hemma

kom precis hem från täby. Har vart och tränat sedan kollat i centrum efter googles. Men hittade inte dom jag vill ha så att de får bli till att åka till stan imorgon :) men jag fick köpa en stopper till brädan (skit tråkig men måste iaf ha en till måndag och tisdag, sedan får jag byta) och sedan ett par långkalsonger som va snygga :D

Nu ska jag spela Wiie med bror sedan ska vi ha mysig middag här hemma med familjen :)

trevlig lördag / N

lördag


hela morgonen har jag legat och ladda ner musik och filmer till ipoden :D så att nu har jag lite nyheter att lyssna på :)
Snart ska jag iväg och träna, sedan ska jag till centrum med pappa och bror för att kolla om mina googles finns och sedan äta en sen lunch. Sedan så ska jag och pappa kolla när min bror har match ;)
Senare ikväll ska vi fira pappa lite här hemma ;) får se vad man gör sen, om man är hemma med familjlen eller om sara också kommer eller om man drar till oscar ;)

BTW pratade nyss med morbror och han är i sälen. De va klar blå himmel och -11 och helt vindstilla. Snacka om naaajs väder för att vara i sälen. Åh att man inte va me asså..

jajja ha en trevlig lördag / N

oscar


Tack för att du finns Oscar!! Du är verkligen en vän man verkligen inte kan vara utan!!! Vad skulle jag göra utan dig liksom. <3<3<3



/ Din bästa vän Nicole

suris


Hmm är inte riktigt på så bra humör.. Ingenting blir som man har tänkt sig. Och man blir bara så less ibland.. Syftar inte på någon speciell ! Utan de gäller ALLT . De som håller mig glad just nu de är för att jag är så gaaalet taggad in för måndag coh tisdag :D Wiie !


SLUT för mig / N

snart fredag :D

wiie torsdagen är över. Usch de är den jobbigaste dagen i skolan. Först engelska sedan matte liksom.. Blää men idag gick de riktigt bra på matten. De va ekvationer och de har jag rätt lätt för så då blev de kul :D
Efter skolan så var de meningen att jag och bror skulle in till stan och köpa nya googles till mig :D ska ju me vallentuna gymnasium till kungsberget på måndag och på tisdag ska jag dit me min skola.. Är så galet TAGGAD !!!!
Men vi tar de i helgen istället för att slippa stressa liksom..

Iaf när jag kom hem från skolan så umgicks jag bara med bror sedan började vi fixa inne i vårt badrum.. De blev fint..
Och nu sitter jag bara och väntar på att en film ska ladda klart så ska jag nog lägga mig och se på den.

pussis / N

skolan nu då

sitter och har engelska i skolan just för tillfellet. nu ska vi förklara någon gånstig grej för några kompisar. Segt! men ändå roligare än att bara sitta och jobba. För att när jag kom hit till skolan. Lite sent föär att mitt tåg var försenat så att jag missade de andra. Då hade vi ett engelska test. Rätt kul!! Aja nu ska jag försöka förklara för Sophie!! höhöö :P

KISSS / N

onsdag!

Snacka om att veckorna går fort. De är redan onsdag kväll och då känns de alltid som att veckorna e slut.
Igår var det en mysig dag. Var först i skolan och de va rätt slappt då, sedan åkte jag till tuna gymnasium och hälsa på. Efter de så åkte jag hem käkade lite och sedan åkte jag för att möta upp Lollo. Wiie de va verkoloigen skönt att träffa henne igen, har inte träffat henne på typ 100 år liksom :O när vi fikat och så, så åkte jag hem till sara för att plugga, men de blev mer till att sligga och snacka och skratta åt en otroligt rolig bild !! höhö

Så min dag idag har vart riktigt skön också må jag säga. Behöver inte nämna allt jag gjort, men har iaf köpt ett par nya mycket. Och sedan nytt smink. Inte för att de va kul att köpa smink för att de är så otroligt dyrt men måste man så måste man.
 (dom jeansen vare jag köpte, bara att dom e i en mer börk blå färg)
Åkte hem till mig med sara efter jag vart och handlat hon skulle låna lite skid saker till imorgon. Sedan vara bara att åka till skolan fö ratt ha lektion när de va öppet hus på skolan..

