rast

 klart man har de skoj på rasterna HAHA
fungerar inte och lägga in den andra snygga bilden, men de kanske går senare.. hoppas hoppas

snart ska jag kila iväg till tåget för att sedan få min roliga tur in i röret. buhuuuu

onsdag

som sagt igår va jag i kista med Karro! och jag hittade ett jätte fint línne hihiii. sen så fick vi en trevlig middag.
Är nu i skolan och har projekt och företag. Shiiiit va de är svårt asså, de är jäkligt mkt kostnader för en salong.
är jätte nervös för idag ska jag in i de där jävla röret igen, ska göra MR-röntken.. ÅH jag vill inte!!!! men är väl ett måste!

måste forsätta nu, ciao!

sommar värme

de är verkligen sommar värme ute så jäkla underbart! kul att de känns som att man brinner. Jajja ska inte klaga när man kunnat suttit ute i solen en stund efter en promenad!!

Nu ska jag bege mig mot kista för att shoppa lite med Karro!
Pussis

tisdag

tisdag idag då, och de betyder att man har en mamma som kommer hem från solen. Blää på henne! höhö
ska snart bege mig ut på en promenad.. och så senare idag så ska jag ut och leta reda på mina skor..  så jävla snygga!! Åh älskar dom, men har inte sätt dom i någon affär.. Hmm! hoppas på tur idag då!


Ciao

lite handlat blev de

hem kommen från täbban för en stund sen. Fick lite shoppat med Hanna! En jeans jacka, en tröja + armband.. riktigt nöjd faktiskt.. (fixar bild sen) Mötte även upp Lollo och Magdis för biljetter.

Nä nu ska jag käka vattenmelon.. Ciao

älska vädret

älskar detta väder, har kunnat suttit ute i linne hela dagen! De e riktigt naaajs! Hoppas de håller i sig..
Idag har jag då gjort bort mig lite, men ska nog inte nämna vad de e jag har gjort.. men illa är de iaf!!

Ciao

en måndag med sol och värme

Måndag nu då och jag har vart riktigt dålig i helgen på och blogga, men ibland då blir de bara så. Har iaf haft en toppen helg. Synd bah att dom lediga dagarna går så otroligt fort. Iof gör alla dagar de.
I lördags kväll så va jag med Josefin, Hanna, Tobias, Patrik och Sophie de va mkt trevligt.. Sedan så kom Karro.
Va då igår inne i stan. Affärerna hann och stänga när jag skulle köpa de jag behövde, så att ska bege mig till täby c me hanna senare idag! men först får de bli en promenad i solen och så plugg till körkortet!!

Allt för mig!


lördag och barnvakt

hade bästa kvällen på otroligt länge igår med bästa vännen! Har verkligen saknat våra Doris kvällar.
Upp tidigt imorse för att köra Lillebror till hockey träningen i åkersberga och sen jobb i norrtälje. Gick jätte bra, fick mycket sålt idag. gryyymt!
Direkt hem till morbror där jag nu fått Pernilla i säng och sitter och ser på Sommaren med Göran med Lillebror som fick bli sällskap.

Får se vad kvällen bjuder på, men måste ju erkänna att jag är trött. Äsch sova kan man väl göra i graven.. Eller?

Kraaaamis

nationella över nu

sköönt nu är nationella över! Jag tycker faktiskt att de gick bra, får se om se visar sig vara bra också! HöHö
Efter så åkte jag, Josefin, Jennifer, Ida och Sophie till centrum och käkade och kikade runt..  Sen så ville jag och Ida till vår gammla skola så då hängde Sophie och Josefin me dit. Riktgit kul och va tillbaka, fick upp en massa härliga minnen!
Hahaa lite kul att vårt klassrum hade kvar färgen som vi målade, då vår klass tyckte vi hade en sån tråkig skolmiljö.. hihiii
Fick sedan även träffa på Jessica!

Så nu laddar jag bara inför ikväll då jag ska träffa Sariiis.. hihii
Pussis

time för sängen


(bjuder på en jätte gammal bild på mig och Puma)

redo för att hoppa ner i sängen. Är även redo för morgondagens nationella, laddad med massa gott + najs musik på tåget till plugget!!
och en sak till, imorgon får jag träffa Sariiis! hihiiii great, hoppas på sol också!

natti natti


torsdag..

va i skolan idag iaf, och de va ju bra.. men usch! imorgon är de nationella och fttaar egentligen ingenting, men de löser sig säkert när man har provet framför sig. Shiiit man måste sitta i 3.5 timme och max tiden är 5 timmar. Hallå jag kan inte sitta still så länge.. Jajja de löser sig!


