god natt !

Ja då vare slut på de roliga sista natten som man vet att man inte behöver gå upp till skolan! Men fan om jag blir sjuk nu, har galet ont i magen! Inte kul asså ! Hoppas de blir bättre till imorgon ja eller iaf måndag!

Efter en kväll hemma med bara pappa och annica + melodifestivalen så borde man inte känna sig så trött, men de gör jag!! Så tänkte lägga mig i sängen och kolla på en film som kusin har tjatat om så får se om den är så bra som han säger!

BTW imorgon ska jag träffa min bästa vän Louise ! + att bror kommer hem :D Lycko dag eller vad!

God natt / N


lördags kväll

Blev inga nya jeans idag för min del eller rättare sagt de blev inget alls. Så ganska onödig resa fram och tillbaka till barkaby. Jajja
Har iaf precis ätit en mysig middag med pappa och annica. Jag och pappa gjorde greek sallad och sedan melon och skinka. Smarrigt värre! Vet inte än om jag ska träffa emma eller bara stanna hemma ikväll. De visar sig.

Juste snacka video samtal med bror idag. Och då visade han vädret. De va strålande sol. DÅ blev man bra avis!
Hahaaa men dom åker ändå hem imorgon :P

pusss / N


me like


Riktigt balla brillot! Kan tänka mig dom i sommar! As ballt!

städat

Så nu har jag städat mitt rum också, va inte så mycket att städa eftersom att jag inte har så mycket saker hemma hos pappa i mitt rum. (rätt skönt faktist) Sedan har jag inte tagit hit några kläder heller så att då är de inte så konstigt att de inte va så stökigt. Men iaf..

Planen för idag var att åka och träna sedan åka till centurm med emma för att fixa saker till hennes fest. Men så blev de inte pga att jag inte kände mig så pigg.
Det blir istället att jag följer mamma snabbt till barkaby och sedan hem och hämta kläder hos henne sedan hem till pappa och käka middag. Sedan ska jag och emma ha mys kväll är det tänkt.

måste ta på mig kläder nu innan mamma kommer ! / N

tvättat

Så nu har jag vart duktig och tvättat min piercing noga! Precis som han som gjorde de sa att jag skulle göra! Den här gången ska jag vara noga med tvätt och allt så att den inte stöter ifrån igen. Och nu när pappa var me och hörde allt så kommer han också vara nog med att påminna mig!

Det stod observerat på pappret att man inte ska dricka någon alkohol när man piercat sig. Hahaa de va nått nytt! Men ja, de är ju inte satt värden går unde rbara för att man inte kan ta en cider någon kväll me kompisarna. Klarar mig mycket bra i 3 veckor utan fester!

de va allt för mig / N

god morgon lördag

Då var det lördag då! snacka om att veckorna går fort ska liksom till skolan om 2 dagar. Usch vill inte, vill ha lov hela livet. Men nu är de inte lång tid kvar av skolan så de är bara att kämpa nu.

Filmen jag skulle se igår såg jag precis klart på, va så trött så somnade. Jag gillade den. De är också en film som jag kan rekomendera.

nu ska jag väl gå ner och käka lite sedan åka och träna.

puss & karm / N


hemma

kom precis hem från en soft kväll hemma hos Oscar ! Vi såg på Surfs up  den var riktigt bra faktist :) en mysig film! Kan verkligen rekomendera den!

Ska krypa ner i sängen nu och kolla på The nanny diaries

Natti natti / N

GLAD

Nu e jag hemma från en hel dag inne i stan med Oscar. Har vart jätte mysigt verkligen. Sedan åkte jag och mötte pappa för att han skulle me när jag piercade naveln igen. Han som gjorde de, sa att de inte skulle vara några problem alls med hålet innan. Bara att jag måste vara mer noga med att tvätta som jag inte var sist.

ska troligen till oscar snart och bara mysa!!

trevlig fredag / N

fredag

god morgon , god morgon! Vaknade av att jga blev bombad av SMS från oscar. bara för att han inte kunde sova så ska jag också upp. Jajja hade ju lovat att komma hem till honom idag. Vet inte riktigt hur de ska bli idag med tanke på att jag och pappa ska göra en sak. Och då måste jag taijma pappa! Jajja de visar sig!

ska väl ta och fixa mig nu och sedan ut me vovven sedan får jag väl ta mig till oscar då.. BTW den bruna oscar :O

pusss / N

tränat

Åh skönt, är hemma nu efter och vart och tränat med Micke. Ska dock iväg nu igen för att träffa Lina fina :) sedan så ska jag väl bara chilla resten av kvällen. De blev inte att jag träffa oscar idag för att flyget va lite sent och när han kom hem va han så trött. Så de får bli imorgon :D

måste dra bye!


