hej då åland, hej båten

Då så, då vare dags och börja gå mot bussen så att jag inte missar båten hem, för då blir till och stanna en natt till på åland. Och de är iof jäkligt mysigt hära, men ändå kanske lite sällskap så skulle man kunna stanna.
Iof så kommer morbror me familj hem me sista färjan ikväll.. Jajja jag ska hem nu iaf eller först ska jag ha skoj på båten me massa människor!!!

Ciao! trevlig lördag på er alla!


film

Imorse när jag vaknade så kollade jag på en film som heter vicky cristina barcelona

 Jag tycker att den va bra, men ändå så kändes de som att de där är nått som bara inte händer.
Handla om två vänner som åker till barcelona på semester och så en kväll när dom är ute och äter middag kommer de fram en spanjor och frågar om dom vill åka me till ett ställe och mysa alla tre. Ena tjejen hade en pojkvän som hon snart skulle gifta sig med så hon blev absolut inte intresserad men hennes vännina ville åka me. De händer lite saker som gör att de absolut inte blir som tänkt.
Rätt skoj film och se faktist. Så den kan jag också rekommendera!

/nicole

åland

Kom fram till morbror igår 00.00 lokal tid alltså 23.00 svensk tid. Känns mycket löjligt när de här räknas som ett annat land eftersom att de ligger ändå jäkligt nära sverige. Så dyra samtal och sms blir de när man kommer hit och hälsar på..

På båten käkade jag bara och såg på film, hittade inte så mycket intressant inne i tax freen.
Filmen jag såg på hette
 The women haha en film man fick skratta åt. Handlar om en kvinna som får reda på att hennes man är otrogen. Hennes vänner försöker hjälpa till, men egentligen så gör de ingen större skillnad. En dag så bestämmer hon sig för att göra nått som bara hon vill, nått som hon skulle må bra av!
En riktig tjej film vare. Tror iof att en kille skulöle skratta åt den ännu mer än va vi tjejer skulle göra.
Absolut se värd hos en tjej iaf!

/ nicole

på båten

Sitter nu på båten på väg till åland! Ja de händer mycket hära, de va fullt me polis bilar när jag kom fram till båten och massa TULL personal. Tror nog att dom dela efter nått speciellt.

Och då prata jag precis me mormor (som kom och sa hej vid båten) att polisen och tullen har kolla genom alla bussar och alla bilar som åkt av. Hmm tro vad de är dom letar efter. Jobbigt när man är så nyfiken människa. Hahaaa

Ja nu ska jag väl ta och shoppa lite ja eller iaf kila runt inne i tax freen!!!

Ciao

klar packad

Ja då va man klar me packningen till åland! Nu går jag väl egentligen bara och väntar på att jag ska åka till bussen som ska ta mig till båten.

Har fixar lite filmer så att jag kan ha nått och göra på bussen på väg till båten.
Men nu ska jag kila!

Ciao

torsdagen

kände inte för att blogga igår riktigt...

Men iaf så fick jag en del shoppat i stan med Karro och Johanna. Efter de så åkte jag och såg på Lillebrors hockey match. Va rätt slut när jag kom hem så att somnade rätt fort.

Och nu ska jag väl höra me Alexander om han ska me på en promenad ner till centrum!!!

ciao


promenad

(puss puss)
Kom nyss hem från en mysig promenad med Prinsen och Båtsman. Kände mig jäkligt mallig när jag va ute me dom finaste hundarna som finns! Hihiiii
(prinsen gå inte så snabbt, jag hinner inte me)  (Hmm hur kissar stora hundar tro!?)

Kanske ska ta och fixa mig snart så att jag kommer in till stan någon gång för att shoppa med Karro lite!! Wiiihuu

ciao


onsdagen

hade inte så jätte mycket och skriva igår. Hade en hel dag med Saris, vi gjorde lite blandat så de va mysigt!!  (höhö man kan ju säga att Sara blev en myket liten flicka i de där täcket HAHAAA snuttis)
såg bland annat på Johan falk.

 johan falk gruppen för särskilda insatser ... En mycket bra film, me as bra svenska skådisar. Lite lång sökt och förklara vad den handla om, men de va väl för mesta delen om transportrån.
Jag tycker som sagt att den va mycket bra, men ändå så kunde de ha hänt mer i filmen som gjorde den mer intressant.
Men den är absolut se värd.

Jag köpte även ett nytt snygg födral till min mobil.. Snacka om att den är snygg nu!!! ROSA 

lycka


<3 Jag säger bara lycka! Är så otroligt glad just nu, jag ville bara skrika rakt ut igår för att jag haft en klummp i magen som verkligen släppte!!! Wiiiiiie <3


trevlig dag !


