sliten dag

Oj Oj Oj skit va jag har vart trött idag. Elin va sjuk så jobbade själv me Micke. Eller mest så gick jag själv. Så de va musik i öronen idag. Mycket roligare att ha någon att prata me.


Sitter nu inne på internet för att få reda på när nya Iphone kommer 9 juli ser de ut som nu. Men hittar inte alls va den kan kosta, eller nått sånt. Man vill ju ha så att man kan surfa för de priset. För annars är de ju jätte onödigt att äns ha den mobilen om man inte kan surfa liksom...


Aja de är bara att kika vidare och önska att tiden ska gå snabbt så att de blir 9 juli någon gång..

Allt för mig
/ Nicole

toppen födelsedag

Åh har verkligen haft en toppen födelsedag.


Dagen började me att jag va och gjorde syn kontroll. Då visade de sig att jag fått bättre syn efter operation. Bara att jag fått lite fel på min färg syn.
Sedan mötte jag upp sara så gick vi och åt på restaurang.   (smycket som jag visar på bilden fick jag av Sara, men ska byta de för att de blev lite fel. De ska vara min månads sten men när vi kolla i en bok me de märket som smycket är så är de inte rätt månad.)  Sedan satte vi oss i kungsan och satt där och njöt.  . Jag hittade en jacka som jag jätte hjärna vill ha. Åh måste verkligen köpa den. Dock lite dyr, men FAN jag ska ha den!!! De är bara börja spara :P  (vad tycks??) Sedan började vi röra oss hem till mig.
Då kom Ida&Lina. så spelade vi lite kubb, jag och sara förlorade. 1-2 blev de till Ida&Lina. Sedan så blev de mat och fika me gästerna :) Blev jätte nöjd me allt jag fick. Blev helt överlycklig när mamma berätta va jag skulle få. Jo nya I
phone. Den kommer ju ut i juli så att jag får den då. Sedan pengar och massa annat. Och de är ju alltid toppen me pengar.

Efter de åkte jag hem till pappa och satt och snacka lite me dom, så har norge kommit hit också. Trevligt trevligt.

Nu är jag helt slut och måste fan gå och lägga mig. Ska fan upp och jobba imorgon. Åh VILL INTE VILL INTE.. Bläää jajja nästa vecka äre semester :D Woohoooo

grattis till mig och mormor

 +
Måste ju ta och säga Grattis på födelsedagen till mig och mormor. Ja usch ja, ni ser rätt jag är uppe tidigt. Bara för att jag ska på någon jäkla undersökning efter operationen..
Aja efter de så ska jag möta upp Sariis så ska vi luncha ihop, sedan möta upp Lollo troligen + Ida&Lina (om dom inte tar bilen)

Men en toppen dag nu i början av dagen iaf. Och bättre bli de säkert :)

/ nicole hemland 1992 0629 ****

lyckad kväll

Hade verkligen jätte trevligt igår. De va hur kul som helst. De va jag, Louise, Linda, Jessica, Elin, Cia, Emma, Robin, Kim och Rickard. Sedan när vi hade käkat och gjort lite lekar så åkte vi hem till Hampus och va där en stund. Sedan vare säng dags. Hade iaf jätte skoj, och tack för alla fina presenter...

Självklart kommer de lite bilder ;)
 Jag va iaf GLAD..  Myys  Jag&Emma  Wiiie

Och har haft en underbar dag idag också. Har vart hemma hos Lollo och chillat hela dagen. Haha de är så kul, för att jag och Lollo kan inte vara tysta 1 sekund när vi är med varandra.. Spelar ingen roll hur mycket vi är med varandra.. De är FAN kul tycker jag :P..

/ nicole

kall dusch


(så tänkte jag se ut ikväll)

De är verklilgen underbart me en kall dusch när man har vart ute i solen hela dagen. Just nu gör jag mig iodrning för ikväll. Tycker att de ska bli riktigt kul. Känner dock att jag måste äta något nu innan alla kommer. För att annars kommer mitt humör inte bli roligt.

måste kila / nicole

galet väder :D


(jag och Lillebror på kreta för några år sen)

Skiiiit de är ju galet väder  asså! Har vart och handlar till ikväll nu sedan fixat lite blommor som luktar så fruktansvärt gott. Nu ligger jag ute och chillar bara me naaaajs musik. Men känner att jag typ måste börja göra mig iordning snart.

