onsdag och halva lovet är över!!!

Tänkte köra en sammanfattning om mitt lov som gått eftersom att jag har haft de riktigt bra än så länge!!!

Lördag: Lollo fyllde år så att vi skulle fira henne! Jessica kom hem till mig och vi fixade oss, sedan så var de dött verkligen !! VI fick en mysig idé att åka in till stan och ta en natt fika, men de fick jag inte för min bror (vi va ensamma hemma, så att han hade ansvar över mig om man kan säga så) visst de va smart av honom, men blev lite grinig ändå eftersom att vi inte visste vad vi skulle göra. Sedan bestämde vi oss för att åka hem till jessica och chilla dära. Linda och Lollo kom till vallentuna och sedan åkte vi tillsammans hem till jessica. Där hade vi en sjuuuk galen kväll asså. De va riktigt skoj. Kul sedan att jag gick ända hemmifrån jessica hem till mig.. (tog kanske en paue) men de är riktigt långt faktist.

Söndag: Chillade hela dagen hemma med Lollo !

Måndag: Chillade med Lollo hemma hos mig ett tag, sedan tog vi tåget hem till henne och chillade dära lite till. Efter de så vare tid för mig att åka och jobba så att Lollo´s snälla bror körde hem mig för att jag skulle hämta jobb nyckeln och sedan körde han mig till firman (gaalet snällt) När jag jobbat klart åkte jag till täby för att kolla på bror och kusin som spelade hockey match (riktigt bra spelat de blev 3-3 och dom mötte enbyberg, som leder sierien).
BTW fick våra skolfotot idag också, de va skoj att se dom..

Tisdag: Träffade Lollo och fixade lite saker och sedan åkte vi hem till Jessica och satt där och snacka hur länge som helst.. jätte mysigt då med.

Onsdag: Hahaaa ja börjar bli bra på de dära med att chilla med Lollo så att har bara chillat med Lollo idag med :P tihiiih

tycker iaf att de har vart ett mysigt lov. Lov är till för att man bara ska ta de lugnt så att ja vad äre jag har gjort än så länge. Men nu ska jag nog PLUGGA lite :/ har 2 prov på måndag och sedan har jag rätt mycket jag ligger efter i om jag säger så :/ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ för skolan asså !!!!

puss på er !
Om ni vet nått kul man kan göra på ett lov så tipsa gärna :)
/ N

lördagen den 25/10 även kallas lollos dag!!


Idag är det min älskling´s födelsedag xD weeeeeeeeeeii GRATTIS på dig honey!! Jag hoppas verkligen att du får en toppen dag, men klart du ska få de liksom :)


Igår var det sista dagen på min APU riktigt tårkigt faktist. Men de var en skoj dag iaf. Mormor kom på besök och jag fick slingra håret på henne. Och i torsdags så var Sara hos mig och då klippte jag henne (de kanske blve lite kortare än vad hon hade tänkt sig, men hoppas iaf på att hon blev nööjd!! men de blev faktist riktigt snygg tycker jag). Efter jobbet igår så åkte jag till täby c för att kolla lite i affärer och sedan möta upp Lollo dära, fick dock vänta så länge så att blev lite grinig på henne när vi träffades till slut :P (men jag älskar dig ändå gumman) hihiiih vi gick runt ett tag och köpte ett par vantar. Så att de va inte så spännande. Åkte sedan hem och käkade middag med grabbarna + mormor. Sedan kom Lollo, magdis + 2 andra killar och hämtade mig så åkte vi till norrtälje. De va helt okej, men jag och Lollo åkte tillbaka mot kära vallentuna rätt tidigt :P

Men idag när jag var i täby blev de lite mer lyckat iaf xD köpte pressent till Lollo självklart xD och sedan köpte vi (jag och mormor asså)  lite saker till min käre kusin som vi skulle åka och hälsa på hos.
Nu ska jag lägga mig och kolla på One Tree Hill tills bror min ringer och vi ska käka sedan ska vi gratta Lollo (den är ju liksom GIVEN)

pusss på er / N

Sorry då...

