toppen D&D-kväll

Hade en yber mysig kväll igår me min älskade Sara! Vi såg på filmen BOY A. hahaa första gång jag och sara lyckas hyra en rätt bra film. Hahaa.
 BOY A ! Handlade om en kille som suttit i fängelsse sen han va 10 år och blir fri släppt kanske när han är 20 något. Han är tvungen att börja på ett helt nytt liv. Han har ett annats namn pga att den personen som hittar honom får en stor hittelön. Och  han får en riktigt bra start på sitt nya liv.

Hon i video butiken pratade nått om att den hära filmen ska ha gjort av någon hyffsatt lik händelse i england. Och sanna filmer är ju alltid bra.
Så den här filmen är faktist värd att se, visst den hade ingen ordentlig handling. Men den va faktist ändå bra!

Jobbade så pass bra dom hära dagarna så att vi blev klara tidigt idag. Idag må jag säga att vi va rätt sega, men till slut kom vi igång.
  här är huset. på vänstra sidan är de krapat, och på högra ny målat. Riktigt snygg ;)
 lilla huset innan de är målat. har bara krapat på de ;)
 puss på er ;)


/ nicole

D&D-myyyys


dagen på jobbet har gått riktigt bra idag. Flumm power som vanligt. Imorgon är de sista dagen, om vädret tillåter de. Annars blir de jobb på lördag istället. Jajja
Kom nyss hem till Sara, har vart och käkat på kinan och sedan hyrt film och köpt lite gott. Så nu ska vi lägga oss och ha en riktig Doris kväll! Synd för er som inte får vara me... hihiiiih


pussss på er / Doriiis

haha flummig dag

haha okej idag har jag, elin och lisa vart riktigt flummiga. Hahaa de va kul, dagarna går så mycket fortare då. Hihiiih! Men vi jobbade på riktigt bra ändå!
Efter jobbet åkte vi till skavlöten och tog ett dopp, och efter de en tripp till donken.
Nu sitter jag och väntar på om jag ska åka hem till Lollo eller inte, de visar sig väl snart! Hoppas på de, för saknar henne verkligen!

/ nicole

tråkigt

haha snacka om att jag har de tråkigt. har inte gjort ett piss sen jag kom hem. Jo duschat, kört en sväng me elias på moppen. Sedan inget mera.. Hahaaa åh tråååååååååk! Fan tänk om man hade vart på kreta nu, då hade man vart ute och ätit och sedan taggat till party kväll.. Blääää va jag vill tillbaka.

Nu ska jag nog sätta på en film och chilla, blir som sagt jobb imorgon också.

/ nicole

sliten dag

Åhhhh skönt, nu är man äntligen hemma efter en sliten dag. Har nämnligen jobbat me Elin´s pappa idag. Och vi ska måla om ett hus, men först måste vi skrapa av all färg innan :P Men dagen gick faktist fort, och träning fick man.. Woohooo
Har inte så värst mycket att skriva om, ja förutom de gammla vanliga att jag vill till kreta. Men håller nu på och kollar till höstlovet som kanske kan bli av. Men tror inte direkt att de är nått drag dära då :/
Hmm någon som vet??

/ nicole


duktig nicole

känner mig faktist riktigt duktigt, att jag verkligen tog tag i jobbet idag. Har verkligen inte vart på bra humör, har sovit jätte dåligt och inte velat göra något bara för att jag vill tillbaka till kreta så mycket. Sedan är de bra ibland att ha tråkigt för att då går tiden långsamt, och då börjar inte skolan så snart.. Iof har jag ingen aning om när skolan börjar men de lär ju vara runt den 24 augusti..
Imorgon ska jag faktist också vara duktig, då ska nämligen jag och elin jobba med hennes pappa.. Höhö de kan bli skoj!
Nä nu ska jag väl ut och vara lite social me åland som har kommit över på besök.


