sov dax kanske?!

Nu är de nog tid för mig att sova. Är mega trött, får fixa robins rum en annan dag (hur de nu ska gå med tanke på att han åker till Linda imorgon)
De är nog rätt bra också om jag får sova lite för att imorgon någon gång under dagen ska jag till skolan för att träffa en lärare. Sedan är de tänkt att jag ska jobba. Men nu e iaf planen att se på film för att somna. Så god natt!

boken

 juuuuuuuste läste ut min bok idag.Gossip Girl För de är jag värd. Hette den. Riktig bra, och man vill bara fortsätta med dom andra böckerna, men jag vill spara dom till när man åker utom lans så att tänkte läsa något annat nu.

Någon som har nått tips? Jag funderar på att läsa Män som hatar kvinnor! Någon som vet om den är bra? (filmen är iaf bra)

/ Nicole

städat klart

Gud så skönt, nu har jag städat klart i mitt rum. De känns som ett helt annat rum faktist. Men bara och sätta igång med de andra. Ska hjälpa robin nu och städa hans rum. Egentligen vill jag sova men ja, vad gör man inte för brorsan liksom.

Fick träffa sara en liten stund också, lämnade lite tidningar till henne och sedan lånade jag en locktång. Jätte snällt.

Hoppas de är lika fint väder i veckan som de vart i helgen.

/ nicole

underbar varm morsdag

Snacka om att de har vart varmt idag. Helt underbart! Har vart ute hela dagen. Vart lite med elin men för de mesta bara chillat ute med bror. Mamma och dom va på landet så att de blev att jag och bror fick äta vår egna middag. Så har dock inte blivit nått morsdag firande idag för vår del. Men vår mor har nog fått ha de mysigt ute på landet.

Just nu håller jag på och stor städar i mitt rum. De behövs verkligen + att på fredag ska vi ha massa gäster och då är de väl bra om de ser okej ut i mitt rum.

Kommer ej hinna denna vecka pga att imorgon ska jag till skolan en snabbis och hämta lite grejer, sedan jobba på tisdag ska jag nog röja i klädkammaren sen på onsdag har jag rehan och sedan ska jag upp till Edsbyn och kolla på BAL .. Woohoo de blir skoj!

ciao

god morgon söndag

Måste säga att min dag igår va toppen. Gick upp helt okej tid, sedan klippte jag gräsmattan i de fina vädret (hatar och bara ligga stil och sola) sedan åkte jag hem till Jessica och chillade dära vi poolen. De va sjukt sköönt!     Sedan vare bara åka hem och fixa sig snabbt. Tänkte inte riktigt på vad tiden va så de blev lite stressigt. MIn familj skulle nämligen in till stan och äta sedan på mammas kusins 30 års fest.  De va trevligt men jag ledsnade så jag tog bussen hem.

Nu ska jag ut och lägga mig på stuttsmattan och läsa ;) ciao

bal dag för 93orna

De gick helt okej i skolan. Jag har lite val iaf nu som jag ska välja mellan. Men komme troligen gå kvar i min nuvarande klass iaf.

Fixa Lisas (elins lillasyster) hår till hennes bal. De blev jätte fint. Men hon har så otroligt långt hår så de tog ett tag. Hon fick känna sig som en prinsessa för medans jag fixade håret och vi insåg att de va lite tid kvar fick elin börja sminka henne. Men fint blev de.  (Lisa i mitten)
Gick me ner och kollade när dom gick in. De är så kul och se alla killar i kostym tycker jag. 

Sedan gick jag och elin till sjön  och åt en mysig middag och satt och snackat ett bra tag. 
Efter va vi bara hemma hos elin och chillade med Jessica också.

Nu tänkte tänkte jag sova för imorgon ska jag upp tidigt så att man får lite sol på sig.
BTW här är iaf bild på hur jag ser ut i mitt hår nu :/ 
  
Vad tycks??

Natti Natti

hoppats på en dröm

vaknade upp imorse och hoppades på att gårdagen bara va en dröm. Men fort upptäckte jag att de inte va de. De va bara att se sig själv i spegen och inse att jag klippt bort mitt hår :(


Ska upp till firman snart och kolla hur de går för deras förberedelser för kvällens fest. Sedan ska jag till skolan på möte. Tro om någon kommer kunna prata med mig idag utan att jag ska va skit sur..  Man får hoppas på de bästa.

juuuuuste idag är de sånt där underbart väder också. Satt ute och käkade frukost och läste min bok, de kan inte bli bättre :D (jo att jag hade mitt hår fortfarande) Woohoo

ciao / nicole

bläää

Usch när jag sitter vid datorn och kollar genom foton när jag hade långt hår ångrar jag VERKLIGEN vart jag gjort idag!!! Va fan ska jag alltid vara så jävla envis..
En speciell bild som jag verkligen tänkte på håret va denna  visst jag har inte jätte lågt men de där är lagon för mig...


naglarna fixade

Så nu har jag vart och fixat mina naglar också. Vet inte va de är me mig men jag är inte nöjd me något idag. Färgen blev jag jätte nöjd me, men inte formen. Hon som jag gjorde dom hos idag bor i mitt område så att då kan jag bara knappa på och be henne fixa formen.