Okej har vart jätte dålig på att skriva nu, men jag har liksom inte riktigt tid. Jobbar på dagarna, kommer hem och är helt slut, och förhoppningsvis åker jag och tränar. Så att man hinner inte. Men nästa vecka är det lov och då ska jag väl hinna skriva om lite roliga saker.
Idag ska de iaf bli riktigt skoj på jobbet, för att då kommer sara och ska klippa sig, och innan de ska jag träna fina hår uppsättningar på min docka (jag lät ju göra mera saker, men de är vad jag vet iaf). Och sedan vill jag till täby c för att kolla lite och kanske handla, och sedan hem och så ska Lollo sova hos mig xD weeeeeeeeeeeeeeii

Höres på er, pussen / N

Doriis älsklingen <3



Vill bara påminna alla om hur mycket jag älskar min käre vän Sara <3

hemma efter jobbet


Kom precis hem från jobbet eller jag va hemma hos mamma först och hämtade lite kläder också ;) De har vart en rolig dag. Fick göra lite allt möjligt faktist, till och med städa ett akvarium.. hehe de va skoj.
Så att min dag har vart toppen idag verkligen. Började kl 12.00 och slutade 17.00 så en rätt kort och sköönt dag.

Har praktik till på fredag så att de är bara att ringa mig så ska vi försöka hitta en tid, som jag först kan öva lite då min frisör ser på då och då, sedan så kollar hon satt allt är rätt och fixar till de som skulle behövas. Vore skoj om någon kom :)
som sagt Salong TinTin i näsbypark vid slottet ;)

Måste bara tillägga att min älskling vann idag på skol DM FINALEN så skoj asså :) tråkigt att jag inte kunde se den matchen asså.

pussen / N

10.24 en måndags morgon

Vaknade för 24 minuter sedan när min klocka ringde, jag börjar ju kl 12.00 idag så har fått sovmorgon.. Gaaalet sköönt ! Börjar känna mig lite nervös faktist för första dagen idag på min praktik, men de ska nog gå bra.

Men jag måste hälsa min älskade Louise som har DM FINAL idag i skolan. Hon är verkligen jätte nervös (för ingenting) för att de kommer gå lysande.. Jajja lycka till iaf stumpan !!

BTW har inte orkat tagit upp min rullgardin än, för att de känns som att de är värsta tråkiga höst vädtret ute, och man blir så deppig av att se de. :/ jaja jag får väl ta och göra de nu då, för att annars kanske jag inte kommer hinna med bussen om jag aldrig går upp!!

puss på er / Lill-Hemland

10.17 och det är måndag morgon

Vaknade för 17 minuter sedan när min klocka ringde, jag börjar ju kl 12.00 idag så har fått sovmorgon.. Gaaalet sköönt ! Börjar känna mig lite nervös faktist för första dagen idag på min praktik, men de ska nog gå bra.

Men jag måste hälsa min älskade Louise som har DM FINAL idag i skolan. Hon är verkligen jätte nervös (för ingenting) fö ratt de kommer gå lysande.. Jajja lycka till iaf stumpan !!

BTW har inte orkat tagit upp min rullgardin än, för att de känns som att de är värsta tråkiga höst vädtret ute, och man blir så deppig av att se de. :/

puss på er / Lill-Hemland

en söndags kväll!!!

Eftersom att facebook har vart allmänt stört idag så pallade jag inte med datorn så att då stack jag och träffade min bästa kompis Louise. Vi kände att vi hade lite att snacka om (som vanligt). Men man känner verkligen nu att de börjar bli vinter, asså man fryser fan häcken av sig när man är ute. Så att de va skönt att få komma hem igen nu, och krypa ner i sängen och börja kolla på One Tree Hill (ja jag vet att jag har blivit värsta One Tree Hill nörden, men tänkte när jag väl börjat kolla måste jag kolla klart på de ju) Jag börjar kl 13.00 imorgon på min första dag på min praktik som är på Salong TinTin i näsbypark ! (ni är jätte välkommna dit och säga hej till mig, eller kanske beställa tid och klippa er dära också) hihiiih

Nä nu måste jag nog ner och borsta tänderna och göra mig klar för att sova för att de blev inte mycket sömn inatt.
puss och god natt! / N

lördag + söndag !!

