bästa söndagen på länge!

Söndag idag då, men de är lov så att de är ingen jobbig söndag... Sitter här hemma med Sariiis och ser på Beck! Vi kom typ nyss hem från bion. Vi + pappa var och såg på Saw filmen. Och åt en mysig middag innan. Så en riktig mys söndag har det vart!
Och igår hade jag en kanon kväll tillsammans med Emmelie också! En riktigt mys helg har det vart!


Det finns egentligen inte så mycket och säga om Saw filmen. Om man har sätt en så förstår man vad den handlar om. Iof så har dom ett sammanhang men ändå. Denna var i 3D och jag tycker inte alls att den var bra, det var inga coola effekter. Men själva filmen var rätt spännande!
Om man gillar Saw filmerna så kommer man tycka att denna inte är lika bra, men klart man ska se den eftersom att den hänger ihop med dom tidigare.

Nu ska jag vara social med Sara! Ciao

Lördag

Hade en bra dag igår ! Först gymmet och sen stressa hem för att sedan åka till täbban med Elin och Jessica! De va en skoj shoppingrunda! Fick faktiskt en del shoppat.. Sedan hem och fixa lite sen hem till Sara för myspys! Såg på Beck (skriver om den senare..) när jag väl var hemma för att sova så hade grannen fest och mupparns sköt raketer och grejer så de gick absolut inte och sova.. Så att idag på jobbet har vart en seg dag! Sitter nu på bussen på väg till stan för att äta och fira Emmelies 21 års dag som jag inte hunnit göra än! De ska bli mys!

Allt för mig! Pussåhkram

engelska

har engelska nu och vill bara att lektionen ska vara slut.. då är de loooooov! Yeajj får se vad kvällen bjuder på men nått mys lär de ju bli iaf!
Ska börja skriva en personbeskrivning nu om vem jag vill på engelska. Antingen en kändis eller en figur. Jag funderar på och skriva på Magdalena Graaf! Jag tycker att hon är en otrolig kvinna.. Så ja de får nog bli om henne!!
 - En bild på Magdalena Graaf -

pussis


torsdag i skolan

sitter i skolan och har projektarbete.. Ganska slappt med tanke på att de är eget arbete. Det går väl bra för oss förutom att vi behöver sponsorer. Och vi ska ju göra en damtidning så att de ska ju vara sånna som passar en sån tidning. Några tips??

Allt för mig / Nicole

onsdag redan..

har inte hunnit blogga så mycket. Idag var jag på rehab och hon är så otroligt duktig som jag går till, men de va den sista gången där så nu ska jag troligen till en annan som jag blivit tipsad om.
Imorgon är det torsdag och de är min sista dag i skolan denna vecka och sen så är de LOV... woohoo
tro vad man ska hitta på dårå..

har inte så mycket att säga förutom att de är mysonsdag idag. Mycket på TVn.


ciao

ny marabou

 - Marabou VINTER VIT -
Marabou har kommit me en ny choklad. Det är med vit choklad och smak av vanilj. Vit choklad är så söt så att man vill inte ha mycket utav de, jag är nog ingen älskare utav vit choklad så att de va inte riktigt min grej. Den var inte äcklig, men de passar nog med bara en rad sen är man nöjd. Och de är ju iof ett +

Mycket seg måndag

Usch va tiden går långsamt ibland! Vill bara att den här dagen ska va över, eller iaf i skolan.. Har frisör och har rullat permanent hela dagen! Men ändå de är väl bara stå ut nu när de inte så så mycket kvar i skolan! Allt för mig! Ciao

söndag..

ligger i sängen och ser på Beck! de blir en tidig kväll för mig ikväll är gaaalet trött och imorgon är de skola som gäller så måste vara pigg!
1 vecka kvar nu bah till höstlov naaajs!
5 veckor kvar tills Sälen öppnar
18 veckor kvar tills spårtlov!!

Woohoo
Helgen har vart helt okej! Men är riktigt trött måste jag säga..
 - bild på mig och Karro! -


/ Nicole

snö!

Japp det är snö ute, och de snöa bara mer och mer! Vet inte om jag gillar de eller inte, men som jag sa igår "Det är mycket skönare på ett sätt eftersom att det bli ljusare ute" men ändå!
Men en till sak som är positiv sak är att man då snart kan åka bräda!! Wiihuuu!


Hade en deal med Karro igår, jag har hållt en den av den och nu ska jag hålla den andra också!!