Hade tänkt och vila lite nu sedan gå upp och jobba, för jag kom på att de hinner jag inte imorgon eftersom att jag ska på möte i skolan imorgon.
Jag är typ nervös för hur de kommer gå. Tro mig de kommer märkas på mitt humör.

/ nicole

kanske borde lyssnat

Okej ibland kanske man borde lyssna på vad andra tycker. Kom nyss hem från frisören och de blev att jag klippte kort. Blev dock kanske för kort (okej de växer ut men jag ska se ut så hära nu ett tag). Får de om jag vågar lägga upp en bild på hur jag ser ut nu.
Hahaa pappa kommer inte bli glad. Han som alltid säger att jag ska spara så att jag får långt... Woops

Senare idag är de dags för mig att fixa mina naglar, och då ska jag gör en annan färg får se om jag blir nöjd me dom då..

/ Nicole

ida&lina 19 år


Woohoo de är ingen vanlig dag utan de är Ida&Linas födelsedag!!!

Hurra Hurra Hurra !
Tänk att dessa två söta tjejer kan ha hunnit blivit 19 bast. Så mycket bus dom gör män ändå left i 19 år. Wiie de är ju underbart!!!!
Vi önskar er alla en toppen dag.


PS: Pappa Polis ;)
Jag vill inte skryta eller så men gissa vem som sa Grattis till tjejerna först av alla. Jo men självklart va de jag. 00.00

promenad med elin

Har fått röra på mig lite idag iaf. Tog en promenad med elin ute i de vackra kvälls vädret. Blåser inte lika mycket nu och de är ju sköönt.

Jag är jäkligt spidad just nu, vill inte nämna varför riktigt än. Men LOVAR ni kommer få veta. De har iaf med sommar planer och göra ;)

Tänkte hoppa in i duschen nu så att frisören slipper tvätta mitt hår imorgon när jag ska klippa mig :D
Woohoo länkar, vet dock inte riktig än hur jag ska klippa mig..
Mellan dessa frisyrer är de.
1.  eller 2.

Snälla skriv en siffra om vilken du tycker. Skulle va jätte snällt :)

ciao


kärlek 3000


Igår när jag skulle se på film så såg jag på reklamen innan filmen börja, en snutt av Kärlek 3000. Och kom på att för ett år sen när vi va på stads vandring med klassen så va vi uppe på apbärget inne i stan och käka lunch. Och då höll dom på och spela in en film.
Så igår när jag såg lite av den så såg jag ju att de va den filmen. 



Är de någon som har sätt den och vet om den är bra??

tråååååk

hahaa jag började inne i klädkammaren men de blev tråkigt rätt snabbt. Sedan kom jag på att jag kanske borde stor städa i mitt vanliga rum först. Men de ledsnade jag på rätt fort också. Jag tänkte de är smartare om Sara kommer så kan jag städa då, för att då går de snabbare.. Hahaa så tänker jag!

Juste igår när jag va med Ida&Lina så sa dom att jag inte bloggar så mycket längre, haha jag tycker att jag bloggar skit mycket. Men aja jag får väl forsätta såhära då bara för att bevisa för dom..

ciao / N

god morgon

Trååååååååååkigt de är dåligt väder idag! De kanske är bra iof för att då kan jag finally börja gör ordning klädkammaren.

 Igår innan jag gick och la mig så såg jag på en film. Mad Money hette den. Den va faktiskt bra. Den handlade om 3 kvinnor som jobba på en bank och sedan börjar dom ta pengar. De jag tyckte va rätt roligt de va att dom hoppade lite i filmen och de va liksom inte på ett helt vanligt vis som dom brukar göra i filmer. Så jag tyckte den va bra.

/N

hund önskas

Allvarligt jag har alltid sagt att Mopsar är söta! Och efter idag är jag besatt! Varje jäkla person har ju en söt liten mops. Åh va jag blev avensjuk. Och tror nog att Sara blev rätt less på mig när jag gick och tjata om att jag ville ha en mops.. Gaaaach jag skojar inte jag skulle göra nästan vad som helst för att få en mops.
Visst de finns massor av hundar jag vill ha! Helst vill jag ju ha en stor hund som en berner sennen. Men de skulle bli lättare när jag flyttar hemmifrån och de är jag som står för städningen i huset. Men nu skulle de ju passa perfekt me en mops. Hårar inte så mycket och är lätt och ha me sig.

Här kommer lite bilder på några säta mopsar ;)
 
Och dom hära bilderna som kommer nu är tagna från http://www.bumpkins.se/ hemsia där våran svarta labrador är köpt. Dom har även börjat föda upp mopsar nu..  

Och här är en fin  bild på en av morbrors hundar.  Puma på bilden och tagen från Stinas hemsida.

allt för mig nu ska jag drömma att jag får en mops / N

underbar dag!

Jag skojar inte, jag har nog haft den bästa dagen idag! Skit asså! Mötte upp sara i stan sedan satte vi oss i kungsan och åt lite sallad.    Sedan tog vi en promenad vid slottet och i gammla stan.     De va så mysigt!!!! Har vart toppen väder och vart med bästa Sara.. Kan de bli bättre?! svar neeej!
Vi gick förbi Ben&Jerry´s affär så självklart kunde vi inte hålla oss ifrån den så de fick bli en smarrig glass där ifrån.   
Man ville aldrig att dagen skulle ta slut :/


Sen så åkte jag me pappa för att hämta upp min mobil :D woohoo nu har jag min vanliga mobil igen. Efter de åkte jag hem till tvillingarna Ida&Lina :D Woohoo och hade de mys me dom.

