13 dagar kvar

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Idag har jag iaf vart på salongen och fixat håret.. skööönt! Funderar starkt på att hoppa i säng och se på SATC och ladda in för en lång arbetsdag imorgon på skoman!
Ciao

helg

Stressig dag på salongen igår när jag fixade Jessica och mammas hår..   Kalas hos tvillingarna igår de va mycket trevligt! Men jobbade idag så att de blev inte så sent.. Jobbet blev rätt stressigt så att hann aldrig käka lunch så va lagom hungrig när jag kom till Josefin. Där vi nu taggar in för ikväll!! Yeajj
Efter mycket funderande så blev de till slut denna färg. Får se kanske har tur och köper dom andra sen också.. hihiii

Ska gör mig iordning nu så CIAO

Dagen innan fredag!

Skönt de är torsdag idag! Veckorna går fruktansvärt fort! Igår så fick man lycka i kroppen då man klarade provet! Yeah!! Var sedan på ett nytt ställe för rehab! De verkar hur bra som helst tycker jag. Höhö lustigt att de va en bekants mamma de va hos! Hihiii på kvällen tog jag en promenad vid engsan! Myspys!! De blev en även idag efter att vi vart i skolan i 20 minuter och haft en redovisning! Härliiiigt! Imorgon är de fredag och de betyder praktik! YES då jag ska klippa och göra slingor på både Jessica och mamma! Grymt! Allt för mig! Pussis

Dagen innan fredag!

Skönt de är torsdag idag! Veckorna går fruktansvärt fort! Igår så fick man lycka i kroppen då man klarade provet! Yeah!! Var sedan på ett nytt ställe för rehab! De verkar hur bra som helst tycker jag. Höhö lustigt att de va en bekants mamma de va hos! Hihiii på kvällen tog jag en promenad vid engsan! Myspys!! De blev en även idag efter att vi vart i skolan i 20 minuter och haft en redovisning! Härliiiigt! Imorgon är de fredag och de betyder praktik! YES då jag ska klippa och göra slingor på både Jessica och mamma! Grymt! Allt för mig! Pussis

i plugget

sitter i skolan med Nisse. Tänkte sätta igång och plugga, men fan de e så segt.. Vill bara att Ida ska komma hit nu så att vi kan ta tag i pluggandet!
Det är redan onsdag och vi är egentligen lediga idag, men som sagt har ett prov efter lunch och göra.
Kl 16.00 ska jag på en ny rehab får se hur de är då!

Allt för mig!!

ser blå himmel

De kan kanske bli fint väder imorgon. Jag ser faktiskt lite blå himmel, när jag sitter här på mitt rum och försöker plugga. Eller snarare hålla ögonen öppna! Usch va jag är trött, ärligt så skulle jag kunna somna nu.
Frågan är om de är smart och gå och lägga sig nu så att man är pigg imorgon då provet ska göras. Ida och jag tänkte åka till skolan vanlig tid och plugga fram till provet..

Så hmm ska man kanske krypa ner i sängen och se på SATC...
pussis

paus från pluggandet

så tänkte visa ett par skor jag då köpte idag. Riktgit nöjd, dom är ur söta.. hihiii


allvarligt de jag måste plugga de är huuuuuuur mkt som helst, och jag förstår inte att man ska ha allt de på 1 prov.. usch!!
Vill få i mig lite mat innan jag forsätter med pluggandet..

Ciao


för lite tid

för lite tid och för mycket att göra..
måste verkligen plugga till provet imorgon!
har lovat pappa för länge länge sen och klippa honom
har lovat richard och klippa honom
skulle behöva gå upp till firman


men vill egentligen bara att denna skol vecka ska vara slut..
gaaaaah

Aja lika bra och sätta igång me nått av allt iaf!


Ciao


tisdag



jag vill bara att den här veckan ska springa iväg så att de kan bli helg snart. Så att de blev en tidig kväll för mig igår.. Inte bara därför utan jag bara länktade till att få lägga mig i sängen och se på SATC.. hihiiii så jävla great.
BTW kul väder ute, KUL att jag inte har några varma kläder här hos pappa, ingen tjocktröja har jag packat me mig..

aja nu ska jag gå upp och börja göra mig iordning. Ska nämligen till skolan idag och göra ett prov.