Men nu ska jag gå och duscha sedan kolla film.. Hare bra :D
CIAO

filmer

Har inte gjort så mycket efter skolan idag! Åkte hem låg och snackade med bror en stund sedan fortsatte jag kolla på en film jag började på igår kväll men somnade.
 Monster till svärmor .. och den är ju bara för rolig asså ! Satt och skratta där för mig själv.
När jag kollat klart på den så åkte jag och mamma ner och handlade middag. Så började jag kolla på en annan film medans jag käkade middag. och då blev det
 Music and lyric :D Wiie den är också sådär jätte bra :D Åh

Men nu tänkte jag gå och sova, har en rätt full packad dag för mig imorgon !!

Puss på er / N

GRATTIS


Grattis på födelsedagen min käre far :)
Älskar dig!
/ BollaBolla

söndag!

Det blir aldrig som man tänkt sig!


Min helg har vart riktigt mysig tillbringat den med sara :) Mys orkar inte förklara vad jag gjort, men de har vart mys!!

PUss / N

God förmiddag

Vaknade för en timme sedan och va faktist inte så där jätte trött. Men sov hemma hos mamma inatt och antagligen är de att jag kan sova i min säng hära. Jajja igår så var jag ute och åt middag för att fira mamma. Efter de så pkte jag hem till sara . Riktigt mysigt var de, satt jag snacka rätt länge. De blev inte riktigt som planerat för att vi käkade klart rätt sent så att då orkade jag inte åka hem till oscar eftersom att vi inte åt i stan, och sedan tyckte jag att de blev för sent för att åka hem till Lollo! (trist nog)
Nu ska jag iaf packa ihop mina tränings grejer och sedan åka in till stan med sara, hons ka göra slingor inne i stan och medans så ska jag träna ;)

puss och hej / N

klantiga

God morgon! okej, de är verkligen inte min vecka denna vecka !! Usch dator sönder, mega ont u huvudet, magen krånglar och idag glömde jag mobilen! De finns massor av andra små saker också, men skit va irriterande de e asså !! Aja ska checka med en kompis i skolan om han kan köra hem migg på lunch rasten för att hämta den. För att jag ska ju hem till mamma efter skolan och om jag ska åka hem till pappa först så kommer de ta evigheter!!

puss hej / N


torsdags kväll


(Bjuder på den bilden, bilden är ifrån när vi hade 80-tals tema i skolan!)

tordags kvällar tycker jag ändå nästan är dom bästa kvällarna. För att då vet man att nästa dag man vaknar så är de sista dagen man måste upp tidigt för att gå till skolan på 2 dagar. Sedan har vi ju frisör på fredagar också så att då blir de kul också. Hoppas att min dag imorgon blir bättre än vad min dag idag har vart.

om min helg blir som jag har tänkt den så blir den strålande .. :)

mina planer..
fredag: gå till skolan och ha frisör hela dagen! Direkt efter skolan åka och gymma. Sedan hem en stund, lär ju somna. Sedan ut och äta födelsedags middag för mamma! Beroende på vart vi äter och hur sent de blir så ska jag hem till Lollo om de inte blir för sent, och om vi inte inne i stan. Men vi vi käkar i stan så blir de nog att åka hem till oscar efter.

Lördag: åka och träna på morgonen sedan plugga en stund. Får se om man fixar lite i mitt rum hemma hos mamma också. Sedan så kommer sara hem till mig. Vi får väl se om vi går ut och äter eller hur vi gör eftersom att vi inte har något kök hemma. Sedan ska vi väl spela lite spel och ha de allmänt mysigt :)

söndag: gå upp i någelunda tid, åka och jobba (har inte gjort de på 2 vecker då) så att de får bli en ordentlig städning. Sedan hem och plugga :S sedan soooooooova..

vilken jag ska göra nu också.. puss och god natt! / N

film


Såg på Wallander den svaga punkten för en stund sen. En bra film. Faktist så gillar jag Wallander filmerna.


pussen / N

trötter

idag var de en mycket kort dag i skolan. Men de va bra, för att jag va inte direkt så glad efter att fått tillbaka min tomma dator.
Mamma kom och hämta mig i skolan 10.30 för att jag skulle till doktorn va dära en studn och pratade med han, sedan så gick jag till vallentuna gymnasium för att hälsa på lite vänner medans jag väntade på min far för att luncha med honom. Käkade lunch och åkte ner till hans firma men då slutade bror precis så att åkte direkt hem och har spelat wii sen dess. Skit kul :) I börjar gick de sämst men mot slutet började de gå bra igen.