/ Nicole

God morgon tisdag

woohoo de är fint väder idag också. Jag kan säga att jag är galet trött och de är inge bra, för att då är de bevis på att jag lyckas vända på mitt dygn..
Men jajja, idag ska jag och Sara in till stan och ha picknick. Köpa jordgubbar och sätta oss någonstan och äta och bara ha de jätte mysigt.
De jobbiga är att jag känner att jag vaknat på fel sida. Så hopps jag hinner vaka till ordentligt innan jag möter upp Sara. HöhÖ

nu måste jag göra mig i ordning ;)
ciao

måndagen

Haft en strålande dag idag! Blev dock inte att vi hämtade min mobil eftersom pappa inte hitta pappret sen så glömde jag lånemobilen hemma så de va ingen ide att äns gå in och försöka. Men när jag kom hem hade jag trevligt besök. Lollo hade kommit till mig. Vi grillade med familjen sedan gick jag upp och jobbade. Och kom hem nu. Ska tillbaka en snabbis imorgon och fixa lite till.

BTW snygg bränna jag har fått idag, har ju suttit ute och läst ed solglasögon så jag e jätte fin i aniktet nu. Hoppas verkligen att de blir sol imorgon så att den kan försvinna.

nu ska jag faktist forsätta läsa min bok :D så hare
/ Nicole

galet naajs väder

tycker synd om er som har behöft sitta inne i ett äckligt klassrum idag när de har vart sånt härligt väder ute. Jag har suttit ute hela dagen och läst min bok, och nu kan jag knappt sluta. Tog vovven på en promenad men de va inte lågnt han orkade gå innan han typ va helt död. Då äre verkligen bevis på att de e sommarväder... Woohoo (åt vädret inte åt att att min lilla Prins är helt slut)

/ N

19.6 grader i skuggan

Oj Oj Oj va de e najs väder ute. 19,6 grader i SKUGGAN. Jag käkade frukost ute på stutsmattan sedan tog jag me min bok + ipod och låg där och njöt av värmen ett tag. Nu ska jag ta en dusch sedan försöka få tag i Sariiiis (vilket brukar vara rätt omöjligt)

/ Nicole

God natt

Nu tänkte jag försöka sova, eller först läsa lite ur min bok så att jag kommer någon vart i den ;)

Ser egentligen inte framimot morgondagen. För att om vädret inte tillåter solning så ska jag stor städa i mitt rum sedan börja röja i klädkammaren så att jag kan få den fin någon gång. Sedan mot kvällen så ska jag jobba.
Jag hade iaf fått lön såg jag idag och de gjorde mig riktigt glad. Så e inte så fattig som jag trodde.
Jobbar man så får man pengar. Har man pengar kan man ha skoj. Har man skoj mår man bra!
De e mitt måtto

nu måste jag läsa.. ciao / N

alla söndagar


Gillar söndagar. Eller ja de är väl mest pga att de är Söndagsparty med Filip & Fredrik. De är himmla kul och kolla på tycker jag.
Ikväll så va Carolina Gynning me (som jag faktiskt tycker är riktigt cool tjej) sedan va Björn Ranelid (som jag egentligen inte rikgti vet vem de är) så va Henriks Lundqvist (hockey målvakt) sedan vare någon snubbe från USA me också.

Kan verkligen tipsa om att börja titta på de om ni inte redan gör de ;)

slapp dag

höhö har inget gjort ett skit idag... Legat i sängen hela jäkla dagen. Visst har de vart skönt men ändå nu mot kvällen blir jag rastlös.. Jajja fick röra på mig lite iaf, åkte ner till centrum me bror och köpte choklad (som jag vart sugen  på i flera dagar nu) sen åkte vi hem till sara för att lämna lite grejer. Kul att träffa henne igen, de känns som de va evigheter sen fast att de bara va typ 4 dagar.. höhöö

allt för mig / N

God dag!

Vaknade inte för så värst länge sen faktiskt. Men ligger fortfarande i sängen och tittar på TALANG ;) Det är repris sen i fredags på 4an NU.. så ciao

myys


Måste verkligen rekomendera en film som är otroligt bra som ni måste se. Hitch ! Det handlar om en kille som ger andra killar tips när de gäller daitning! Och man kan ju inte säga heller att Will Smith är en dålig skådis, han är ju gryyyyyym! och de är ju självklart han som har huvudrollen.

Har haft en riktigt mysig kväll! Har grillat med Robin, Linda, Jesper, Simone, Kim och Ida ! Sedan så gjorde vi oss iordning och gick ut. De va väl helt okej.


nu äre dags för mig att sova !!! god natt / N

halloj

Vaknade upp av att Linda och Simone stod och kolla på mig när jag sov. Dom skulle till täby c och ville veta om jag skulle me, så de blev bara att slänga på sig kläder och sedan åka. HöHö snabba ryck... Woohoo känner mig duktig köpte ingenting hihiiiih.