Länktar verkligen till ikväll, tror att de kommer bli hur naaajs som helst. Synd för er som inte är me!!!


/ nicole

Oh boy vilket vackert väder !

(bild från kreta med mig och min kusin Elias)

Älskar sverige juuuust nu verkligen :D

Oh boy!
Vilket vackert väder, solen skiner idag.
Oh boy!
Inga tunga kläder behövs, och det gillar jag.
Så upp och hoppa, det är sol idag,
och en så'n dag kan man inte ligga och dra.
Nej, lämna det och häng med mig ut
då sommar'n kommer, nu e vinter'n slut.
Oh boy!
Hör på fåglasången, de sjunger så man blir yr.

Oh boy!
Här på trädgårdsgången, går vägen till ett äventyr.
Ja, tänk ändå att man kan bli så glad
av markens blommor och av gröna blad.
Och barnet i en kommer hem igen
till glömda drömmar och till sommaren.
Oh Boy!

Oh boy!
Vilka glada toner, de rycker och spritter i mig.
Oh boy!
Tusen millioner kramar vill jag ge dig.
Ja, tänk att det kan va' så lätt ibland.
Så enkelt som att sträcka ut en hand,
och torka gruset av en barnakind,
och känna värmen från en sommarvind.
Oh boy!
Sikken skänk från ovan de e å leva ida.

Oh boy!
Rena gudagåvan, är det konstigt att jag är glad?
För solen skiner ju, och du är här,
och jorden spinner i sin himlasvär.
Och faktiskt när man mår på detta vis,
är världen nära på ett paradis.

Oh Boy! (x5)

Vilket vackert väder!

Oh Boy! (x4)
Boy!


Wiie de är fint väder idag mä, och jag ska ha min middag ikväll. De är ju toppen. Men nu ska jag gå ut. Får se om jag är så snäll mot mamma så att jag klipper gräsmattat. Lite kul när dom kommer hem på söndag och jag har klippt den. HihI

Juste idag fyller också Jocke år, måste ju ta upp de eftersom att han är tränare till min lillebror och dom är på Aros cupen i västerås. Dom vann sin första match idag så grattis till de också :D

/ Nicole

de va inte igår


(riktigt gammal bild på mig och Cia)

Lite bilder på mig och Cia då :D   Oj oj väldigt gammal bild som jag hitta på oss.  Haha glömmer aldrig den kvällen...
Va och träffade Elin och Cia för en stund sen. De va verkligen inte igår man träffade Cia. Riktigt kul att träffa henne igen. Så självklart bjöd man över henne till mig imorgon då jag ska ha födelsedags middag. Åh de ska bli riktigt kul. Lite jobbigt när man fyller år på sommaren då de är så många som är borta och massa saker. Men men de blir skoj ändå. Tycker iof att de är riktigt trist att Sara inte kan komma. Men de blir lunch och grejer me henne på min riktiga dag istället.

Nu blire film time..


underbar shopping dag

Kom precis hem. Blev lite shoppat idag, köpt lite underkläder sedan en kläning också. Klänningen är jag llite tveksam över för att den är bar i ryggen så då måste jag köpa någon annan BH som man kan ha, inge snyggt att de BH bandet i ryggen liksom. Juuuste när vi åkte in till stan så satt jag breve hon som är Rosa i Livet enligt Rosa filmerna. De va lite skoj, så fick göra Sandra lite avis också.. HiHi
När vi kom hem så hade robin sin bil vid tåget så då körde jag hem den eftersom att han hade andra bilen. HiHi de va skoj.. Men de va fan svårt me klackar.

Allt för mig / nicole

shoppa

Nu tänkte jag åka till stan för att shoppa lite med Sara och Olivia. Sedan kommer robin in så ska vi ta me bilen hem som micke har lämnat på kontoret..

pusss


michael jackson


Alla radiokanaler spelar Michael Jackson idag! De förstår jag verkligen, för att han var verklige ja eller är king of pop. Jag har alltid tyckt att han har sätt lite läskig ut och vart lite konstig. Men har ALLTID tyckt att hans musik vart bra. Även hans balader är bra inte bara pop låtarna.. Han har faktist otrolig röst.


