt faktist!  Sedan fick vi för oss att åka och köppa en bit choklad. Sen åkte vi hem igen. När elin åkt hem så gick jag och mötte Ida & Lina :) satt och snackade ett tag bara :) se vare hem och sova ..

pusss / N


god morgon fredag

Yeajj jag är i skolan idag. Känner mig duktig! hoppas bara på att jag orkar me hela dagen, för att vi har ju frisör idag!

/ N

natti natti torsdag

Nu tänkte jag gå och lägga mig efter en god greek sallad som pappa gjorde och ett lågnt mysigt samtal efter middagen. Tycker de e så skönt när man ätit klart och sitta kvar vid bordet och bara sitta och prata. Wiiie me like!

Imorgon ska jag till skolan ! Får se hur länge jag stannar, men måste prata me lite lärare och så! Sedan har jag ju sagt de till Lina nu också ;)

Har inga riktiga planer för i helgen förutom lördag då vi ska fira lillebror. Men annars tror jag nog att de kommer bli en rätt soft helg. Ska se om jag orkar plugga nått också. De är värt att ta hem plugg iaf.

Natti natti BTW det är bara 15 dagar kvar till jag och Sara åker till sälen :D  / N

boog & elliot

Idag har jag verkligen tillbringat hela min dag framför TVn. Har kollat på 3 st filmer, och alla är bra!
Den jag såg sist på va Boog & Elliot - vilda vänner. Den är så jäkla rolig asså ! Hahaaa den är absolut ett måste.

När den va slut åkte jag me bror hem till mamma för att hämta lite saker, och nu är jag hos pappa igen och sitter och väntar på käk, fast att jag är mega mätt.

puss / N

film

kollade på en till film nyss som också va bra, bara att den handlade om jul så att de gjorde väl att man inte tyckte den va fullt så bra eftersom att nu har man bara vår och sommar i huvuet.
Men ett tips är att se den någon gång nästa jul :) den hette Unaccompanied minors


film

Efter jag hade käkat lunch så kom jag på att de vore kul att baka. Så gjorde chokladbollar xD dom blev riktigt goda ! höhö ska väl försöka spara några tills familjen kommer hem så får vi se vad dom tycker om dom :D

Såg precis klart på en film som hette Run fatboy run   den va jätte rolig tycker jag !

CIAO / N

familj


Jag, pappa och bror

torsdag

God morgon ! vädret va inte som jag hade hoppats på, och min ork va inte heller de. Hade ju planerat att gå till skolan idag. Men huvudet svek mig. Och jag har sovit så dåligt i natt.
Gick iaf upp för kanske 1 timme sen, och då visade de sig att richard va hemma. Så fick sällskap vid frukosten idag igen.
Har fortfarande tanken i om jag ska ta mig till skolan nu, men imorgon är de frisör och då känns de bättre om jag laddar till då! + att då är Lina där också :D

nu ska jag nog kolla på någon film.

puss så länge / N

juste

bara nu innan jag somnar måste jag lägga till. Att jag hoppas verkligen på att de är lika fint väder imorgon som de va idag! Man blir så mycket gladare och piggare då. De är tänkt att jag ska försöka orka me en hel dag i skolan imorgon ! De visar sig iof hur de går. Men nu ska jag fasiken försöka på de !

Natti / N

bergochdalbana

Mitt liv känns just nu som en bergochdalbana! går verkligen upp och ner. Började på topp, sedan ner efter man vart i skolan sen när man fick träffa Lollo kom man upp till toppen igen!
Kom iaf precis hem från Lollo har vat me och hjälpt hennes syster och mamma me lite grejer sedan bjöd Lollo på en otroligt god middag. Sen hade man ju en sån snäll bror som kom och hämtade mig. Så nu ligger jag i sängen och somnar vilken sekund som hels.

Så natti natti då ! / N

!