Igår var de trevligt på Jessicas fest. HöHö fast jag och Jessica N gjorde en liten tabbe. Vi tog fel på tiden så åkte en timme för tidigt. Fast de löste vi, de fick bli middag på donken (vilket va bra eftersom ingen hade käkat)

Just nu vill jag bara sätta på en bra film och sjunka ner i soffan och vila. Är helt slut i kroppen.

pusss och hej / N


usch för vädret

Blää va de är äckligt väder ute. Men ändå lyckades jag ta mig ut på en promenad med Elin & Patrik. De va skoj. Kul att träffa Patrik efter man hört så pass mkt snack om honom från elin.

Nu har jag precis lockat klart mitt hår för ikväll ;) (de kommer säkert ändå hinna försvinna) nu väntar jag bah på att jessica ska komma så ska vi fixa oss lite mera till festen ikväll.

ciao

bästa sätt och vakna på!

De absoluta bästa sätt att vakna till på de är att sätta på en grym tagg låt på hög volym. Imorse fick de bli arash med always on my mind men dock vare bara jag som tyckte om de, för både robin och jesper kom in och sa BYT LÅT !!! hahaaaa

/ N

mys kväll me emma

Är hemma nu från Emma! hade de riktigt mysigt. Käkade god middag och smarrigaste efterätten jorgubbar me glass mmm..
Kollade sen på en film.

 Barn hemmet den va rätt okej. De ska ju vara en läskig film, men de tycker jag verkligen inte att dom har lyckats bra me. För att Emma sa innan filmen att hon blir jätte lätt rädd för filmer och inte äns hon blev rädd. Den hade ett rätt konstigt slut också. Men den är väl värd att se. Men inte om man verkligen vill se en läskig film.

God natt / N

hallå

Sorry har vart dålig me upptatering. Men har haft fullt upp + har inte haft orken.


Jag ska väl snart göra mig iordning för att åka hem till Emma för att fixa middag och mysa lite. Sedan kanske jag ska träffa Elin och några en snabbis. De beror ju på hur mkt ork i kroppen man har.

Va ute på en promenad med Lina för ett tag sen och då kollade vi mitt huvud (ja eller ärr då) vi båda sa att de ha läkt riktigt bra. Jag är så nöjd me hur de blivit. Har liksom inte vart på så värst många återbesök och de är så underbart :D
Får se om de blir nått framöver. Men de har vart skönt att bara få vara med dom som står än närmast..

 Juste läste ut en bok idag som jag kan rekomendera. Jag läser alla Gossip Girl böcker och dom kan jag verkligen rekommendera om ni är nått för skvaller. De finns en rad av dom så bara sätta igång och läsa ;)

 Såg på en film igår. Himlens Hjärta hette den. Den va inte så värst bra. Dom satt mest och pratade. Fast ändå slutade jag inte titta. För att den är nog rätt lärorik tills man blir vuxen skulle jag tro. De är iaf ingen film jag kollar på igen. Så se den bara om ni har riktigt tråkigt..

allt för mig / N

taggat

Gaaaaach va taggad jag är! Wooohoo ;)

asså

Skit va djurgården  spelade dåligt igår. Jag gillar verkligen inte AIK men måste säga att dom va riktigt bra igår. De va de som va extra irriterande. AIK spelade bra, och djurgården spelade dåligt!! Haha men en sak som jag tycker, de är att eftersom att djurgården spelade så pass dåligt så tycker jag faktist att AIK kunde vunnit med fler mål. Men nepp så bra är dom inte ;P blev som sagt bara 0-1 till AIK

Jajja idag äre tisdag och då ska jag fan me ha roligt :P höhöhöööö

ciao

måndag

Har vart me emma inne i stan idag och köpt ett par nya skor. Blev dom jag hade tänkt mig, men dock en annan färg. Men de såg lite tuffare ut med lite blått på än bara helt vita.
   skorna ser nästan ut såhära bara att istället för rosa så är som blå ;).

Juste fått lite svar om ni tyckte de va rätt låt som vann. Jag tyckte de, fast de va tråkigt att han vann så överlägset. Men vadå jag gillar norge och låten va bra + att han va ju jätte söt :) så de va väl okej för den här gången...



vare rätt låt som vann?

Igår hade jag en mycket trevlig kväll. Kollade först på melodifestivalen med elin sedan så ringde min bror efter de och fråga om vi ville me på någon fest. Vi bah: haha ja varför inte liksom!? gick dit ett tag och bara kolla läget :P

Som alla säkert vet så vare norge som vann igår ! Jag tyckte iof att de va riktigt bra nr som va me igår! SÅ gissa vad som spelas i mina högtalare just nu ;)

vad tyckte ni om låtarna igår?

ciao

moppen

Så nu har jag fotograferat min moppe så att jag kan sälja den. Om jag har tur så vill en kille som ska måla om hemma hos oss köpa den, då blir de lätt sålt.. Så bara att hålla tummarna. Menar vill ju ha lite pengar i sommar när man inte får jobba :/

ciao

film!

 Såg klart på Rally brudar igår. Den va bra, jag hade dock inte så höga förväntingar på den och de va nog bra för att då hade den inte blivit bra.
Den va rolig att se på, men de va ganska lätt att förstå vad som skulle hända. Men den är helt klart värd att se ;)

ciao

god morgon lördag

hade en trevlig dag igår till slut. först på morgonen direkt när jag vakna gick jag hem till sara, sen åkte jag me till hennes skola. Efter de mötte jag upp elin. Sen på kvällen åkte jag me bror till uppsala för att hämta Linda sen så släppte dom mig på Våning ett där jag skulle äta middag med Elin& hennes pappa Ove :)
Efter de så tog jag och elin en jätte lång promenad, de va jätte skönt :D

ciao

?!