Antar att ni inte missat att Joel kinnaman gör reklm för MQ.. Oj Oj de blir tufft för alla grabbar och försöka passa i dom där kläderna efter man sätt Kinnaman ha dom. Sorry boys!

/ N

ärligt


Ärligt, vem vill jobba för Anna Anka! Någonting står ju inte rätt hos henne...


onsdag

blev hemma idag määh . buuhuuu så jävla värdelöst. Jag som va taggad på skola, gick upp imorse försökte äta.. men nej nej!! Åh imorgon vill jag fan till skolan eller rättare sagt jag måååste!
Blir troligen en promenad med Lollo sen iaf, och tänkte de kan nog va bra för mig och komma ut och röra på mig lite och få lite frisk luft!

Allt för mig!

jahapp kväll nu då

när man är hemma och mår som man gör så vill man bara att dagarna ska springa iväg. Jag hade hoppats på och få träffa Sariiis idag men så bidde de inte..
Nu börjar kl iaf närma sig åtta och de betyder TV maraton.. Massa skoj på TV på tisdagar. Men egentligen har jag tröttnat på att ligga i sängen och se på TV..

Kanal5 - 20.00 Dating in the dark
TV4 - 21.00 The good wife (Detta väljer jag och spela in eftersom de krockar med Desperate)
Kanal5 - 21.00 Desperate housewives
Kanal5 - 21.55 Cougar town
Kanal5 - 22.55 CSI

Ciao

utråkad

Usch va de är tråkigt och va hemma, tror jag ruttnar snart!!! Blir så jävla rastlös + att de egentligen är plugg jag skulle behöva göra, men de går inte så värst bra med min huvudvärk..

Åh imorgon ska jag verkligen försöka bli frisk, får inte missa skola nu asså! Måste prata me skolsyster om en sak också.. hihii


hoppas ni mår bättre än va jag gör iaf..
Ciao


Väntan

Suttit mer än 2 timmar nu och väntat för att få träffa läkaren! Kul.. Hoppas väntan är värd de!

En gång räcker

Jag gör de bara inte en gång till.. Inte igen snälla!

Sol idag också jöh

Hade de super mysigt i Vaxholm me Karro igår! Senare på kvällen så Körde jag till Norrtälje för att hemma Lillebror hem kommen från Åre! Fan Shiiit asså han hade träffat Jon Olsson!! Tror ni jag är avis på han eller... Fan fan fan, jag skulle egentligen jobba idag, men satan va ont i huvudet jag har! Känns inte heller kul att jag ligger inne med rullgardinen nere när de är sol ute!! Okej nu orka jag inge mer.. Ciao

en söndag me mkt sol

Naaajs de är sol idag! Igår kväll när jag och Karro va ute så blev vi helt fascinerade utav stjärnhimmelen.. De va så jäkla coolt!

Nu tänkte vi bege oss närmare vattnet för att få en mer sommarkänsla. Ta en promenad vid vattnet en sådan härlig dag, de är ju bara för bra!!

måste bara visa detta också

Kan ni tänka er att Zac Efron ska spela JW i den amerikanska verionen av Snabba cash.. Haha de kommer verkligen inte va samma känsla. Fan Joel ser ju lite ut som en badboy men Zac BIG no

Pussis

denna dag fann inte för mig för 1 år sen


Man kan säga att denna dag inte fanns för mig för 1 år sen.. Shiiit va tiden går fort. De hinner hända mycket på 1 år.
Mitt huvud har jag börjat få ont i nu igen, ärret gör ont men verkligen inte som för 1 år sen så ska ju inte klaga liksom..  

Hade iaf nationella idag, pluggade hela kvällen igår så imorse så va man bra jävla nervös.. Usch , men jag tyckte iaf att de kändes rätt bra när jag väl va klar. GRYMT

pussis

Ett inlägg för tidiga bussar...

