lycka



Ibland vill man bara skrika av lycka !


veckans

Hade varken tid eller ork igår för att blogga! Så att jag tänkte jag tar veckans nu istället när jag har rätt mkt tid och ta dö på!
Juste igår så åkte jag, Ida och Karro in till stan och käkade en mysig middag! De va skoj, jag och Karro kunde verkligen inte sluta skratta åt brudarna i lördags!


Veckans händelse - Fick hem lilla söta vovven i fredags och de är absolut veckans händelse. De är så att man inte vill åka hemmifrån och lämna den, för den är så jäkla söt!! Vill bara äta upp den! hihiiih men de lovar jag att jag inte kommer

Veckans vän - Är Karolina Åslund! Anledningen är simpel. Har vart med henne och några till i helgen, och har haft så fruktansvärt roligt. Speciellt när vi va på Chaplings ! De va riktigt skoj... Hon är verkligen en jätte snäll tjej, är så glad att jag fått lära känna henne. Har inte direkt kännt henne länge, men vadå vi har kul ihop!

Veckans film - Skärgårdsdoktorn är veckans film, för att jag sitter och kollar igenom alla säsonger just nu, och den är så härlig. Man känner sig som ett litet barn igen när man kolla på den!

Veckans heting - Är Mikael Persbrant ! Var ju och såg nya Beck filmen och den handlade ju mest om honom och han är ju så skön. Lite för gammal för mig, höhö men vadå man kan se bra ut för att vara äldre också! 


Veckans låt - David Guetta Ft Akon Sexy Bitch anledningen är att den är otroligt skööön, jag menar de verkligen. Blev helt överlycklig när den kom när jag och Karro va på dansgolvet.. Woohoo va taggad jag blev då!!!! 



/ nicole

lyckad lördag


(Karro&Nicole)

Hade gaalet ont i huvudet igår men kände fan jag kan inte bara sitta hemma hela helgen. Så att jag, Karro, Robin och Sonny bestämmde oss för att gå ut på krogen. Hade lite svårt och bestämma oss vart vi skulle, först skulle vi till huset i gammla stan men sen ångra vi oss. Så att vi hamnade först på sonys och sen gick jag och Karro vidare till Chaplings bar.. Där va de riktigt skoj fick dansa av dig lite. Hahaa mötte några brudar utan för som va så jäkla wierd asså. Hahaa dom gjorde verkligen min kväll!
Ena bruden - Asså vi skulle först äta sushi, men så va de stäng so vi hamnade på donken. Och då åt vi kycklingbukare... (OBS dom behövde nog äta mera sushi, så de va de som va lite kul)
 Andra bruden - Asså ni ser snubben i cowboy hatt asså han ser inte ut som han kan dansa asså, men jag lovar han kan sina moves... Men de e liskom inte snubben man dansar med utan som man dansar vid..
 Haha spana in vilket spejsat handfat inne på Sonys..

/ nicole


båtsman


(jag och Båtsman)
  

Lite söta bilder på Båtsman :)


god morgon lördag

God morgon god morgoooon! kunde inte sova längre än till nu, man vill ju bara upp och leka med Båtsman hela tiden. Vaknade tidigt imorse av att han skällde, och de får han absolut inte göra. Ingen skäll hund får de bli.
De är verkligen en ny familjemedläm vi har fått hem! Åh de e så kuuuul.

/ Nicole


båtsman är hemma


Åh nu har söta lilla Båtsman kommit till sitt nya hem! De känns som att man är i en dröm, han är så otroligt söt. Ser ut som en hårig liten korv som springer runt. Åh man vill bara äta upp honom. En riktigt nyfiken grabb är de allt. De är iof roligare än att han är blyger. Fler bilder kommer upp imorgon, men nu vill jag fortsätta gosa me lilla gulligrisen !! Ciao

hej då sariis


(bild på mig och Sara från sälen bara lite omgjord)
Buuhuuuu nu sitter Sara på tåget till GBG ! Usch de e inte äns kul när hon åker bort. Man saknar henne bara på direkten! På ett sätt är de skönt, för jag hade nog inte haft tid och träffa henne i helgen, så att då känns de skönt att hon är sysselsatt me nått riktigt kul!
Är rätt avensjuk på henne faktist, kul och få åka ner till göteborg, men ändå lilla Båtsman kommer ju snart så att då vill man ju vara hemma och hälsa han välkommer till sitt nya hem.

Fredag

Sitter nu på bussen för att åka in till stan och träffa Sara!! Hon åker nämligen till Göteborg över helgen och de känns som att vi inte träffats på evigheter så vi måste träffas och säga hej då!! Sedan kommer ju Karro idag också så att då kan jag åka me Robin och dom hem! Skööönt ... Allt för mig! Pussss

beck


Såg på nya Beck i stormens öga filmen igår! Den va bra, men lite långsökt tycker jag! Dom har gjort den så att man skrattar rätt mycket i den, och sedan handlar den mest om Mickael Persbrant. Och de gillar vi! Jag vet inte riktgit om jag tycker att den är värd att gå och ge på bio, men den är värd att se. Så vänta tills den går och hyra eller köpa.

Måste säga att jag blev riktigt glad igår. Att en sån liten sak kan göra äns dag.

BTW idag får vi hem våran lilla Båtsman. De blir en rolig resa för pappa och Annica och åka ner och hämta den. 80 mil blir de sammanlagt. KUL!