Ciao


hjälp

Jag behöver smak råd.. Eller snarare hjälp, jag kan verkligen inte bestämma mig mellan två par skor.
1.Denna tänker jag mig passar till allt. Eftersom att jag nästan bara har färg kläder så tänker jag att denna fungerar ihop med alla färger på kläderna.
2.  Denna tänker jag mig är en riktig sommar sko. Och eftersom att de bara är en sko man kan ha på sommaren så är ju färgerna underbara. Men som sagt passar ju inte till allt.

Nu är de så att jag vill ha hjälp med vilken som ni tycker är smartast att jag köper.
Snälla, kommentera vad DU tycker, jag behöver verkligen hjälp. Kommentera 1 eller 2.

pussis

jobb dags

yes då vare dags att börja röra sig mot jobbet! Hoppas de är mycket folk idag så att tiden går fort.. Så att jag kan få komma hem och börja plugga (höhö rooooligt)

Pussis

tiden

tiden går otroligt fort måste jag säga! Nu är de inte långt kvar.. Tjohohooooo


sov dags

nu är de time för att lägga sig i sängen och se på dom skönaste brudarna. Sex and the city gänget!!! Woohoo

natti natt!

bio

 Hemma nu efter att sätt på En galen natt.. Den handlar om ett par som brukar gå ut på dati en gång i veckan. Och en vecka så vill dom göra nått nytt och åker in till stor stan. Och då blir de en kväll dom aldrig kommer glömma.
Jag brukar inte gilla såna filmer som handlar om bara en kväll, men den här var faktisk bra.
Jag tycker att de är en film man ska se, men absolut inget måste på bio. Man kan vänta tills den går och köpa/hyra.

/ Nicole

soft söndag

himlen bara öppnade sig. De va faktiskt riktigt coolt! Ska nu göra mig iordning lite och sedan bege mig in till stan för att gå på bio och en käka middag! Mys söndag

Ciao

söndag

man kanske ska sätta igång och göra någon nytta av denna dag!


god morgon regn söndag

Usch och fy och bläää de regnar ute. Fan de är farligt man har ju blivit så van vid att få se solen varje dag nu. Men nej inte idag..

Fredag: I fredags hade jag nationella i skolan så att de blev alltså ingen praktik tråååk. Men var sedan kvar i skolan och pluggade. Sophie, Jennifer och Ida va me också så att de va naajs. Fixade en lärares frisyr också till 3ornas mössmotagning. hihiii
Åkte sedan till stan med Jennifer och kikade lite sedan mötte jag upp mamma och kikade runt med henne. Och så fick jag min efterlänktade sushi som jag hade tjatat om hela dagen. Sen så åkte vi hem till Marina på 31 års kalas. De va väl trevligt, men blev lite för sent enligt mig med tanke på att jag skulle jobba på lördagen.

Lördag: Jobbade på skoman och de va så otroligt mycket folk så att dagen gick fort. Sedan så lyckades Skarre och Joel övertala mig om att jag skulle klippa dom, så att de blev att åka till mamma och hämta klippsättet och sedan åka upp till pappa igen och klippa dom. haha dom sa att dom va nöjda igår iaf, haha men vene riktigt om de varar länge eller om dom bara sa så för att vara snälla

Söndag: länktar bara till ikväll då jag ska på bio.. Får se vad de blir för film, men bio blire!!


min helg, kände bara för att skriva om den, de har vart full fart iaf!


firande med skumpa


Jag och brudarna firade med skumpa igår! hihiii
SKÅL


Ida  Jeffa&Ida hahaa  hihii höll mitt första tal! Tack så mycket tjejer...
 höhö linbana är roligt, man va ju glad liksom!!
Tråkigt nog fick jag inga bilder på Sophie och Josefin!! Men tack ändå för en kanon kväll


bästa dagen på länge


så jävla glaaaaad , allvarligt de har vart min tur dag idag!! tjohooooh


rätt skoj i plugget ändå

de va rätt skoj i skolan ändå idag, men mina små flickor kom senare än mig så att jag fick ta sällskap av andra. Men måste fan säga att de finns bra underliga personer i min skola. Men aja de e bah skratta liksom!