Jag tror jag blir tokig på tidiga bussar! De va 2-3 minuter kvar tills bussen skulle gå och så möter jag den så att jag missar den precis.. Om de står att bussen ska gå en viss tid så ska den de också!! Varken senare eller tidigare! Visst om den är någon minut sen men fan inte okej när den går för tidigt! De är liksom på vintern så är dom hur sena so helst eller så går dom inte alls. Så på sommaren så ska dom va tidiga liksom! FAN då får dom väl stå och vänta in rätt tid liksom. Tur att jag inte har bråttom på de viset då, men de kunde vart att jag hade de! Egentligen så vore de bra om jag kom hem till Josefin någon gång med tanke på att vi har en del och plugga på! Jajja de är iaf kanon väder ute! Allt för mig!!

hemma från skolan

hemma nu efter skolan och ska nu laga lite middag och sedan packa iordning lite grejer och bege mig till Josefin för att plugga. Har ju nationella imorgon muntligt. Så ska stå och babbla i 5 min.. Haha prata är ju inga problem för mig, men man ska säga något vettigt också.. höhö

Har iaf haft en grymt rolig och skön dag i skolan idag. Tyckte liksom att de va kul me skola. Och de är ju alltid ett stort +


Pussis

lunch time


Lunch på donken.. Naaajs!

   
wiiie


häng i caffan


Klart man hänger i skolans caféteria på rasterna.. HAHAAA


i skolan

 (Jag&Jennifer på väg till skolan. TAGGADE)
sitter nu i skolan och ska jobba me vår egna salong. Är förvånad att jag lyckats få på mig skorna med tanke på mitt härliga skavsår.. höhö men jag e i plugget me skorna på..

måste sätta igång nu.. Ciao


härligt me sol

Har vart med Ida och Matilda idag och vi tog en härlig promenad ute i solen med Båtsman! De är verkligen underbart ute, idag har de iof blåst lite. men äsch de är SOOOOOOL! hihiii

pusss

tisdag

va ute och övningskörde en hel den igår kväll så att hann inte blogga. De va kul som vanligt men körde på en sådan väg där många kört av vägen, så att de va verkligen till och passa sig i kurvorna..

Väntar nu på att min frulle ska bli klar och sedan så ska jag väl ringa pappa och se om korven vill komma hit och gå ut med mig och Ida sedan.. hihiii

pussis

BTW 59 dagar kvar till sommarlov

lyckorus



Satt och skrev på mitt PM till nationella. Då jag ska skriva om lyckorus. Och så får jag ett samtal med mycket goda nyheter. Hahaa oj oj nu e jag happy face!

Ciao


ny vecka och strålande sol

kanon de är måndag och de är kanon väder ute. Kom just in från en promenad. Hihiii gick med sånna där mupp skor.. men inte va de smart och ha mys sockor i dim..
Om ni inte e känsliga så tryck på bilden. annars skippa de!  faaan då. de gör ap ont! klanntigt av mig.. aja ska nu käka lite sedan sätta mig ute i solen och plugga!

Pussis

haha

Jennifer talar ut!!


tid

ibland går tiden för fort..
och ibland för sakta..


måste bara

måste bara skriva ett inlägg nu efter middagen. jäklar vilken god middag Micke gjorde! Länktar bara tills imorgon då man kan få käka de till lunch igen.. hihiii

allt för mig!

kört karro

så då har jag kört Karro till väsby. De gick kanon! Åh man blir ju bara så glad när de så sånt hära väder ute. Strålande sol och allt liksom! love

Funderar på att gå ner och städa mitt rum, tror ärligt att de behövs.. så jäkla mkt grejer!


Ciao

lyckad lördag

haden verkligen en kanon lördag igår! Först en mycket trevlig middag med Karro, sedan så åkte vi hem till Oliver och träffa massa skönt folk. Drog sedan ut och träffade ännu mera roligt folk.. Kom hem rätt sent men äsch då! höhöö sista lördagen innan lovet är slut, så bah köra..


Har idag tagit en härlig promenad ute i solen med Karro och nu ska vi gå och göra vår egentliga efterätt igår. Banan med choklad i ugn.. Mummmma

Ciao

hoppsan



haha de ska va jag och Karro som lyckas! Tänder en brasa och så skriker Karro att de kommer rök från baksidan av braskaminen.. Oj Oj! Höhö som tur va så slutade de bra, men fett läskigt jöh...


lördag hihi



Så nu e Karro här också, va och hämtade henne i väsby.. Så fick köra lite mera kanon.. Innan de så klippte jag lillebror. Jäklar mycket hår han har asså, as tjockt liksom!!