Dagen började på topp, men nu är den nere på minus igen!

sol

galet najs väder asså! Gick ut och käkade frulle på trappen med bror, sedan kom kusinen Kim också. Satt ute ett bra tag ! Så skööön ! Hoppas att vädret håller i sig nu, för att då är de verkligen vååår på väg.
Klippte precis kim, klippte dock inte så mycket. Men de va så mycket som han ville iaf!

sitter och poppar riktigt najs musik, åh va man älskar sol + najs musik.

pussen / N

solsken

God morgon på er alla ! Vaknade av solen i ögonen. De är underbart att vakna på de sättet tycker jag ! Har sovit riktigt bra i natt faktistk. Nu tänkte jag gå ner och se om bror är hemma, hans bil är hemma men man vet ju aldrig.
Dagens låt är Gyllenetider - solsken

puss hej / N

Ida

Ida Sinzenhauser

 
Ida är en god vän till mig som jag är jätte glad att jag fått lära känna. En gladare tjej som henne är svårt att hitta och man skrattar alltid lika mycket när man är med dig! Wiiie

film

Juuuste måste nämna en film jag kollat på :)

Först benjamin button de va en riktigt mysig film att kolla på. En rätt cool film. Bra gjort må jag säga, och man levde sig verkligen in i den, och började fundera på om hur de skulle va om man själv föddes så.
Den är värd att se !

CIAO

hallå

Okej nu känner jag att jag måste börja skriva i bloggen igen. Men de har hänt lite saker som gjort att jag inte haft orkaen uppe att skriva! Men nu jäklar.

Va inte i skolan igår och inte idag heller, för att då skulle jag till sjukhuset och prata med doktorn. De gick väl bra! Efter de så åkte jag och träffade Ida snabbt sedan vara bara att åka och ta spruta. När jag va klar me de, åkte jag och mötte Lina och tog en mysig promenad, sedan mötte vi Ida så gick vi hem och hämtade en bil så körde vi Ida sedan körde Lina hem mig också. Somnade när jag kom hem sedan käkade jag middag. Efter de åkte jag till arninge me bror sen körde han mig direkt hem till Lollo. ÅH mysigt me en lång promenad :D

de va allt för mig / N

hejsan

Förlår för att jag inte har skrivit på länge, men känner mig inte riktigt pigg nog att göra de! De kommer snart igen LOVAR.
Men måste bara berätta om min helg, den har vart helt underbar.

Fredag: Va i skolan, sedan så följde jag med Lina och hämtade hennes körkor. Efter de åkte jag hem träffade min brors tjej kompisar som va på besök. Riktigt trevliga brudar må jag säga ! Stört sköna ! Käkade middag hemma sedan kom Sara hem till mig. Vi kollade bara på Eva&Adam.  Sedan gick jag me sara en bit hem och sedan hamnde jag på M&G. De va skoj :D

Lördag: Vaknade, umgicks me bror och alla, sedan så åkte vi till rimbo för att kolla på en av lillebrors hockey match. Åkte hem fixade mig, ja eller Linda hjälpte mig :) Sedan så åkte jag in till stan med Sara för att äta en mysig middag och sedan se på bio vi såg på Män som hatar kvinnor.  Efter de så åkte jag till M&G för att umgås me bror och alla :D De va också en riktigt rolig helg. De e en helg att minnas.

Söndag: Bara vart och fikat inne i stan med Emmelie idag. Mysiiiigt :D

CIAO / N

.


Man ska aldrig sluta leta efter dom ljusa sidorna !

trött


(bilden är på mig och lillebror för 3 eller 4 år sen)

sitter i skolan och har materialkunskap. Jag är så sjuk trött så de e inte sant. Vill bara hem till sängen. Men nej nej, efter skolan ska jag gymma sedan ska jag till firman. KULKUL. Skulle inte förvåna mig om jag somnar snart. Men ska försöka hålla mig vaken med lite fest musik. Wiiie !