Jajja de va allt för mig! nicole

bio kväll

Usch va jag har ont i huvudet, har inte gjort så jätte mycket denna skoldag. De är iof för att vi inte behövde göra nått på matten och sen efter lunch fick jag fruktansvärt ont i huvudet! Jobbigt, för att då blir man trött och jag ska ju på bio ikväll me Veronica och Oliver. Vi ska se på nya Beck filmen.

de va de lilla jag hade och säga! eller nä LAAAAAAAMMKÖTT!

/ Nicole


naaajs me sovmorgon


Fick just veta att varje torsdag resten av 2an så börjar jag 12.30 åh skiiiit va najs! Va bah tvungen och dela me mig av min lycka idag!

/ nicole

oscars födelsedag


Woohoo idag är de Oscars födelsedag ! Inte ett helt vanligt år utan de e hans 18 års dag! Grattis Grattis Grattis på dig gubben!

/ din nicole

duktiga nicole

hihi känner mig jätte duktig , har faktist pluggat ikväll! är nästan klar men inte helt. Behöver lite hjälp som jag då ska få imorgon i skolan! Av mina grymt snälla vänner!
Nu ska jag nog ta och lägga mig och se på film, måste börja vänja mig me tiderna! Eller komma in i någon slags rutin.
Imorgon blir de en sen kväll eftersom att då ska jag på bio.

puss och hej / nicole

hallå!

Så nu sitter jag på skoldatorn efter att jag fått tillbaka den efter sommarlovet! Känns lite ovant fortfarande att inte ha min andra. Men nu ska jag nog mest använda denna till skolarbete och inte ha så mkt prevat på den. Eftersom att den kracha förut och allt försvann!

Haft en bra dag i skolan tycker jag, visst inte så kul me plugg, fast på nått sätt tycker jag att de e kul. Har saknat de lite faktist. Men jag är ju lite weird!
Jajja efter skolan så åkte jag till täby c och tog en fika med Jessica! trevligt trevligt. Hihiii fått träffa henne 2 gången denna vecka och de gillar vi. Skönt och prata me henne. Vi är två tjejer som älskar och prata så de är verkligen inte tyst en sekund när vi är me varandra. Hahaa

Nu tänkte jag faktist sätta mig och plugga eftersom att de kommer jag ej hinna me imorgon för att då ska jag på BIO :D

/ nicole

men åh

jag lär ju kunna somna ikväll när jag ska sova! Jag råkade somna när jag såg på film och sov i 3 timmar. Iof gick jag och jobba sen så att jag blev rätt trött av de, men ändå.. Svårt att somna kommer jag verkligen och ha ikväll! Åh de va inte bra, för att imorse va jag riktigt seg på att gå upp, och de får jag inte vara imorgon + att de är en lång dag i skolan imorgon! Blääää!
De positiva nu är att jag är klar ve denna veckas jobb och sen så kanske jag får in alla mina rutiner på allt snart! De skulle vara jätte skönt.

lite tråkig inormation men jajja! / nicole

trött

usch va så otroligt trött efter går dagen så jag orkade verkligen inte skriva något. Gjorde inget speciellt förutom att jag va och hälsa på morbro och kussen.

Kom hem får skolan för ett tag sen. Skönt att jag slutade 11.30 idag för längre hade jag inte orkat. Jag är helt slut redan nu! Och vi har nästan bara suttit och ritat idag!
De får nog bli en liten tupplur för min del nu!

har precis läst ut boken Ro utan åror. Handlar om Ulla-carin Lindqvist som jobbade på dagens nyheter. Som drabbades av sjukdomen ALS! En jobbig bok och läsa, men en lärorik. Kanske inte en bok som man läser för att ha en trevlig bok och läsa.

/ nicole

första skoldagen avklarad!


(klassen för nästan 1 år sen!)

Jaha då va första skol dagen avklarad då! Va iof bara i skolan 1 timme men ändå. Skolan är igång nu! Va rätt skönt och va tillbaka! Träffa alla igen va skoj! Har fått 3 nya lärare som verkar riktigt sköna.
Efter skolan åkte jag och käkade lunch me pappa och bror! Sen så träffade jag Jessica en stund och bara satt och snacka! De va riktigt länge sen jag träffa henne så jag tyckte de behövdes! Man säger alltid att man måste bli bättre på att ses men i de här fallet är de verkligen ett måste!

Funderar nu på att sätta mig och plugga lite så att jag kan få ett betyg i matrealkunskap. Men ändå känns de som att man bara vill lägga sig och sova !! Men NEJ de ska jag inte!

/ nicole

veckans time!

Så nu tänkte jag dra första VECKANS! Efter ett mycket trevligt besök hos syssling som firades!

Jag börjar med veckans VÄN - Eftersom att de är min första gång så måste jag självklart ha min bästa vän som allra första VECKANS vän! Så att Sara Andersson blir veckans vän. Och anledningen är som sagt för att hon är min bästa vän och ställer alltid upp för mig. Finns där när jag verklige behöver henne och jag har alltid jätte skoj me henne! Hon är helt enkelt en helt underbar människa och jag är överlycklig som får ha henne i mitt liv!

Veckans låt är svår, för jag har hört många nya bra låtar denna vecka! Men den som poppades mest igår får de ta och bli

veckans film - Får bli den som jag va och såg på bio! The Proposal! En as rolig film, som är ett måste och se om man inte gjort de, en riktgit charmig film! Sånna filmer tycker jag om!
Veckans hetning - Måste  ju självklart bli Ryan Reynols. Killen som är me i filmen The Proposal! Han är så söt! Riktgit charmig kille de dära må jag säga!