Har verkligen försökt hålla mig vaken men nu går de verkligen inte, så att tänkte gå upp och lägga mig och kolla på en film eller nått :)

nattis / N


jävla skit!!!


Kul att allt på min dator är borta nu. Data snubbe har bytt hårddisk! Så att ALLA bilder, låtar, SKOLARBETEN, program, filmer.. Ja ALLT ! Usch jag hatar datavärden ! Jag vet iaf vad jag ska göra idag, ska åka och köpa en extra hårddisk! Så ska jag lägga in allt på den när jag lagt in något. !


puss / N

sova!

ja nu hade jag tänkt att gå och lägga mig. Eftersom att jag inte känner mig frisk så är de bra att lägga sig så tidigt som möjligt så att man kan bli pigg någon gång.. Imorgon går jag typ bara till kl 11.30 för att jag ska till doktorn och få mina svar från blod provet. Sedan ska jag troligen hem till Doris (sara) och plugga.  Vet forfarande inte vad de är för fel på min dator med de kanske IT-Björn vet imorogn får jag hoppas på :)

puss på er / N

DATOR SÖNDER

Men åh J***A skit också.. Min skol dator är sönder.. Den går inte att starta, rätt kul! Om den inte går att starta sen eller asså att laga den, så har jag massor av arbeten som jag mister pga den .. Gaaah blir galen. De är de första jag ska göra när jag kommer till skolan imorogn gå till IT-Björn med datorn och se om han kan fixa den.. Hoppas hoppas!!!

Tror inte de är min dag idag asså!!

/ N

hål timme

Åh har hål timme nu från kl 11.30 till 14.00 Och då bärjar våran idott. Vi ska vara på friskis och Svettis. Känns lite drygt när man bara sitter hära i skolan och inte har ett skit att göra.. Ska väl sätta mig och kolla på film, tänkte kolla på Vingar av glad.

pussen / N

grattis mor!


Grattid på födelsedagen mamma :) I love you


/ din dotter nicole


god natt

aja de har inte gått bra för mig med att hitta någon frisyr. Så att de får bli som de blir imorgon. De är inte så att man inte får gå kvar i skolan om den inte blir snyggast ever liksom..

Aja måste sova nu.

NattiNatti / N

Paniiiiik!

Asså jag har verkligen panik. Jag kommer inte på någon frisyr som jag kan göra imorgon på dagen prov. De e inte kul asså. + att jag ska ta spruta efterskolan som inte är kul asså.. BLÄÄÄÄ vill bara spola fram till kvällen då vi ska fira min käre mor som fyller år. Men innan kvällen blire en tuff dag.. OMG

HJÄLP, någon som har någon idé om uppsättning???



/ N


dagen innan prov!

Usch hade svårt att somna igår så e rätt trött just nu efter en hel dag i skolan. Hade otrolig huvudverk men de va bara att bita ihop.
Sedan så har vi permanent prov imorgon och efter de så har vi uppsättnings prov också.. Och de är nästan svårat. Att försöka komma på en frisyr.. Vet ni någon snygg uppsättning eller någon bra hemsida där jag kan få några bra idér.

