jag vill åka bräda


- Ronja,Soffan,Jag,Lalin,Kicki -


tips nu när kylan är här

Ja jag tror nog att dom flesta håller me mig om att vintern är den jobbiga delen av året. Man måste ha på sig massa tjocka kläder så att man känner sig stor och klumpig. Huden blir torr, naglarna går lättare av. Håret blir konstigt.. ja de finns massor! Men en sak som är bra me vintern de är att man kan åka snowboard. Wiiie

 Denna filt är OBH Nordicas värmefilt. Väldigt smart uppfinning om ni frågar mig. Tänk när man kommer in och har svårt och få upp värmen i kroppen så sätter man bara igång denna. Det finns olika steg beroende på hur varm man vill ha den. Finns även timer på den om de är så att man skulle gos så mycket satt man skulle råka somna.
Denna filt går och köpa på nästan alla elektronik affärer och kostar från 888 :- till över tusenlappen. Det finns billigare varianter också. Men vet inte alls hur som fungerar.
Det tar dock 10 minuter och värma upp den, men 10 minuter är ju ingenting egentligen..

 Jag tror även att ni håller me mig om att man blir mycket tröttare denna årstid. Eftersom att soltimmarna är mycket mindre på vintern. Tänk er då att ha en lampa som hjälper er och få de ljus man behöver för att känna sig piggare.
Det är just vad denna lampa hjälper dig med. Det finns flera olika varianter me olika former och allt.
Jag tycker att det är mycket smart om man kan bli piggare pga en lampa. Dom kostar dock en del men de kanske är värt de.
http://wwwc.aftonbladet.se/halsa/0008/12/sol.html

Värme ljus och en brasa är nått som värmer och gör en himla mysig effekt också. Dom som inte har tillgång till att bygga in en braskamin inne hos sig kan ju faktiskt köpa en fuskkamin.
En sådan kan du köpa på rätt många olika ställen. Clas Ohlson har en fuskkamin för 1695 :-

Tänk också på och klä er varmt och framförallt ha varma skor på er. Är man kall om fötterna fryser man nästan om resten av hela kroppen. Så satsa på ett par riktigt varma skor.
Strunta i om du kanske går i de snyggaste skorna. Man måste ju hålla sig varm.
Och ärligt jag tror inte att folk tänker "ofta hon inte ha snygga stövlar me klackar på sig" om man har på sig ett par varma skor så tror jag att de är större risk att folk tänker "åh hon ser ut och ha ett par riktigt varma skor"
 Dessa skor är ett par från Timberland. Riktigt varma och sköna är dom. Visst visst dom är stora och klumpiga men vad gör de när man faktiskt kan vara riktigt varm om fötterna.
Dom finns i fler olika färger och finns även i en lite mindre modell.
Just denna modell kostar från 1500 :- och upp mot 1800 :- peroende på vart du köper dom..


Har ni tips om hur man kan klara sig från den kalla vintern.. Skriv gärna en kommentar då!
/ Nicole

kylan är här

Haft en mysig och lugn helg.

Beck den svaga länken handlar om en tjej som blir våldtagen och mördag. Och det är hennes föräldrar som hittar henne. Beck och hands kollegor har inga spår så de går långsamt fram för dom, tills de börjar hända flera saker då dom hittar samband melland alla våldtekterna. Lite drama mellan Beck och hands dotter då han får reda på att Gundval och Ingrid har träffats ett par gånger.
Jag tycker att denna beck är mycket bra. Kanske bra för unga tjejer och se på den pga att den handlar om våldteckter och att unga tjejer ska tänka sig för när dom går hem sent på kvällarna.

Lämnat in min mobil nu på lagning och jag saknar den redan.. Buhuuu haha de e så synd om mig. Men usch hatar när man inte har sin vanliga mobiltelefon..
/ N

hahaa skön lillebror


ja när man kom hem in i sitt rum så hade Lillebror bäddad min säng såhära.. haha om ni inte ser så är de min herrdocka som ligger där nerbäddad..

För tillfället är jag med Sara och vi ska snart sätta på en film och bara ha myspys!
Pussis

vill åka bräda Nu


Sitter här hemma framför brasan och dricker varm choklad.. Då tänker jag verkligen på Sälen!
- Bild på Sara&mig -


åre fan

Sitter i skolan och så fick vi brudar värsta roliga idéen!! Att sticka till Åre över en weekend! Shiiit fan va taggade vi blev nu asså. Jäklar asså gaaaaaaaaaaaah helt till mig nu asså. Har typ helt glömt min ryggvärk.. Naaajs

bild


Jeff,Nic,Ida
- Bild från när vi var i studion första veckan! hahaaa -


projektarbete@school

hahaa flumm power idag! Nu sitter vi och svarar på frågor till vår tidning. De börjar likna nått nu. De e najs!
Men jäklar va de snöar ute!!!!!!! aja ciao

tisdag..