Veckans händelse - De är då min bästa händelse för denna vecka! Och de va när jag och Sara hade våran mys dag inne i stan i måndags! Gick på bio först och efter de så tog vi en natt fika! De va verkligen hur mysigt som helst!


Ja som sagt de här va då första veckans!


Nu tänkte iaf jag gå och duscha och sedan lägga mig och se på någon film, eller läsa! Eftersom att imorgon är de min första skoldag på 1 halv år!!! Buhuuu lite skoj ska de väl bli och träffa alla igen, men inte tillbaks till skooola som innebär PLUGGA!
/ nicole

de blir aldrig som man tänkt sig

De blir verkligen aldrig som man har tänkt sig! Ibland är de rätt jobbigt tycker jag! Men aja sånt är livet!!!

Kom precis hem från vallentuna flygfält där jag då vart och hälsat på Emmelie som va där på hundutställning! Hon ställde dock inte ut ZeB idag men va me en kompis som ställde ut sin hund!
Sen så fick jag ju titta lite på alla små söta moppsar! Åh va jag vill ha en sån! De som är problemet me dom, är att dom har svårt och andas eftersom att nosen är så intryckt! (haha drömde här om natten faktiskt att jag fick en mopps men som hade lite utot näsa) höhööö

   
Här är lite bilder på en mopps som jag fick fota! Den är bara 5 månader! Och hur sööööööt som helst!

De va meningen att jag skulle åka in på Philip & Fredrik nu med Robin,Ida&Kim men de va 18 års gräns på de! Så ja jag får stanna hemma!!!

/ nicole

löööööööördag

haft en bra lördag än så länge!! Just nu e jag hemma hos kusinen och har de trevligt me mycket trevligt folk! Nu håller vi på och funderar på vad vi ska ta och göra!!! Trevlig har man de iaf alltid me dessa människor...

Aja de va allt för mig!! / nicole


fredagen

Hade en trevlig kväll igår, kul och träffa lite tjejer från min klass! De va ett bra tag sen!!!

(Sofia,Josefin,Jennifer&jag)

Ser gaaaaalet mycket fram emot ikväll! Kvällen tillbringas skälvklart me Sariiis! Vi har lite altenativ på kvällen, så får se vad vi väljer !!! De är ju som sagt sista lördagen på sommarlovet!!! Usch de känns hämskt och säga så!

Måste bara lägga till att jag har börjat drömma hur mycket som helst nu på nätterna, de e fan jobbigt asså! När man vaknar är man helt utmattad.

allt för mig! / nicole

svenska snygga alexander skarsgård

Måste bara visa denna video! Som Lady Gaga pratar svenska i + att vår snygga stjärna Alexander Skarsgår är me i den!!!


(O.B.S. lite seg i början, men ha lite tålamod)


skor hittade wiiiiiiie

Äntligen har jag hittat mina skor som har vart borta i typ ett halv år! Jag bestämde mig verkligen nu för att hitta dom och att jag inte skulle sluta leta tills jag hitta dom. Och självklart hittar jag dom efter typ 5 minuter! Wiiiie va glad jag är nu! Dom låg i en påse i min klädkammare. Och hur lätt är de då och hitta dom!? Men nu har jag dom iaf och kan använda dom, och de gör min dag allt mycket bättre!! Hihiiih
Inte för att jag kommer använda dom hela tiden eftersom att de är pumps men ändå. De har man alltid användning av :D



Väntar just nu på att Ida ska komma hit en snabbis, och sen ska jag göra ett jobb me Sariiis de kan bli skoj!

Ha en kanon dag!
/ nicole

chilla sista torsdagen

Nu tänkte jag dra hem till Lina för att chilla me henne och Matilda min sista torsdag på detta sommarlov! De kan bli mys! ciao

lite roligare kanske

tänkte bara säga en sak! Jag tänkte börja me lite roliga VECKANS!! tex
veckans heting - En snygging helt enkelt! Kanske man sätt någon snygg kille i någon film!
veckans vän - En vän som gjort något extra eller bara finns där när man behöver den!
veckans låt - en bra låt som jag bara älskat lite extra just den veckan!
veckans film - och veckans film som jag då har gillat och se på den veckan! eller vart på humör för att se!
veckans händelse - en rolig händelse som har hänt, eller kommer att hända den veckan!

Tänker inte bestämma vilken dag jag väljer! De kan bli olika.
De här är alltså mitt egna tycke! Alltså vad jag tycker och så! Jätte kul om ni tycker till om de är nått bra! Ska försöka orka skriva varför jag just valde DE!

/ nicole

frisör dag

Idag har jag tillbrinkat min dag på salong Tintin! Har gjort slingor på mamma och sedan klippt Micke dära! Va rätt nervös för att jag inte har klippt på ett hlav år. Men jag tycker faktist att de gick hyffsatt bra!
Sen när vi börjar skolan igen så kommer jag ha min APU plats dära också! Jag trivs verkligen jätte bra där, och de e så snällt att jag får ta dit vänner och bekanta och klippa och färga deras hår dära när jag vill! Så att om ni vill ha håret fixat är de bara och säga till. Lite billigare blir de ju eftersom att jag e ny! Självklart så har jag en som kollar till mig och sedan kollar i slutet om de e bra. Så de blir inte fel ;)
Verkligen hur snällt som helst!

få se vad kvällen bjuder på om jag kanske träffar Lina och Matilda :) de e ju faktist inte sommarlov längre!