(en bild på mig och elin från kreta! O.B.S. första kvällen)

film tips


Såg precis på en riktigt bra film. Nu eller aldrig heter den. Handlar om 2 männ som hamnar i samma rum på ett sjukhus och får reda på att dom bara har några månade kvar att leva. Ena mannen som ligger i de rummet äger hela sjukhuset så att han är jätte rik. Så att han bestämmer sig för att göra något riktigt roligt de sista han har kvar i sitt liv. Han och andra mannen gör en lista på vad dom alltid velat göra i livet. Sedan gör dom de.
En otroligt bra film, mycket lärorik också. Man lär sig att man ska leva för stunden och göra de roligt av alla situationer.
Man kan alltid säga att någon har de bättre än någon. Men alla har de bra på något sätt. Bara för att någon har mer pengar än någon annan mår den inte bättre, bara för att någon har snyggare kille mår den inte bättre än någon annan, bara för att någon är smartare mår den inte bättre än någon annan.
 Vi alla har något vi är extra stolta över.

/ nicole

se på bilder



De ända jag kan göra för att få en kreta känsla de är att sitta och kolla på bilderna där ifrån. Haha jag undrar hur många gånger jag har kollat på dom asså.. Jag kan verkligen inte släppa tanken att jag vill tillbaka. De känns liksom som när man vaknar upp så är den dagen förstörd.

Är de någon som vet ungefär hur varmt de är dära på hösten???? Om de är så att man skulle planera och åka på hörstlovet!

/ tjejen som vill tillbaka till kreta NU

var är sommaren?

Allvarligt var är sommaren? Sverige må vara fint, men man blir bara less när man aldrig får någon riktig sommar.
Många frågar mig varför jag alltid åker utomlans på sommaren, när de ändå är sommar här i sverige. Nu har jag verkligen svaret: när de väl är sommar vill man ju ha varmt och de blir de aldrig här i sverige!!!!
Sedan en sak som jag tycker är lite jobbigt de är att jag fäster mig så lätt vid ställen. Sälen är jag tog fast vid, älskar verkligen sälen. Och jag är också fast vid Kreta Platanias. Egentligen är de inge bra när man fäster sig vid ställen, för att då får man ju inte upptäcka andra ställen. Jajja sån e jag. Och jags tår fast vid att jag vill till KRETA nu!!

/ Nicole

saknar kreta :(


Allvarligt, jag vet inte va jag ska ta mig till! Vill tillbaka till kreta nuuu! Saknar verkligen allt dära. Som sagt har vi ingen som vill åka me på torsdag så blir nog inget :( sedan får man väl se om de blir av nått på höstlovet. Men ändå, jag tror att de är rätt kallt dära då. Sedan vet man ju inte om de är något drag dära då. De tror iof inte jag.
Men jag ska iaf boka biljett till nästa sommar. Och då ska jag dit i 2 veckor. Punkt slut. De är bättre om man får länkta hem lite annars vill man ju bara tillbaka direkt.
BLÄÄÄÄÄÄ igår va tropicanos beach party och de missade man :( buuhuuu

Nä nu ska jag fasiken gå och lägga mig så att jag slutar tänka på att partyt på troppan håller på för fulla muggar nu.

/ Nicole

ice age 3


Kom precis hem från bion. Va och såg på Ice age 3. Den va skit roligt. Den va i 3D så att de blev mycket roligare då också. Alla skratta så att dom grät. Den filmen är ett måste att se. Roligast att se den på bio för att då kan man se den i 3D. Så in på SF och boka din biljett nu..

/ nicole

höhöö


(en bild från kvällen på mig och sara)

Kan väl inte riktigt påstå att deblev en mys kväll igår. Skulle bara chilla, men de blev väl kanske lite mer än så. Hade iaf riktigt trevligt. Nu ska jag göra mig iordning för att gå på bio. Ska de Ice age 3. De ska bli skoj.. Ciao

mys lördag

Ska snart ge mig iväg hem till pappa för att grilla me några, sedan så återvänder jag och Sara hit till mamma för att få vara lite ensama och mysa. De som känns värst är att man måste ha på sig jeans för att man vet att de kommer bli kallt när solen går ner. Varför kan inte sverige vara som kreta??? :( / nicole

trötter

Okej jag får typ inte sova ut längre på morgonen, så funderar på att lägga mig och se på film och ta en tupplur :) de låter riktigt sköönt tycker jag. Sedan ikväll blir de mys me sara här hemma.. Chill out filtarna + vin.. kan de bli bättre :D / nicole

nått fel?