Kom precis hem från en mysig dag inne i stan med Chanette och Nicole! Kul åh träffa dom igen, dom är verkligen två as sköna brudar.  (bild på snyggingarna)
Måste säga att de finns bra mysko människor här i värden.
Se första som händer när jag möter dom är att en kille kommer fram till mig och säger
Killen - Förlåt men va bah tvungen och gå fram till dig för du va så jävla snygg!
jag - jaha haha trevligt
Jag - Aaa men tja då, nicole heter jag
Killen - åh mycket trevligt och träffas Anton heter jag
Jag - Hej Anton ja trevligt och träffas men nu måste vi gå!
Killen - Ja asså ni kanske tycker att jag är konstig för att jag bara kom fram så hära, men jag tycker att de är trevligt och vara social.
Nicole - Ja men de är ju mycket socialt av dig
Jag - Jaaa verkligen , tycker de är jätte modigt av dig och göra så!
Killen - Ja men du, skulle inte jag kunna få ditt nr??
Jag - Njaaa tror inte de, brukar inte direkt tycka om och ge mitt nr bara sådära.. du skulle kunna ta min facebook.
Killen - Asså jag är typ aldrig inne dära...
Jag - Aaa men synd för dig då
Chanette - Vem vet Nicole (jag asså) kanske är lespisk....
Killen - nej men de tror jag faktist inte
Chanette - Asså har du typ slagit vad med någon kompis eller?
Killen - Hahaa va nä, jag har en kompis men jag tror nog han har dragit nu för att han tycker jag är så pinsam...
Jag - Hahaa kanske förstårligt! höhö Aaa men ta mitt nr då..

Killen - åh tack så jätte mycket vi hörs!
Jag - Aaa jo visst va!

när vi lämnat honom.
Jag - haha inte smart kille de dära, tror han själv att jag ger rätt nr eller!!!? HAHAAAA

Och sen en gubbe på tåget på väg hem. Först säger han till en stubbe som prata i mobil att de inte är nått jävla kontor att han vill ha lugn och ro på tåget. Sedan början han själv sjunga och går fram till en liten kille och ger en bucket blommor för att han tyckte att lill killen hade gullig röst.. (Hmm) och sedan när jag ska gå av så säger han till mig, åh snygga ben jag gillar verkligen långa och smala ben, skit sexiigt! (jag lådsades som jag inte hörde för jag hade hölurar i men hörde ändå vad han sa) Hmm asså BLÄÄÄÄ!
Asså skiit va konstiga människor de finnas asså!!!

allt för mig / nicole

tisdag

Va helt upptagen igår med och vara med min bästa vän så att hade ingen tid alls för att blogga! Hade en mysig kväll med Sara! Kom hem rätt sent och så vaknade jag rätt tidigt. Men de va kanske lika bra eftersom att jag ska möta Chanette kl 12.00 vid åhlens city. Höhö

Allt för mig! nicole

Om man bara kunde få den tiden tillbaka!!!!


måndag

Har vart en slapp måndag! Kollat på film bah sedan städat fiskarnas akvarium. Vilket va mycket behövligt! HöHö
Åkte sedan till polisen för att fixa pass till robin sedan hem.
Förhoppningsvis får jag träffa min bästa vän ikväll.. Wiiiiiie

Såg på skruven som beckham! Den är mycket bra tycker jag! De är verkligen så att man ska kriga för de man brinner för. Och jag skulle vilja att dom gjorde en 2a på den, men nä de har ju inte änt än så lär de ju inte göra nu heller..

/ nicole

lyckad söndag!


Kom precis hem från stan! Har vart och sätt på bio. Såg på filmen UPP så jävla rolig asså! Satt och skratta hela filmen typ! Den va jäkligt bra gjort också tycker jag. Innan så va jag och träffa Robert. De va mycket trevligt eftersom att vi inte träffats sen kreta. Pga att han jobba där och kom hem i torsdags. Så de va trevligt!

Ska väl upp och se på en film nu så att jag kanske kommer i säng tidigt ikväll, och blir av med min huvudverk någon gång!!!

ciao

hallå söndag

Igår hade jag en trevlig dag och kväll. Lollos födelsedagsmiddag va trevlig. Idag så har vi bara softat och bokat biljetter till takida konserten !! Woohooo jävla ös!!!!

nu måste jag kila / nicole

...

Ingen kommentar om gårdagen !! bara att de är en dag vi alltid kommer att minnas!!


mycket nu

Oj oj de har hänt mycket nu!