rest in peace


/ Nicole

stora nyheten idag


Michael Jackson är DÖD
skiiiit. Jag va inget stort fan av honom men de känns ändå ovärkligt.

jordgubbar


som ni kanske förstår så älskar jag jordgubbar!!!

underbar dag

En sån underbar dag som jag haft idag va länge sen asså.. Känslan av att vara ledig från ett jobb + skola och sedan är de strålande väder, vara med sin bästa kompis och hennes yber söta kusin och bada, ja de låter lika härligt som de va.. Har verkligen njutit som bara den idag. Badade faktist flera gånger idag, när man väl kom i så va de inte kallt. De är väl typ de jag har gjort idag.. Och de har vart underbart. Är ledig imorgon också, de tycker jag är underbart..

nu ringde jessica så ska väl prata med henne nu.. ciao


hallå alla glada sommar njutare.


kan inte säga nått annat än att de är toppen väder ute
. Så självklart måste man åka och bada idag då man också är ledig. Jag, Sara och hennes kusin tänkte åka till vaxholm och bada idag. Får se om de blir att jag badar, för jag vet ju inte om jag får doppa mitt huvud än.. Men annars kan man ju bada allt förutom huvudet..

Nu måste jag ta på mig lite kläder och packa så att jag kan åka någon gång..

NJUT av solen idag / N

onsdagen


(bild från Teneriffa 08, omgjord)

Oj skit trött brud. Har typ int sovit nått i natt och sedan upp tidigt för att jobba.. Men de har gått otroligt bra idag faktskt.. När vi slutade gick vi och köpte en glass och satte oss ute i de vackra vädret. Kan väl säga att vi va så pass glada för att vi är lediga imorgon.. Woohoo

Åkte sedan hem, sen direkt till norrtälje för att spana in skor och hämta liellebror.
Nu så kom jag precis in från en prat stund med Lollo och Magdis trevligt trevligt.

Nu ska jag nog försöka sova, är skit trött så ser jag fram emot en underbar dag imorgon...

ciao

helt döda

Skit asså, måste säga att jag är helt död efter dagens jobb.. Tog bussen kl 07.15 och sedan vare jobb. Aja träning fick/får man och söllskap av elin. Wiie, efter jobbet så hade vi suget att bada, cyklade upp till is-sjön men kom bara halv vägs i. Sedan visade jag runt lite här uppe hos mig. Lovar de kommer bilder från de stället, de är as coolt dära..

Har precis kollat på årets första Allsång på skansen, och nu ska jag och elin hoppa ner i sängen och se på Sex and the city.. Tidig morgon imorgon också..

ciao
/ nicole

grill mys

Är fortfarande mätt på den goda middagen jag åt. Vi grillade här hemma och snacka om att de va smarrigt. Sedan tog jag och Annica en promenad med grannen. Efter de gick jag direkt till jobbet och jobbade en snabbis.

Och nu måste jag verkligen gå och lägga mig eftersom att jag ska upp och jobba imorgon. Kl 08.00 ska jag och Elin vara i gammla stan för att möta upp Micke. Så ja de blir en tidig morgon för min del.

god natt, och ni som inte jobbar.. NJUUUUUUUUT för fan av vädret som ska bli imorgon.
/ nicole

njut av solen

kan inte göra annat än att njuta av den härliga solen. Har tagit en lång härlig promenad med Lina nyss. Och de va helt underbart att veta för typ 4 mnader sen så gick man samma runda men med dunjacka... Åh va jag älskar sommaren

ska hoppa in i duschen nu sedan packa me lite grejer som ska me hem till pappi.. Sedan blir de grillning :D Woohooo

/ nicole

snacka om najs väder

Skit asså, de är verkligen najs ute.. Jag är ju en sån som blir lätt rastlös, så att bara sitta i solen och njuta är inte riktigt något för mig. Så att självklart blir de att jag vill göra nått.. Så att nu ska jag ta bussen hem till Lina för att ta en härlig promenad i den härliga solen..

/ nicole

1 vecka kvar NU

Hade ställt kl på 8.30 bara för att de skulle bli fint väder idag och då hade jag lite saker jag behövde göra innan jag gick ut i solen. Men när jag tittade ut på morgonen så va de inge bra väder så jag bestämde mig för att somna om. Nu när jag vakna så var de kanon väder, dock lite för kallt ute för mig.. Men nu får jag fan skita i de och sitta ute ett tag i solen ändå..

allt för mig
. / Nicole

hemma nu från en trevlig helg

Har vart hemma nu kanske 3 timmar. Har haft en otroligt trevlig midsommar helg uppe i Alfta!!