Okej de måste vara virus i min dator :S msn fungerar inte, bloggen muppar sig så de går typ bara att skriva inte göra något annat.. Sedan när jag gör nått så stängs de ner hela tiden. Och när jag skriver så hoppar de bland alla ord... ibland kommer jag mitt i texten och skrver dära... Bläää HATAR virus!

tjatar

Håller på och tjatar på Robin nu om att åka till kreta på torsdag! Men ändå tror nog inte att han förstår att jag menar allvar. Åh jag VILL VILL VILL!!!!!!!! Ska fan prata allvar me honom snart, och om man har tur så kanske han förstår att jag menar allvar. För vem tackar nej tll att åka till kreta liksom ?! ingen :P / nicole

god morgon sverige

Tog en sväng till pappa igår kväll. Efter de så åkte jag hem till Ida och snacka me henne och Malla. De va kul att få berätta lite om resan för dom. Hihiii, och berätta hur värden är liten! Jag började nästan gråta när jag satt dära och berätta allt, för jag ville bara tllbaka till värmen. De va så hämskt när man satt ute igår me lång byxor, tjock tröja + jacka och satt och frös.. Blää för sverige. Vill tillbaka till KRETA nu!!! / Nicole

ensamt

Sitter här ensam hemma och funderar på att åka upp till pappa en sväng. Har ju faktist inte träffat honom på ett tag nu! Ciao

HEMMa i äckliga sverige igen

Usch är hemma i sverige nu igen. Kom hem i natt, och då kändes de bra.. men sen när man fått träffa dom man saknat mest så vill man bara åka igen. Hahaa jag och sara har redan börjat kolla resa tillbaka. Va till och me inne på ving idag och prata lite me dom dära, och då visade de sig att tjejen som hjälpte oss frågade om jag hade sätt en viss kille på ecklipse jag ba: JA han såg jag, hahaa då visade de sig att de va hennes EX. lite kul sådära.

Men de va verkligen skönt att få träffa Sara igen, har saknat henne så jäkla mycket. Så idag har de vart en underar dag eftersom den har tillbringats me sara!!!!!

Har iaf haft en rolig vecka på kreta. Är rätt trött nu, men jajja de har de vart värt. Har träffat massa roligt folk också. Och de är alltid lika kul!
(bilder kommer självklart, men inte alla dom hamnar nog på facebook)

/ nicole

kreeeeeeta

Har de toppen po kreta!!! For ursekta hur jag skriver, men ja man e ju utomlans...

Riktigt naaajs veder e de. Och har treffat mycket roliga personer. Jag seger bara. Love Tropicano!!!!!! Haha moste ockso sega att verden e bra liten. Hahaaa oj oj!

Saknar bror otroligt mycket men treffar honom snaaaart.. hihiii och inte nog me de so, vill jag treffa saaaariis nu nu nu....


de va allt !

/ Nicole

sista inlägget innan kreta


(självklart har man me sig kort på dom bästa!!
Som ni nog ser är de självklart Robin&Sara)

Okej de här blir mitt sista inlägg innan vi åker. Kl 04.30 ringer klockan och kl 07.00 går planet. Och jag håller fortfarande på och packar. Elin är nog rätt less på mig nu för att jag e så seg :P höhöö

Måste säga att mitt farväl till sara blev jätte mysigt! Satt på kärleksudden och pratade. Hur mysigt som helst. Åh va jag kommer sakna henne. Seriöst de är bara en vecka men ändå skit. De är rätt lång tid faktist. Men om man har roligt så går tiden fort.
Kommer också sakna min älskade bror hur mycket som helst. Han hade ej semester så att då kunde han inte följa me :( usch de kommer känna jätte konstigt att han inte är me. Men som sagt om man har roligt går tiden fort.