Igår så blev de inge täby me emma drog hem till Josefin ett stund sedan vare öppet hus, då jga klippte Lina! Och jag hade turen att Ida följde me också! Jag va inte på så bra humör när jag på hem för att då såg jag att jag hade tappat en av mina ringar. Hade bra jävla ångest och vägade först inte säga till mamma men gjorde de ändå. Va verkligen jätte ledsen och saken gjorde de inte bättre när jag hade så jävla ont i huvudet.

Så idag har jag vart i vallentuna gymnasium och hälsat på och sen vart på Josefins praktik och blivit lite fixat, och då messa jag till min lärare och fråga om ringen.. Och kan man inte ha mer tuuuuuur, dom hade hittat den!!! oj jäklar asså!

Och så måste jag säga GRATTIS till Ida som kirra körkort idag!! Woohoo GRATTIS ännu en gång! fan va kul för dig!!! Wiiiiie !
(bjuder på en söt bild på henne också)

allt för mig / nicole

usch seg dag

Åh vill bara sluta skolan ! men nej de gör man inte förrän kl åtta ikväll.. Ska iaf iväg till täbban innan me Emma! men oj oj va jag har ont i huvudet, bläää och så ska man palla va me på öppet hus. Visseligen får jag träffa Lina då.. Wiie, jag ska då klippa Lina så att de e på tiden att jag blir pigg snart!!

aja de av allt för mig ! Ciao

Sista dagen innan lov! Underbart!!!!

God morgon! Skit så här tidigt har jag inte vart uppe på riktigt länge! De är liksom fortfarande mörkt ute! Sitter nu på bussen på väg till stan och rehab! Sov hos Lollo inatt! Och vi har inte träffats på år och dar så att de blev mycket prat igår innan vi somnade! Så är rätt trött nu och idag så är de öppet hus på skolan så att slutar runt åtta ikväll!! Bläää.. Jajja efter de får ju jag lov eftersom att jag är ledig imorgon! GUD så skönt de ska bli efter ett efterlänktat lov!! Kan inte sluta tänka på att Lollo fortfarande ligger kvar i den sköna sängen och har knappt märkt att hon också ska upp om en halv timme! Aja nu ska jag vila den lilli stund som är kvar! Puss åh hej!

hahaaa rätt jonas

MÅSTE bara!!

När jag satt igår hos frissan och läste kvaller tidning som är de roligaste hos frissan (haha, förutom den nya frisyren) så såg jag detta.
En gång när jag hade praktig så va jag med min mammas gammla lotsas bror och praktiserade Jonas Hessman. En känd mingel fotograf.
Iaf då hitta jag den bästa kommentaren jag läst asså!


"Hollywoodfrun" Anna Anka har blivit rikskändis på några veckor tack vare sina begåvande åsikter och utalanden. Här kommer ett till:
- Jag skulle aldrig handla på H&M. Dom har så fula kläder, säger Anna, som ju dock själv inte är säskilt vacker och dessutom ser tio år äldre ut än vad hon är..

Hahaa så jävla rätt sagt utav Jonas. Jäkligt vågat må jag säga! Haha ska fanme maila honom och säga att de va så roligt skrivet..


god morgon bruna hår

Vaknade upp för första gången idag som brunett, de va rätt läskigt och se sig själv i spegeln imorse.
Jag har sovit jätte dåligt i natt och haft jätte ont i huvudet, så jag stannade hemma idag!
Jag ska nu sätta igång me lite pluggande. Skönt de där me FRONTER.. höhö så kan man jobba hemmifrån!

allt för mig !

tisdag

förlåt för dåligt bloggande men har vart upptagen..

Igår fick jag leka mamma! Va ensam hemma me lillebror så att samtidigt som jag laga mat vare till och förhöra på engelska glosor, efter blev de promenad me vovven sen hem igen och samtidigt som man plocka ut disken så förhöra glosor igen. Hahaa ja då vet jag hur de är och va en stressad mamma ! höhööö

Idag så har de vart rätt skoj i skolan, fixade våra dockor till öppet hus som är på torsdag,  (så blev min docka) efter skolan vare täbban + käk me girlsen!  (höhö vi va rätt flummiga, fan garvade as mycket åt detta, och de vi tyckte de såg ut som va att sophie inte hade någon tand dära där sugröret är. Hahaa lätt roade tjejer asså...) efter de så åkte jag till frissan för att färga håret!!! BRUND!!!!!!!!! Skiiiiit har aldrig vart brunhårig men ja nu är jag de, höhö jag vet väl inte riktigt om jag tycker jag va snygg i de..  (en jätte dålig bild i bilen på väg hem, men aaa då blev de iaf)
 (och här är en bild på helheten)
Vene riktigt om jag är nöjd eller inte, men de är väl en vane sak antar jag!!!

allt för mig / nicole

hemma efter skola

Hemma efter en lång dag i skolan. Tog lite extra sovmorgon pga att jag hade så ont i huvudet när jag vaknade imorse.
Igår somnade jag och lillebror till filmen Lillebror på tjuvjakt. Åh den är ju bara för bra ! Hahaaa

Skol dagen har gått riktigt bra faktist, vi skulle färga våra herrdockor idag, min blev röd i luggen och sedan blå på två andra ställen. Går inte riktigt och förklara ! höhöö

Nu ska jag nog bah chilla tills lillebror kommer hem då jag ska fixa käk till oss eftersom ingen annan är hemma!