Sitter i mitt rum me lillebror och läser lite skvaller tidningar. Efter skolan idag så åkte jag och åt middag tillsammans med värdens bästa mormor! De blev Sushi.. hihiiii
Ikväll är de Desparat och de ser vi ju alla fram emot.. höhöö

Imorgon är de onsdag och så är de sista dagen på salongen tillsammans med Camilla innan hon öppnat sin egna salong. Åh kommer sakna henne. Men sen efter praktiken så ska jag träffa Sariis wiiie :)

Pussis

hahaa inkörd på toan

PH va nyss och som dom flesta som känner mig vet att jag har dålig hörsel.. Så jag hade så högt så att när Karro pratade i telefon så var hon tvungen och gå in och sätta sig inne i badrummet.. hahaa
Hon kan känna sig bortkörd i sin egen lägenhet.. Hahaaa

mätt och belåten

japp då är man mätt och belåten efter en god middag som serverades utav Karolina. Pannkakor blev de idag.. mumms!
Inget speciellt på TV ikväll så vi funderar på om vi ska se på Ung och bortskämd om alla pratar om. Annars är de ju finalen på Biggest looser som kan vara lite skoj och se när man får se resultaten..

Allt för mig!


bokat

Yes nu är de bokat och klart!!! Hihiiii spännande.

robin i gossip girl

ni minns igår när jag nämde att Robin den svenska artisten var me i Gossip Girl. Hon var me exakt 5 minuter och 25 sekunder och på de tjänade hon 3 miljoner svenska kroner. De måste jag säga är jäkligt bra timlön eller ska vi säga minutlön.. höhö

Gossip gossip
XoXo

hemma och de e söndag

Kom precis hem och sitter och kollar på Gossip Girl. Lite kul att Robin (artisten) är me i detta avsnitt och att dom pratar om Stockholm. hahaa lilla sverige liksom!
Ska snart upp till ishallen för att kolla lite på när Calle spelar match.

Fick träffa Sara en snabbis idag också de va behövligt må jag säga.
PusssÅhKram


bästa tjejen


Här har vi då Simba! Ni undrar säkert hur man kan döpa en nalle till Simba men såhär är de.. Jag kallar alltid Karro för Pumba och hon kallar mig Timon. Och vad jag ser med Simba i filmen Lejonkungen är att han håller kvar Timon&Pumba´s vänskap så att denna nalle var jag nyss och köpte åt Karro för vår vänskap.
Nallen kommer alltid finnas kvar precis som min och Karolinas vänskap.

Nu ska jag snart bege mig här ifrån Karro men först ska jag fixa lite här hemma hos henne!
Ciao

<3


Här har vi bevis på att Karro känner mig. Cola är väl minst vår grej från denna bild men allt annat har nått minne.
Donalds: Minnen från Kreta kunde vara våran frukost där. När jag var sjuk där så va Karro lite rolig och gick och köpte sånna (som bland annat är mega stora på Kreta) så att jag skulle äta nått.
Chokladbollar: de körde vi på en period varje gång vi kom hem efter vi festat, smällde vi oss två eller tre var.
Apelsinchoklad: ja de är helt enkelt våran grej liksom!

Hon vet precis hur man lyser upp min dag (ja eller ska man säga kväll)
Jag vill tacka Karro för att hon är så himmla bra vän!

Och så har jag Sara som jag inte träffat på länge men ändå finns där för mig, stöttar mig i sin frånvaro om man kan säga så.. De lilla gulliga hon kan göra betyder väldigt mycket!
Älskar dig Sara Andersson


Robin Hemland min bror lyckade nyss få mig på så mycket bättre humör. Han har lärt mig en så stor läxa nu... Älskar den människar mest av allt. De kan bli rätt pinsamt ibland att man kan älska sin bror så pass mycket så att de till och med kan bli till problem.
 


