30/9

tänkte hoppa ner i sängen nu.. Och forsätta se på Big Brother. Skönt börjar 12.30 imorgon så har iaf sovmorgon!

Men tänkte passa på och säga GRATTIS till min söta kusin Elias på Åland. Kunde inte åka till honom och gratta honom.. får blir en annan gång! hihiii


(en bild på mig och elias på kreta typ 2007)


bästa kvällen på länge


Har verkligen haft bästa kvällen på otroligt länge! MENAR de verkligen!



(bild från ikväll)


Åkte direkt till stan efter skolan och mötte Sara gick runt lite, sedan gick vi till en resturange och käkade lite! Satt där jätte länge och verkligen bara pratade! De va så jävla underbart! Blir så glad när jag är med Sara, de spelar ingen roll hur dåligt humör jag är på innan jag träffar henne. Jag mår så mycket bättre efter!
Åh va glad jag är att jag har henne!
BÄSTA kvällen verkligen!
 snygga Sara  Jag
 sötiiiis Sara  jag

allt för mig!


god natt tisdag


Nu ska jag nog hoppa ner i sängen och vänta på IDOL ! + att jag måste vara pigg imorgon för att då ska jag till skolan och efter skolan ska jag va med sara och sen ut och äta på restaurange med henne! Åh så mysigt vi ska ha! hihiii

puss åh hej!

sara andersson


Jag skulle aldrig klara 1 dag utan sig Sara! Jag menar de verkligen. Och jag har svårt att tänka mig hur ett liv utan dig skulle se ut. Ett liv utan dig skulle inte va ett liv.
Jag förstår inte hur jag har klarat mig så länge utan dig innan vi blev så bra vänner. Men jag vet iaf nu, att jag aldrig kan va utan dig.
Du betyder verkligen allt!
Älskar dig Sara Anderson


tisdag och hemma

(så här pigg känner jag mig, så att mina ögon skulle kunna gå sådära!!!!)

Tjabba! de va inte riktigt meningen att jag skulle stanna hemma idag! Jag mår iof inte så kalas bra i varken magen eller huvudet, men de är ju för att jag inte kan äta. Men sen kunde jag inte somna igår heller med de så va jag jätte trött imorse och har råkat stänga av väckaklockan i sömnen och vaknade 11.23 vilket betydde att jag sluta skolan om 7 miuter. De e fan illa!

Tänkte iaf försöka äta något nu, så att jag kan få lite ord till att plugga, har två prov imorgon! (oj två trodde de va på torsdag, ja då måste jag verkligen plugga)

ciao

måndag och hemma

Va hemma idag från skolan. Mådde inte så bra, hade ont i huvudet när somnade igår och när jag vaknade idag och sen när jag äter får jag ont i magen, så jag har ingen ork och äta eftersom att jag bara får ont hela tiden.
Så ja jag har inte gjort nått speciellt idag. Bara tagit de lugnt.

Nu ligger jag iaf och kollar på Svenska Hollywood fruar. De är rätt kul tycker jag! Hahaa rätt strange människor de där asså!

allt för mig, tråkigt inlägg men hade bara lust och skriva nått!!!

veckans

Veckans låt - Är Love story med Taylor Swift bara för att jag tänker på Sara när jag hör denna låt!

Veckans händelse - Min bästa vän Sara Andersson fyllde 18 år igår (söndag) Vi firade henne på lördags natten och hade en riktigt skoj natt! Och fler blir de. Vi var på Chaplins och hade de skoj! Hoppas att självaste födelsedags barnet tyckte de va skoj !!!  (bild på Paulina, Jag, Sara & Sara från lördags natten)

Veckans vän - Är Tobias Dahlström. En kille jag konfemerade mig med och verkligen stöttade än dära! Och kan stötta än i nu läget också! Han är verkligen en toppen kille! Så himmla snäll och gullig! Han bryr sig verkligen, och han visar precis vad han tycker jag de är mycket bra tycker jag. Att man kan stå för de man tycker och känner!  (En bild på mig och Tobbe från konfemationen)

Veckans heting - Måste ju bli min bästa vän sara! Kan aldrig sluta älska henne underbara leénde! De verkligen skiner upp äns dag när man ser henne le. Och inte på och tala om hennes ögon. Wow säger jag bara! Riktiga katt ögon ! Hahaa



Veckans film -
Flickans som lekte med elden. Va och såg den på bio i måndags och den va verkligen jätte bra! Dom filmerna (alltså Män som hatar kvinnor också) är en av dom bästa svenska filmerna som gjorts! så att de är verkligen ett måste att se dom!

/ Nicole

bästa väns födelsedag


Grattis Grattis Grattis på din STORA dag bästaste bästa vän! Skiiit du är redan 18 år! Oj Oj tiden går bra fort!
Du är verkligen min bästa vän och jag är så otroligt glad för att jag har dig!
De finns ingen och då menar jag verkligen ingen människa på jorden som är så bra som du!
Jag är lyckligt låttad som får vara just din bästa vän!
Hoppas att du hade de riktigt kul igår på din utgång + en super bra kväll hemma innan! Jag hade iaf jätte trevligt!