Ciao

hockey matchen

Naaajs dom vann jäkligt stort!!! 9-2 blev de!! Lillebror hann och få en najs utvisning när han började slåss me en kille och sedan gjorde han ju självklart mål. Fan man måste ju erkänna att man blir ju rätt stolt storasyster då när man står uppe på läktaren och kollar.

Nu ska jag och lillebror lägga oss och se på film.

Natti natti!!!!!

hockey

Ja för att göra något utav min söndag så tänkte jag dra upp till ishallen och se på hockey! Jag säger bara ännu en gång, fy faaaaaaan va jag hatar söndagar! Usch....
Men ni får väl ha en sån mysig söndag som möjligt iaf!!!

Ciao

chill söndag

Har bara tagit de lugnt idag med Karro, vi tog en skön promenad i de vackra höst vädret. Skööönt me bara en chill helg! De behövde både jag och Karro kände vi.
För i veckan blir de fullt ös!!!


allt för mig / nicole


min lördag

Hade en mycket trevlig lördag igår!

Först var jag i centrum och shoppa + fika med mamma och Karro! Sedan så käkasde vi en trevlig middag och efter de drog vi upp till ishallen och kollade lite hockey! När vi gjort de åkte vi några stycken hem till pappa och va där en stund men sedan ledsna jag och Karro och  drog hem till mamma för att se på en film.

 Vi såg på Allt flyter Hahaaa den va skoj, handla om ett gubb gäng som hade ett bandy lag, och sedan blir dom av med sin tid. Dom började på en svensexa med kånstsim men sedan gick de över till att dom skulle tävla i de. Hahaa de va saker man skratta åt i den, så de va skoj.
En skoj film helt enkelt, så kan rekommendera den.


/ nicole

fredags mys

hade en mysig kväll igår. Bara softade med Robin och Karro!
Imorse så kollade vi klart på Dumpa honom!!

Dumpa honom  Jag tycker att den va roligt, egentligen så stämmer den verkligen in, för de första man fick se av filmen är att en kille puttar omkull en lite tjej och sedan säger mamman att han gjorde de för att han är kär i henne. Hahaa
Tycker att den va rätt seg i början, men mot slutet så började de bli farst i den. Och som i alla filmer så slutar den väl lyckligt (iaf för nästan alla)
Rekommenderar denna film starkt.

/nicole

fredagen har gått strålande

Idag har min dag gått strålande Sandra kom till salongen imorse så gjorde jag slinger på henne. De gick kanon. Sedan så hjälpte jag till med några kunder. Efter de så fick jag fixa mina jobbkamraters hår, för dom skulle ut ikväll. Så de va skoj!
HöHö min lärare kom också och hälsade på salongen idag, och de va synd att hon inte kom när jag stod och gjorde slingor, för de hade sätt riktigt bra ut då.. Hahaaa jajja !

Efter jobbet så hämta mamma mig, sen så åkte vi till brors jobb och där ifrån åkte jag me han hem, för att möta upp Karro!

Så nu chillar vi bara och tror nog att vi ska göra de ikväll också. Får se! Vore naaaajs me fredags myyyys !! höhöö

tjabba !!

ja då va man hemma och ny duschat och allt. Sköönt! Hade en mysig fika med Jessica efter skolan.. Sen så gick vi runt lite i täbban och kikade, de blev en skön liten halsduk för min del!! Naaajs som fan, nu kanske man inte fryser lika mycket!

Ska snart kolla på mammas pojkar, så jävla kul.. Om ni inte sätt de så rekomenderar jag de starkt. haha de e riktigt skoj de programmet.

Imorgon så ska jag börja lite tidigare det innebär kl 09.00 och sedan kl 09.30 kommer grannen dit för att jag ska färga hennes hår.

de va allt för mig denna torsdags kväll!

film


Såg igår på Picture this med Josefin! Den va faktist bra. Den handlade om en tjej som hade en pappa som va alldelses för överbeskyddande. Och hon va även en tönt i skolan men va kär i skolans snyggaste kille. Han hade aldrig lagt märke till henne men en vacker dag gjorde han de. Dom började daita och hon blev självklart bjuden på hans födelsedags fest. Och som sagt hade om en jobbig pappa så självklart så är han ivägen för att hon ska få gå på den omtalade festen.
Jag tycker den va både rolig och bra, men ändå ganska dryg och se på. För att de handlar mest om en kväll och de känns som att hon inte kommer någon vart eller att de inte händer nått speciellt i filmen.
Men ja, de va ju en riktig tjejfilm så de va lite skoj. Men de va ju se värd iaf.