Min lördag blev riktigt lyckad asså :) hade det jätte skoj hemma hos Josefin. Det blev några stycken till slut. Efter att hållt igång ett bra tag så kanske runt 05.00 tiden ville man lägga sig och sova, gick och la oss och skulle försöka sova ett tag, men nej nej inte fick man vara ifred. Åh.... Jag och sara tog bussen hem kl 09.25 så att va hemma kl 10.00.. Sa att jag inte skulle gå och lägga mig, men hade inget bättre för mig, så att jag la mig i sängen började läsa en tidning men insåg att jag va för trött, så satte på A Centerella story men somnade typ efter 2 min. Ställde mobilen på kl 12.00 så att jag inte skulle försova mig när jag skulle in till stan och fika med en kompis. Det var riktigt trevligt, kom hem och satte mig vid datorn för att kolla på alla bilder från igår. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på One Tree Hill ett tag sedan käka, och sedan förhoppningsvis träffa min älskade vän Louise (som ni troligen aldrig hört något om tidigare)

pussss / N

nyår redan?? :O


okej hittade denna söta klänning på internet när jag satt och spanade in snygga kläder. Direkt när jag såg den kom jag och tänka på att den passar perfekt till nyår. Men är inte lite tidigt att börja fundera över vad man ska ha på sig på nyår?? Jag tror nog att jag gör de mera för att när nyår är över så betyder de att det ska börja vända tillbaka till sommaren (som vi alla ÄLSKAR)
och då hittade jag en söt klänning som passar perfekt på sommaren också :)


puss på er / N

20.03

okej, har inte riktigt vart på humör för att skriva så mycket idag, vet inte varför asså. Har kanske bara vart trött och ätit för dåligt också. Sitter iaf och väntar på käk här hemma och sedan ska jag upp och jobba med Lollo. Faaaan jag pallar INTE jobba, men nu är nyckeln hittat iaf så att jag MÅSTE
Jobbar man inte , får man inga pengar!!!
Men de ska bli kul att få träffa Lollo iaf, vi har en del saker vi måste prata om...

Bara för att jag hade de snyggaste kläderna på mig när jag jobbade :P

BTW Cornelia ringde mig idag riktigt skoj, har inte pratat/träffat henne på jätte länge, tråkigt bah att jag inte kunde träffa henne idag :(
de får bli en annan dag gumms :)

puss på er , trevlig freeedag / N

...

?

min torsdag

Haft en riktigt bra och roliog dag idag :) Okej visst hade matte prov och de sööög, men ändå jag visste hela tiden att jag skulle vara med Sara sedan så att då blev man bara så GLAD :) Vi hade bestämmt att mötas i täbban och ta en fika, och de va jätte mysigt , vi hade ju då en hel del att prata om. Sedan när vi skulle hem så blev de att vi fundera på att dra och kolla hockey (:P hahhaaaaaa) men sedan så kom tåget och vi klev på de. (man måste vara snabb och svara på sms ibland) hihiiii
Maten va klar precis när jag kom hem. Jag skulle åka och jobba idag va meningen eftersom att nyckeln nu är frammme, men jag tar de imorogn istället för att jag e mer taggad på att lägga mig och kolla på One Tree Hill! (måste ju komma ikapp Lollo) juuuuuuuuste hahaa vi fick så bråttom till tåget imorse så att när jag gick av tåget i roslagsnäsby så glömde vi självklart bort att jag hade Lollo´s hemnycklar.. BTW när vi har slutat och står och väntar på bussen , så berätta jag de för dom i klassen. Så kom jag på... :O var är henne´s nycklar nu då, för att jag hde dom i jackan när jag åkte till skolan.. hahaa asså de där med nycklar är inte riktigt min grej :P men dom låg i väskan jag hade vart smart nog och lagt dom dära.