Rätt

Jag vet att du har rätt i de du säger men min envishet och känsla säger att de är jag som kommer ha rätt i slutändan..

fredag och skola

Sitter i skolan och har samhällkunskap! Precis läst en sjuk lång och seg serie.. jajja slutar om 18 minuter och då blir de centrum med Josefin!
De va lite kul, för igår när jag skulle sova så låg jag och kollade på Kaspar i Nudådalen (ni vet den där julkalenden som va för rätt många år sen). För jätte många år sen när jag, min bror, Rosanna, Eddie och Thomas så stötte vi på hon Lisa från den julkalender. Och då hälsa Rosanna på henne. Så då frågade vi hur domkände varandra och då skrattade Thomas och sa att Rosanna va me i den också. Men hon vägrade säga vad hon spelade för att hon tyckte de va så pinsamt.. Så igår, då såg jag allt vem hon är. Hahaa de va lite kul tycker jag!  - Här är en bild på Thomas Hanson och Rosanna Endre -
Jag och Robin tyckte iaf att de va lite kul.. haha att se de efter så många år liksom. HaHa

allt för mig!

torsdag kväll

vi diskuterade idag i skolan vem vi trodde skulle åka hem idag från PH. Vi sa först Veronica för att man fick se att Emelie grät, men då tänkte vi att de va en luring så vi tänkte Alexandra.. Men ack så fel vi hade de va visst Veronica.. Så nu vet ni de också!
Sitter och laddar upp bilder på min bilddagbok. Har fortfarande fruktansvärd huvudvärk så har inte ork till någonting.. Imorgon är de fredag idag så de ska bli skönt eftersom att man slutar 11.30

lite tråk från mig bah

aj..

hostar satan och de känns som att huvudet ska sprängas samtidigt. Hade engelska efter vi vart i studion och de gick lysande. Somnade nästan direkt när jag kom hem och vaknade utav att de var middag. Nu sitter jag mest och väntar på att PH ska börja. Har ingen ork till att göra nått!
ska inte klaga hela tiden, imorgon är de ju fredag och de betyder helg igen. Oj Oj va de går fort!

ciao

99 dagar kvar

sitter inne i stuidion i skolan och fotar lite.. Är sjukt trött och seg idag. Är inte alls på bra humör... Jag behöver bara säga piiiiiiiiinsamt. Ska väl fortsätta fota lite nu, men bah chilla fram till lunch!

Ciao

100 dagar kvar

japp onsdag idag och de betyder är halva veckan snart är över. Skönt! hade en super mysig kväll me Karro igår.. Så idag vare salongen som gällde, va jäkligt trött imorse men dager har iaf gått bra. Klippte och gjorde slingor på mormor och sedan en snabb shoppingrnda i täbban.

nu är de PH på Tv och de känns löjligt att man tycker att de är så pass bra som de är.. Hahaaa
pussåhkram

hos karro

haft studiedag idag så har bara tagit de lugnt, legat framför brasan och läst och bara myst, jätte skönt!
Nu sitter jag här hemma hos Karro i hennes nymålade lägenhet och ska väl snart fixa hennes hår.
Lite tråkig info kanske, men länkatr till PH börjar ikväll och Desperat! hihiiii

pussis


14 veckor kvar

hade min första matte lektion på riktigt länge idag, men de e dags och börja plugga satan nu inför prövningen som är snart.. haha men inte lätt när man har värdens flummigaste lärare som bara babblar om annat...
Drog från skolan direkt hem till Josefin! Och kom hem typ nyss.. Så sitter och kollar på fotbolls galan på 4an. Ska nog sätta på en Johan Falk film och chilla är gaaaalet trött!

allt för mig!!

hej igen

känner för att blogga just nu, har egentligen inte så mycket och säga men ändå så har jag de.. vene om jag behöver sitta och berätta om allt.
Men en sak som jag kan säga är att jag och Karro har fan planer ända fram till nästa nyår! Gaaaah :) hihiii


Underbar och älskad av alla såg jag och Karro halft på igår, vi hade den på men kollade mest på den snygge dansken som är me i den. Hahaa
Filmen handlar om en tjej som bli skådis, hon söker till olika filmer och så en dag kommer hon me i en film där hon då också sagt att hon är akrobat vilket hon absolut inte är. Under filminspelingen så har hon en romans med den där snygge dansken.
Jag förstod inte riktigt meningen med filmen, men lite skoj va den.
Tycker att man kan se den, men då utan några förväntningar.
Tur att jag hade bra sällskap utav Karro när vi såg den då.. höhöö

/ N

länge sen..