TORSDAG

sitter i skolan nu och har svenska. Idag ska vi inte göra så jätte mycket och de e skönt. Men fick just reda på att jag inte kan hoppas av kultur och stilhistorian.. Så de blir nog pluggande idag.

Igår när jag kom hem från Josefin så satt jag bara och chilla med lillebror och sen så gick vi ner till centrum och mötte Sara så man fick träffa henne lite också.

Efter skolan idag så ska jag åka och fika med Jessica L och så ikväll är de Mammas pojkar och sen INLÅST.. Woohooo!

allt för mig / nicole

hemma hos josefin

sitter nu här hemms hos Josefin och ska sätta igång och plugga nu! Blev en kort dag i skolan idag. Försov mig lite men hade turen att mamma körde mig till skolan och sen så modde josefin inte så jätte bra så då hörde vi med läraren om de va OK och jobba hemma. Ja så nu sitter vi här och måste sätta igång med pluggandet!!

De va allt för mig! pussåhkram

hemma sköönt

Ja då va man hemma! Mycket skönt, inte kul och va ute i kylan. Egentligen är de inte så kallt de är ju 4 grader, men de blåser som satan! + att man inte riktigt är van vid kylan än! Men faktist så snöa de idag !! Usch!!!

Har iaf vart i skolan idag som inte riktgit har vart min dag idag.. Efter skolan åkte jag på rehab vilket jag tycker va bra! För att dom försöker ju hjälpa mig med huvudverken och då blir jag ju glad för att kanske hitta någon lösning för allt.

De va allt för mig, hade tänk och bara ta de lugnt nu. Hitta någon bok som kan va mysig och läsa. Så att man får koppla av lite!
Trevlig kväll på er!!!

veckans

veckans låt - pitbull the anthem

veckans film - Pella svanslös ! När jag ser på den så känner jag mig som barn igen. Och de är verkligen en sköönt känsla! Jag kommer verkligen bort från allt när jag tittar på den och känner mig som liten igen. Me like!!

veckans vän - Är Josefin! En gullig tjej som verkligen går och prata om saker med. Förstår än och bryr sig också! Glad att jag lärt känna den buuuden!!!

veckans heting -  Får ta och bli Ola svensson ja då när han har långt och rakt hår!! (
bara för de så fungerar de inte och lägga upp bild)

veckans händelse - Linda kom ner till stockholm och hälsade på! Så fick träffa henne också! Vilket vi verkligen tycker om, de va kul och få träffa henne igen tycker jag verkligen!!

De va veckans!! Nu ska jag faktist se på svenska Hollywood frur.. Hihiii  / nicole

hej bloggen

Har inte gjort nått speciellt så har därför inte skrivit nått.

När jag kom hem från en långtråkig dag i skolan idag så fick jag reda på att min älskade Prins har blivit blind!! Stackars min söta lilla Prins! Han börjar bli gammal nu! Hela 10 år. Oj va tiden går fort må jag säga!
 Här har vi min söta Prinsen! <3

Eller nu har jag iaf träffa Ida&Lina vilket va jäkligt länge sen. Sedan va jag och hälsa på hos en annan Lina som jobbar på salongen där jag praktiserar. Hon har nämligen byggt ett nytt hus, åh gud så fint de va! Jätte avis är jag!!

De va väl egentligen de ända jag hade och säga för stunden. Jo en sak till!!! Saknar MIN Sara!! <3

/ nicole

HAHAHAAA ALLVARLIGT!

Asså allvarligt, va inne på en klasskompis blogg och så visade hon den här videon. Assså seriöst är hon verkligen seriös me den dära!!!?
Om jag va sådära så skulle jag vilja att mina nära och kära sa åt mig. FAN TA OCH SKÄRP DIG!!!!!



Jag har själv funderat nu rätt mycket på sista tiden varför jag egentligen bloggar. Och hur jävla tråkig min blogg måste vara. Men jag gör de mer för min egna skull, de är kul att man kan gå tillbaka och se vad man tyckte om den dagen och blablaaa..
Har tänkt sluta blogga, men sen så har de bara inte blivit så. Jag tycker de är bra när man kan gå tillbaka ja till den dagen man vill och läsa vad man gjorde då.. Och tycker de va jätte smart att jag hade en blogg när jag opererades för att först kunde jag gå tillbaka och läsa så minnet blev bättre sedan så kan jag läsa nu om när jag låg på sjukhuset och hade så tråkigt. De är bra tycker jag!!! höhö jajja nog om de.. GLÖM INTE OCH KOLLA PÅ VIDEON!!!