Jajja ska kila nu och kolla på One Tree Hill måste ringa Lollo också.. puss på er / N

<3mormor<3


Måste säga att jag har värdens bästa mormor! Inte bara det att hon är min mormor, utan hon är min bästa vän också. Ställer upp på allt, kan prata med henne om allt. Åh vad skulle man göra utan dig. ÄLskar dig otroligt mycket mormor, du betyder gaaaalet mycket för mig.

JAAAAAAAAAAAAAAA

NU är nyckeln troligen funnen :) hihiiii de är någon riktigt snäll person som har hittat den och lagt den i närmaste bervlåda. Åh va GLAD jag blev när mamma sa de till mig, men nu är de bara att hoppas på att de är JUST den, men de är det nog. För att de är ingen annan i familjen som har tappan någon så att de finns bara den. Yeeeeeeeah

Har haft så mycket att fundera över den där jäklans nyckeln så har inte hunnit skriva i min blogg. Har också vart upptagen med att umgås med min bästa vän Louise.
Hennes pappa är bort rest, från tisdag till torsdag så att då har jag bott nu hemma hos Lollo, de har vart riktigt mysigt. Igår va vi jätte duktiga och gick och la oss i rätt tid. Vi la oss och kollade på One Tree Hill men jag somnade självklart direkt. Vaknade och va jätte pigg, en sköön känsla att avra pigg på morgonen för en gångs skull.

När vi kom hem efter skolan idag så käkade vi lite, sedan så började vi kolla på Säg att du älskar mig. Jag började kolla på den idag i skolan med Josefin men eftersom att Josefin såg den dagen innan så tänkte jag att då kollar jag på den nu med Lollo eftersom hon inte har sätt den, och tyckte synd om Josefin som skulle behöva se den hämska filmen en gång till.. Den är verkligen hääääääämst, men tycker absolut att ni ska se den!

Sitter nu och pluggar lite med Lollo, men jag kan de jag behöver kunna till dagens prov imorgon så att jag kom på den smarta idén att skriva i min blogg :) hihiii

men pusss på er / Hemland

nyckel??

okej, nu äre så att de är inte kul längre.. jag hittar inte nyckeln till mitt jobb. Vet inte hur jag ska göra. Har letat på alla ställen asså. Säg inte att jag har tappat den :´(

/ N

!!!

Tro det eller ej, men nu vill jag HATA dig...

min lördag

De blev en skön lördag, jag gjorde inte ett skit ! Skulle på festen men när Jessica väl ringde så pallade jag inte. Tyckte att de va skönare att ligga hemma och kolla på One Tree Hill. Hahaaa
Ska snart ta bussen till mitt jobb och jobba ett tag så ska Lollo komma dit, och snacka + att jag ska klippa henne då.

ha en toppen söndag (för jag vet hur söndagar brukar kännas)
/ N

myyyyys

Känner att jag har blivit dålig på att skriva i min blogg.. Ska försöka att bättra mig, men har haft så mycket nu på sista tiden.
Har precis käkat en riktigt mysig middag ensam med min käre mor. Ska troligen vara med Sara senare och kanske dra till en fest :) skoj om de blir av. Egentligen skulle de vara skönt att vara hemma och bara ta de lugnt, men ändå de är liksom lov snart så att jag kan slappa på dagarna då.

pusss på er / N

heeelg

Fredag: Fredagen i skolan va rätt jobbig faktist, vi klippte och de va jätte svår frisyr som vi skulle klippa. Så att då går dagen bara långsamt när de är svårt att klippa. Men jajja när dagen äntligen var slut så åkte jag till täbban för att möta jessica dära och gå och kolla dära ;) jag hittade dock inget, men de gjorde jessica xD (sara skulle vart med men hon kunde inte, tråkigt) vi får ta de en annan gång xD
När jag kom hem var middagen precis klar och jag käkade med hela familjen + Kim (men han är jöh en i familjen satt ja) sedan så körde mamma mig hem till Lollo. Vi gick en promenad och sedan så kollade vi på film. Och mamma kom och hämtade mig igen sedan. De va en mysig kväll :)