Ciao

- film - The back up plan


The back up plan handlar om en kvinna som vill bli mamma men hittar aldrig den rätta mannen. Så att hon bestämmer sig för att ta tag i det själv. När och väl har gjort de och ska åka hem så möter hon Stan. En mycket trevlig och rolig kille.
Jag tycker att den va väldigt lik Monster till svärmor i början. Men den är ju bra så att de är ju inge fel me de.
Denna film tycker jag att man ska se om man vill se en romantisk komedi. Och om man gillar Jennifer Lopez så är de klart man ska denna film.

jäkligt härlig låt!!


<3

You make me smile


DDJ<3


saknar sälen


Åh va jag vill till Sälen nu..


söndag igen..

Känns som att det var igår det var söndag, tiden går otroligt fort. 
Igår på dagen blev de en shopping runda tillsammans med mamma, bror och Marina!
 - Såg denna drink när vi åt lunch på Fridays och blev så suuugen. Men tråkigt nog så smakade den inte som jag hade hoppats. Tycker att den smakade som en mojito!! -
Sedan på kvällen hamnade jag och Elin på tegel. De va en skoj kväll!
 
- Jag&Elin@tegel -
 - Det var rätt varmt ute förövrigt.. USCH -

Bilder från i fredags och även från Saras födelsedag har kommit upp på facebook nu !!
pussis

101016

Hade en riktigt skoj kväll igår! Var först på lion bar och tog några drinkar och sedan så trog vi vidare till nype och dansade loss! Men jäklar va mycket folk det var. Det var 1 års firande för dom så att det var extra mycket folk och öppet extra länge.
japp det är typ hämskt va kallt det är ute nu. Igår va jag så illa tvungen och ha på mig en vinterjacka.. Usch och fy och blääää va trist...
 - Hahaa se vem jag träffade igår.. En B-kändis höhö. Leonardo från Paradise Hotel - 
Lägger upp fler bilder från igår senare. Ska åka och shoppa och grejer me mamma och troligen bror nu..

Ciao

time

sitter just nu och äter i min ensamhet. Hade hoppats på matsällskap utav Sara men de blev för ont om tid. Ska iaf börja fixa mig nu för kvällen utgång och vänta på att Sara ska komma hit.
Jag hoppas på en riktigt rolig kväll ikväll vilket jag tror att de kommer bli.. De är ju jag och Sara som ska ut och busa på stan liksom!! wiie


Pussis

fredag woohoo

Yes idag är det fredag och de betyder skoj utgång tillsammans med Doris!!!
Haft mycket nu dom senaste dagarna. I onsdagas så fixade jag mammas hår på salongen. Tycker de blev riktigt snyggt! Körde på två olika färger på över och underhåret!
Igår så hade vi mössprovning i skolan. Jäklar va svårt de var/är de finns så otroligt många olika mössor man kan beställa mellan. Senare så mötte jag upp Marina och käkade middag och gick sedan vidare till en bar och var lite sociala innan jag skulle vidare till Nalen på hår visning. De tycker jag va riktigt skoj!!
   - Lite bilder från GOLDWELLs visning igår -
Har studiedag idag så att ska snart kila ner till gymmet och sen bah tagga till för ikväll! Woohoo

Ciao

tisdag

hade make up idag i skolan, och jag tycker att det gick rätt bra! Men kul att vi har prov på de nästa vecka.. Efter så vare dags för klippning och de gick väl okej. Följe me en kompis hem efter skolan och sedan så åkte jag till Lidingö och kollade på hockey!
haha de va tur att jag inte åkte hem efter skolan för att då hade jag somnat direkt...

Sitter nu och kollar på desperate och längtar tills Cougar town ska börja också!! Hihiii mys tisdag!! love it..


Ciao

lillebror <3


ett löfte


Jag gjort ett löfte nu och de ska jag fan hålla! som sagt "ta tag i situationen" som är mitt bästa tale sätt ibland..
Ska vi se om jag kan hålla de också.


söndag och denna helg över

yes då va de söndag igen och denna helg är över. Tiden går så sjukt snabbt! Har haft en soft helg, kollat på brorsans båda matcher och bah haft de myspys.
sitter just nu och bah kollar på LA ink me bröderna och har nyss käkat sushi.. mumma!
Kan inte påstå att det är så mycket bra på TVn ikväll så att de lär väl blir forsättning på One Tree Hill höhö

Ciao

jäkla spis helvete..

Nix nu fungerar den inte igen.. Jäkla skit också! Och har pratat med någon service grej och dom kommer inte förrän på torsdag. Dee är ju fan nästan en vecka kvar ju..
Haha sorry om jag bara klagar, men nu får ni skriva tips på mat som man kan fixa utan spis.. Kommer tröttna rejält på hämtmat eller restaurang.