...

är hemma nu efter en dag i stan och sedan centrum med emma. Jag köpte dock bara ett liné men emma fick lite mer shoppat ;)
ska sticka iväg och träna nu med Micke.

CIOA / N


missa några tåg

Meningen var att jag skulle ta 12.07 tåget men de missade jag självklart, sedan så skulle jag ha hunnit med 12.37 men kl 33 så kom jag på att jag var tvungen att fixa en sak. Så att missade me med! Men 13.07 de kommer jag FAN hinna med!

puss hej / N


god morgon fastland

Hahaa nu är jag på fast land ingen liten ö här och där! Vart mycket flängande från Ö till Ö. Först från Dalarö till Singö sedan singö till åland. Jajja de har vart trevliga dagara.

Igår så vare en mycker härligt lugnt dag på havet. Satt uppe i baren och lyssnade på live musik. Självklart önskade jag och sara en låt! Och de blev vest virginia :D (De är min och Doris låt nu!) Sedan när vi kom fram till åland. Åkte vi och h'ämtade min lilla kusin på hans dagis. (hahaa de va ett fint dagis me många fina färger på utsidan, haha) sedan hem och fika me morbror. Fick se sedan Elias köra sin lilla fyrhjuling. De va skoj och hade självklart lite snöbollskrig smatidigt.
Gick in sen och fick lite mat i magen innan de va dags att åka till båten igen. På hemresan hände inte så mkt. Men när vi tog bussen hem sedan från båten. SÅ sitter jag och sara snackar lite privat. Men vi märker att dom framför sitter och lyssnar. Hahaa då blev de lite pinsam tystan hos oss en stund. Hahaa muppar som ska lyssna vad andra snackar om.

kom hem rätt sent så gick ner och kollade på Big Brother direkt.

Nu ska jag fixa mig sedan in till stan med emma..
Tack och hej / N

åland


Så nu far vi till Åland. Kommer möta upp Sara vid båten för att hon har tagit bussen dit nu på morgonen! Får se om man gör några fynd på båten också ! Ha en toppen dag! Förhoppningsvis får vi fint väder, de ser ut som att de kan spricka upp :)


CIOA / N

yeajj

Wiiie snackade precis me Sara och bara pommpang så bestämmde vi att hon ska ta eckeröbussen imorgon bitti för att följa me mig mormor och Sture till åland :D Wiiie va roligt :)

pusss / N

Singö

Så nu har man kommit till Singö! Eller har vart här sen kl 4 men ändå. Har ätit en mysig middag med mormor och Sture. Ska snart fika lite med dom också. Man blir riktigt bort skämmd när man är hära! Har en sån gullig mormor! Pratade med morbror också om imorgon när vi kommer till åland så ska vi åka och hemta lill kussen Elias på dagis och sedan åka hem till dom. De blir naaajs !

Juste ! Tack för en mysig dag Emmelie, är alltid lika glad över att få komma över till Dalarö ! Hoppas vi ses snart igen :)

Puss åh Kraaam / N

god morgon dalarö


(OBS. en mycket gammal bild)

Vaknade upp här på Dalarö i Emmelies säng för kanske en halv timme sen. Vår dag igår var väl inte så jätte bra. Emmelie´s hund ZeB opererades igår men när vi hämtade honom slutade han aldrig att blöda. Så att senare på kvällen fick vi åka in igen ohc då fixade de lite. Och sedan imorse åkte emmelie in igen och då sa dom att de skulle sluta blöda hel. Men de har de ej gjort. Så får väl se vart dagen leder oss idag.
Jag ska iaf åka ända till Singö idag här från Dalarö. Från ena ön till den andra.

pusss hej / N

dalarö

Wiiie nu är jag på Dalarö :) tog lite längre tid än vanliga fall bara för att jag e så dum och tar fel på klockan igen och tar tåget som gick en timme före de jag egentligen skulle ta (men gjorde inget för då hann jag fixa lite saker inne i stan) sedan så skulle vi hämta ut ZeB (Emmelie´s hund på djur kleniken)
Men nu ska vi kolla till ZeB så att han e bra nu efter operationen.