Lördag: Mamma väckte mig imorse för att vi skulle till älvsjömässan och kolla när de var för hus&hem. De va trevligt, hittade lite roliga saker iaf. Sedan åkte vi till täby först och handlade lite i centrum och sedan och kolla på bror (+ kusin´s) mstch :) Yeeeeeeah dom vann med 4-3 mot upplans väsby riktigt kul faktist.
Sitter nu hemma och ska snart ner och slappa lite och se på film, rätt skönt.
Sedan käka middag med mamma och sedan se vad som händer. Antingen feeest eller chilla hemma med mamma och Lollo.. Allt visar sig ;)

trevlig lördag på er / N

torsdagen

Oj oj oj måste jag verkligen börja med, asså allvarligt de är liksom redan torsdag !!!!! snacka om att veckorna går fort. Var tar alla dagar vägen liksom :O de är läskigt.
Idag så har jag vart i skolan och haft det riktigt kul, på engelskan kollade vi bara på film (helt okej faktist) sedan hade vi matte, fick tillbaka våra prov som inte riktigt va så roligt att se. Men de var bara att skratta åt de och göra om nästa vecka xD
Josefin
´s storebror kom och hämtade oss efter skolan och så körde han hem mig (riktigt snällt måste jag säga, jag tjänade kanske 1 timme på de) kom hem och började kolla på One Tree Hill (som vanligt sedan) somnade, och vaknade sedan av ett gulligt sms av Lollo (måste bara tacka dig för att du väckte mig från min drööööm) käkade och sedan åkte jag till Lollo. Vi tog en lång mysig promenad, de va riktigt sköönt faktist.

Nu ska jag kolla på One Tree Hill och sova, för att idag så var jag också jätte trött, de är nog för att jag inte riktigt har gått och lagt mig tidigt den hära veckan. Men ändå jag har inga riktigta planer för i helgen, så om jag har tur kanske jag kan ta de lungt xD Ska iaf vara med Jessica och Sara imorgon direkt efter skolan, sedan vet man aldrig vad som händer ;)

Puss och god natt / N

hahaaa matte provet

Fick nyss tillbaka mitt matte-prov vi gjorde för en vecka sen, haha asså de gick inte direkt bra för mig. Så att bara att tagga till omprovet på tisdag xD
Jag fattar inte, nu när vi går igenom provet så kan jag de liksom.. varför kunde man de inte på provet för?? :(

puss på er / N

gaaalet rolig kväll brudar!!

Onsdag/lill lördag ;P
Idag vare en skoj dag i skolan, först hade vi svenska och då låg jag ändå bara i soffan och kollade på One tree hill och sedan så hade vi idrott och då hade vi dans !! (Hahaaa jag suger på de, men de va ändå jätte skoj) sedan så kom Lollo och mötte mig vid min skola direkt efter jag slutat och vi åkte till arninge, för att jag skulle köpa en ny mascara (men pallade inte) så att de blev att Lollo fick i sig lite käk och jag tog en liten god bit (hahaa Lollo jag tycker inte att vi nämner vad de va). Sedan åkte vi hem till mig och la oss och kollade på one tree hill (åh jag har typ blivit tokig i de, jag ska nog tacka Jessica för de)
Eftersom att Sandra (från sagofén) ska flytta hem igen till Falun så skulle vi ha avslutings middag för henne ikväll hemma i Martinas mysiga lägenhet. Så åkte dit kl 7 och vi käka och så. Sedan blev de riktigt drag på oss tjejer, vi började poppa hög musik (uppe hos killen dom hyr av) och dansade ;) hihiii de va skoj :) Riktigt tråkigt att Sandra ska lämna oss, men hon har lovat att komma och hälsa på. Men något som e kul, de är att vi har en sån bra sammanhållning i klassen ;)