/ Nicole

spis lagad

 - Så här var vår sista middag denna helg hemifrån -

igår så hade jag en bra men seg dag.. käkade lunch med Elin och sen så mötte jag upp Hanna. Efter middagen (då de blev hamburgare) så kom Sariiis över och vi hade en mys kväll och bytte lite sena födelsedags presenter höhö (bättre sen än aldrig säger vi)
(den fick jag av Sara, de är en berlock till mitt Thomas sabo armband hihii)
Hände en liten olycka när vi skulle ta och göra lite kvälls te. Jag hade vatten på spisen och sen bah small de till och spisen la av. Så står det sedan E8 på den (och va fan betyder de liksom!?!??) ville inte ringa och oroa mamma när hon inte kunde göra så mycket.. ingenting fungerade och tänkte att jag får ringa någon imorgon. Men imorse så lyckades jag och Sara fixa de med våra magiska fingrar!! woohoo we are axesome fungerade en stund iaf..

tack för en mysig myskväll bästa vän

dags och plugga satan nu!!
Ciao

konstigt...


Jag förstår inte riktigt hur de är möjligt att ägget blir så där när man kockar i en ägg kockare.. Det är ju ett hål genom hela typ. hahaa de va underligt tycker jag..

/ N

haha pinsamt men kul



hahaa asså programmet Kungar av Tylösand är ju ett sånt pinsamt program men så jävla kul asså. Kollade nyss på gårdagens avsnitt och satt fan och skratta hela tiden. Och då är jag också jäkligt trött men de gick inte och hållsa sig.

Från de ena till de andra.. Hade en riktigt skoj kväll igår. Känner idag att de kanske blev lite mycket, men de va skoj fan. Och gamla minnen väcktes.


lillördag


Lill-lördag idag då, och de betyder en massa bra på TVn.. MEN jag får helt enkelt förflytta onsdagens TVprogram till imorgon genom att sätta de på inspelning för att de blir tegel för min del ikväll. En sån där impuls grej liksom.

Nä nu ska jag fixa klart och sedan kila!!
Hoppas ni får en bra kväll! pussis


onsdag och film tips

Igår vare tisdag och då började två av mina favvo serier. Först Desperate housewives och sen Cougar town.
Nått som jag fick en funderare på under gårdagens avsnitt av Desperate var om dom bytt ut han som spelar Carlos  men enlig kanal5 så är det samma skådit. Men damn va han ser annurlunda ut utan skägg och troligen vikt nedgång..  han som spelar Carlos och lyckades förvirra oss tittare heter Ricardo Chavira.
Om ni missade avsnitten igår så finns de på Kanal5play och glöm inte att sitta spikade nästa tisdag kl 21.00- 22.25!
 
The family stone måste jag säga har en massa bra skådisar me. Och någon man bara älskar är ju Sarah Jessica Parker från SATS brudarna. Den handlar om en kille som tar me sin nya flickvän till sin familj för första gången över jul. Familjen är helt emot henne och hon får de tufft. Hon ringer dit sin syster men får inte riktigt de stöd som hon hoppats på.
De slutar rätt oväntat faktiskt.
Men jag tycker att den va bra, de är ju under jultider så att kanske lite opassande just nu när man fortfarande saknar sommaren så mycket. Men kan rekommendera den..

/ N


gåta

Kan man kalla fäder som är hemma med barnen, lagar mat och städar för hushållspapper…?


kanske dags och tagga till

japp de kankse är dags och börja tagga till nu för en ny kväll! Eller iaf börja göra sig iordning.. är jäkligt trött och soffan lockar än riktigt mycket, men nu e de kört.. Nu är börja Aquatinin öppnad!

Caio

fredagen

Igår var de firande för full fart och de fortsätter idag me..
Först blev de middag på tegel för brorsan och sedan så vidare in mot the city för att fira Sara! Jag hade en bra kväll, men rätt rörig ändå.. Men blir nog så när man är så många liskom! Aja bah ladda om idag!
 - En glad Richard -  - Lite härliga brudar från igår -

/ Nicole

snacka om pinsamt...


1 oktober

Tiden går bra fort måste jag säga. Idag fyller nämligen min älskade vän Emmelie 21 år även brorsan 18 år. Shiiit asså, kan man inte stanna tiden en liten stund så att man kan få hinna njuta en liten längre stund.

- Höhö jag bjuder på en bild på Emmelie från förra sommaren!! LOVE YOU HONEY -

RSS 2.0