CIAO / N

sälen


Nu är det bara 26 dagar kvar till sälen :D

måndag igen då

Igår kväll så var de ju Beck den svaga länken. Jag tycker verkligen att den är riktigt bra. Så ni inte sätt den tycker jag absolut att ni ska se den.

Sitter just nu bara i skolan och har naturkunskap. Och jag måste säga att jag känner mig riktigt duktig, vi har prov idag, men jag ska ej göra de men ändå är jag hära. Sitter och pluggar på de nu och jag hänger me riktigt bra faktist. HaHaa blir förvånad över mig själv.

de va allt för mig / N

beck


Sitter och väntar på att beck ska börja någon gång ! Tror iof att jag kommer ha de riktigt jobbigt att somna ikväll eftersom att jag inte gjort så mycket idag och sov så pass länge.

/ N

söndag

Skön söndag, har verkligen bara slappat idag. Vaknade kl 2. Så har sovit rätt mycket. Var hemma igår med Sara och kollade på melidifestivalen sedan så gick vi ut med vovven sedan så kollade vi på John Tucker Must Die. Åh älskar den så mycket! Den är BÄST :D
Sedan åkte Sara hem och jag somnade, men sedan vaknade jag till och gick ut och mötte en kompis och snackade lite. Skönt me en promenad sådära :)

Tänkte försöka plugga lite nu så att jag blir klar någon gång, för nästa helg har jag inget lust me att plugga!

puss hej / N

hahaaaa

asså de kan inte vara på riktigt. Ofta Carolina af Uggla går vidare. Hahaa men jag och Sara njuter av de, sitter och ska försöka ladda ner den nu .. höhöö

/ N

lördag

har vart u centrum hela dagen med Emma! och just nu sitter jag i köket och tänkte käka lite middag. Måste bara lägga till att jag e riktigt nöjd med mig själv, jag har börjat PLUGGA! Efter ajg käkat middag så ska jag möta Sara sedan ska vi ner till centrum och köpa lite gott till ikväll. Sedan ska vi bara chilla!

hoppas ni har en bra lördag :) / N

fredagen

Hade en riktigt bra fredag igår må jag säga. Men det blir aldrig som man täntk sig. Skulle plugga hela kvällen och de va bara bra att jag va ensam hemma då. Men nej nej, det blev att jag hamnade på restaurang med Elin och Jessica. Sedan åkte jag me dom + Johanna upp för att kolla fotboll. Efter de så åkte jag och Elin hem till mig och chillade. Senare på kvällen eller ja natten så hade jag bestmmt att träffa Lina så att då gick jag me elin hem till henne så hämtade Lina mig dära (för att hon fick körkort igår, GRATTIS GRATTIS GRATTIS)
Åkte runt lite med Ida&Lina sedan lämna dom mig hemma.

En riktig kanon fredag enligt mig :D

/ N

match


Yeah Jag och Josefin leder med 3-2 mot Jennifer och Sophie ! Dagen aktiveter på rasterna :)

god morgon fredag

Wiiie nu äre fredag :) okej mitt mål med ikväll är att plugga så att de e väl inte så kul, men de är ändå fredag :D
Sitter i skolan just nu och de va jäkligt segt att komma upp imorse! Troligen kommer inte Lina idag, men man ska aldrig sluta hoppas!

+ att de bara är 28 dagar kvar till sälen :D

/ N

god natt torsdag

nu tänkte jag gå och lägga mig så att jag e pigg imorgon till skolan. E rätt taggad ändå eftersom att jag vet att vi har bild&form och de är riktigt kul tycker jag.

Jag ska fortsätta kolla på Yesman nu som jag kollat på typ 3 kvällar i rad men har somnat varje gång. Men nu är de inte så mycket kvar av filmen, så borde klara av att hålla mig vaken.