Tisdagen: åkte hem direkt efter skolan för att börja plugga (men så blev det ej, somnade visst. Skulle jobba, men va skulle bara vila lite först, kom på att jobb nyckeln va hos mamma så fick åka dit och hämta den sedan hem och käka, sen kunde jag gå upp och jobba. Lollo kom dit och gjorde mig sällskap, vi behövde verkligen snacka :S
Ville bara skriva om tisdagen för att vi hade de så mysigt på firman, hahaaa :D

Nä nu måste jag slagga, eller ska kolla lite one tree hill först, sedan sova ;) puss på er / N

soooova :)

så nu ligger jag i sängen och ska börja kolla på film :) ikväll blir det Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen var ett tag man såg den så att de ska bli skoj :P
Dety tog betydligt mycket längre tid att städa mitt akvarium än vad jag hade trott, men nu är de rent och fint iaf. Så att om jag e snäll i veckan kanske pappa har lust att åka och köpa hajar till mig xD

Blev inte att jag klippte Lollo idag, inte äns att vi träffades. Men vi bestämde att vi tar de imorgon.
De blev inte äns att jag jobba idag som också va bestämt. Men eftersom att jag slutar kl 11.30 imorgon så känns de liksom som att de är rätt smart att jag jobbar då, för att jag ska ändå vänta på Lollo för att de blir imorgon att jag klipper henne ;)

Jaaaa nog pratat om de, jag MÅSTE verkligen börja kolla på filmen nu, så att jag somnar någon gång. Va inte så pigg idag om jag säger så.
Puss och god natt / N

städa akvariumet :/

Åh måste städa akvariumet nu, men är så trött så jag orkar. Blev iaf lite piggare när jag gick en promenad runt is-sjön med annica :) men är ändå jätte trött. Jag har lovat att klippa Lollo idag också, men jag tror nog att de är bäst att vi tar de imorgon för att jag kommer ALDRIG klara av att klippa henne bra idag, för att jag är så galet trött. Jajja får se om hon kommer hit ändå och bara sover eller hur allt blir. Just nu känns de som att de inte spelar någon roll, självklart vill jag träffa henne men jag är så trött så att jag kommer ändå inte palla göra något spec förutom att snacka.. men de är vi jöh rätt bra på satt. Jajja
måste städa akvariumet nu, annars kommer jag ALDRIG få några hajar som jag vill ha ;)  

pusss / N


sitter i skolan nu då!

Har datakunskap just nu här i skolan, allvarligr är sjuukt trött, jag somnade inte så sent igår. Började kolla på One tree hill men somnade rätt fort till de ändå. Men aja är jätte trött nu iaf och vi har prooovet idag som man har gått och vart spänd för länge. Men de ska bli skönt att få de överstökat iaf sedan.

Idag efter skolan måste jag hem till mamma för att hämta mina kläder och de som jag ska ha i veckan, sedan så ska jag upp och jobba på morbror´s firma (eftersom att jag va tvungen att plugga igår så hann jag ej jobba. Va iof inte direkt så pigg för de heller, men iaf. Jobb e jobb liksom)
Troligen kommer Lollo komma dit ett tag för att jag har tydligen lovat henne nu att klippa henne. När jag satte på mobilen hade jag fått sms av
Bästaste Älsklingen <3 - Älskling idag, då får du ta med din sax hem, för mitt hår måste klippas. åtminstone lite, hlöm inte! :D hihi <3<3
självklart ställer jag upp, men de är på egen risk. Hahaa har bara klippt Lillebror liskom, inte riktigt samma sak.