Hade en roligt midsommar med lek och skoj, sedan dagen efter var vi på dans.. Jag va iof inte där så länge men lite dans blev de iaf..
Måste säga att de är otroligt trevligt folk där uppe.
(bilder från helgen kommer)

Nu börjar jag känna att de närmar sig till min födelse dag. Hahaaa frågan är varför jag länktar så fruktansvärt mkt till jag blir 17, rätt värdelös ålder. Jajja jag är ju som jag är..

Nu ska jag sova, för att imorgon ska jag faktiskt försöka gå upp tidigt så att jag får lite sol på mig..

god natt / N

edsbyn


HEJ och Hej då på er, nu åker jag upp till Edsbyn för att ha en trevligt midsommar. Kommer att komma hem på söndag troligen så att de blir nog inga inlägg fram tills dess skulle jag gissa på.

Måste väcka pappa nu för att han ska köra mig till bussen..

Trevlig midsommar på er. Ät mycket jordgubbar nu..

snabba ryck

hahaa jag packade på 5 minuter. Snacka om snabba ryck. Ja som sagt så blir de att jag tar bussen kl 17.00 upp till edsbyn. Har inte jobbat idag så de känns inte så bra, men jag kommer hem på söndag så att jag får jobba då.
Just nu spöregnar de ute, och de känns inte så bra eftersom att jag inte tog me kläder för att de ska vara dåligt väder. Aja tur att jag vet att Linda är så snäll och brukar kunna låna ut något klädes plagg om de behövs.

Måste packa om nu för att försöka få allt att få plats.. Hahaa jag har typ packat för en hel vecka.

Puss / nicole

toppen dag igår

Åh hade verkligen en toppen dag igår. Va med Sara och Jessica hela dagen sedan kom elin också när vi satt och åt på kinan. När vi skulle gå till ICA för att hyra en film så hände de en liten sak. Vi såg en zigenare som stod i ett hörn och knöt av sig ena sin inne kjol. Vi tittade underligt och sedan när vi gick förbi så såg vi att de va massa varor i den.. Vakterna kom till oss och f¨rågade om vi hade sätt nått och jag och Sara svarade ja.  (Hahaa Elin och Jessica är inte så vakna) De blev att vi fick vara kvar i centrum för att vänta på polisen men sedan dröjde de så länge så att vakterna tog mitt och saras nr för att kunna ringa och ställa frågor senare. (skiiit lite läksigt faktist) Iaf så gick vi hem till sara sedan för att se på filmen vi hyrde.
Vi såg på en film som hette REC den va verklige hur läskig som helst.. JAg brukar aldrig bli rädd för filmen, men jag va verkligen rädd igår. Den va dock inte så lång så de va lite tråkigt, men de räckte nog.. Och de kändes lite jobbigt att den va på spanska men ändå så va de rätt bra för att då har sånt jäkla tempramänt så att man blev liksom tressad av att bara höra dom prata!! Den tycker jag verkligen att ni ska se på om inte inte har sätt den..

 Tur att jag sov hemma hos sara i natt för att annars hade jag nog inte kunnat sova. När vi skulle sova så kollade vi på Sex and the city movie för att lugna ner oss lite. Och jag låg och såg klart hela bara för att den är så jäkla bra.. ÄLSKAR den

Nu ska jag åka och ta pass sedan så ska jag hem och packa för att försöka hinna me en buss upp till edsbyn som går kl 17.00 Oj oj frågan är om jag hinner :O

/ nicole

mys med S&J

Är just nu med Sara och Jessica, vi tänkte sätta oss och kolla på Sex and the city.. Åh de är så grymt ! De är fint väder så de känns lite fel och se på film, men ändå är de inte så jätte varmt ute..

ha de naaajs / Nicole

onsdag

igår gjorde jag inte så värst mycket på kvällen tog jag en lång cykel tur.. de va sköönt

Idag ska jag vara med Jessica och Sara.. Har lite svårt me vad vi ska hitta på, eftersom att vi alla är panka.. Och de är svårt att göra saker när man inte har några pengar. Men nått lär vi ju hitta på..

ciao / N

woohoo klänningen beställd

Till slut lyckades jag beställa klänningen. Dock blev de bara ena eftersom att den första tydligen inte finns längre. Ska försöka få tag i någon på Nelly och fråga om dom har kvar den bara att man inte kan se den. Älskar verkligen Nelly´s kläder och grejer, men de e bra svårt att beställa där ifrån. De fungerar aldrig...