CIOA / N

mot dalarö

Ja nu bär de av mot Dalarö :) Wiiie de är nått man har saknat kan jag säga ! Skriver säker nått inlägg när jag väl är dära ! Ha en bra dag :D



pusss hej / N


god morgon sportlov!

jaha nu är sportlov på riktigt (eller riktigt och riktigt är de ju inte när man inte är i sälen). Vaknade upp för kanske en timme sedan och låg och drog mig tills nu. Riktigt skön faktist. Sedan tänkte jag nu ta och kolla bussarna och de till Älvsjö där jag ska möta emmelie senare idag :)
Juste!!!! Fick en länk igår från Robin som de va ett blogg namn. Jag trodde först att de va en blogg från sälen som man kunde se live bilder. Visste att dom har de på sin hemsida men trodde de va nått nytt nu. Så att jag hade inte velat spana in den sidan. Men nu så gjorde jag de. HaHaaa knappast att de va någon sån blogg. De va ju fan brorsan och hans polare som gjort en blogg nu när dom är i sälen ! HaHaaa FAN va kul! Den kommer man ju följa de kan ju bli intressant :P
Intresserad av blogg namnet. Skriv en kommentar :P


Ska käka frulle nu och sedan ut me vovven ;)

Hare / N

god kväll

kom precis hem från en mysig promenad med Lina :) och ska nog gå och lägga mig och se på en film eller något nu. Imorgon åker jag ju till Dalarö för att umgås med min käre vän Emmelie. De e naajs!

puss och hej / N


snö igen

Vaknade upp imorse och såg att de va jätte mycket snö ute (usch vill inte ha vinter här i stockholm). De snöade liksom lite när jag och Lillebror var ute med hunden igår kväll, men inte trodde man att de skulle komma så hära mycket.

Känner mig mega deppig just nu. De har kommit snö (som de bara ska vara i fjällen nu) jag är inte i fjällen nu (som jag ALLTID brukar vara på sportloven) oscar är bort rest och de är bror med.. Usch!

Okej ska inte trista ner er för mycket. Troligen ska jag till Dalarö imorgon och vara med min barndoms vän Emmelie ! Sist vi träffades de var i sommras så att de var ett tag sen :O Så att de ska bli riktigt kul att få träffa henne + resten av  familjen Larsson.

Nu ska jag ta på mig lite kläder sedan åka till firman och jobba lite!

CIOA / N


tokig!!!

Jag tror jag bli galen ! Då menar jag verkligen galen också!! Alla reklamer på radion handlar om fjällen, man möter bara bilar med takboxar och sedan när man tror man slipper mera saker när man är hemma. Så sätter lillebror igång och spelar sunes sportlov :O Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Har vart lite off på sistonde för att jag vet att de inte kommer bli sälen för min och sara´s del. Sara har blivit sjuk så att då kan vi inte åak dit :(
Min bror säger att jag kan komma upp själv, men hur kul äre att bo med 7 grabbar ensam tjej liksom :O
Jajja nått bror har lovat är iaf att han och jag åker upp någon helg eller nått !

nu ska jag gå i idré hade jag tänkt! Ha de så skoj !!
/ N

fredagen

gjorde inte så värst mycket igår, på kvällen så kollade jag bara på TV med Emma sedan så när jag skulle hem så mötte jag upp Ida & Lina och snackade lite, dom gjorde mig sällskap halva vägen hem till mig så jag slapp då ensam. De va gulligt !!!

Och idag har jag bara vart inne i stan och letat lampor med mamma och micke !
Ikväll har jag inte stora planer, kanske blir att man ser på film eller nått med Lina :D

puss hej / N

sant

Vill inte tro att de är sant!

efter frissan

så nu har jag vart hemma hos Josefin och pluggat och sedan så har jag vart hos Frissan.  Jag gjorde blonda sligor och sedan klippte jag upp håret lite. Jag blev väl nöjd. Men måste säga att jag är aldrig nöjd direkt efter jag vart hos frissan. Även om jag bara klipper topparna.