Men måste säga att de iaf går bra med permanentrullning just nu, men de kommer nog inte gå lika bra imorgon ..

pusss / N

sov time!!!

nu hade jag tänkt att gå och lägga mig efter ett hårt pass på gymmet och sedan hem och fixa i rummet med pappa. Men vi kom på lite saker som vi behöver köpa in.
1. Lampa till spegen
2. Stol till mig när jag klipper någon
3. Ny säng lampa
4. Ny säng. (Jag har kommit på varför jag sover hos mamma oftare än hära, de är för att jag inte tycker min säng är skönt)
5. nattuksbord
7. Ny TV

Ja de va väl typ allt. HöHö kom på rätt mkt ändå.
Men jag måste säga att det blev riktigt bra i mitt rum faktist. Jag e super nöjd. Tack för hjälpen far :)


Nu tänkte jag lägga mig och kolla på Gossip Girl sedan försöka läsa klart boken och sedan sova.. Natti natti / N

spegel funnen

Yeah nu har jag äntligen hittat en spegel till mitt rum som jag tror kommer passa rätt bra, när pappa kommer hem igen så ska vi börja fixa i mitt rum och innan de ska jag ta och plugga. Har inte riktigt bestämmt vad jag ska välja av allt jag har att plugga, men de löser sig.

Puss på er / N

söndag

god morgon, jag vaknade precis för en timme sen med har legat och kollat på Gossip Girl.
Mina planer för idag är Försöka fixa i mitt rum, plugga, tr'äna permanent, träna långhårsuppsättning, träna och kanske jobba om jag hinner annars får jag ta de imorgon, och sedan självklart sova. De är nått som jag känner att jag behöver. Men frågan är när jag ska sluta ha den känslan. Sova, sova sova...

pussilipuss / N


Wii

Sitter nu hära i soffan med pappa och annica. Efter att spelat en omgång bowling på Wii. Annica va då den som vann, men jag va faktist bara en poäng ifrån. Måste säga att pappa va inte så bra som jag trodde. Haha lite kul att han förlorade över två tjejer. Aja de lär vi väl få sota någon gång.
Va ju som sagt och tränade med Josefin idag, riktigt najs vare. Sedan gick jag till ishallen för att åka med min bror hem, körde först hem en kompis och sedan åkte vi tilla rninge och handlade lite saker som behövdes till kvällens middag som blev pappas hemlagade pizza.. Mmm smaskens.

Har dock inte blivit något pluggande fö rmin del idag som då är välldigt illa av mig. Dagen har bara runnit iväg asså. De är läskigt att tiden går så fort. Snarft sitter man väl i sin egen villa med egna barn och hund och allt . Nää usch!!

CIOA / N


Lördag eftermiddag

Nu sitter jag här hemma i all röra! Vi håller på och river ut köket så att de e en ända stor röra här hemma och sedan ett jäkla liv. Jajja har inte vart hemma så länge. Sov hemma hos Hanna inatt efter en trevlig middag och kanske en liten mindre lyckad utflykt efter. Men de va kul att få va med er tjejer :)
Jag skulle bara hem och hämta tränings grejerna, packa ihop lite kläder sedan eftersom jag ska till pappa och sedan äta något. Men eftersom att bussarna inte såg så pass ofta så blir de liksom att man får vänta. Men nu blev de att jag åker med min bror när han ska på tärning så de är ju skönt. Efter jag har tränat så är de egentligen meningen att jag ska vara med Emma, men har sätt mkt jag måste göra, jag MÅSTE verkligen göra om i mitt rum nu hemma hos pappa. Börjar få mer och mer kompisar som frågar om jag kan klippa dom, och då behöver jag ett ordentligt ställer att klippa dom på, och sedan så träna på min docka så måste fixa mitt rum så att allt de blir lättare. Men om vi inte hinner de idag (eller om pappa äns kan) så kanske vi kan de imorogn men jag har ändå himmla mycket plugg att göra. Jag är verkligen sääämst på att plugga. Jag behöver någon som säger till mig nu sätter du dig och gör de dära. Men jag ska komma på nått straff åt mig själv om jag inte har gjort klart vissa saker. Hahaa

Nä nu ska jag väl gå ut och kolla när dom river köket och sedan se till satt bror släpper de dära så att vi åker i tid.