Har iaf lämnat in min mobil på lagning nu och fick någon kånstig lånemobil, men förhoppningsvis får jag låna en av morbror idag.. Blev lite kaous på bussen hem då min käre kund Prinsen fastnade under ett säte, han fick lite panik så han ville gömma sig där under och fastnade då. De gick bra till slut, men jag hoppade av nästa station och tog tåget, för de tycker han om mycket mera..

pösss / nicole

arninge


nu ska jag gå till bussen sedan åka till arninge för att lämna in min mobil. Jag tar me mig min älskade prins så får han öva på att åka lite buss också.

ciao


nelly.com

Vill börja mitt inlägg me att jag HATAR hemsidan Nelly.com pga att de alltid ska vara så complicate att beställa där ifrån. Vet inte hur många gånger jag försökt och inte lyckats.. De är två klänningar jag vill beställa men ena hittar jag inte längre och den andra kommer säkert hinna ta slut innan jag fixa allt. FAAAN om den är slut asså.
Kom på att jag kan ju önska mig en utbildning i hur man beställer från nelly när jag fyller år (OBS 29 juni är de)
Måste ju säga att hatar hatar jag gör jag ju inte, dom har ju ursnygga kläder, men de känns som att man bara kan titta på dom eftersom att de aldrig fungerar att beställa hem.

Kan iaf säga att min dag igår va rätt hämsk men ändå inte. Allt löste sig iof men faaaan va dåligt jag mådde först. Säger bara, FAAAAN va du betyder mycket för mig Sara Andersson <3

Idag tänkte jag försöka åka till arninge för att lämna in min mobil som är trasig igen, sedan så ska jag troligen vara med Sariiiiis :D

ciao

hemma hos elin

är hemma hos elin nu, har vart på en promenad med hennes hund nu. ska väl chilla ett tag sedan sk jag åka och gra slingor i håret. Läkaren tyckte egentligen inte att jag borde de förrän dom fick se de, men jag tycker de ser bra ut. De visar sig hur ärret reagerar.

pussss / nicole

god morgon sommarlov

Woohoo idag kan man verkligen säga att de är sommarlov eftersom att de är måndag..

Elin kom hem till mig igår och vi chillade bara och såg på film. Vi såg på I spindelns nät.  En riktigt bra thriller, handlar om en flicka som blir kidnappad. Och sedan i slutet så märker man att de är rätt ombytta roller.

Jajja nu måste jag kila ner för att duscha, sen ska jag hem till elin för att gå ut me vovven och sen är de nästan dags för mig att åka och slingra håret. Om mamma kan ringa någon gång och säga om hon fått tag i läkaren (om jag äns får göra slingor)

ciao

Bilder från Linda´s bal

Har ju lovat och lägga in bilder från Lindas BAL, och nu kommer dom :D

 - Linda&Simone - - Linda&simone -  - Linda&Simone -  - Linda&Simone flumm -  - Simone -  - Linda -  - Simone&Linda -  - Innan avgång -  - I Bilen -  - Framme vid balen -  - Linda&Simone inne -  - Linda&Robin -  Linda&hennes kusin -  Linda&kussen -  - Robin&Linda -  - Robin,Linda,Simone&Jesper -   - Linda&Simone -  - Linda&Simone -

Fler bilder kommer in på facebook ;)

Fotograf;
Nicole Hemland

juste glömt säga de


Den 16 juli åker jag och Elin till Kreta. De ska bli kanon skööönt! Lääänktar som bara den asså!

hemma nu då

Är hemma från Dalarö nu då. Har vart riktigt mysigt, älskar verkligen och vara dära. De har vart så dåligt väder så vi har ju bara vart inne och typ kollat film. Idag va vi en sväng också till handen för att shoppa lite, men de blev inget...