/ nicole

bio sugen!!

De är galet många bio filmer jag vill gå och se just nu! Skriv en kommentar om ni sätt någon och säg vad ni tyckte om den ;)


 Beck - I stormens öga           JOHAN FALK - GRUPPEN FÖR SÄRSKILDA INSATSER         
 BAKMÄLLEN           FIGHTING         
 HARRY POTTER OCH HALVBLODSPRINSEN           NICKE NYFIKEN 2

+ massa andra roliga filmer som kommer komma i höst! Jag vet iaf vart jag kommer spendera mina tråkiga hörst kvällar !!

/ nicole


trött

Va i skolan idag för att prata med lite lärare och sånt om hur mitt år ska se ut fram över efter allt. Jag tycker att de lät bra för jag kommer få ett helt eget schema! Dom har fixat de riktgit bra åt mig! Känner mig ju ändå inte taggad för att börja skolan igen, upp tidigt och massa pluggande! Men kanske lite skönt får jag väl erkänna att de ska bli och få lite rutiner på sin vardag! Har ju bara glidit runt nu i ett halv år. Men de visar sig hur allt blir, jag är fortfarande intreserad av lälingslinje. Så jajja allt visar sig, nu tar vi en sak i taget!

de va allt för mig, lite tråkig inormation kanske :P / nicole


tisdagen

Haden en toppen tisdag också! Haha spenderade den me Sara i stan på en shopping runda.. Haha okej snacka om att jag köpte mycket, blev lite rädd för mig själv! Jag glömde liksom bort vissa saker jag köpte!
Men riktigt nöjd är jag me allt jag köpte, köpte lite party klänningar, så nu vill jag paaaarta! Men som sagt, de får jag inte så måste chilla me den saken. höhööö

Senare på kvällen så va jag med Hanna, och de va riktgit trevligt och träffa henne igen efter huuuuur länge sen som helst! Snackade hur mycket som helst! hihiiii skönt !

Idag kl 3 ska jag till skolan och prata, usch jag vill inte! hahaa jag är liksom nervös för de. Jag e bra konstig jag! Jajja

Allt för mig / nicole

underbar måndag!

Sara <3 Jag

Åh hade verkligen bästa kvällen på riktigt länge igår! Först va jag och Sara på bio. Vi såg The Proposal! As grym film verkligen! Efter den så gick vi och tog en natt fika! Åh va de va mysigt. De som va skötn de va att de va inte så kallt ute igår kväll. Åh underbart! Och sen på vägen hem mötte vi Jessica och Niklas! Haha dom kan ju inte trott vi va nyktra iaf, vi va så jäkla flummiga! Jajja ibland måste man ju få lite extra kul!

 The Proposal handlar om en kvinna som älskar sitt jobb och en dag får hon reda på att hon kommer att blu utvisad och hem skickad till kanada igen. Hon blir helt stumm och vet inte va hon ska göra. Plötsligt kommer hon på idén att hon kan gifta sig med sin assistent. De blir kankse inte riktgit som dom tänkt sig! Eftersom att bluffar från början och de är olagligt så reskerar han jätte mycket om dom kommer på att dom bluffar.
Den va verklige gaaaalet bra, de va så att när jag sätt klart den ville jag gå in och kolla på den igen. Och
Ryan Reynolds är ju bara för snygg asså! Han hade man verkligen i tankarna efter bion. Så att jag tycker absolut att ni ska gå och se denna film, den rä värd vart ända öre!


/ nicole

bio måndag


ska strax göra mig iordning för att ta och gå på bio med min bästa vän Sara! Vi ska se The Proposal! Den värkar faktiskt riktigt rolig, så får se om den är de också ;) kommer iaf ha en toppen kväll med Sara, de kan aldrig bli misslyckad me den underbara människan!

/ nicole

söndags film


Såg på Intolerable cruelty igår! Den va faktiskt rolig. Den va lite svår att förstå ibland eftersom att de handlade om en advokat, så att va mkt advokat snack och de fattade inte jag! Men de va ju inte så att man inte fattade resten av filmen.
Den handlade om att en tjej (tjej på bilden) gifter sig med rika snubbar, sedan så skiljer hon sig och räknar då me att få pengar! Mannen på bilden är advokat och hjälper hennes man i ett fall. Sedan bjuder han ut henne och han blir helt förälskad!
Ganska konstig film, men skoj va den! Den kan jag rekomendera faktiskt!

 Jag kan ju inte säga att de inte såg naaajs ut när jag skulle sätta mig och käka frukost. En skvaller tidning, te, juise och macka! !!! hahaa töntigt men jajja! naajs va de!


/ nicole

lördagen


(en bild på mig och Sara)


Hade en underbar dag med Sara igår, sov som sagt dära fredag till lördag och vi bara mös hela dagen! Sedan gjorde vi oss iordning och åkte till en fest! De va trevligt faktiskt, mkt skönt folk! Sedan drog vi hem till grannen min som fyllde 18 år (GRATTIS). Gick sedan hem till Sara (haha kändes lite onödigt eftersom att vi typ va hemma hos mig, men iallafall) satt där och snacka en bra stund sedan somna vi till One Tree Hill.. Åh va jag älskar de!