nu va de ett tag sen jag bloggade, men man ska tid med de också! denna vecka har jag verkigen haft fullt upp + att jag är så inne i Carolina Gynnings bok.
I fredags så var vi ute och åt me familjen + lotsas pappas mamma&gubbe. De va mysigt och riktigt smarrigt, på lördagen hade jag min värsta dag på jobbet... Jag gjorde alla fel man kunde göra på en och samma dag. Usch, ville bara där ifrån! Hade så ont i huvudet så jag vart helt borta så de kanske va därför..
Åkte hem till Bästa tjejen efter jobbet och bara hade de myspys. Satt och drömde oss bort till Sälen och Kreta!
Och idag så var vi och shoppade lite! Jag fick ett par byxor och en super snygg väska köpt! Jäkligt nöjd är jag faktiskt..
 dessa byxor köpte jag, väldigt olik min stil men som alla som känner mig vet så älskar jag och byta stil. Ena dagen klackar och handväska och den andra gympaskor träningsväska. De är skoj tycker jag. När man kan ändra stil och useénde så tycker jag de är riktigt skoj.
Nu saknas de bara lite grejer till dom byxorna så ska ni allt få se en snygg outfit!

pussis

onsdag..

Sitter just nu och tittar på Bonde söker fru. haha tycker de är rätt mysigt program faktiskt. Sitter och fixar med min artikel till projektarbetet också. Imorgon ska vi fota, så har foto studion i skolan då. Ja de kan ju bli skoj!

De va allt för mig!

måndagen efter lov

Har som sagt haft fruktansvärd tandvärk nu dom senaste dagarna så att de fick bli en akut tandläkar tid idag. Fick väl inte de roligaste beskedet, de kommer troligen att bli en operation för att få bort tanden. Men ändå skönt och bli av med de onda.. Så nu är de bara och vänta på en remiss.
Men vad som gör dagen bra är ju att de är ju underbart väder ute, strålande sol, visst visst de kallt men ändå de är riktigt mysigt och va ute och gå i detta väder!

nu är de dags för en sen lunch sen forsätta och plugga..
Ciao

15 veckor kvar


lördag

har inte haft tid eller lust och blogg på sista tiden, men nu så!

Sitter här hemma hos Karro tillsammans med henne, Erik, Johanna och Ida och har de mysigt så snart ska vi väl bestämma oss vart vi ska ikväll.
Usch imorgon är de söndag och då är lovet slut. De går så otroligt fort, men de betyder ju ocskå att de närmar sig Säääääääääääääääälen!

Ciao

lillördag

Kom precis hem till Sara efter jag vart hemma hos Jennifer och hämtat en sak. Ska börja göra oss iordning för kvällen som kommer tillbringas på Tegel.

Jag kanske ska sätta igång nu eftersom att jag är så otroligt seg av mig! Hahaa


Ha en bra kväll!
Pusss

the social network


The sicial network en film som fick mig och sitta still i 2 timmar. Den handlar om hur Facebook blev till. Rätt intressant eftersom att det inte riktigt var tänkt från början att det skulle bli så stort som det har blivit. Jag måste säga att det var ganska mycket snack om sånt man egentligen inte förstår sig på, men man förstod filmen ändå! Det var ganska jobbigt att filmen var 2 timmar lång, men ändå så om den hade vart kortare hade dom inte fått me allt som dom var tvunga och ha me. Så att den var väldigt bra gjord. Asså de är helt galet hur mycket medlämmar det finns på facebook och sedan hur mycket det är värt i pengar.
Jag kan rekommendera denna film om man är berädd på att sitta still i två timmar. Och det är inte direkt en film som man kan sitta och halvsova till, utan man måste hänga me!

Sitter nu och ska kolla på desperate från igår och sen så får jag se vad det blir utav dagen innan jag ska bege mig hem till Sara för dig sen dra vidare till tegel!
Ciao

tisdagen

har slappat med jessica hela dagen men när hon skulle gå och fixa sina naglar passade jag på och gå till gymmet! Ska nu bege mig till tåget för att åka och se på bio tillsammans med Elin! Vi ska se The social network

Ciao 

babbelmajor


det tar aldrig slut på pratet mellan mig och Jessica, men för att få en tyst stund så sätter vi nu på Solsidan.

måndag kväll


måste bjuda på denna snygging nu innan jag och Lalin ska ut på en promenad!!!


måndag och höstlov

Åh älskar lov man känner sig så fri!
Sara sov hos mig inatt så att när vi vaknade idag så gick vi ner till gymmet! De va riktigt skönt, man känner sig mycket mycket piggare efter man vart och tränat de e skönt.
Tänkte plugga lite nu faktiskt så att man är ännu duktigare idag!

Ciao

RSS 2.0