Natti natti / N

dag innan helg

Wiiie nu är det torsdag och de känns alltid lika skönt eftersom att de är dagen innan fredag som betyder HELG :)
Idag så har jag vart hemma från skolan sedan så åkte jag och gymma med Jessica :) det gick fin fint! Sedan så åkte jag direkt hem till Lollo och tog en mysig promenad och sedan käkade vi en god sallad.
Nu sitter jag här hemma hos pappa ny duschat och klar för att börja pack aihop mina grejer som ska me hem till mamma imorgon. Usch de e fan jobbigt med skillda föräldrar när man ska flytta varannan vecka och blablabal!

hej på ett tag ! / N

torsdag

Har inte mått så bra idag så har verkligen inte orkat skriva något i bloggen, men nu känns de lite bättre efter att ha sovit i 2 timmar. Vaknade av att Jessica ringde och sa att hon fått sluta tidigare så att hon kommer tidigare till gymmet. Nu ska jag packa väskan sedan åka till gymmet.

Kraaam / N

god natt



Efter en skoj dag så e man riktigt trött asså. Så jag ska väl gå och lägga mig och fortsätta kolla på filmen jag började på igår :) BTW nu är det bara 30 dagar kvar till sälen :)

Natti Natti
/ N

skoj dag


Är hemma nu efter en riktigt rolig dag! först va jag i skolan, de va rätt slappt faktist, suttit och diskuterat hela dagen. Sedan åkte jag hem till Lina för att käka lite middag sedan åka med Ida&Lina till min kusin´s konsert i tibble skolan. Oj Oj snacka om att hon är bra på att sjunga asså. Lite pinsamt var de eftersom att halva min släkt va dära men typ inga kände igen mig, så jag vågade inte säga hej! hahaaa så modig är jag liksom.
Kusin´s musik video :) Gabriella Leijon


Måste lägga till att när jag och Lina hade mött pappa så skulle vi går ner för en macke vid henne. Först rammlar hon och åker kana ner för hela backen sedan vägrar jag rammla (eftersom att jag hade en ljus jacka) så jag sminger ner, och i slutet av backen så bara rammlar jag rakt fram. Hahaaaa så jävla kul va de asså !

pussar / N

lunch

hahaaa efter en rolig lektion som man bara skulle sitta och diskutera saker så hade vi en galet rolig lunch. Hahaaa Vi nämner inga namn om en galet rolig person men Madde och Ida vet vem jag menar. Hahaaa så jäkla kul asså :P

ska kila ner till Lina nu. men hare / N


skolan

Sitter i skolan nu, och genast när jag kom till skolan började jag må illa, de va inte av skolan vet inte var de va kändes som att jag åkt Grönalunds nya bergochdalbana

de va allt för mig! / N

God morgon onsdag!

Det blev lite stressigt igår när jag skulle gå och lägga mig, snackade i telefon och så vare lite saker som gjorde att jag bara stängde av datorn för att lägga mig i sängen. höhöö skulle somna till en film men somnade rätt fort faktist så hann inte se så mycket.

Just nu så sitter jag och väntar på att bussen ska gå! För att jag ska åka till skolan!

pussss / N

trötter

somnade visst till lite när jag låg och kollade på en av mina favvo filmer Eva&Adam Fyra födelsedagar och ett fiasko.
Väntar på att maten ska bli klar som man beställt. Pasta sallad blev de för min del. (ska ju börja ett nytt sunt liv nu)

pusss / N


sälen



BTW bara 31 dagar kvar till sälen :D

hemma

E hemma nu efter en kort dag i skolan, besök på karolinska och ett långt tränings pass på gymmet med Jessica .. Jag var där och tränade i 2 timmar och sedan kom jessica och tränade med mig 1 timme! Är jätte nöjd med min dag faktist. Och vi ska fortsätta vara lika duktiga ;)