Alltså har jag haft en toppen helg verklige, som jag då har spenderat med min bästa vän Sara!

/ nicole

absolut film tips


En shopaholics bekännelse är ett måste för alla ungdoms tjejer och se! Den va riktigt rolig! Man skratta flera gånger till den, men den va också mycket lärorik. Jag som verkligen älskar och shoppa! Haha iof är Sara värre än mig, så därför va de kul och se den me henne! (haha sorry Sara, men va bah tvungen)
Den handlar om en tjej som handlar allt på kredit, en dag får hon hem en räkning på hur mycket som helst. Skattemyndigheterna är efter henne och hon har inga pengar alls till att betala tillbaka alla dom pengarna. Hon gör sina misstak me att börja på ett jobb för att få ett annat, för att självklart blir hon kär. Och då blir de också massa besvikelser och grejer. Men som sagt de e film! Men de är nog många som hamnar i samma knipa som hon gör. Så därför va den verkligen lärorik.
Om ni inte sätt den och vet själva att ni shoppar mycket och gillar tjej filmer, så e de ett måste att se denna otroligt roliga film!

/ nicole

trevlig fredag


(bild på Sara & mig hemma hos Jessica)

Hade en trevlig kväll igår. Vi va några stycken här hemma hos Sara och satt och snacka och hade de mysigt, sedan så körde den yber gulliga Lina oss till Jessica! (hur snällt som helst, TACK) hade de trevligt hos Jessica me trevligt folk, men dock inte så jätte sent. Underbara Lina kom och hämta mig och Sara och körde hem oss igen. Gud vilken stor tjänst jag är skylldig henne nu. Kom hem och då poppa vi popcorn och satte på DAGBOKEN en riktigt bra film.

Får se vad planerna blir idag!

/ nicole

fredag och barnvakt

Är barnvakt idag också. Men just nu börjar jag känna mig lite stressad inte för att jag vet varför. Jo kanske för att jag vill hem till Sara nu för att börja göra mig iordning. Men jag behöver ju inte känna mig stressad eftersom att hon är inne i stan fortfarande. Hahaa men jag är som jag är. Börjar känna nu att de kan bli riktigt lyckat ikväll. Man måste ju ha en posetiv inställning!

allt för mig / nicole

konstiga sverige


(fick bli en bild på Jessica från förra årets pool party!)

Måste säga att sverige har verkligen konstigt väder. De kan inte bestämma sig om de ska vara fint eller ikke. Just nu är de iaf fint, och jag håller verkligen tummarna för att de håller i sig till ikväll! Eftersom att kvällen ska tillbringas hemma hos Jessica! Pool party! Och då vill man ju fan att de ska vara fint väder ute!!!

/ nikkis!

regn

Bläää va de tråkigt väder ute! De gör allt så mkt tråkigare. Hoppas verkligen inte att de ör sånt här väder imorgon eftersom att de är pool party @ jessicas house då.
De är verkligen nu som man ska vara med sina vänner, sitta och spela spel eller se på TV! Buuhuuuu. Tänk va mysigt de skulle vara och sitta och spela ett sällskaps spel nu. Åh jag VILL!

Haha jag får väl tjata på sara i helgen att vi ska spela nått roligt spel :P För min helg kommer iaf spenderas hemma hos henne eftersom att hennes föräldrar är borta så vill man ju inte lämna henne helt ensam!

Film tips i de här tråkiga vädret då!
 Torque en otroligt bra film. Om man gillar sånna filmer som t ex Fast & Furious! Den här filmen är rätt lik fast and furious bara att i Torque så är de med motoryklas istället. Sån nörd som jag är så tycker jag verkligen att sånna filmer är häftiga. Och de är ju självklart inget minus att de är snygga killar me. De som va ett minus i denna film de e att de va så mkt bråk. Så de va inte så jätte roligt. Men vadå ibland får de finnas nått minus i filmer.
Om ni inte sätt den och gillar snabba filmer, då kan jag verkligen rekomendera den!

 I am Sam Är en rätt sorlig film tycker jag. Handlar om en kille som är utveklingstörd. Är smart som en 7 åring. Och sedan så gör han en kvinna på smällen. När dom ska ta bussen från sjukhuset så springen kvinnan sin väg och vill inte ha nått me Sam (pappan) och göra mera. Han ska alltså ta hans om en bäbis själv när haan har sitt handikapp. Sedan jobba också för att kunna ge barnet mat.
Den dagen dottern ska fylla 6 år rymmer hon från sitt kalas och de är där de hämska börjar. Socialen vill ta flickan ifrån honom, men han vill verkligen inte. Den handlar om att bara för att man har ett handikapp så kan man inte ge någon lika mycket kärlek. Jag tror faktist att de är tvärtom. Dom vet verkligen va kärlek är.
Den här filmen är också en film som jag tycker man ska se, sorlig men ändå inte allt för mycket.

 Och så kom Polly  en rolig film tycker jag! lite oväntad men ändå rolig.Handlar om en kille som är på smekmånad me sin nya fru och så är hon otroligen med dykarledaren dära. Han åker hem och börjar då träffa en tjej som han gick i samma klass som i när han va liten. Dom början daita och så, en dag så blir hon för rädd för att hon vill inte ha nått ordentligt förhållande men de vill han. Så forsätter den! Men som sagt de e film ;)
Den e skoj, så den tycker jag man kan se om man har tårkigt någon regning dag!