/nicole

...


 
bara för att


god morgon söndag

jahapp då vare söndag nu igen då! De va skönt iaf att jag bara tog de lugnt igår kväll. Kollade som sagt på 2 fast and 2 furious.  Åh allvarligt dom filmerna är verkligen KUNG!!!!

Imorse när när jag vakna så kollade jag på en film som hette A Mighty heart! Handla om en man och en kvinna som jobba som journalist i afghanistan efter 11 september. En dag så kommer mannen inte hem och den hög gravida kvinnan (som spelas av Angelina Jolie) blir mycket orolig. De är de filmen går ut på, att mannen är borta. Jag tycker inte att de går då mycket framåt, eller de händer inte så jätte mycket i filmen. Så den va ju inte speciellt rolig och se på om jag säger så. Men i slutet fick man veta att de va en verklig historia och då är de kanske klart att de inte händer så jätte mycket. Den va väl se värd.. Men ingen film jag ser igen!

/ nicole

hemma!

Ja då va man hemma igen då! Hade de mysigt den stund jag va med Linda,Karro och Ida hemma i Idas nya lägenhet.
Eftersom att jag va ute igår, så kände jag att jag måste ta de lugnt ikväll. + att de är ju 2 fast and 2 fuirous ikväll... Woohoo mina favvo filmer!!! Så att ska bara ta de lugnt ikväll!
Sitter iaf och läser lite bloggar bara för att, och självklart läser jag Simones ÅRE blogg! Asså skiiiiiit va jag är avensjuk på henne, vet att jag tjatar om de hela tiden. Men va fan hon fick åka sitt första skidåkning idag!!! Åh vem är inte avensjuk då liksom!? Buuuhuuuuu!

aja de va allt för mig!

hej hallå

Förlåt för dåligt upptaterat, men hade fullt upp igår!

Först försov jag mig (inte bra) men de va lugnt för dom på salongen!!! Sen fick jag gå hem jätte tidigt, för att vi hade strömavbrott hela dagen nästan så att vi hade inte så värst mycket och göra! Kom hem och så åkte jag och robin och hämta Linda! Sen så åkte vi och hämta Karro i huddinge, sen så lämna vi dom inne i stan.
Sen vare bah direkt hem till Sariis för att göra sig iordning för kvällen!
De blev en soft kväll på tegel igår för vår del.
(höhö en bild på Sara som tyckte musiken va TOPPEN)

Och idag så har jag bara sovit ut, och sen kollat på lillebrors hockey match.. Haha om jag ska va ärlig, så trivs jag i vallentunas ishall som fisken i vattnet. Hahaaa

Nu ska jag packa iordning mina grejer sen ska jag bege mig ut till Idas lägenhet för att va med Linda&Karro !!!

ciao

torsdag

efter skolan idag så följde jag med Josefin hem en stund medans jag väntade på pappa, kul och få ungås lite me henne också. Va verkligen jätte länge sen bara hon och jag va!

Har inte gjort så värst mycket mera, men måste säga att de nya TV-pogrammet Mammas pojkar va skit roligt! Haha jag gillar ju lite mer såna där drama grejer, och snacka om att de kommer bli drama när de är 30 tjejer som krigar om 3 killar + att tjejerna ska ha mer än VG hos pojkarnas mammor (VG då menar jag inte i skolan, utan allmänt..)
Efter de så va de programmet INLÅST och de tycker jag också är ett riktigt bra program, jag tror nog att dom där grabbarna kommer lära sig riktigt mycket på de dära dom är/vart me om där inne. Och inte nog me de så kanske stök grabbar som kollar på de får en liten tanke också...

De va vad jag hade och säga för ikväll!

tjao!!


skola men hade en lyckad onsdag

hade en lyckad kväll igår med Sara men de är de ju alltid med henne!! vi hyrde film och bara hade de allmänt mysig! Sitter nu i skolan och har matte, har precis pratat med matteläraren om lite missförstond som blivit. Och nu är de väl bra! Så sitter här nu och räkna mina första mattetal på riktigt länge, men oj så simpelt de är ! HAHA

Ja som ni vet så har jag matte nu, och då visade min mattelärare mig att de finns en hemsida där man kan ha videolektion på nätet. Och då finns de ett klipp med några kändisar, bara för att de ska bli roligare. Hahaa och här ha vi vår egna älskade Dogge räkna ut ett tal för oss!



allt för mig!

sluta skolan nu ja tack

Åh va skönt de skulle va och få sluta skolan nu, vill bara att de ska bli kväll så att jag får träffa Sara snart!! Iof så ska jag ha möte med några lärare här på skolan + mamma&pappa så att då kanske de går fortare, och sen så ska vi nog bara redovisa nu. Men ändå vill BARA heeeeeem!

allt för mig / nicole

hahaaa

En bagett och en avsugning tack !