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????
??????????????????????????????
????????????????????
???????????
?????
??
?

härligt dag

har haft en toppen dag, vaknade upp hos Sara (kan de bli bättre?!).Träffas så mycket vänner. Har vart med elin sen har jag också träffat Ida&Lina.. Woohoo

Nu ska jag lägga mig och kolla på Rally brudar... Tro om den är bra .. ;)

god natt / N

torsdag

Hade de toppen igår va me sara hela dagen sedan sov jag dära också :D
Såg på en bra film också Hemma Bäst hette den
 Hemma bäst handlar om en snygg kille som inte vill flytta hemifrån. Sedan blir hans föräldrar less på de och anlitar en snygg tjej för att få honom kär och vilja flytta ihop med henne. De blir inte som tänkt för någon.
Hahaa den hade sina stunder som man skratta men annars var den bara en mysig film och se på :)
Den kan jag rekomendera...


Idag har jag vart i vallentuna gymnasium och käkat lunch me tjejorna :) sen vart i täbban me sara ;)

pusss / N


hemma :/


är nu hemma efter en härligt spa weekend med mormor!
Åh så skönt vi hade de. De borde alla människor unna sig med minst en gång per år. Vi fick ansiksbehandligt + fotbehandligt så nu har man fina fötter fram tills man börjar gå barfota :P höhöö

ska hem till Sariiiis nu :) ciao

bilder !!!

Har redigerat lite bilder nu, jag är inte speciellt nöjd me någon. Har typ glömt vart allt ligger. Sedan hade jag inga bra bilder att redigera heller. Men tänkte att jag tar me min kamera när jag åker me mormor så kanske jag kan ta lite härliga bilder och sedan redigera dom :)

Men här är iaf några jag nyss gjorde!

   Jag,jag, Lollo&Rosella
  Jag&sara på båda ;)
   kreta, lillsjön, teneriffa


värsta iden

Jag fick värsta iden. Medans jag väntar på att mormor ska hämta mig kan jag ju rediger lite bilder. De va jätte länge sen jag gjorde de. Och de är ju verkligen nått jag tycker är kul (iaf när de blir som jag vill ha de)

Här är lite bilder jag har regigerat förut :)
       

måndag morgon

God morgon ny vecka!
De känns skönt när veckorna bara gå för att då vet man att de är närmare och närmare till sommaren :)

Louise <3
Hade de jätte mysigt med Lollo igår. Tycker de är så synd att hon har så mycket i skolan,  för att förut va vi varje dag men nu ses vi jätte sällan. Men som sagt de är sommarlov snaaaaaaaaart :D

Spa Weekend med mormor!
Senare idag åker jag me mormor så ska vi på en spa weeikend. De ska bli riktigt skönt faktist!

puss hej / N

söndag

Palla blogga så mycket som jag gjorde förut. Haha de början kännas så patetsigt me blogg! Men jajja!



Igår va jag som sagt och bowla.. De gick faktist riktgt bra för mig.. Jag VANN igen. HöHö jag kanske ska börja på bowling tihiiih (ironi) Sen åkte jag,robin&linda hem till mamma och fixade käk och va bah dära och chilla eftersom mamma&micke ej va hemma.
Så idag har jag bara vart med Emma i täby. De va kul att träffa henne igen, de va ju sist på sjukhuset ju, och då va jag fortfarande rätt borta :P
Ska snart åka hem till Lollo. Så ha de så bra!!!

ciao


skorna


Wiiie nu har jag köpt skorna! Snacka om att dom är snygga! Va bah de jag ville säga!! Självklart får ni en bild på dom :)

woohoo

Nu far jag och Linda mot täby centrum för att köpa våra skoooor. Oj Oj länktar!! tihiiiih Sen åker vi hem till morbror !!

ciao

god morgon lördag

har vart vaken i en timme nu. Kunde inte somna om. Går kvällen blev kanske inte vad man hade tänkt sig, men jag va iaf me sara så de va myyyyys!!!
Idag ska jag och Linda köpa vååååra efterlänktade skor.. Wiiie! Jag har bara lust att springa in och väcka henne och säga att dom öppnar om 6 minuter.. Men jag ska låta bli!

allt för mig! / N


hemma efter ett besök hos klassen


Nu e jag hemma efter att ha vart och hälsat på i klassen. De va kul att träffa alla igen! Nu ska jag väl försöka sova lite tills sara kommer hem till mig :D


thohooooooo

tidig morgon

OJ kl är snart åtta och jag är vaken. När väckaklockan ringde imorse så va jag typ pigg, eller de va inte så att jag skulle klarat av att somna om. Men nu känner jag att jag har bråttom.. Ska ju till skolan idag och hälsa på!

ciao

god natt torsdag

Ska se lite hockey sen OC sedan borde jag sova.. Eftersom att jag ska åka och hälsa på min klass imorgon så blir de rätt tidigt!
De ska bli riktigt kul faktist!!!!

god natt / N

jobbat!


(en galen städtant!!)