Nu har ni fått 3 film tips som ni kan se när de är så tråkigt väder ute ;)

/ nicole

tant nicole


Har vart barnvakt idag åt min lilla kusin Pernilla! Först va hon väl inte så speciellt glad för att ha lämnat mamma och pappa men sedan gick de bra. Så när jag lämna henne ville hon inte släppa mig! Och sånt är lite kul tycker jag. Får se om jag passar henne imorgon också medans Stina ska klippa sig då.

/ nicole

favorit film


Hur du blir av med en kille på 10 dagar! Är en sån otroligt bra film, jag kan se den om, om och om igen! älskar den verkligen! Andie (hon i den gula klänningen) skriver för en stor tidning. Hennes nästan artikel ska handla om hur man blir av med en kille på 10 dagar. Medans Benjamin (kille på bilden) slår vad med några vänner att han kan lyckas daita en tjej i 10 dagar! Självklat blir de dom två som stöder på varandra! Och den är riktigt rolig, nr hon gör konstiga saker för att hon vill bli av med honom, och han gör allt hon säger bara för att han måste behålla henne.
Om ni inte har sätt den här filmen, då är de verkligen ett måste!!!!!!

/ nicole

sara


Det finns en blomma vit som snö kan ej vissna kan ej dö

Den blomman känner du säkert igen evig vänskap kallas den

alltid du och jag Sara!


yeaaaah

fan va jag är bra tralalalaaaaa ! Jag lyckades fixa så att jag kan ha vanliga låtar som ringsignaler! Woohoo! Skit de va ju bus enkelt!!!! hahaa så nu har jag lite svårt och välja här vilken jag ska ha! Men fort måste de gå, för att om 30 min ska jag me en buss in till stan!

/ nicole

onsdag

Oj Oj snart börjar skolan igen! Bhuuuhu Tiden går verklige fort! Men man brukar ju faktiskt säga att tiden går fort när man har roligt, alltså måste de betyda att jag haft ett riktigt roligt lov. Egentligen ska väl inte jag klaga eftersom att jag inte vart i skolan på mer än ett halv år. Men de kanske just är därför jag tycker de känns extra jobbigt.

Lucky 13 är en film som handlar om en kille som bor granne med en jätte söt tjej! När hon väl berättar att hon ska flytta till New york så kommer han fram till att han älskar henne mer än bara vän. Och undrar varför hon inte kommit på de tidigare att han vart kär i henne. Han bestämmer sig då för att träffa alla tjejer han vart tillsammans med och fråga va de va som gjorde att de tog slut.
Jag tycker inte alls att denna film va bra! den va inte äns rolig. Fattar inte äns slutet på den! Så den kan man faktist stå över och se tycker jag!

/ nicole

Lollo&nicole


Har tillbringat dagen med Lollo idag! Riktigt skönt och träffa henne igen! De va länge sen vi hade en Nicole&Lollo dag! Och självklart hamna vi då på firman! Där Lollo fixa thai käk medans jag jobba! hihiiih
Vi har alltid lika mycket och prata om, och de är så skönt tycker jag! Kan sitta och prata allvar sen 2 minuter senare flumma gärnet. De gillar vi!

nu finns alla bilder på fejjan

Nu har jag lagt in alla bilder, de tog lite tid eftersom att de är rätt många! Dom flesta finns på Facebook. Men tänkte att ni får ett litet smakprov hära på dom ;)

Vi va på Havets Hus   Sara  Jag  Doris1&Doris2
Sedan va vi till Smögen   N&S
Va även i Fjällbacka! Och där såg vi självaste Camilla Läckberg (ni som inte vet så skriver hon böcker och dom handlar om fjällbacka  självklart bada vi! Jag och sara på bilden  sara
 BRON
 Sara&Nicole  puss på er  Sara  hahaa vi hade kul iaf  Nicole Annelie Mathilde Hemland va namnet!


De va vår underbara resa :)

alla bilder

Sitter här och lägger in alla bilder från min resa nerr till värstkusten med Sara! Så bilder kommer att komma senare idag. Tror nog att dom hamnar på facebook först!

Usch inge roligt väder idag, fast de är ändå varmt ute. Så att när Lollo slutar jobba så ska vi kanske ta en simmtur i is-sjön. Åh skööönt!

Allt för mig / nicole

måndag igen då!

Usch de är hämskt, snart börjar skolan igen. De bara närmar sig mer mer! Jag vill verkligen inte börja skolan igen !!! Visseligen så ska vi vara på en salong en gång i veckan nu, så de kommer ju bli roligare, men ändå! Jag kommer få de ett riktgit tufft år, eftersom att jag ska få nått jävla skit i huvudet!!
Aja! Inte lika roligt väder idag som de vart i helgen, men de känns ganska skönt på ett sätt för annars känner man att man måste ligga ute och sola, men nu kan man vara inne och fixa me lite annat!

Jag försöker få lite saker me min iphone och fungera, men de går som vanligt! INte så bra vill säga.
Om de är någon som är bra på iphone, är jag öppen för tips!


/ nicole

hemma :(

E hemma nu igen efter några riktigt trevliga och mysiga dagar på Dalarö! Idag har vi bara softat vid poolen!
När jag åkte hem mötte jag upp Robin och Sonny i täbban för att se på bio. Vi såg sommaren med Göran.
 Sommaren med Göran! En as rolig film. Den kan jag verkligen rekomendera. Alla i Hey Baberiba gänget är me i denna film. Så om ni gillar Hey Baberiba så är de ett måste att se denna film. Man sitter och skrattar typ hela tiden! Så jävla skööön film asså!