Puss hoppas ni får en toppen lördag / N

kl 17.15

Wiiie idag var jag i skolan. Okej de brukar man ju inte direkt tycka e de roligaste. Men ändå de är inte så kul att bara ligga hemma i sängen heller så att de va rätt skönt att komma tillbaka till skolan fast att jag bara vart borta i 2 dagar. Hade väl rätt ont i huvudet när vi jobbade men jajja de va bara att stå ut.
Idag höll vi på med att rulla permanent och sedan långhårsuppsättning. Som vi också har prov på nu på tisdag (mamma´s födelsedag btw). Så att till i helgen kommer de nog bli attg sitta leta någon snygg frisyr man ska göra på tisdag och sedan självklart tärna rulla premanent. De känns som att de inte är min starka sida.

Men nu ska jag lägga mig och kolla på Gossip Girl coh hoppas på att jag somnar så att jag orkar vara vaken ikväll då man ska på middag hem till lilla Hanna som fyller år :) Grattis!


puss coh hej / N


inget bättre för mig

Så nu har jag kollat klart på två filmer och sedan sätt ytterligare 1 avsnitt av Gossip Girl.
 Första filmen jag såg på heter Tre systar & en mamma. En riktigt rolig film må jag säga. Jag minns att jag såg den på bio med min vän Jossan. De va riktigt kul.
 Andra filmen jag såg på heter GlasblåsarnsBarn. Den gammla filmen som jag minns att jag såg på när jag var liten. De va kul att se den igen :)

Båda filmerna är två toppen filmer. Bara att de är rätt stor skillnad på dom. De är liksom helt oliak typer av filmer. Sedan är ena gammal och den andra ny. Så att med variation på film är ju inte helt fel när jag inte kan variera mig med vad jag sysselsetter mig med.

/ N

lite nytt på bloggen

Har gjort om på min blogg.. Tycker ni de va snyggt?? ;) (skriv en kommentar och va ärliga)


hemma idag mä

Usch jag blev hemma idag mä, men då tyckte mamma att jag skulle ner till doktorn. Så vi åkte ner dit fick sitta och vänta i en timme sedan var det min tur. Först hade jag typ magkatar och sedan tog jag blod prover som jag får svar på nästa torsdag. Så att min dag idag lär väl se rätt lik ut som igår. Ligga i sängen och kolla på Gossip Girl.
Eller har gjort en rolig grej idag iaf, började diskutera hund med min mamma. Försöker övertala henne om en hund ras som jag och min bror vill ha, men mamma står fast vid att hon vill ha en svart hund :P

kraaamen / N

gossip gilr


så äntligen har jag börjat kolla på gossip girl! Har inte gjort de innan (eller jo några få avsnitt) men har tänkt att läsa böckerna först sedan börja kolla på de. Men är dock bara på andra boken och har några sidor kvar, så de kan jag väl säla klart på 30 min eller nått.. Så få väl ta coh göra de så att jag inte ser mer av seigen än vad jag läst!

NU tänkte jag gå och ta en dusch sedan lägga mig och kolla på gossip gils :) vill känna att jag orkar gå till skolan imorgon!

puss på er / N

migrän :/

Usch de är verkligen inge kul att vara hemma från skolan, jag som va så taggad in för idag när vi skulle gymma på idrotten! Åh så irriterande. Idag har jag bara legat i sängen sovit och sedan kollat på desperet. Nu har jag sätt klart första säsongen så att ska väl börja kolla på andra snart. Men nu ska jag gå ner och kolla på någon annan film, och njuta av lugnet här hemma när jag är ensam.


Kraaam / N

min tisdag!