Tänka traska upp till firman och tjäna lite pengar. ciao

handen

ska nu åka iväg till Handen för att kolla om bikinin jag vill ha finns dära. Den är slut i min storlek på alla ställen, men nu jäklar hoppas jag på att den kan finnas.
Min mobil är trsik nu igen, men de ska jag fixa. Så att strunta inte i att ringa eller messa pga de.. :P

ha de / N

dalarö

Resan till Dalaö igår gick kanon. Vi gjorde väl inte så jätte mycket igår, snackade och såg på film. Pappa och alla är redan tillbaka hit till Dalarö, men jag tror ändå inte att vi åker direkt när dom kommer tillbaka..
Nu ska jag gå upp och käka lite frulle ;)

ciao

sorry då

Har haft fullt upp så har inte haft tid eller tillgång till en dator. I torsdags så sov jag hemma hos elin och då kollade vi på Systrar i jeans 2.  Jag älskar verkligen 1an så att jag va verkligen spänd när jag såg 2an.
Den va riktigt bra, men jag håller mig fast i att jag alltid tycker om första filmen. Den handlade om att alla 4 va på olika ställen igen och att jensen skickades imellan dom. De va mycket kärlek inblandat så de va mysigt. Om ni sätt 1an tycker jag absolut att ni ska ta och se 2an också.

Igår så va jag på vallentuna friskolas avsluting med Frida (eller va där efter och sa hej) kul att träffa mina gammla lärare Anders och Cissi. Sen så va jag med elin, jessica ett tag och sen åkte jag hem. Senare så blev de att  jag åkte hem till Lollo, satt ute och chillade med filtar , infravärme och musik... Åh så mysigt de va! Bastade senare men inte så länge för att vi va ensam hemma så vi började skrämma upp oss själva. höhööö
En riktigt mysig dag va de igår..

Nu ska jag  duscha så att jag kan ge mig iväg mot dalarö. Menar de tar ett tag och åka dit, när man inte åker bil.

pusssss / N

shopping som vanligt

När jag har tråkigt då kommer alltid min ide om att åka och shoppa upp. Visseligen ska jag bara köpa en bikini nu som inte gick och beställa. Åker troligen till täbban och inte till stan med Elin och Johanna.. Så ciao

torsdag

Åh skit va jag är trött, de blev en tidig morgon för min del. Visseligen åkte jag direkt hem till mamma satte på en film för att somna. De gick dock inte så bra, men till slut så.
Nu tänkte jag äta lite, sedan göra mig iordning för att åka ner till valletuna gymnasium och lämna lite grejer till Jessica..

ciao


tråkig dag

Har verkligen inte vart på bra humör idag. Nu känns de väl lite bättre. Har vart så sur så att jag har pitit sönder 2 av mina naglar (och observera att dom är gjorda av gelé).
Va i skolan idag och lämnade in min dator sedan skulle jag få lite arbeten över sommaren men de fick jag inte, utan ska bara läsa i en bok lite..

Bra spelat sverige idag :)

Allt för mig idag / N

om man kunde göra som man ville

Juust nu vill jag bara att sommaren ska vara över. De känns som att jag inte ska göra nått roligt alls i sommar. Hade jätte mycket planer men dom sprack. Jag ska inte äns jobba så vad ska jag göra när alla andra är och jobbar på dagarna. Aja ska väl inte klaga allt för mycket.

Allt för mig / N

mys tisdag

Igår va de verkligen en mysig dag. Film på dagen med Ida och Lina sedan bowlade jag med Ida, Lina, Matilda, Mallan, Mathilda och så va två tjejer till me och kollade bara. De gick inte så bra för min del tycker jag. Kom 2a men är verkligen inte nöjd me tanke på hur de gått gångerna innan. Sedan gick vi hem till Mathilda och spelade kort. De va verkligen mysigt.
Sen när jag skulle hem så körde Lina mig, men då kom vi på sen att jag hade min cykel i centrum. Hahaaa så vi bestämde oss för att försöka lägga in den i bilen. De gick väl, men vi fick åka från centrum till Ormsta med öppel bildörr för att den inte gick och stänga eftersom att cyken va ivägen. Men de gick bra. WooHooo

Nu ska jag packa mina grejer sedan åka till pappas firma, sen till skolan, efter de hem till pappa och sen gå till firman.

Tvekar fortfarande om jag ska upp till Edsbyn, men om jag skulle dit tycker jag allt att jag skulle behöft gå upp lite tidigare.