Allt för mig / nicole

lyckad lördag

Hade en riktigt trevlig kväll igår! VA ute först sen när vi kom hem så flummade vi rätt mycket och så tog vi ett natt dopp i poolen. De va riktigt skönt! Sedan blev vi hyffsatt trötta så att då blev de att se på film. HöHö de blev en Wallander igår me! 
 Wallander hämnden. Jag håller fast vid att jag inte tycker att dom är lika bra när Johanna inte är me längre. Men jag tycker nog att den här va lite bättre. Fast ändå inte lika bra som dom andra. Handlade om en som sprängde massa olika saker. Om ni ska se dom så ska ni se Wallander hämnden först sen skulden. För att de är ju som en röd tråd i filmerna och de visade sig att den här va före skulden och vi såg dom i omvänd ordning. Och den hära filmen tycker jag är mer värd att se än den vi såg i förrgår (skulden alltså)

Nu ska vi väl hitta på nått kul innan jag ska ta mig hem. Usch tänk och sitta på ett äckligt varmt pendeltåg nu.. Bläää

/ Nicole

redo


Så nu är jag och Emmelie redo för krogen. Hihiiih En perfekt kväll, strålande väder som gör att man blir ännu mer taggad och glad! Hoppas ni har en lika trevlig kväll som jag kommer att ha!

puss åh kram

underbar dag på dalarö


(en bild nere vid hamnen)

Hade verkligen en toppen dag igår! sol,bad,mys vid hamnen,film, shopping, m.m. Helt undrerbar helt enkelt.
Vi kollade på Wallander igår.
 Wallander skulden! Jag som verkligen tycker om alla wallander filmer va inte så nöjd med den hära!  Efter att Johanna Sällström tog livet av sig (R.I.P.) och inte är me i dom nya wallander filmerna så tycker jag inte att dom är lika bra. Den hära hade bra handling men ändå va de inte tillräckligt bra gjort tycker jag. Lite synd sådära! De är inte så att den inte är värd för de är den. Men absolut inte lika bra som alla andra Wallander.

 ZeB badar  Hamnen

 köpte detta armband igår, så nu önskar jag mig massa smycken till de :) Som sagt de är Thomas Sabo och de finns 27 smycken som jag höhö vill ha..

/ nicole


Dalarö + sol + bad + Emmelie = livet

Ligger här på bryggan me Emmelie och bara njuter av solen! Åh de är så underbart! Älskar de hära!!! Tänk om man kunde göra de här varje dag! Snacka om att livet skulle bara underbart då.  

Ciao

Dalarö


(en bild från förra sommaren på Dalarö! ALLTID lika kul!)

Så då va man framme på Dalarö! Åh va jag älskar att vara hära !!! Blev en tidig morgon idag också, och en sen kväll igår! Men de va trevligt satt och spelade poker me lite grabbar! De gick faktiskt bra för mig! Kan iaf säga att de va inte kul att åka hit, så jäkla varmt! Men nu är de skönt när man väl är framme och ska gå och bada!! Allt för mig! Pusss

iphone inställningar

Sitter nu vid datorn och försöker fixa me min iphone! Kan ju inte påstå att de går så värst bra. HöHö vet inte riktigt hur man gör. Jag vill kunna ha vanliga låtar som ringsignal vem fick höra av en vän att man måste ladda ner någon inställning. Vem vilken då liskom?  Om de är någon som vet, så skriv gärna!!!!

Juste de gick jätte bra hos läkaren idag :D han tyckte att de såg riktigt bra ut på rönkenbilderna. Och snacka om att jag har vart nervös! Trodde att de typ skulle bli en till operation eller nått.. Men nej nej! haha eller jo kanske om 20 år sa han. Men vadå de är inget problem NU liksoom!!!! Woohoo

/ en förvirrad nicole

Hemma igen efter några underbara dagar me Sara

Kom hem i natt från en underbar resa me Sara!! Vi har verkligen haft de super! Imorse så va de upp tidigt, eftersom att jag skulle till läkaren idag! Och då kändes de onödigt och gå upp typ 30 min senare än mamma bara. Så då va meningen att jag skulle gyma fram till vi skulle till sjukhuset! Men sats hemsida va lite dålig på information så att de fanns inget sats i Sollentuna!! Så fick åka till mammas jobb istället! Nu sitter jag här i väntrummet och väntar på att få komma in och träffa läkaren, de är redan 30 min försenat ! Usch hatar och vänta, speciellt när man sitter inneboch vet att de är strålande sol ute!!! / Nicole

Hem mot Stockholm

Sitter tråkigt nog i bilden på väg hem nu! De har verkligen vart kanon väder idag!!! Ja eller de är de ju fortfarande. Hoppas verkligen på att de är bra hemma för att annart kommer jag bli jätte irriterad! Idag har vi gått och shoppat (lyckades få lite shoppat) och sedan vart och badat!!( bilder kommer) De har verkligen bart underbart!! Allt för mig / Nicole

Klarnat upp!!