SÅ tänkte fortsätta nu med arbetet på datakunskapen så att man blir klar. pussen / N

god kväll på er alla :)

Sitter nu hemma hos pappa, och ska gå och lägga mig. Jag kom väl hem för kanske en timme sen och då kom jag från Brottby tog en mysig promenad med Lollo (kände att vi behövde prata). Och innan hade jag vart och käkat en mysig middag med Josefin norge pizzan ;)
Imorgon har vi våran hår och kemi prov och jag är galet nervös :O jajja får göra mitt bästa liksom.

nää nu ska jag slänga ut richard från badrummet så att jag kan få göra mig klar för sängen ;)

sov gott / N

trötter

Hej alla söndags njutare!! Asså söndagar är verkligen säääääämst, man går egentligen bara och väntar på att man ska tillbaka till skolan på måndag.
Usch är riktigt trött asså efter igår. Helt seg i huvudet, sitter här hemma hos Josefin och försöker plugga till hår och kemi provet imorgon. Men de känns inte så att de är någon som stannar kvar i mitt huvud :P
Igår vare riktigt trevligt måste jag säga :) vi var 9 brudar som firade Sara´s födelsedag xD och sedan så kom de lite flera folk till saris :) efter ett tag gick vi hem till en annan tjej, men vi var inte där länge. Gick hem igen till sara och började kolla på lejonkungen ;) åh den är så himmla bra jag ÄLSKAR den :)
Idag var de bara att börja städa hemma hos Sara efter igår, sedan när vi gjort de så la vi (jag,Sara & Tess) oss i soffan och började kolla på film (beck blev de) de va mysigt :) hihiiii
Mamma kom och hämtade mig hos sara (eftersom att vi bor i sverige och ska ha de sääääääämsta vädret) .. Sedan hem och packa plugg sakerna och åka hem till Josefin och börja plugga.
 Får se om de blir att jag sover hemma hos Jessica inatt då.

Nä ska PLUGGA nu så att man klarar provet imorgon xD
CIAO / N

fixar mig ;)

E nu hemma efter att ha vart i täby c med Josefin ! Jag köpte dock inget, eller jo en BH bara.. Men inget skoj liksom. Har vart riktigt stressad idag för att allt har typ skitit sig från början. Men nu ska allt vara löst iaf :)
Meningen var att jag skulle vara me och fira min halv bror (richard´s födelsedag eftersom att han fyllde år i onsdags) men eftersom att Jessica sov hos mig inatt efter vi hade vart i vaxholm igår så kände jag att jag lika gärna kunde åka till vallentuna jag mä när hon skulle hem.
Väntar på henne just nu, så ska vi fixa oss tillsammans in för Sara´s tjejmiddag ikväll ;) känner mig stressad faktist, men aja. Fin folk kommer alltid försent !!! ;)

puss på er / N

klaaaart

Så nu har jag fixat satt Jessica ska me, efter mycket snack.. Så blir de av att vi åker till Linda ikväll. de blir dock inge käk för våran del dära. Men vi klarar oss någ, får jöh träffa folk iaf xD

Ha en toppen freedag / N

freeeeeeeeedag xD

Åh va sköönt nu äre helg igen :) Den hära veckan har gått otroligt snabbt måste jag säga. Visst har inte vart i skolan så mycket eftersom att i måndags gick vi halv dag, tisdags va vi lediga och i onsdags så var jag hemma ;)
Idag så har vi haft frisör hela dagen, och de har vart gaaalet roligt :)
På vägen hem va meningen att jag skulle hinna hem till Josefin och låna hennes locktång , men eftersom att bussen körde fel så missade vi bussen och jag tänkte att ajg aldrig skulle hinna hem till henne då. Eftersom att jag ska till vaxholm ikväll xD försöker just nu få tag i Jessica och försöka få med henne dit, känns som att hon kommer att banga :( hoppas på att hon följer med iaf till slut. Men de visar sig.