Tycker att de har varft en rätt mysig dag faktist. Imorse va jag verkligen inte sugen på att åka till skolan, min säng var alldeles för skön. Men kom upp till slut, sedan så missade jag tåget, jag trodde att tåget skulle gå kl 07.37 men de skulle gå 07.28 så att missade de och fick ta ett som gick 07.41 då trodde jag att jag skulle missa tåget i roslags näsby, men de gjorde jag inte för att de va ettg snabb tåg så att nu vet jag att jag kan at en senare tåg. Åh skönt, kan sova 10 min längre HAHAAA
Sedan började vi med en ny sak i skolan bild/mode kan man säga att de va. Vi blev indelade i 7 olika grupper, jag och Jennifer va i en. Sedan så skulle vi klippa ut olika bilder på tjejer som hade klassisk,dramatisk,romantisk och naturell stil och sedan limma fast de på ett stort papper. De va faktist riktigt kul, lärde sig jätte mycket!
Vi slutade ju kl 11.30 så att då åkte jag hem för att plugga, men hade sån huvudverk så att jag somnade framför TVn. Vaknade sedan och de va rätt bra för att jag skulle åka och träna på Gym&Sim med Doris så att jag gick upp och packade mina saker. Sedan när vi kommer dit, så frågar jag om jag fick prov träna en gång, men de skulle kosta mig 150 kr och de tyckte jag kändes rätt onödigt när jag har gym kort på sats. Så att vi skippade de och gick och tog en mysig fika. Satt där i mins 2 timmar och bara snackade. Åh så mysigt de va. Du e än sån underbar vän Sara (Tack för att du finns)
Sedan åkte jag hem och satte mig och snacka med bror och kollade sedan lite på TV. Nu så blev jag bara helt galet taggad på att hålla på med håret så att jag ska sätta mig coh typ göra lite frisyrer på min docka (Tanja) hade jag tänkt! Men får se hur länge jag orkar, för att jag mår inte så jätte bra, har fortfarande sån huvudverk och mår jätte illa. Åh hoppas jag blir bättre till imorgon, för att då ska vi gymma på idrotten :D Wiie fett kul! Och sedan ska jag och mammayoga på kvällen :D

Puss på er / N


DUKTIGA FLICKOR

Sitter här hemma nu med sara + Ben&Jerry och PLUGGAR så duktiga som vi är. Vi kom precis hem från täby, och de blev en del shoppande. Visar de lite senare ;)
Innan jag åkte till centrum med sara så va jag i vallentuna gymnasium och hälsade på Jessica :) de va trevligt må jag säga.

Nä ska fortsätta att plugga nu, för att jag ligger efter med en del!


puss på er / N


söndags kväll

Åh nu är det söndag igen då, och har gjort de jag brukar göra på söndagar JOBBA.. Det gick faktist riktigt bra. Sedan så direkt efter de så åkte jag och tränade. Så e rätt nöjd med mig själv idag faktist.
Har inte gjort nått speciellt i helgen! I fredags så var jag bara hemma och tog de lugnt med min bror, har inte umgåts med honom på länge så de va mys :) sedan på lördagen så tog jag de bara lugnt på dagen sedan på eftermiddagen åkte jag till tibble med Therese för att kolla när vi älskade Doris skulle ha dansuppvisning. Hon va riktigt duktig !!! Efter de så åkte jag hem, sedan kom Jessica till mig och vi gjorde oss iordning, sedan så mötte vi thess och så gick vi hem till fredric som hade 18 års fest :D (GRATTIS igen) de va faktist trevligt dära :)
Och som sagt idag har jag bara jobbat och tränat :P

Nu ska jag ta en dusch sedan ska jag lägga mig och läsa Gossip Girl som jag började läsa på teneriffa, men har några sidor att läsa klart, sedan blir de nog lite desperet ;)
BTW är LEEEEEEEEDIG imorgon, så sköönt !!!

puss åh kram / N

underbart


- Åh de kan jag leva på! 

snyggingen


- Gaaaah va snygg han är!

skolan

Jaha då va man tillbaka i helvettet igen då ! Usch jag gillar verkligen inte skolan. Asså visst de e kul att träffa kompisar och ha frisör men resten asså ! BLÄÄÄÄ jag tror jag spyr på de asså. Aja idag vare inte så kul när pappa kommer in till mig 08.20 och säger att jag har försovit mig.. Gaaaah fick lite bråttom dära. Jajja de va lugnt för att när jag kom till skolan så skulel vi ändå bara se på film. The Holiday  såg vi på :D och den är så jäkla bra, men jag kan den så att jag kunde pyssla med lite annat. hihiiih
Nu ska vi ha matte Wiiie va kul (noooot) men jajja ska väl lyssna på Göran nu när vi ska ha genomgång på ett prov vi gjorde veckan innan lovet.