Jajja just nu håller jag på och syr mitt lös hår. Kändes egentligen onödigt att köpa de, men vadå i fjällen är de ett krav.. Hahaaa

Ska försöka få tag i sara också, men hos sover hela tiden när jag ringer. Hoppas hon svarar nu!

pussen / N

onsdag

Nu äre onsdag redan och jag har hunnit me rätt mkt idag! Först så var jag i vallentuna gymnasium (som vanligt) och pratade med syon.. De gick bra! Sedan så åkte jag till vallatorp och mötte emma :) hon gjorde sina naglar dära så att kollade på då, sedan åkte vi in till stan för att fixa mitt hår. Ja eller jag skulle köpa hår, så att jag kan ha flätor i sälen när jag åker bräda :D

nu äre tid för mig att kolla buss och de upp till sälen så att man får några bra tider :)

puss och hej / N


trötter

Okej har de lite svårt, lovade oscar att vara uppe me honom hela natten. Bara för att han ska kunna slappna av på flyget imorgon. Men vadå, han ska iaf åka bort och ha de skönt... Och de ska ju inte jag så att nja tror nog att de blir att jag ska sova snart iaf..
Och min jävla mage e inte rolig just nu!!!

CIAO

...

förlåt har vart dålig med inlägg nu.. Men igår så intervjua vi en frisör salong jag och Josefin. Sedan gick vi till v-tuna gymnasium hälsade på lite kompisar sedan åkte vi till centrum fö ratt sitta och duskutera med Sophie och Jennifer. Sedan åkte jag hem och chillade lite sedan kom Jessica till mig. Hon sov hos mig och vi hade det riktigt mysigt. HAde rätt svårt att somna för att jag e så spidad över sälen :D


Och idag så vare en riktigt soft morgon, vi stressade inte en enda sekund :) jessica åkte till sin skola och jag åkte till salong TinTin för att göra slingor på mamma. De gick riktigt bra :)
Sedan vere en given sak att åka till v-tuna gymnasium :P hahaaaa
Väntade sedan på bror tills han slutade, sedan åkte vi hem och snackade ;)..
När pappa sluta så åkte vi och hämta robin bil. Och nu sitter jag här hemma hos pappa och ser på TV :)

pusss hej :)

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!!


Över lycklig kan man säga att jag är! Nu är de klart att jag och Sara ska me bror och hans polare till sälen på sportlovet!!! En SPIDAD brud e jag nu iaf.. Blev skit glad när de äntligen blev klart!!! Men ska dock åka buss upp och hem, så att ska väl boka buss och de kväll :)

WaOw


Spana in kameran !!
OJ Oj bara att börja spara! För jag lär ju inte få den av mina päron med tanke på att jag nästan har en liknande som jag knappt använder.. Men vadå, jag vill få tillbaka mitt intresse för att fota så att om jag har en ny kamera så kanske de blir så :D
Hahaa men yeah, de e bara att drömma vidare den kostar liksom 34 490:-

söndag


(OBS bilden är 4 år gammal)

Igår hade jag en riktigt mysig alla hjärtans dag. På dagen softade jag bara. Fixade låtar till ipoden ;)
Sedan runt 6 åkte jag in till stan för att möta oscar. En lite lebbig sak som hände när jag stod och väntade på 4an så stannar de en bil vid mig. Och så kliver de ut en kille i kanske 25 års åldern. Som frågar om jag väntar på en blå buss. Jag ba: ja! Han ba: min bil är blå.. hoppa in! Jag ba: neeej aldrig i livet. Allvarligt ALDRIG att man skulle hoppa in i en främmande bil. 
Mötte oscar typ vid honom! Och när vi möter varandra så tar han fram en bycket röda rosor. Så himmla gullig! sedan åkte vi till sergel för att kolla bio, men den vi ville se fann de inga platser kvar så gick ta Rigoletto istället. Medans vi väntade på att bion skulle börja, så gick vi en mysig promenad vid vattnet... De var verkligen jätte mysigt. Vi såg på filmen FRIDAY THE 13TH! Den var riktigt bra asså. Och läskig men de  e bara kul. Men den tycker jag verkligen att ni ska se!!!


Nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att gå upp och jobba lite, sedan åka me bror hem till vallentuna när han kommer från åland ;).

puss hej / N

länge sen

Hahaa mamma kom och visade mig en bok som hon hade haft dom dagbok när vi var i canada för massor av år sen. Så sa hon: Nicole minns du att vi tappade bort varandra när vi var i ett köp centrum. och de gjorde jag. Hon hade skrivit att jag var borta men var så duktig att jag gick till den plats vi hade bestämmt att vi skulle gå till om vi tappa bort varandra.
Allvarligt, de e riktigt kul att skriva DAGBOK.. de vill jag med !

CIOA

skoj skoj

                                             
Igår då de var fredag så var jag i skolan och hade frisör. Dagen gick ovanligt fort tyckte jag och de va bara bra. Sedan så åkte jag till centrum mötte sara, jessica och vickan dära. Tog tåget hem me sara. Sedan vare bara att göra sig iordning till jessicas fest.
De blev en skoj kväll, men håller me Jessica vad hon sa. Absolut inte den bästa av dom alla som vart dära!

Idag är det alla hjärtans dag! Som jag personligen tycker är överskattat. Men ska iaf vara med Oscar, vi ska väl på bio eller nått skoj :)
Vad ska ni göra idag då?? :)

massa mysiga kramar / N


soft dag

har haft en riktigt soft dag idag!! Inte gjort så mycket faktits.. Vart me sara ! Mös till en Eva&Adam film sedan flummade vi lite, sara snacka kärlek me robin.. HAHAAA och sedan gick vi ner till centrum bara för att ta ut pengar!! skön dag..
Sitter och snackar me oscar nu, om när han ska utomlans.. asså BLÄ på honom.. jag VÄGRAR iaf träffa honom när han kommer hem!! Gaalet brun kommer han vara ...

ska kila ner i duchen nu, sedan se på film..
pussen / N

torsdag dagen innan fredag :D

Jag säger de igen, men de e fan sant. Snacka om att veckcorna går fort!!! De är redan torsdag!
Igår vare en trevlig dag, blev hämtat efter idtotten då vi spelade volleyboll av mormor. Så åkte vi hem och firade min bror som fyllde år. Han blev nog riktigt nöjd med sin dag. Får väl se om han använder skjortan han fick av mig (och de han fått av mig sen många år tillbaka) höhöö men vadå, kläder får man aldrig för mycket av.
Idag ska jag träffa sara och vi har nog inga riktiga planer..

Och får väl lägga till ett litet grattis för kusinen Kim som fyller år idag :) GRATTIS

CIOA / N

Grattis bror


Grattis på födelsedagen storebror!
/ Lillasyster!
(De e fasiken läskigt hur tiden går fort, ja om 20 år äre 40 års fest :P)

tisdagen


igår var det en skön dag i skolan. Vi hade frisör och så klippte vi herrfrisyr igen och de gick väl bra. Sedan när vi slutade så åkte jag me Jessica hem :) Tvättade hennes hår käkade lite lunch och satt och snackade rätt länge. Skönt att bara ut sig lite :)
Vi har en deal hon och jag, men tänker inte säga om vad. Men säger bara lycka till :)
Efter så åkte vi och mötte Rami i vallentuna sedan åkte jag bara hem och chillade. Gjorde inte så mtk speciellt . En skön tisdag helt enkelt.

Puss och hej / N

helgen

Min helg har vart bra tycker jag !! Eller egentligen har jag inte gjort nått speciellt.

Fredags: Åkte me Tom hem så hoppade av vid Lina och stod och snacka me Ida och Lina medans jag väntade på att Sara skulle åka hem från skolan. Åkte sedan hem till sara och fixade hennes hår lite ;) sedan blve jag hämtad av bror. ÅKte hem och käkade middag med familjen + morbror, Stina och kusin. Efter de så åkte jag me upp till pappa för att jag hade lovat att kolippa min bror´s kompis. SÅ åkte dit och fixade de sedan åkte jag hem till Hanna. Vi chillade bara

Lördag: Plugga faktist lite, ochs edan åkte jag till centrum me mamma för att köpa hörlurar och lite små saker. När vi handlat så åkte vi och kollade på min bror´s hockey match (de va en rolig match de) sen åkte jag bara hem och fixade mig med sara. Vi skulle hem till Isabell på inflyttnings fest. Kom iof iväg rätt sent, men jajja! Hade kul faktist :)


Söndag: Sov hos en kompis så att vaknade upp rätt sent sedan låg vi bara och snackade ett tag, sen va jag tvungen och gå hem för att plugga. Blev väl inte så mkt till de med tanke på att jag somnade direkt.

de va min helg iaf!
puss hej / N


snyggt

     
Lite kläder jag blev taggad på :)

efter jobbet

(bjuder på en gammal bild)

nu e jag hemma och har jobbat en snabbis. Tog iof bara 30 min men jobb som jobb :D
Nu håller jag på och packar till imorgon då de blir mamma vecka..