/ Hemland

film mys med tvillingarna

De blev en mysig dag idag ändå. Mötte Ida&Lina sedan gick vi hem till mig och såg på film och käkade poppcorn.


Självklart blev de en film med Daniel Bragderyd. Lillebror på tjuvjakt heter den. Om ni inte har sätt den, så måste ni verkligen göra de. Den är så jäkla sköön asså. Inte nog me att Daniel är me i den så är också  Kjell Bergqvist och han är ju bara för skön.
Handlar om en kille och hans bästa kompis som misstänker ena killes storasysters pojkvän till att vara tjuv. Självklart e syrran jätte arg på Lillebror för att han tror de om hennes kille. Men som i alla andra filmer slutar de lyckligt.

Förhoppningsvis så blir de bowling ikväll men man får se hur de blir me de.. Tråkigt nog blir de nog inge Edsbyn för min del imorgon. De känns skit tråkigt för jag vill verkligen här ifrån, men känner att jag har lite som måste göras.

/ nicole

hemma efter rehab

Kom precis hem efter rehaben. Gjorde inte så jätte mycket idag heller, va inte där så länge heller satt de blev bara lite prat. Bestämde hur vi ska göra fram över. Och de vi kom fram till de är att jag  ska komma tillbaka i höst. Då jag troligen kommer gå 1 gång i veckan. Antingen i grupp eller om jag vill vara ensam. Jag får äns se om de blir nått eftersom att de är på skoltid och jag vet inte riktigt om jag har tid me att missa mer i skolan.

Vet ej vad jag ska göra idag, just nu känner jag bara att jag vill gå och sova. Men skulle troligen träffa Lina men de visar sig..

/ Nicole


trött

Okej att gå upp nu på morgonen e inte riktigt min grej längre. Är van att kunna sova tills jag vaknar. Men eftersom att jag ska på rehab så va jag tvugen att gå upp.

Nu måste jag käka klart och sedan åka.. ciao

tränat

Åh gud så skönt de va och träna. Körde inte direkt så hårt men va och träna iaf. Fick snacka lite skit me Jessica också och de gillar vi :) hihiii
Nu tänkte jag gå och se på film eller läsa. För imorgon är de upp rätt tidigt.

Får se nu hur allt blir om de blir att jag åker till Edsbyn kan verkligen inte bestäma mig...

/ nicole

hallå måndag

ny vecka nu då. De är så jobbigt när man har planer men vet inte än hur man ska göra me dom. Jag har inte bestämt mig än om jag ska åka upp till Linda. Hur som helst så kan jag iaf inte åka imorgon eftersom att jag ska på rehab då, sedan måste jag verkligen till skolan och hämta lite grejer + att lämna min dator.

Idag har jag inga planer iaf, men tror nog att jag måste möta pappa och tömma min dator som ska in till skolan under sommarlovet.

allt för mig, pussssss / N

seg

usch va seg jag har vart idag. Så sent blev de ju ändå inte igår, och jag sov ända till kl 13.30 så att jag borde inte vara trött. Men har iaf vart och jobbat idag, så att har fått tjäna lite pengar xD
Just nu vill jag bara gå ner och lägga mig i sängen och kolla på någon film. tror nog att jag ska ta och göra de också.

Får se vad veckan bjuder på. Har lite planer men får se om de blir så..

ciao / N

dåligt uppttering sorry.

Har haft rätt mycket för mig så har verkligen inte hunnit skriva något inlägg.

(robin hade självklat störta bilden.)

I fredags tog bror studenten, och de va mycket stress då innan. Efter han sprungit ut så blev de självklart flak, sedan motagning hemma med massa släktingar och bekanta. Mot kvällen så va vi några här hemma och bara chillade.
 Robin & Rickard.  Sweet.   jag och sara.  haha sara och ROBIN :P.  en glad robin.  Grattis på dig bror.  nu jäklar åker vi flak.  woohoo.

Igår så tog jag de bara lugnt på dagen sedan på kvällen åkte jag hem till Lollo med Jessica och Linda. va där en stund sedan så åkte vi hem till Niklas. de va trevligt..


Just nu håller jag och Robin på och tömmer klädkammaren, men de blir inte kul efter ett tag. Så vi gör nog lite i taget.

allt för mig / N

hemma från edsbyn

Kom hem sent igår från Edsbyn, de va riktigt trevligt dära. Gjorde inte  så värst mycket speciellt förutom och fota Lindas bal.. OJ Oj Oj va fin hon va, bilder kommer de kan jag lova.