Hahaa man hör de man vill höra Sophie!


veckans

Okej nu får ni veckans tänkte jag !!!

Veckans låt - Är down - Jay Sean



veckans händelse - Hade en ur mysig middag med min bästa vän Sara! Den är verkligen oförglömmlig!

veckans vän - Är min mormor! hon är verkligen en toppen människa! är så glad att jag har henne som mormor. Och de är nog inte många som kan prata med sin mormor och allt och verkligen få bra råd. Hon hjälper och lyssnar på mig jämt!!! Åh älskar henne så mycket!

veckans film - Into the blue! En av mina absoluta favorit filmer. Den är så jäkla bra! Och Paul Walter är ju me i den och han är ju så j***a snygg!!!!

veckans heting -

/ nicole

HAHAA



Hahaaa min lillebror är bra rolig han!!!

god dagens

skit va dagarna går fort, klockan är redan typ sex liksom!!!
Va skit seg dag i skolan idag, de gick inte som jag ville! men slutade iaf kl 11.30 och då va de direkt in till smärtkleniken. Där gick de bra tycker jag! Tycker verkligen de där verkar hur bra som helst! Efter de, så åkte jag och mamma till sjukhuset för att hälsa på morfar!
Usch vilka återblickar jag fick då från när jag låg där, ville vända direkt när jag kom in. Men höll minen, för ville ju träffa morfar! De stank verkligen sån där hand sprit och allt usch....
Skulle träffa Chanette efter, men de så bidde de inte.. Utan en liten shopping runda me mamma istället. Får se om jag träffar henne senare ikväll eller om kanske en annan dag!

De va allt för mig!

god natt måndag

Ja då tänkte jag gå och lägga mig så att jag kommer upp till skolan imorgon! Klockan är iof inte så mycket men de tar ju säkert 3-4 timmar för mig att somna så jag borde egentligen gå och lägga mig tidigare.. men jajja

Ähh veckans får ni imorgon, har inte haft ork till de idag, sorry!

natti natti boys  and girls


låtar

Sitter på msn och snackar med Sara och vi skickar låtar till varandra som vi typ tänker på varandra när vi hör. De bara blev så. Först skicka vi bra låtar sen börjarde de blir liksom.
- Åh när jag hör den hära tänker jag på dig
- Haha och jag tänker på dig när jag hör denna

haha och blablaaa...

Men en låt/reklam som jag verkligen tänker på Sara när jag hör/ser är

Hon hade den som rignsignal förut, och hon hör typ aldrig när de ringer så man hörde typ hela låten :P HAHAAA

hemma&trött


Är hemma nu ! Har vart i stan med gull Johanna och söt Karro! Hihiii de va kul och träffa dom, de kändes som de va jätte länge sen. Jag köpte iaf en jacka som jag lagt undan från igår och sen blev de ett par jeans också! hihiii
nä nu får de allt ta och bli ett STOP för allt mitt shoppande!

Sitter iaf nu och försöker få spotify premium och fungera men jag fattar inte så mycket. Så ska nog be pappa hjälpa mig! höhö

allt för mig !

härligt avslut på denna söndag

Sista inlägget för denna söndag! Måste säga att mitt avslut på denna vecka va riktigt skönt..
Medans jag satt och såg på söndags TV så hade jag fötterna i fotbad, gosade med lilla korven (Båtsman alltså) och så målade naglarna!
De va riktigt avkopplande!

(bild på Båtsman och mitt sköna fotbad, ursäkta dålig bild)


Natti Natti!!


trött på detta väder

Usch man blir så less på detta väder! Vet inte vad de är me mig nu, men jag mår så jävla dåligt på söndagar! får ont i huvudet och magen verkligen! åh de är så irriterande! för de blir som en ont cirkel.. de gör satt jag inte kan sova och massa skit!

de va mycket trevligt och få träffa Jessica och snacka lite skit, fika och ta en liten shopping runda!
+ att senare så åkte jag och Robin och hälsade på söta Johanna ! de va också jätte trevligt!!!

nu ska jag ner och va social me familjen och äta lite tårta !

puss åh hej


regnet bara öser ner

Usch de verkligen spö regnar ute!!! typisgt höst väder!! USCH Och jag ska snart kila iväg till bussen! Tur att man har en snäll pappa som kör än dit, så att jag slipper bli så jävla blöt!
Ska iaf till centrum för att ta en trevlig fika med Jessica! De va fan ett bra tag sen vi sågs! så de ska bli skoj!

allt för mig!

god morgon söndag!