Nu e jag hemma igen efter att ha jobbat! Tycker faktist de va skönt att gå runt där och tänka lite för mig själv. Så ska ringa morbror imorgon också och säga att jag börjar lite smått me jobbet igen.
Ska hoppa in i duschen nu!!!

/ N

hemma!

Är hemma efter en dag i tuna. Först på vallentuna gymnasium sen lunch me pappa, sedan åkte jag hem till Sara. Vi kollade på Tarzan!  Åh den är så himmla mysig. Sen så va vi tvungna och åka till täby centrum och köpa lite presenter till Sonny! Hoppas att han blev nöjd! tihiihiiiii

Nu hade jag faktist tänkt och gå till firman ett tag och jobba lite. Höhö har umgåts klart me alla nu! Eftersom att de inte blir nått jobb i sommar (pga operationen) så måste jag små jobba lite så att jag får llite pengar iaf!!!!

ciao!


mot tuna

Så nu bär de va mot vallentuna gymnasium för att träffa lite kompisar och efter de en trevlig lunch me pappa :) Sen ska jag hem till min favorit! Saaaaaaaaara :D

ha en toppen dag för de ska jag ha / N

oj god morgon

De va inte lätt att vakna till idag asså!!!Ställde klockan eftersom att jag måste åka till vallentuna i rätt tid. De va nog bra ändå, me tanke på att jag ska åka och hälsa på min klass imorgon och måste gå upp tidigt. Hahaa hur fan ska jag palla de. jajja de blir en kul utmaning.
Ska nu gå ner och käka frukost ute i solen :D


Måste också säga Grattis till Sonny bonny idag ! Som blir en stor pojke. Hela 20 år. De e läskigt hur tiden går!


ciao

God natt

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Är helt slut sedan känner jag på mig att jag kommer vara rätt trött efter morgondagen. Först ska jag till vallentuna gymnasium och hälsa på lite vänner, sen ska jag luncha me pappa efter de ska jag chilla med sara. Sedan när vi kommer hem så har  vi nog gäster eftersom att Sonny fyller år imorgon..

Men ikväll tänkte jag faktist somna till första Harry Potter filmen, den e fan skön asså!

God natt / N

hej då linda!

Blää nu har linda åkt hem, visseligen kommer hon på fredag igen. Hahaa fett muppig att jag tycker de är tråkigt när de är robins flickvän. Men vadå hon är ju hemma me mig på dagarna och vi har kul ihop liksom... Iaf så åkte jag me henne till centralen där hon skulle ta bussen. Sedan kom robin och sa hej då också.
Sen mötte jag och robin upp pappa i arninge för att lämna in min muppiga mobil. Länkatr till jag får tillbaka den.

pusss / N


piercing!

Vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte , vill inte.

Linda
säger att jag måste ta ut piercingen i min navel. För att annars kommer de bli som sist. Att den stöter ifrån. Men jag vill de verkligen inte! Baajs också! Jag som tänkte andra gången jag tog att nu kommer de ju dölja de fula ärret som blivit. Men nu måste jag ta bort den igen. Bläää ! Va fan då. HöHö en sak som är bra de är väl att de är bevis på att jag har bra emunförsvar. Men va fan då!
Innan jag tar bort den funderar jag iaf på att åka tillbaka dit jag tog den och se vad dom tycker. Men jag e rädd att Linda har rätt, och de har hon för jag minns ju hur den såg ut sist.


länktar till lördag!

Åh nu vill jag bara att de ska bli lördag! Så att jag och Linda kan åka och köpa dom dära skorna som vi har lagt undan på en skoaffär. Dom va verkligen skit snygga! Inte för att min plånbok gillar att jag köper dom, men kusinen skulle fixa en fin rabatt till oss eftersom att hon är busiks chef..

pusss / N

God morgon!

Vaknade av att Linda öppnat dörren och viskar "är du vaken?" jag hade vaknat lite till och från så att de va nog på tiden att gå upp. Nu ska vi nog käka frulle sen duscha och grejer för att hennes buss går kl 17.00 från centralen. Och från igår så har vi lärt oss att man ska vara ute i god tid.

ciao / N

god natt


Nu ligger jag i sängen för att kolla på min absoluta favorit film Shrek. Är så trött så kommer nog somna direkt, inte för att de gör så mycket eftersom att man rätt den typ 100 gång.

Men god natt alla !!! / N

värk...

Usch vilken värk jag har. De är inte bara inne i huvudet utan de är ärret också. HöHö de måste blivit för mycket skratt idag.
Så funderar på att gå och lägga mig och kolla på film nu, för att jag vaknade ju faktist väldigt tidigt idag.

ciao

hemmma

Kom precis hem nu då. Har vart iväg hela dagen med Linda. Först va vi i täby centrum och shoppa och käka. Jag köpte lite fina saker. Ett snygg line, 2 bandana och ett par örhängen. Sedan hitta jag och Linda ett par skit snygga skor och bestämmde oss att jag köper en färg så köper hon en annan så delar vi.. Sen åkte vi dit linda skulle på jobbintervju.. Tur att vi åkte i god tid. För att hon som linda skulle till hade verklige beskrivit vägen galet. Så de tog ett tag att hitta. Medans jag väntade så gick jag och shoppa lite mera. En locktång och solglasögon (inte fö ratt de behövs just nu, men iaf)
När linda va klar så skulle vi hem, och de va ju rätt kul. Hahaa körde lite fel så vi hamnade på karolinska först. Men sen gick de bra (hahaaaa Ir?)