somnade typ i en stol när jag kom hem, bror va så tråkig.. höhö!
Nu väntar jag på käk och sen en promenad!
Ciao

död skola

sitter här i skolan och de är typ helt dött! Min klass börjar kl 10 och jag är i skolan. Men de känns som att alla har sovmorgon idag. Hahaa aja nu ska jag bannemig plugga!

Ciao

tisdag med lollo

haft en underbar dag med Lollo! Softat i en park och bara pratat en massa, så jäkla underbart väder ute! Men man bli bra seg av och va ute hela dagen, man är ju liksom inte van vid de!
När Lollo satt och prata om studenten då förstod jag att de verkligen inte är lång tid kvar tills sommarlov. shiiit va tiden går fort asså! Me like!


Pussis


aa men skoj

haha har haft riktigt mycket för mig denna helg! de har vart grymt!
i lördags så klippte jag gräsmattan (medans Karro bah låg och latade sig i solstolen) sen så spelade vi fotboll och sen åkte vi till morbror och hjälpte till med ett tält.
På kvällen så va vi och lirade brännboll och sen hem till Viktor och hade de skoj. Eller nått höhöö jag och Karro flumma till de iaf!
(Skarro)
  (Skarre)    (haha jag och Beccis)


sitter faktiskt i skolan nu me rikard och pluggar lite, ska snart snacka med skolsyster! man kanske kan ha lite tur me sig idag!!


Ciao BTW naaajs väder

fan då

Kan man spola tillbaka tiden?! fan fan fan.. Hade en hettsig dag igår mycket fram och tillbaka. Jag fick en ny soffa så tar jag ut min gammla ut mitt rum och eftersom att den skulle slängas då, så sparkade jag och slog lite på den så att den verkligen gick sönder, så när vi ska ta in min nya så kommer den inte in i mitt rum. Så ja nu har är soff lös!!! fan asså.
Så ska väl ner nu och fixa lite i mitt rum, haha stackars Karro!

Idag äre kalas för Micke iaf.. Skoj skoj!!


Pussis

onsdagen men ändå fredag

gick förhoppningsvis bra på matte nationella, men de är inte helt över än.. de kommer ett till! Slutade 09.30 så att åkte då till täbban med soffan för att vänta på resten av brudarna så vi kunde luncha. Sedan åkte jag och Hanna hem till mig och snackade. Lagade sedan middag + efterätt myspys!
De va min onsdag de.. de va så skööönt att de va som fredag igår! underbart!

Nu ska jag snart åka till salongen för att fixa mina naglar! hihiii goooood de börjar se riktigt illa ut nu.. höhö


Pussis

första grillingen

japp då har man årets första ordentliga grillning avklarad. naaajs! hade en mysig stund med Jessica då vi fikade och sen gick på en mysig promenad vid vattnet. Tack gumman! sen så åkte jag och brorsorna till väsby för att prata med tatuerings snubben! Jag blev väl dock lite missnöjd. men jajja!!

nationella imorgon då, och jag är verkligen inte förberädd.. fan en sida jag fick av min lärare fungerar ju inte så vad ska man göra liksom! ÅH

allt för mig

fika med jessica


Nu ska jag gå och möta upp den här snyggingen!! Ciao


kom igen nu vår värmen stanna


Häääärligt, sitter ute i solen med melon och en bra tidning + naaajs musik! kan inte bli bättre!


fungerar ej

telefonen min fungerar ej än! Har ett annat nr, men de e rätt skönt att va utan telefon.. Visst man känner sig otroligt låst och bla blaa men shiiit om de är nått riktigt viktigt så lär jag få veta de på nått sätt iaf!!

Jag kom nyss på att jag skulle ner till läkaren och ta massa prover och de skulle helst va innan kl 10.00 och nu e ju de försent, hmm får kanske ringa ner och boka en tid då!