Ha de så bra här hemma så kommer jag om 1 vecka! puss på er!
 / Lillasyster + Doris

dagen innan

Okej jag har egentligen inte gjort nått jag måste göra idag. Eller jobbat, fixat ett foto sedan inte gjort nått :P de är massor av saker jag måste göra.

* Packa klart
* Möta Sara
* Måla naglarna fingrar+tår
* Lägga in ny musik på ipoden
* Duscha
* Locka håret
* lägga in bilder från igår
* tömma kameran


Ja jag kommer säkert på flera saker snart..

Just nu får jag iaf massa bra låtar från Hampe som jag får nöja mig med. Jag skulle vilja sno hans ipod för han hade så jäkla bra låtar på den..

Och snart får jag träffa sara sista gången på 1 vecka... Vi ska åka och mysa vid vattnet en stund. Hihii jag som känner mig som 15 år igen som är ute och kör sin nya moppe. Haha måste köra den nu lite innan jag säljer den.

/ nicole

allsång på skansen med alexander rybak

Va på allsång på skansen igår då Alexander Rybak va dära.. Åh han är verkligen bra tycker jag. Och om de är nått språk jag gillar så är de ju norska. Så att de är ju underbart när en söt kille som sjunger bra pratar norska. Och de kunde inte bli bättre när man hade me sig Sara heller. De va verkligen ett bra farväl innan jag åker till kreta. Allsång på skansen är ju verkligen svensk och man får en stockholmskänsla så att de va underbart att få dela de med Sara!!!!!

  (ni får nöja er me bara dom hära just nu)

Nu måste jag upp till firman för att jobba för att sen ska jag ner till läkaren och ta spruta och sedan måste jag packa och fixa me ipoden.. Någon som har en bra låt så tar jag hjärna emot den senare på msn :)


/ nicole

mys

Hade en riktigt mysig kväll igår må jag säga.


Just nu sitter jag och är skit stressad för att ingen här hemma är klar än. Vi ska nämnligen på Allsång på skansen och då ska man redan vart där i 4 timmar om man vill kunna se nått äns. Aja hahaaa får väl sitta borta i varg hagen. Hahaa


Ciao

måndag

Snacka om att veckorna bara går fortare och fortare.. Usch de är läskigt, snart börjar man skolan igen liksom. Jobbet gick bra igår, och efter de så såg jag på film me pappa och annica. Min dock ej vad den hette.

Men imorse när jag vaknade började jag kolla på en film som heter Shopgirl
 Den va verkligen inte bra. Usch hade jätte dålig handligt verklige. När man läste på baksidan verkade den jätte bra. Men de visade sig att de va helt fel. Jag säger bara den är absolut inte värd att se.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till täby c med Ida :)

/ nicole

bättre

Nu börjar de gå bättre för mig här vid datorn. Ipoden är nästan fixad, så de känns skönt. Nu ska jag faktist börja fixa i mitt rum sedan börja packa. För ska nämligen jobba snart och sen till pappa.


va bara tvungen att lägga in en bild på brors tatuering nu då. Riktigt nöjd är jag.. hihiiiih

/ Lillasyster

segt

Åh va jag hatar mi dator just nu. Inget fungerar för mig. Förut så la jag in bilder på alla mina låtar på min ipod. Men självklart är dom borta nu när jag har en annan dator. Så har jag så jäkla mycket på min dator så att den är så galet seg. Åh PALLAR inte. Nu skiter jag i de hära! Sedan blir jag bara mer och mer arg för att Iphone inte har kommt än, för att min ipod är typ trasig så vissa låtar fungerar inte. Och på kreta vill man ju att alla låtar ska fungera.

Aja.. va tvungen att få ut de hära.. HAHAAAA

Har inte direkt kommit någon vart me mitt rum, eftersom jag försökt få allt me min musik att fungera.
Hahaa jag minns när jag satt såhära irriterad för typ 1 år sen. Bläää hatar datorer ibland asså.