Är hemma nu iaf och de skulle verkligen vara jätte skönt att få gå och lägga sig nu. Men då somnar jag ej ikväll.
Men ska iaf ta de lugnt.
Ciao

täby c

Så nu har jag och Linda fixat oss för att åka iväg mot täby centrum och kolla runt lite + ta en fika. Sedan åker jag me henne till hennes jobbintervju! De blir skoj.
Har mobilen på nu iaf så ska jag fixa satt jag har en annan nu också. Så att de går att nå mig nu iaf :D

ciao

god morgon

HaHa undra vad de är som är fel på mig. Igår kväll va jag jätte trött, somnade kanske runt 23.30 men sedan vaknade jag för typ 1 timmer sen och kunde inte somna om. Haha jag som sa till Linda att hon skulle gå in till mitt rum och väcka mig när hon vakna. Snarare jag som får väcka henne snart :P (nej de ska jag inte, skoja lite bah.. Hon är ledig från skolan så då ska hon få sova)
Har iaf nu på morgonen kollat på OC och sedan lagt in bilder på bdb (ni som inte förstår ska inte förstå) och nu ska jag nog kolla på One Tree Hill..

Kraaaaaam / N

trött tjej!

Haft en trevlig dag idag. Åkte hem till elin och softade, satt och pratade och hade de mys. Gick på promenad och lite sånt. Sedan gick jag hem till mamma och så kom Linda&Robin och hämta mig dära. ÅKte hem och käka sedan så gick jag upp och och visade för linda vart jag brukar jobba. Sen vare bara skynda sig hem för att kolla på Ballar av stål (så jävla roligt pogram asså)
Nu är jag helt slut, så ska sova. De lär gå bättre är va de gick i natt iaf!

Och imorgon bli de en hel dag med Linda :)

BTW min mobil muppade sig riktigt mycket idag så den ville inte starta. Så om någon messat och jag inte har svarat så är de därför. Svarar sen när de fungerar igen.

puss och god natt / N

solen tittar fram!

Wiiie nu börjar faktist solen titta fram. De känns så mycket bättre när man ser solen. Tror inte att de är så himmla varmt ute, men ändå!
Ska nu åka hem till mamma och packa me lite kläder, ta en dusch sen ska jag va med elin :) Så då är jag väl med elin fram tills robin och dom kommer hem så får robin hämta upp mig hemma hos elin. Naaaajs! De blir nog en toppen dag :)

puss på er / N

var är solen?

Usch vilket tråkigt väder de är ute idag!!! Var är solen liksom, man saknar den så himmla mycket när den inte visar sig! Okej man kan väl inte alltid få de perfekt!
Tänkte gå ner och käka lite nu iaf!

Ciao!

God morgon

Då va de måndag igen då! Och idag kommer Linda&Robin.. Wiiie ! Vet inte än när dom kommer men lär ju bli senare så försöker hitta på nått som jag ska göra under dagen men jag måste ta de lugnt, för mitt huvud vill inte va riktigt som jag vill idag. Och vila är de bästa för att de ska läka.
Försöker kolla om man kanske ska ta en fika me någon, för hur som helst måste jag till mamma för att hämta lite grejer.

pusss / N

sova? kl 02.14


Kan verkligen inte sova.
Har försökt somna till en film, försökt somna till soft musik, försök somna helt tyst. Har till och med läst ut en tidning. Fönstret är öppet också så att de är inte syrebrist! Bläää ! Har så jävla ont i huvudet också men vågar inte ta något tablett för att då är jag rädd att jag ska bli pigg. Men egentligen så kanske de är rätt smart att ta nått för huvudet!
Ja de är väl såhära de bli när man bara chillar på dagen, då är man inte tillräckligt trött på natten!

Någon som kanske har tips på vad man kan göra för att ha lättare att somna?

klockan tickar på fort

Ojj skit va tiden går fort. Jag som skulle gå och lägga mig tidigt! Visseligen har jag bara chillat sen sist men ändå. Hoppas jag kan sova länge imorgon då! För att då går dagen också fortare och då kommer robin&linda fortare, då får jag nått skoj som händer iaf! Den här veckan kommer nog bli skoj. Händer rätt mycket!

Nu ska jag se på OC... puss hej / N


trötter

Så har fått i mig lite smarrig mat från kinan. De blev nudlar och kyckling! Mätt blev man iaf!
Känns konstigt att vara så trött. Men de är nog att jag hållt igång nu flera dagar i rad och sedan inte gjort nått idag. De här behövdes nog!
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, funderar nästan på att lägga mig och kolla på en film. Skulle vara bra om man somnade tidigt idag!

allt för mig / N

en träff me Lollo

HöHö e hemma nu igen! De va inte länge jag va dära, men de va nog bara bra eftersom att idag ska jag bara chilla! Visst de gjorde vi också. Men ändå är helt slut idag, de va kul att få träffa henne iaf!
Ska åka till tuna nu och hämta lite käka!

pusss / N

chill

Har verkligen inte gjort något idag. Bara legat i soffat och kollat på Life Of Ryan! De har iof vart riktigt skönt men iaf nu tänkte jag ta tag i dagen och göra nått. Åker nu till Lollo för att ta en promenad och umgås lite.

Ciao!