Sitter just nu och snackar me oscar, och jag kom på värsta roliga saken. Jag sa till oscar: Du e en rolig prick du. Sedan så kom jag på. Vi säger alltid till varandra att vi är menade för varandra och då kom jag också på att de finns ett utryck Du är pricken över i´t och då sa jag. Du är pricken öever i´t för mig då oscar. Okej vet inte om de är så många som förstår, men de va kul och rätt smart av mig iaf :)

pussen / N

God morgon tisdag

De va rätt segt att gå upp idag måste jag säga, men nu är jag uppe iaf! Har plattat håret men resten fixar jag ju i skolan. De kommer dock bli en kort dag för mig idag i skolan. Åh skönt! Ska vara på Karolinska kl 11.30

Efter jag rönkat mig så ska jag åka och träna med Jessica :) Wiiie de ska bli skoj!

pusss / N

hockey

Kom precis hem från is-hallen. Har vart och kollat när täby mötte ormsta. Jessica va me och kollade ett tag det var riktigt trevligt sedan fick jag kolla me bror och kusin.. De va skoj de me. Hade iof Micke dära också som jag kunde snacka med! Skoj Skoj

Ska nog gå och lägga mig nu så att jag pallar me skolan imorgon, inte för att jag ska vara dära så länge eftersom att jag ska till doktorn och rönka huvudet!

Jajja god natt / N

skönt


Måste säga att det är otroligt skönt att bror är hemma nu. Så som jag länktat!


ny tränings kompis


Wiiie Jessica ringde mig precis och berättade att hon vart och köpt kort nu på SATS :D Wiie jag har tjatat på henne att hon ska fixa de och nu har hon de. Så att nu ska fan träningen igång på riktigt!

va bara de bye / N

sälen


(bild på Sanne och mig förra året i sälen!)
32 dagar kvar till sälen :D

på topp


Nu e man på topp igen när man fått spendera en helt underbar dag med min kära vän Louise! + att bror har kommit hem också. De kan inte bli bättre! Och inte nog me de så kommer jag sova skit bra också när man har en ny stor säng.

Oj Oj !

ska lägga mig och se på en mysig film i nya sängen nu.

god natt ! / N

lollo&nicole


(Vi bjuder på den bilden)


wiie är med Lollo som vart ritkigt efterlängtat :D vi har bara softat hemma hos henne hela dagen :) sedan åkte vi hem till mig nu. Och när jag kommer hem så har jag min nya säng :D Wiiiiiiiie ! Ligger i sängen nu me lollo och snackar. Och så började jag berätta att jag sög på tummen när jag var liten. Eller jag gjorde de rätt länge ! Hahaaa och de visade sig att de gjorde Lollo också. Hahaaa fan va kul ! Vi är fasiken menade för varandra!!!!!!!

ska umgås nu ! CIOA / N


kamera

Satt och spana in en kille´s blogg som fotar rätt mycket. Då blev jag riktigt sugen på att börja fota sådära mycket som jag gjorde förut! Det är ju rätt fint väder idag också så att idag är det egentligen ett passande väder för att gå ut och fota!
Men kom sedan på att min kamera har bror me sig till sälen (eller så kanske den e hos mamma) men får kolla om pappa har sin hemma.
Senare ikväll kommer bror hem förhoppningsvis så åker han först hem till mamma sedan hit, och då kan jag be han ta med min gammla dator så kan jag lägga in lite nsygga bilder från den.

bye / N

god morgon söndag

Så då var det söndag igen då och imorgon är det skola. Men det är bara 33 dagar kvar till påsklov så att de är inte så länge :) jag har satt upp mål för varje vecka saker som jag ska göra. Asså något roligt så att jag kan gå och längta till de.

Filmen min kusin hade tipsat om sööööög! Jag kollade 3 min sedan spolade jag och kollade om de hände nått bättre men nej nej.
Så jag tog en annan film. Som jag vet är ett säkert kort. Stockholm boogie.  

Ska gå ner och käka frulle nu sedan försöka få tag i Lollo!!! (de kan bli en utmaning)

CIOA / N

RSS 2.0