/ nicole


mys

Igår va de en mysig kväll. Jag, Robin och Sara åkte hem till kusin Kim och käkade middag där me han och Ida. Senare på kvällen åkte jag och sara hem till henne och kollade på film. Vi såg på Den utvalde.
 Den va faktist bra, jag har iof sätt bättre. Den handlade om en kille som går sista året på polishögskolan och är hur smart som helst. Sedan så vill en polis ha me honom i en utredning av flera stycket mord. Dom anser att de finns ett samband mellan alla morden. Alltså att de är en serigemördare. Den va inte som Beck och Wallander och dom filmerna utan den hära var riktigt svår att tänka vem som va mördaren. Man hande sina aningar, men dom försvan rätt fort.
Ingen direkt höjdar film, men de kan väl vara värd att se om man inte har så mycket för sig.


Och idag när jag vaknade så började jag kolla på en ny film som heter Livs verket.
 Den handlade om en pappa som bor i ett ruckel och en dag blir han av med jobbet + att han får reda på att han har canser. Han har aldrig haft kontakt med sin son Sam, men han vill lära känna honom innan han ska dö. Så att när Sam får sommarlov så bestämmer sig pappa för att ta hem honom tills sig över sommarlovet för att bygga ett nytt hus. Och under den tiden hinner de hända en del saker.
Kom på att jag hade sätt den tidigare, men den är värd att se två gånger. Lite sorlig är den faktist. Men de är ingen film man sitter och gråter hela tiden till.

Nu måste jag nog ta tag i mitt rum, börja städa de sedan måte jag börja packa till på torsdag (då jag åker till kreta) Känns som att jag kommer ha annat för mig i veckan. Har rätt mycket saker som jag ska hinna me.

/ nicole

...

Ingen kommentar om gårdagens kväll!

samma flyg dag till samma plats

Jag läser aldrig KENZA´s blogg, känner att de blir så många som man ska läsa då. Men iaf så nämnde Elin att Kenza också ska till kreta. Och de visa sig vara samma dag som oss också. Får se om de är samma tid också då. De skulle ju faktist vara lite lustigt tycker jag.
Hon har bra smak på resemål iaf :)

beslutångest

Usch de är nått konstigt me mig för att jag har verkligen börjat få så jäkla mycket beslutångest. De handlar liksom ofta om små saker om typ vilken färg på strumporna eller vilken jacka. Blablablaa...
Och igår fick jag de verkligen. Lollo ringer och frågar om jag vill komma hem till hennes pappa och grilla dära. Sedan ringer Martin och tjatar, sen Emma. Asså de där va ingen big deal men ändå så tog de mins 30 minuter för mig att bestämma dig mig. Till slut åkte jag me fast på ett villkor, att min hund fick följa me. Så självklart följde älskade Prinsen me (måste verklige ge berömm till honom, han va jätte duktig hela tiden speciellt på vägen hem).
Kom hem i god tid iaf och då sov Jessica hemma hos mig, så satt ute och chilla lite när vi då kom hem. De va naaajs.

Jag som vanligt klarar inte av att sova länge så att jag är självklart vaken medans Jessica sover :P

pusssss / beslutångest bruuuuuden

älskar denna låt


Jag älskar verkligen den hära låten med Måns Zelmerlöw ! Den är så otroligt bra. Blir så otroligt glad när jag hör den. Wiiiihooo

skit väder

Eftersom att de är så dåligt väder så får de blir en shopping runda i täby c bara för att ha nått att göra. Skulle åka dit me Ida A men hon skulle på jobbintervju så de sket sig (hoppas de går bra). Så att nu blir de att jag åker me elin istället. De är alltid trevligt de mä.
Om jag har tur så får jag hämta mitt pass också. Vet inte om jag måste ha me mamma eller pappa för de. De är värt ett försök iaf.
Senare så måste jag och bror åka och handla sen så ska jag va me älskling Sara också :D woohoo underbart

ciao / nicole

mupp hund man har

jag skojar inte, jag har en sån muppig hund asså. När jag väl bestämer mig för att gå ut me den (och de ös regnar) så går vi sedan rullar han sig i någon lera eller nått. Åh va arg jag blev de luktade verkligen apa.. Så de va bara att börja duscha Prinsen kl 23.00 på kvällen. Och de va tammefan inte kul asså.