PLANER för helgen

Fredag:
skola, sedan hem till sara och hjälpa henne och fixa henne till en fest hon ska på :) sedan ska jag väl hem och käka middag me familjen sedan får jag se vad som händer !

Lördag: Träna och sedan har jag några alltenativ. Ska iaf vara med oscar. Antingen ska vi hem till en kompis som har inflyttnings fest och då ska vi vara me sara också :D. Eller så drar vi hem till Josefin en stund. Eller så e vi hemma me bror och hans kompis och spelar poker .. Allt visar sig.

Söndag:  sova och sedan plugga och sen jobba !

ska sova nu.. / N

läskig dröm


oj då, vaknade nyss !!! asså de e så läskigt! Jag har sovit nu i två timmar typ och jag har drömmt så galet mycket.. asså jag är helt förvirrad !!! Så läskigt, har aldrig haft en sån hära känsla förut, vill bara att pappa ska komma hem nu, så att jag vet att de är som vanligt.. Skit asså !!!! ska kanske gå ner och dricka lite te så att jag piggnar till! :P


hej då / drömmaren

hemma

skönt e hemma från skolan nu. Bror hämtade mig så att kom hem rätt fort, och nu sitter jag bara och snackar med bror och kusin. Sitter och funderar på om jag ska gå upp och lägga mig en stund asså, för att jag e så galet trött !

CIOA / N

yoga

så nu e jag hemma och redo för att gå och lägga mig efter ett 75 minuters yoga pass :) De va riktigt kul. Men man e helt slut i kroppen efter att haft boxning också i skolan. Men de e bra för kroppen att träna !
Ska sova nu, får hoppas på att Josefin´s pappa har lust att blocka mig imorgon eftersom att annica inte kommer kunna köra mig (Lycka till imorgon då Annica)

puss och sov gott alla / N

galet trött !

Två dagar i kungsberget tar på krafterna må jag säga. Gå upp kl 5 två dagar i rad och hålla igång fram till typ nio tio.  Men de har vart två toppen dagar ! Tycker nästan att de va roligast i måndags men de va nog bara för att de va finare väder och så. Men de gick bättre igår tycker jag. Har lite träningsvärk i kroppen och idag så har vi boxning på idrotten och sedan ikväll ska jag på yoga! Höhö kul!!

Lite bilder från dom två dagarna :D
DAG 1
      
DAG 2
 

pusss hej / N


toppen dag


okej, jag är galet trött har inte sovit nått i natt för att jag har vart över spidad för idag.. Och ska ju tillbaka till kungsberget imorgon me min skola, så att de blir att gå upp kl 5 imorgon igen. Så att jag ska lägga mig och kolla på Systrarna jeans  nu :D

Berättar om mina dagar i kungsberget imorgon ;)

pusss / snowboarden

spidad brud !


Hinner inte riktigt berätta om min dag. Men de har vart en toppen dag :) fick mina googles till slut iaf :D Wiiie (bild kommer)
Ska börja packa mina grejer nu till kungsberget .. så att måste kila..
CIAO


/ N

god morgon

vaknade för kanske 30 min sen. Helt otroligt att jag vakan innan min klocka ringde.
Ska gå upp nu och sedan gå till firman och jobba snabbt! Sedan ska jag in till stan med sara för att köpa mina googles. Efter de är de meningen att träffa oscar, men vet inte om jag hinner de. Hade iaf tänkt att på vägen hem från stan så ska jag åka och träna. Blää måste bära på träningsgrejerna inne i stan !! jajjaa

ha en bra söndag ! jag kommer nog få en toppen söndag, för att jag vet att imorgon ska jag till kungsberget :D Wiie

BTW min kväll igår var toppen ! Käkade middag hemma me familjen (firade pappa lite) sedan satt vi och snackade hur länge som helst. RIktigt trevligt var de!!! :D

CIAO / N

RSS 2.0