Ska väl nu lägga fram kött till ikväll så att vi får nått i magen. Så får man se vad vi hittar på.. Nått kul lär vi ju göra liksom!

Tjohoooo

lyssna på texten!!!!


Denna låt väcker konstiga minnen i mig!


mys fredag

hade en riktigt mysig fredag igår! chillade bara hemma hos Josefin och sedan tog vi en härlig promenad i regnet.. höhö
Vaknade rätt sent, så fick verkligen sova ut.. och sen så begav jag och micke oss ut i trafiken för att övningsköra. De gick gryyyymt! hihii vill bara köra mer mer meeeer.

Just nu så ska jag bah lägga in bilder på fejjan från sälen + dalarö! Och så väntar jag på att Karro ska komma hit. Måste egentligen plugga lite innan hon kommer också! Bläää! Men kanske lika bra och ta tag i de..

Pussis

hos joseeeeeee

är hemma hos Josefin nu efter är riktigt trevlig och flummig middag med henne och Jennifer, hahaa undra va folk tror om oss asså.. höhö  mummma med cocos glass!
dagen har spenderats med Lollo och de har vart riktigt najs. Och nu får vi se vad som händer och sker. Men tror iaf att de kommer bli en forsatt trevlig dag/kväll!

Pussis

Lollo vakna nu då!!!

Fredag morgon och jag ligger i Lollos säng och bara väntar på att hon ska vakna! ÅH tråkigt! Hade så mycket och prata om igår så jag vill bara forsätta! Men inte snällt och väcka henne. Jaha va ska jag göra nu då, när jag kollat fejjan och bloggat... Ciao

hemma från dalarö

hem kommen från Dalarö nu då. Buhuu trååååk! Good for me att jag får göra nått kul ikväll, för då ska jag nämligen träffa Lollo! Wiiie höhö har en jäkla massa och prata om!

Har iaf idag haft en underbar dag, solen sken ute på Ön och vi gick en härlig promenad vid vattnet. Och så fick vi pumpa härlig musik i bilen när mLi va snäll och körde mig till pendeltåket..
(Nicole,ZeB&mLi)

Ciao

tjenare solen

Naaajs de är sol här ute på Dalarö de kan inte bli härligare. Jo att jag fick stanna här... Hade en mys kväll igår efter simmningen, och idag har vart knappt vaknat än. HöHö får se vad dagen bjuder på, kanske en härlig promenad i solen vid vattnet om man har tur. hihiiii

Jag hittade denna söta bild, så va bah tvungen och lägga upp den. Synd att bror ser lite slirig ut bah...
(På bilden, Lillkussen, bror och Pernilla! sweet)


Pusssis

shopping

fick lite shoppat idag faktist. En fin kofta och en klänning. Perfekt till ett par skor som ska införskaffas. Jäkligt taggade på vägen hem i bilen. Poppa satan i högtalarna.. NAAAJS!

Nu snart bege oss tillbaka till Handen för att ZeB ska simma!!
Ciao

på dalarö

Underbart är på Dalarö just nu..
Har vart dålig på och blogga men har inte haft tid.
I söndags var de helt underbart i sälen, åkte verkligen hela dagen i SOLEN! och så i måndags träffade jag bästa vän WIIIE de va verklkigen efterlänktat!
så igår va jag och jobba på skoman och direkt efter jobbet åkte jag hit ut till Dalarö. Nu tänkte vi bege oss till Handen för att kika lite i affärer och kanske ta en fika liskom!!

Pussis!


Allvarligt

Haha om de va olagligt att vara full på dagen på allmänna platser så skulle de inte vara några ute i Haninge! Haha

Fredag i sälen

Yes I know , har vart dålig på och blogga! Men har liksom inte riktig haft tid eftersom att jag är i Sälen! I onsdags vare en rolig hockeymatch som vi såg på, sen så vare bara hem och packa för att kunna bege sig till Sälen. De va lite trist att vädret igår inte tillät oss att åka. Så att de fick bli att vi gled runt i affärerna och kikade! Jag och bruttan hamnade uppe på toppen en stund också! Mmm va jag älskat gratis! Hahaa killar kan va rätt korkade ibland!! Höhö men nu ska vi gå upp och käka lite frulle för att få hinnaåka något idag!! Pussis

RSS 2.0