Efter så myste jag abra framför tv en stund sedan somnade jag rätt snabbt. skööönt. Eftersom att jag hade ställt klockan imorse för att jag ska iväg och käka lunch med pappa och bror.

allt för mig / Nicole

mysigt

Va till arninge me robin och elin och köpte högtalare till kreta.. Så nu kan vi ösa ritkigt ordentligt på stranden maaaajs. Sedan så åkte jag till Ida&Lina och så kom Matilda då vi drog hem till mig. Har bara haft de allmänt mysigt. Nu vet jag inte riktgit vad jag ska göra. Men de visar sig. Om jag inte hittar på nått så skulle jag verkligen kunna gå och lägga mig, är jätte trött. Men ändå man vill ju inte sova bort sommarlovet.

ciao
/ Nicole

vad tycks om väskorna??

Tänkte beställa lite från taxfrin på flyget. Vad tycker ni om dessa två väskor?? :)
 Den tänkte jag bara skulle vara allmänt snygg.
 Och den som en enkel badväska. De är liksom alltid bra att ha..

/ nicole

film tips


Little girl lost: The Delimar Vera story
Såg på den hära filmen för några dagar sen. Den va verkligen jätte bra + att den va baserad på en verklig händelse. Handlar om en bebis som blir bortrövad när familj har fest hemma. De börja brinna så att alla sa att bebisen hade dött i branden. Men mamman vägrar att tro på de. Hon har många bevis på att de inte stämmer. Hennes man tror dock bara att hon är så ledsen att hon vägrar inse att deras 10 dagars dotter är död så att hon försöker få alla att tro på henne. Så att dom skiljer sig. 6 år senare är mamman på en annan fest och ser en flicka som hon tror är sin egna dotter. Ingen tror på henne då heller så att hon tar hjälp av en man som vill bli president i deras land.
En otrolig bra film som jag verkligen tycker att man ska se. Rätt seg i början men sedan kommer den igång. Den är verkligen bevis på att man ska stå fast för de man tror på och aldrig ge upp.

dålig upptatering AB!!!

Har inte haft möjligheterna att upptatera min blogg på sista tiden. De är faktiskt sommarlov så att då har man faktiskt annat för sig än att sitta vid datorn hela tiden.
Kan säga just nu iaf att mina känslor är helt blandade pga lite saker.

Vaknade lite för tidigt idag men tänkte de är väl lika bra att gå upp. Så nu sitter jag här me Prinsen och bara inte gör ett skit. Han vill väl antagligen gå ut snart.

Jajja allt för mig just nu / N

abonemang!???

Sitter här me mamma och försöker komma på va de är för abonemang man ska till en Iphone. De är verkligen svårt.

Just nu så smsar jag jäkligt mycket, men eftersom att de är rätt krångligt att smsa med Iphone så tror jag att jag kommer att ringa mer än att smsa. Sedan kommer jag ju att surfa mycket på mobilen.

Så nu behöver jag lite hjälp me abonemang! Snälla!
* kunna smsa mycket (till alla nät)
* kunna ringa mycket (till alla nät)
* kunna surfa mycket


Så de enklaste skulle då vara om jag hade ett fast pris. Någon som vet ett bra fast pris som man då kan surfa bra på också! Snälla skriv då.
De operatörerna jag funderar på är Tele2, Telenor & Telia

  
Vilket är BÄST????

/ nicole

dålig upptatering

Usch va dålig jag vart nu på att upptatera mig!!

Igår va jag iaf me några och grilla. Skulle bli att vi grilla käk men de blev inte riktgit så.. Utan vi chillade bara :) Efter de så sov Jessica hemma hos mig.
Idag va de upp i hyffsat tid för skulle till morfar för att fira honom. De va faktist trevligt. Va evigheter sen jag träffade honom. Efter de åkte jag hem till Emma och hade de mysigt. Vi såg på en film.