pussen / N


nya fiskar

Yeah idag va jag och pappa och köpte nya fiskar till mitt akvarium. Efter som att jag har vart borta så att mitt akvarium inte direkt blivit skött så bra, för att jag hade inte så värst många fiskar kvar. Men nu är de på fyllt igen :D
Jag brukar köpa mina fiskar på bromma zoo för att dom har flest fiskar + att dom är riktigt duktiga dära på deras jobb.
Sist som jag pappa och robin va dära så hittade jag hajar som jag ville köpa, men kunde dock inte de då för att då hade jag köpt så många fler små fiskar och då skulle dom bli upp ätna av hajarna, så att pappa sa att jag skulle vänta till dom små hade dött. Och de har dom nu, eller ja har en kvar. Så när vi skulle köpa dom dära hajarna så sa dom i butiken att jag inte skulle de om jag inte hade ett jätte stor akvarium för att dom blir typ 40 cm.. Så de blev inte dom denna gång heller, men de fick bli några andra hajar + friskar då :) så att sammanlagt så fick jag 10 nya fina fiskar. Hahaa än så länge ser man dom inte riktigt för att vattnet är så grumligt, men de blir bättre snart. Wiie
Direkt när jag berättade för Lollo om de kom hon på den bästa idéen, att vi måste döpa dom. SÅ att ja vi får väl ta en dag då vi döper alla mina fiskar. Hade ju bara Doris1&Doris2 kvar :P Lollo och Nicole har dött :/

en våt puss / N

piercing


Åh satt inne på internet och kollade på piercingar.. Och hittade den hära :D

Cool?

trääääääna!



Jag bli GAAALEN snart! Måste ta och bli frisk så att jag kan börja träna igen. Har inte tränat på jätte länge verkligen, och jag saknar de. Är så sugen satt jag kollat satt jag har kvar mitt kort, och sitter och kollar på olika pass som e den hära veckan. Så taggad e jag! Jag är typ helt frisk nu, så att jag skulle egentligen kunna åka och träna, så att imorgon kan jag LOVA att de bli träna! Wiie :) får väl se om jag får med mig Josefin, men annars tränar jag själv :D

puss från en tränings sugen nicole

kärlek=爱





tråååk


sitter hära vid datorn och TVn.. Har verkligen skit tråkigt, vet inte vad jag ska göra. Har ju en sån underbar storebror som har raderat The sims på min andra dator som han har fått låna av mig för att han tycker inte om att sitta vid sin vanliga. Då e lilla jag gullig och lånar ut den eftersom att jag nu mera sitter på min skol dator. Men nej nej då ska han radera saker på den för att han säger att om någon skickar typ en bild så går de inte för att den e så full. Vadå min dator mina grejer. Jajja jag får väl ta och leta fram dom skivorna så att jag kan lägga in de på min dator jag använder nu. Men e ändå riktigt besviken på honom. Sedan blir jag rätt less också för att laddaren till min kamera e fett konstig de tar as lång tid att ladda upp den, så att alla bilder från kameran som jag vill lägga in på datorn kan jag inte lägga in än. Men nu kom jag på en till sak som jag vill göra, sitta och leka med photoshop de va ett tag sen, fett kul jöh :D
Måste bara lägga till att jag måste ge mig själv lite extra beröm eftersom att jag har pluggat idag :) sitter faktist och gör lite nu med, men de går sagta framåt. Men jag gör något iaf.
Har en liten lista men saker jag måste göra också..

1. Städa fiskarna akvarium. [ / ]
2. Plugga. [ / ]
3. Lägg in bilder från kameran på datorn.
4. Lägg in alla bilder från min gammla dator på en CD.
5. Fixa med min Ipod.
6. Jobba (
men de tar jag imorgon) [ X ]
7. Göra om på min blogg (
men väntar nog tills jag e med lollo)