Jaha då va de den här jobbiga söndagen igen nu då! usch, fy och bläää!

 (Ida&Jag)
(Josefin)
Hade en jätte trevlig kväll igår med tjejerna! Vi åt på Friday´s och hade de verkligen jätte mysigt ! 
När vi va klara så va meningen att vi skulle åka till en fest, jag följde dock ej med.. Kände att kvällen va slut för min del! Kom hem och va lite social me pappa, Annica och Mannen (Båtsman alltså!)

Idag så ska jag vara med Jessica, tid är ej bestämmt! De visar sig nog!

Tack för mig!

redo för en middag


(så kommer jag se ut ikväll!)


Så då är jag redon för en trevligt kväll me mycket sköna brudar! Vi ska nämligen ut och fira Josefin. Ska gå och äta på någon trevlig restaurange! Men nu måste jag kila, ska nämligen möta upp Sophie och Hanna i centrum för att hitta nått fint till Josefin!
Ciao, trevligt lördag på er alla!


god morgon

                                                                  (hahahaaa snyggingar!)


hade en mysig kväll igår med Sara! Hahaa inte tysta 1 minut asså! haha babbel fior!
Jag ska snart ge mig iväg hem till mamma för att fixa lite grejer och sen ska jag väl till centrum med Hanna och efter de ska vi väl åka och äta några brudar för att fira Josefin!

allt för mig!

hemma!

hemma nu efter ännu en mycket trevlig dag på jobbet! Åh va bra jag trivs dära! hihiii vet att jag tjatar om de.. Klippte och gjorde slingor på mormor, och de gick bra tycker jag! Måste säga att färgen blev jätte bra på henne! Och hon verkade också nöjd så de va ju tur!

Ska städa mitt rum lite nu, så att de är lite fint tills Sara kommer!

allt för mig!

God morgon fredag!

Usch de är hämskt och behöva säga att jag har på mig vinter jacka! Inte nog me de se grannarna skrapa rutorna på sina bilar!! Buuhuuu! Vill ha värme! Ska va glad iaf att de är sol och man kan använda sina solglasögon som känns lite mer sommrigt! Nog om de! Sitter som sagt på bussen till salongen! Idag ska de bli en extra kul dag! Jag ska nämligen klippa och göra slingor på mormor! De va allt för mig! Ciao!!

passa på och gratta!

Ja jag kanske ska ta och passa på och säga grattis till två presoner som fyller år idag!

Först är de min älskade barndoms vän Emmelie som fyller hela 20 ååååååår! Skit va tiden går fort, asså de är läskigt!
 Här har vi snygga Emmelie ! stort GRATTIS gumman!

Och sen till brorsan Richard som fyller hela 17 år.  Får väl bjuda på en bild på Richard, Jonte och mig! hitta ingen annan typ! Grattis på dig!!

/ nicole

skönt me promenad

ko hem för inte så länge sen, de blev en lång promenad kan man säga! Kul och träffa Moa igen! Sen stötte jag på Elin och vi behövde verkligen prata så att då gick vi en runda!
Asså skit va de är kallt ute nu asså! Jag gick me tjockis jackan men jag frös fan as mycket ändå!
Buuhuuu jag vill ha sommar och värme! Om inte så ska man vara i fjällen och åka bräda!

Nu ska jag forsätta  kolla på inlåst på 4an!!!!

ciao!

torsdag

Hemma nu efter en rätt rolig men seg dag i skolan. På svenska lektionen tycker jag att vi gjorde en riktigt intressant grej! Orkar inte förklarar vad de handla om, men vi skulle säga vad vi tycker är de värsta brottet och sen va för traff de borde vara på de..

Ska snart på promenad med Moa faktist, skiiiit de va verkligen jätte länge sen! Så de ska bli kul och träffa henne!

allt för mig!


skola

sitter nu i skolan. Med en skön sovmorgon! Har inte sovit så här bra på riktigt länge, de måste ha vart pga att jag hade se så mysigt med Sara igår! Jag hade iaf jäkla tur med vädret va fint när jag åkte till skolan men nu öser de verkligen ner där ute.
Ja som ni kanske märker så har vi inte dataförbud längre, de är sätt skönt, men nu är det de där jobbiga me och släpa datorn varje dag till skolan! Jajja ska inte klaga mera nu!

nu ska jag fortsätta me svenska! ciao

RSS 2.0