Just nu sitter jag och väntar  på att jag ska gå till tåget, för att möta sara i centrum. Sedan hem och hjälpa till lite här hemma innan eftermiddag.

Hahaaa kan säga att robin och dom är rätt långt ifrån oss men vi hör deras musik hit. Mamma ba: nu måste dom fått igång högtalarna. Hahaaaa de e naaajs.
Hoppas fårt flak låter högst :P

Om ni inte har nått för er kom till vallentuna gymnasium då för att va me och skrika ;) WoooHoo för min storebror tar studenten idag.

/ Nicole

shopping dag

Har vart och shoppat med Sara hela dagen :D hittade rätt mycket faktist. En väska, 3 shorts, 1 kjol och så köpte jag en dagbok, så nu jävlar.... de jag fick köpt idag. Hinner tyvärr inte lägga upp någon bild, för jag måste packa nu eftersom att jag åker till Edsbyn imorgon.
Och först ska jag ju på rehab. Skiiit de kommer bli jätte jobbigt för mig att komma upp imorgon eftersom att jag är vaken nu, och kl 08.00 måste jag va på KS. Kommer bli en lång dag imorgon. Upp tisigt sedan kommer jag komma fram till edsbyn imorgon ca kl 20.00 men de ska nog gå bra.

Måste också lägga till ett Grattis till Annica som fyller år idag.
Sedan fyller ju morbror år imorgon också...

Men ni får ha de så bra så hörs vi på torsdag kväll... WooHooo


/ Nicole

shoppa

Eftersom att de är så dåligt väder så blir de bah att jag åker till täby centrum. För att de är ju inne. De blir att jag åker med Sara dit, först skulle jag åka med Elin och Johanna men dom sluta så sent och eftersom att jag ska jobba då ville jag inte att de skulle bli allt för sent.

Måste göra mig iordning nu för att hinna. ciao

/ Nicole

tråk väder

Tog lite extra sov morgon idag eftersom att de är så dåligt väder. Försöker kolla runt om de är någon som har lust att hänga me in till stan. Men vissta är så sega på att svara så att då vågar jag inte fråga någon annan liksom.

Men nu tänkte jag i alla fall gå upp och käka lite frukost.

ciao


men försvinn då

Åh mitt försök me och sova går inte vila har jag gjort rätt länge nu, men ändå försvinner inte huvudvärken. Tur att jag ska på den dära rehab grejen på onsdag.

Min dag imorgon va planerad att vara med Sara men vet dock ej hur de blir me de. Egentligen skulle jag behöva åka in till stan för att köpa nått och ha på brors student, sedan måste jag till skolan och så på kvällen måste jag jobba. Okej menar inte att sara inte kan följa me, men hon kanske ska till sin farmor.
Men jajja dagen visar sig.

ska väl kika runt nu om de finns nått roligt på tv.
ciao

blev inte som planerat

Blev inte riktigt som jag hade tänkt idag. Skulle ju till skolan men de orkade jag inte för att jag har jätte ont i huvudet, sedan va planen att jag skulle jobba men de gör jag då imorgon eftersom min huvuvärk inte är så rolig just nu.

När de är fint väder vill man ju va ute, men jag funderar på att bädda ner mig och bara se på film.

hej på en stund / N

frulle ute

De är så underbart väder så satt ute och käkade frulle. Idag blåser de lite mera, men de ska man inte klaga över eftersom då fläktar de lite liksom.

Nu tänkte jag ta mig ner till vallentuna gymnasium för att säga hej sedan kanske käka lunch me pappa och bror. Sen hem och hämta lite grejer sedan åker jag till min skola.

så hej då på ett tag ;)

uppe tidigt!

Vaknade innan Robin skulle upp idag. De va meningen att han skulle väcka mig innan han åkte till skolan. Men jag vaknade före honom. Han har inte kommit in än, och han börjar kl 10.00
När jag vaknade imorse hade jag jätte ont i ryggen och de har jag fortfarande, men de är nog för att jag har sovit med en stor kudde inatt. Skiiit samma de går över.

Nu ska jag gå upp och käka frulle. ciao

RSS 2.0