Jajja nu är de fan frulle som gäller.. wiiie ciao


hahaa mongo familj

haha de är bra när man har en lillebror som står och roppar på mamma flera gången så är de pappa som svarar JA.. hahaa ingen normal familj man har !

onödigt

haha inte min dag idag.. först hitta jag ingen nyckel sedan så kronglar telenor så att min telefon fungerar ej (bra och veta) sen så när jag kommer till salongen så är Madelene (nagel tjejen) hemma med sjuka barn. och eftersom att min mobil ej fungerar så har hon inte fått tag på mig.
fick iaf en hår slinga fixad så de va väl bra de.

får se mer vad dagen bjuder på för tråkiga saker.. höhö
nu ska jag försöka klappna av med en tidning och choklad .. hihiii

pussis

bra star på dagen

dagen börjar ju bra... jag ska just gå till tåget men hittar då inte nyckeln så att jag kan låsa dörren. annats! mamma svarar inte när man ringer så kan ej få reda på om vi ha någon extra liggande någonstans. Till slut hittade jag en, men då har jag ju självklart missat tåget. aja hade iaf turen att om jag tar de som går om en halv timme så hinner jag i tid till salongen också.. tuuur

nu ska jag lita fram ett paraply så att jag är redå när de är dags och gå..


söndags film


Fever pitch handlar om en tjej som arbetar hårt på sitt kontor och en kille som är lärare och brinner för baseboll. Så en dag träffas dom och börjar gå ut på date..
Det är en komidi så att man skrattar ju till ibland så de e ju kul. Sedan tycker jag den hade en rätt spännande handling.
En härlig söndags film kan man säga. Ingen jag skulle gå och hyra eller nått. Men hel okej


sommar 2010


kort och gott

har haft en toppen helg verkligen!! men dock är jag jäkligt seg just nu, men jajja de e sånt man får ta! hihiii träffade till och med bästis på bussen och de är nått me när jag träffar henne, får någon slags energi!

tänkte nu fixa te eller nått och sedan vänta på att en film på 3an ska börja!
Ciao


grymt jobbat

fan va grymma jag och Sophie är! vi jobbade verkligen sten hård på matten idag.. så att då kan man komma hem från skolan stolt åh grejer!

Svenska vädret är rätt konstigt måste jag säga, de är maj nu och de är typ jätte kallt ute. Usch men de är ändå inte okej och gå med vinterjacka. Bläää


allt för mig

film


Tara Road
Handlar om två stycken som byter boende för 2 månader. Ena har misst sin son och den andra blivit lämnad utav sin man.
Handlar om att dom ska lärka känna sig själva och veta vad dom själva vill med livet.
Jag tycker att de va rätt bra ändå, mysig och se på. Rätt lik filmen The holiday..


god morgon hals ont

ska inte klaga men fan va tjock jag är i halsen.. jajja jag ska till jobbet om 1 timme så att de ska bli skoj och få jobba lite.
Jag måste lägga till att jag hoppas ni människor ser på TV programmet petra mede showTV3 på måndagar.. haha de är jäkligt kul faktiskt, egentligen tycker jag inte om henne, men de där programmet är skoj faktiskt !! Ett tips till nästa måndag!!

Ciao

nytt

tycker de va lite skoj me nytt utseénde .. vad tycker ni??
haha måste ju erkänna att jag är inne i en turkos period som ni kanske märker. höhö de är så sommrigt och de är ju faktisk MAJ .. shiiit va tiden går fort asså! hoppas inte sommaren går lika fort..

pössss

måndag i skolan

de är måndag och jag är i skolan! sitter och lägger upp bilder från i torsdags!

har verkligen inte haft lust och blogga i helgen, vart fullt upp hela tiden. Men måste iaf säga att jag hade en bra eftermiddag, kväll och natt i torsdag.. Och i fredags så var de skoj också, kul med lite lekar åh grejer. Hihiii

 (Karro&Jag redo för glitter och glaour skiva)
 (Jag&Rickard)
 (Jessica&Jag)

pussis

RSS 2.0