Få se hur allt bli till slut xD

puss på er, och trevlig freeeeeeeedag xD / N

dagen innan fredagen ;)

Hallå alla GLADA ! hehe eller jag är iaf glad, vet inte varför. Kanske för att de är fredag imorgon , och de betyder HEEEELG xD
Idag har vi haft de riktigt skoj i skolan tycker jag ;) först på engelska så spelade vi teater, de va rätt skoj (och slappt) sedan så hade vi lunch och efter lunchen hade vi matte, då vi fick plugga till matte provet som vi skulle ha efter rasten. Skiiit asså jag tycker provet va meeeega svårt :O jajja man får hoppas på de bästa ;) De va rätt segt att åka hem för att de va värdens kö genom kyrkbyn, så att kom hem rätt sent. Men ahde iaf en gullig lillebror som mötte mig vid tåget så att ajg inte behövde gå ensam (vilket jag dock inte ebhövde eftersom att Jessica också precis ringde mig när jag gått av tåget)
När jag kom hem så låg jag och lillebror och kolla på Las vegas ;) mysigt värre.. sedan vare tid för oss att äta. Mamma va och gymma, Micke (plast pappan min, är ute på middag) och bror jobbade, så att de va bara vi hemma + vovven rå ;)
Jag åkte ner till centrum och köpte räksoppa så att de fick bli kvällen middag. Käkade och snackade en hel del med lilelbror och sedan tog vi en låååång runda med vovven ;) De va skoj, för att fick snacka en massa hemlisar med lillebror ;) Kul att veta att han känner att han litar på mig till 100 % När vi kom hem hade mamma och storebror kommit hem så att då satte vi oss och snacka med dom , och sedan fikade vi lite. Nu sitter jag hära och skriver lite och sedan tänkte jag ta en dusch och lägga mig och kolla på en film :)
Usch , hade tänkt att plugga idag till hår och kemi provet som vi har på måndag (för att jag antar att de inte kommer bli mkt pluggande i helgen) men så blev inte.
Får väl plugga imorgon på rasterna och sedan på vägen hem från skolan och på söndag ;)

Jajja sov gott ;) pusss åh kraaaam / N

Estrella Dillchips

Okej, jag och Lollo går ner och så råkade vi kolla i skafferiet, och ser man på , där har vi dom den gröna stora fina påsen Estrella Dillchips!!!!!!!!!!!!!! Asså Smaken gör att man bara längtar tillbaka till när vi låg där i Lollo´s soffa och taggade till Jessica´s fest!
Kommer ihåg att Lollo va så galet spidad så att vi tog hennes mobil, och bäddade ner henne i soffan. Sedan gick och jag Linda och gjorde kvällens middag (nuuuuuuuuuudlar)

Åh saknar de verkligen !!

puss på er / N

yeeeeajj

Sitter nu hemma hos min käre far med Lollooooooooooo xD Haha de va så galet roligt när hon skulle komma till mig. Jag åkte till kiropraktorn de va verklige behövligt. Sedan så körde mamma hem mig till min pappa. Och då skulle jag gå och möta Lollo sedan för att vi ska plugga ihop nu. Så att tja då på ett dag ska plugga nu ;)

Pussen / N

sjuuuuk :(


Sitter hära hemma med ett stort glad med blåbärssoppa och värsta huvudvärken :( jag har inte så mycket till val med att sitta vid datorn just nu, jag måste plugga. De är inte direkt de man vill göra när man är hemma för att man har ont i huvudet, men de kommer ALDRIG bli bättre om jag inte blir klar med pluggandet..
Så att ikväll ska jag till en kiropraktor, hoppas att de blir bättre efter de, de är absolut inte kul att vara hemma från skolan asså. Och imorgon måste jag till skolan också för att då har vi matte prov.

++++++++++ att jag skulle vara med Sara idag och kommer inte kunna vara de :( Åhd e suuuuuger bajs APA att vara sjuk!!
Fick reda på att Josefin också är hemma idag från skolan, så att då kan man snacka lite med henne iaf när man sitter och typ dör av trist het när man MÅSTE plugga
Hoppas att hon blir frisk till imorgon iaf för att då äre jöh hennes DAG xD

pussen / N

RSS 2.0