Life Of Ryan


Har inte så värst mycket för mig idag, ligger bara i soffan och kollar på Life Of Ryan Jag tycker faktist att de är riktigt bra! De är inge väder för att sitta ute och njuta av någon sol för den är inte äns framme.

Sitter här och bara väntar på att få svar från robin hur de gått från Linda. Hon ska iaf få komma in snart! Woohooooo spännande!

ciao

god morgon söndag

Blää idag är de jöh inte blå himmel. Vaknade kl 10.00 och kunde typ inte somna om! Usch de är inge bra att jag vaknar tidigt när jag går och lägger mig sent!!
Somnade väldigt fort igår iaf så de va skönt!

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. De känns typ som att jag går och väntar på att de ska bli måndag eftermiddag/kväll då Robin&Linda kommer!

Och vi håller tummarna för Linda idag !!! Woohoo Go girl!

ciao

lång dag!

Idag har jag verkligen gjort mycket!

Vaknade och då åkte jag in till stan för att möta oscar! Vi gick och fikade sedan gick vi runt och shoppa lite. Eller ja oscar shoppa och jag va smakråd ;)
Sedan mötte vi upp hans kompisar! Satt och snacka och bara hade den riktigt skönt i solen.
Sen började jag känna att jag kanske borde åka hem så tog bussen, men kom på att de skulle va najs me en proenad med Lina! Men då visa de sig att när jag kom hem till henne hade hon visst de rätt brådis för att hon skulle på en musikal i tibble. Meningen va då att jag skulle åka me till tibble och sedan ta tåget hem, men de blev att jag följe me och titta på den.
Åh de e så kul när de bara blir sånna inpuls grejer. De va då jag, Lina,Matilda,Kim&Mimmi som va och kollade. De va skoj. Sen så kände jag att jag bör åka hem eftersom de blivit sent två kvällar i rad. Så tog bussen hem och la mig och kolla på TV med pappi! Myyys.

Nu tänkte jag somna till OC så nattinatti! / N

god morgon

Lördag idag då! Och idag ska jag träffa oscar ! wiie så kul ska de blir!!! Får se vad de blir att vi hittar på, men ute vill jag vara!!!
Jag hade ställt min mobil på 12.00 men vaknade typ för 20 min sen av mig själv. Och tänkte de är nog lika bra att gå upp än att somna om. Okej upp har jag inte kommit, men ska nog hoppa in i duschen nu iaf. Så att man kan träffa oscar snart!

ciao

mycket trevlig kväll

Kom precis hem! Har vart med Ida&Lina + några flera! De va mycket trevligt. As skönt folk verkligen! Sedan när jag skulle hem så va Ida&Lina så snälla att dom gick me mig nästan ända hem! Så himmla gulliga tejer (säger de om och om igen, men menar de verkligen) Nu sitter jag i sängen och ska sova ! Blivit sent två kvällar i rad nu. Inte så bra!
Känner iof att jag är riktigt trött, men e så trist att bara sitta hemma ! Och på vardagarna är ju alla i skolan då jag ju jag vara hemma och sova då liksom.

Men nu ska jag sova ska faktist upp rätt tidigt (ja eller runt 12 men iaf) för att hinna träffa oscar! Sen ska jag fasiken hem till pappa! :D Wiiie Hoppas på en trevlig grill kväll!

NattiNatti / N

härligt me en solig promenad

Kom precis hem efter först vart me Ida&Lina sedan tog jag även en promenad med Elin!
Haha jag råkade kanske ta på mig lite för mkt kläder för de härliga vädret. En stickad tröja + skin jacka. Haha äsch va bah att gå och bära på de ! tihihiii

Nu ska jag nog gå upp och va lite social me gästerna och käka lite middag!
Sedan får jag se vad de blir att kvällen bjuder på !

ciao

tid för en promenad

fått lite i magen nu! så tänkte eftersom att de är så pass fint väder ute så ska jag och Lina ta en härligt promenad!

ciao !

tid för att gå upp kanske?

Ligger fortfarande i sängen. Har funderat länge på om jag ska gå upp. Men jag fastnade vid en av mina favorit filmer aquamarin! Visseligen har jag sätt den rätt många gånger, men den är mysig
 aquamarin är en otroligt härligt film att kolla på. Kommer stunder så man skrattar men annars är den mer mysig! Handlar om en sjöjungfru som ska bevisa för sin pappa att kärek finns!

Men eftersom att jag har denna film kanske jag borde gå upp och få nått i magen!
pusss / N

1 maj

Jaha då va de ny månad då. Ännu närmare sommaren !

Igår hade jag en faktist riktigt kul (jag syftar mest på att valborg brukar suga) men hade de riktigt trevligt! Först va vi några tjejer hemma hos Sofie och käkade middag sedan så åkte vi till en fest i djursholm (den blev flyttat från vaxholm) Mycket trevligt folk va de dära ! Specielt när gitarren kom fram !  (bilder kommer)
Saras gulliga pappa hämtade oss sen på natten så att vi kom hem ordentligt.

(bilden är på mig,sara,sofie,sara,therese!)


Måste säga att idag är jag riktigt trött !! Från bärjan va de inte riktigt meningen att jag skulle me på festen men jag tänkte kan ju följa me en stund. Och eftersom att de inte va värsta spår festen så va de chill.

allt för mig !

RSS 2.0