Wiie igår när va va runt på lite olika ställen bland annat Lysekil, smögen och fjällbacka så började de klarna upp! Och när vi kom till fjällbacka så va de jätte fint väder! Så att vi gick till klipporno för att bada!! Åh så härligt de va!!! (bilder kommer) och på kvällen sen så åt vi färska räkor som va köpta i smögen (åh så gott de va!!!!) och så gjorde vi en jätte rolig lek :D och idag då vi ska gå och shoppa är de fint väder! Jajja de lär inte bli så länge, eftersom att man vill bada i de hära vädret!! Nä nu måste jag packa ihop mina saker för att kl 12 ska vi lämnat rummet!! Pussss / Nicole

Lysekil

Hade en jätte mysig kväll igår!! Va först och kolla runt lite, sedan låg jag, Sara och Olivia på rummet och såg på Beck!! Just nu så är vi i Lysekil och har precis kollat på ett akvarium!! Jätte häftigt va de!!! (bilder kommer) nu ska vi väl få nått i magen ;) Ciao / Nicole

Framme!!! :)

Woohoo är framme nu!! Vi bor på en jätte fin herrgård! Rummet är verkligen jätte mysigt :) sorligt nog åkte vi ifrån de fina vädret! :( de är jätte mulet här nere!! Bläää jajja man har ju riktigt trevligt sällskap :) så de är mysigt ändå / nicole

På väg mot Göteborg

Sitter nu i bilen på väg ner mot Göteborg !!! Försöker sova men är typ överträtt så de går inte så bra + att jag och Sara inte kan sluta babbla :P just nu är de iaf fint väder, och hoppas på att de håller i sig!! Måste bara påpeka att de här är mitt första blogg inlägg från mobilen ;) de fungerar riktigt bra faktiskt!!! :) Ciao / Nicole

tar en sväng till västkusten


(en jätte gammal bild på mig och sara)

Imorgon bitti åker jag och Sara till västkusten för att ha de mysigt. Tror ej att de kommer bli nått inlägg om jag inte lyckas skriva nått inlägg me mobilen ;) hihiii

Men ha de så bra, så ska jag ha de underbart me min bästa vän Sara :)

/ nicole

bra jobbat

äntligen så har jag fått de att fungera. haha egentligen fattar jag ingenting av de jag har gjort, men jajja! Tror iaf att jag har gjort rätt. Som tur är har mamma en kusin som är bra på iphone så att de e bara att slå en pling till honom om de är nått.. hahaa de har blivit en hel del samtal till honom innan jag skulle köpa den också. För att jag ville veta lite om den då. Hahaa stackarn!!

/ nicole

tålamod

jag har iaf lärt känna mig själv lite bättre. har lärt mig att jag verkligen inte har något tålamod när de gäller elektriska saker. Som nu när jag försöker fixa me iphone. Då funkar ingenting. Och de gör inte saken bättre när dator är helt full. Så måste sitta och lägga in alla bilder och sånt på massa CD skivor.. Och de vill inte funka heller. Bläää va jag blir less asså!

va bah tvungen och säga de.

/ nicole

woohoooooooo


Wiiie äntligen har jag fått min efterlänktande iphone...
va och köpt den igår, och snacka om att de tog tid. Kunde inte bestämma va för abonemang och grejer man skulle ha. Sedan så när vi kom in i affären så hade dom inte äns några kvar, och snacka om att jag höll på att få panik. Eftersom att de är den nya så soldes den slut redan i fredags då den släpptes.. Men när vi vart där ca 1 timme så fick dom in 17 st nya. Och alla förutom 1 va förbokad. De va precis den jag skulle ha. En vit me 32 GB. Har man tur eller har man tur!? De e frågan :P
Försökte skriva ett blogg inlägg på den, men som sagt jag har inte lärt mig den än. hahaa de kommer nog ta ett tag. Nog pratat om min lycka.

Igår va de trevligt när jag kom hem så åkte jag hem till Lollo! Vi skulle fira hennes käre bror som fyllde 20 i veckan. Trevligt va de, dock va jag inte där så länge för att jag har fått fruktansvärt ont i huvudet på sista tiden..
Men som tur är så ska jag träffa läkaren på torsdag.

/ nicole

för trött

igår hade jag verkligen ingen ork att skriva i bloggen. Va verkligen hur trött som helst + att jag inte hade tid eftersom att jag va med sariiis. Vi höll på och kolla resor igår, vi har iaf kommit en bit på vägen att de inte blir kreta på höstlovet eftersom att de troligen inte är nått drag dära då.
Sedan började vi kolla på en film. The net hette den. Och jag säger bara, se den aldrig. Den va säääämst, man fattade verkligen ingenting
 De kan iof vara för att den va på 1995 men ändå. Handlar om en tjej som jobbar me datorer, och en dag åker hon på semster. Och där blir hon bestulet på sitt pass,plånbok och allt. Och när hon kommer tillbaka till hotellet är de någon som har checkat ut henne också. Så ingen stans att bo. Och när hon kommer hem då är hennes hus till salu. Jaaa de fortsätter så. De är helt enkelt någon som har tagit henne identitet.
Den låter spännande, men så rolig va den inte.
Visseligen såg vi inte klart slutet, och de måste jag nog ta och göra. För vem vet, de kanske är ett bra slut.

Nu ska jag bara vänta på att min käre far ska ringa så ska mamma snacka lite me honom sedan åka mot täby centrum. Om jag ahr tur så är de idag den dagen jag änktat efter. Men som sagt man ska inte hoppas för mycket.

/ nicole

RSS 2.0