 I taket lyser stjärnorna!
Alla har pratat om att den är jätte bra, så att nu fick jag se den också :)
Den va verkligen bra, den berörde än verkligen! Handlar om en 14 årig tjej som är ensamt barn och har aldrig träffat sin pappa sedan så har hennes mamma canser. Hon är i en jobbig ålder och är osäker på sig själv. Bröjar festa mer och mer + röka.
Man sitter typ med en klump i halsen hela tiden för att hon är så ledsen så att hon hela tiden är sur på sin mamma och hon blir sur på sin mormor också som dom då bor hos för att hon inte kan ta hand om sin mamma själv.
Om ni inte sätt den ska ni absolut göra de!




bra jobbat

Hahaaa idag jobbade jag och elin på riktigt bra. Gjorde klart allt hur snabbt som helst. Bara för att vi ville komma hem. När vi slutat så skulle jag byta storlek på en bikini jag fått, men den är verkligen slut på alla H&M inne i stan. Lite jobbigt sådära. Så att jag köpte en annan sedan får jag lämna tillbaka den. Blää den är ju skit snygg! Fan min pappa kan faktist handla åt mig :D

Nu ska jag packa ihop lite grejer och så dra iväg me några och grilla och bada vid en sjö. Så jag kommer iaf få en toppen kväll.

Ciao

sov dags

Man blir helt slut av att vara ute i solen (men ska inte klaga!!!). Så ska lägga mig nu i sängen och se på film och försöka sova så att jag kommer upp imorgon.
Hoppas verkligen att de blir fint väder tills kvällen eftersom att jag jobbar på dagen så skulle de vara skönt om de va fint sedan när man slutar. Iof slutar vi tidigt imorgon..

puss och god natt / N

underbar slapp dag

Medans jag väntade på Lollo så bytte jag ju lite saker jag fick, sedan så va jag och kolla på högtalare som jag vill köpa och ta me mig till kreta. Blev dock bara att jag köpte en högtalare me en kylbox också. Men de är inge höjtar ljud så de va bara på kul. Sedan så va jag och köpte ett par skor. Skit snygga må jag säga.

När jag kom hem hoppade jag direkt ner i polen. De va så jäkla härligt. Jag va iaf riktigt avkopplad för att jag somnade när jag låg på madrassen!

nu ska jag och annika ta en promenad runt is-sjön.. ciao / N

naaajs väder på lediga dagen

underbart me najs väder på sin lediga dag. Fick sova ut lite idag så de känns lite skönt iaf. Sedan jobbar vi bara halv dag imorgon. Så de är inte så värst mycket kvar tills de blir hel semester. Vill också påpeka att om 2 veckor vid den hära tiden sitter jag och elin på flyget till kreta. UNDERBART.

Nu ska jag ut och lägga mig vid poolen sedan åka och möta Lollo och byta lite grejer jag fick när jag fyllde år. Sedan ska vi chilla här hemma hos mig xD

ciao

trevligt

kom hem för en stund sen efter att vart på en trevligt födelsedags fest. Kul att se vart pappa jobba när han va i min ålder. och alla va verkligen super trevliga.

Nu funderar jag på att sätta på en film och försöka sova. Är som sagt ledig imorgon, men känner ändå att jag bör somna i någelunda god tid.

Så god natt / N

älska thomas sabo


Måste bara lägga till att jag älskar verkligen armbandet thomas sabo. För man köper bara fler och fler små häng grejer till armbandet. Och de blir ju verkligen helt unikt. Eftersom att man köper dom som man tycker passa än själv.
Haha och de känns som att Sara känner mig bra, eftersom att jag fick ett smycke jag ska hänga på armbandet (haha som jag inte äns har än) men iaf :P jag ska ta och köpa de...

/ nicole

ledig imorgon

underbart är ledig imorgon. Idag ahr de vart en jobbig dag, fast ändå inte. Eller i början va jag och elin hur sega som helst, men sedan fick vi upp dempot riktigt bra. Slutade relatift tidigt för att jag skulle hinna hem och göra mig iordning innan jag ska åka bort. Ska till pappas gamla chef som fyller år. Fast innan så ska jag åka och hämta min mobil som är klar på laging.. Woohoo

Och jag hoppas verkligen på att de är fint väder imorgon, för att då ska jag ligga vid poolen hela dagen.

nu måste jag kila!!!

RSS 2.0