De e lite saker jag helst vill göra ikväll (men kommer dock inte hinna)

pussen / N

hemma hos pappa

haha nu är jag hemma hos pappa, och de va verkligen jätte länge sen typ 3 veckor om inte mer asså. Och jag har inte träffat pappa sen dagen innan julafton då vi kom hem från teneriffa. Känns lite elakt att jag nästan aldrig är hära, men de lär betydligt mycket lättare att vara hemma hos mamma när man vill vara med kompisar och de, eftersom att då är man närmare dom. Sedan nu när jag inte har vart och köpt ett nytt busskort än heller så kan jag inte ta bussen, visst jag kan betala med mobilen men märkte här om dagen att de kosta fan 27 kr helt sjuuukt.
Sov hemma hos lollo inatt och vi hade de mysigt, vi kollade på Twilight och den va gaaalet bra. Den kan jag verkligen rekomendera. Får se om de blir att jag ser på den ikväll igen för att när jag berättade om den för pappa blev han rätt taggad. Idag innan jag kom hem till pappa har jag inte gjort så mkt, åkte hem från lollo runt ett eller nått och då åkte jag till centrum och handlade lite med mamma sedan åkte jag hem och åt riskrynskröt som jag va så otroligt sugen på. Sedan spelade jag lite Guitar Heror och sedan hjälpte mamma mig med lite pluggande. Ska sätta mig ner nu efter maten också och plugga mera för att jag måste verkligen göra klart de som jag har.

ha de toppen / N


hemma hos Lollo

hej på er alla ! hoppas att ni som är lediga från skola/jobbet kan njuta av de, för de kan inte jag. Jag bara tänker på hur attjag inte vill tillbaka till skolan. Visst kul att träffa klassen, och ha frisör.. men usch för allt annat. Gå upp tidigt på morgonen, komma hem sent, plugga, ha läxor.. BLÄÄÄÄ ligger iaf just nu hemma hos lollo och bara chillar som vi är rätt bra på. Jag könner mig rätt rastlös och vill komma på nått och göra, men vet inte vad! Alla dagar på de nya året har vart rätt soft. Har bara chillat. måste säga att de va mysigt i fredags då jag va hemma hos felix med oscar,jocke och moa. Vi spelade lite spel och hade de mys. Sedan på lördag morgonen så åkte jag me oscar in till stan, efter de tog jag en titt i centrum men hhittade inte så mkt. Va med med sara sedan på kvällen. Först skulle vi bara se på film men de blev att vi åkte runt lite med elin. Tog en tripp till sollentuna och köpte lite godis sedan så åkte vi hem och kollade på filmen :) Taken kollade vi på, den är så jäkla bra måste jag säga!!! (Tack för tipset oscar)
Få se om man hinner bli helt frisk innan skolan börjar för att de vore inte så bra att vara sjuk första dagarna. Okej visst de är inte så mkt då, men ändå!

Jajja puss på er / N


haha vi e töntar!!!


Hahah okej Lollo nu lägger vi av, haha vi kan inte hålla på skriva om varandra i våra bloggar och inte snacka om de :P hahaa fan va töntiga vi är just nu!!! jajja vi vill väl också ha våran tönt period, men ändå :P Om de är någon vi behöver lösa så ska vi göra de när vi är med varandra inte via våra bloggar :P HAHAAA !!!
Men okej, eftersom att du tycker att de alltid är du som hör av dig och jag alltid jag.. så gör jag såg att jag ringer dig ikväll eller imorgon punkt SLUT!!

Älskar dig honey!!!

/ Din bästa vän Nicole

2009

första inlägget nu 2009 !! Oj Oj Oj va tiden går fort asså! Och de blir bara att man måste ta mer och mer ansvar för allt ! Usch vill inte bli stor, så skönt att vara liten och andra kan hjälpa än med nästan allt ! Jajja de finns ju självklart fördelar med att bli stor också ;)

Jag hade de väl bra på nyårsafton, men jag har alltid tyckt att nyårsafton är överskattat. Men fick fira de med sötnosen Emma :) Blev dock inte som de va planerat från hela början, men för vissa verkar de inte gjort någon större skada :/... Sedan va jag sjuk hade feber och värsta hostan så att va rätt seg också. Jajja :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, tanken var att åka till centrum med emma och shoppa lite men nu blev de inte så pga några saker :/

jajja ska väl lägg in lite bilder från teneriffa nu på fejjan :) Wiie !

pussen / N

RSS 2.0