Älskar dig nu och många år fram över bästa vän Sara Andersson!



/ din bästa vän Doris


segt

säger bara seeeeeeeeeeeeegt! åh sitter och laddar upp alla bilder från igår på facebook och jag måste göra de på de gammla viset för att de fungerar ej på de nya! Och de tar så otroligt lång tid! fan pallar inte sitta här längre men vill ha upp alla så att de är klart!

Jätte ointressant inlägg men va bah tvungen.. känner mig så ensam här hemma! Tur att Robin och Karro är påväg!

Ciao

saras lördag-söndag

Hallå alla glada söndags firare! Själv är jag en sån som hatar söndagar! Iof denna söndag hatar jag väl inte så mycket eftersom att de är min bästa väns födelsedag! Woohoo!

Igår hade jag fullt upp därför blev de dåligt me bloggande!
Va och handla i centrum me mamma och sen hem till Sara för att fira henne med hennes släkt sen vare bara att göra sig iordning för Saras utgång! Åh av glad jag är för hennes skull!    
Först va kvällen rätt rörig, men tills slut årdnade de upp sig.
Jag kanske blev lite arg på slutet då de va en jävla kärring som snodde smink från mig. Inte så jävla kul med tanke på att de är så satans dyrt. En jävla roch för 400 spän! Jajja!
Blev taxi hem sen och de va jävligt skönt må jag säga med tanke på att mina fötter gjorde så satans ont.
Jag har fortfarande ingen känsel i dom! höhö

Jajja kvällen va iaf lyckad tycker jag! Förutom sminket då.

Fler bilder finns på facebook! ;)

....


rolig fredag

Hade en riktigt lyckad kväll igår hemma hos Josefin må jag säga! Riktigt kul och träffa massa folk, de va fan länge sen för min del. Kul och träffa lite gammla vänner som man aldrig umgås med längre!Blev kanske lite knas på slutet men sånt som händer ibland!
Fick sällskap till ormsta station av Micke och William så slapp gå själv, sen ringde jag en taxi åt dom. Och då höll dom på och skoja om att dom skulle ta spring nota. Jag bah; de ger ni faan i för att de är ju mig dom kommer ringa sen. När jag kommer tillbaka in i mitt rum och ska lägga mig i sängen så har jag missat samtal och smsar och frågar vem de är. Personen ringer upp och de visar sig vara taxi snubben!!! Faaaan de kändes dom att jag skulel börja kocka, tänkte om Micke&Wille hade vart så dumma och tagit spring nota. (höhö lite önödigt vetande men ändå) :P

(Sara,Hanna&Jag)

Kom hem och såg robin nya snygag bil, jäkligt snygg bil asså! Fan jag vill också ha kööööööörkort, och spana in bilar och grejer!

Planer för idag vet jag inte, ska nog chilla så att jag är pigg tills ikväll! Då vi ska fiiiiira Saraaaaaaaaaa ;D Woohoo

/ nicole

fredag taggat

Äntligen är de fredag! Och jag har verkligen haft en toppen dag på salongen! Dagen har gått jätte fort. Iof fick jag sluta rätt tidigt men ändå! De handlar nog också om att dom är så otroligt trevliga och snälla mot mig. Jag trivs så jävla (ursäkta utrycket) bra dära! Att några vuxna människor behandlar än verkligen som en vuxen är kul tycker jag! Ena tjejen tycker de är jätte kul att jag ska byta gym för att då kan hon och jag gymma ihop och den andra frågar massa om pojkvän och grejer. De är så kul!
Sedan har de hänt lite på salongen, en tjej ska bli avskedad och sånt. Och då berättar verkligen Annis (min handledare) för mig vad de handlar om och sånt. Och jag tycker de verkligen känns som att jag är en av dom!
De är så himmla kul! Älskar fredagar!

Kan rekommendera Salong TinTin!

Nu väntar jag på käk och sen ska jag hem till Sara för att gör mig iordning de sista in för att åka till Josefin sen! Woohoo de kan bli ej skoj kväll!

(jag och josefin på bilden från förra årets födelsedags fest)

pussåhkram

Skönt känns som helg nu

Åh underbart fick sluta tidigare idag efter vi hade redovisat! Och sen imorgon är de fredag! Underbart! Och då är de sovmorgon eftersom att jag har praktik, och sen på kvällen är de gem till Josefin som gäller ! Skoj skoj! Nu ska jag till centrum med Josefin för att köpa lite små saker och sen äre hem som gäller! Ciao!!

onsdagen


(förra året skolfoto! Och jag kan säga att fotot iår kommer verkligen inte va likt)

Igår så hade jag fullt upp så hann verkligen inte blogga, sorry va!
Hade skolfoto i skolan och jag säger bara USCH.... blev verklilgen inte nöjd jag fick se mitt foto ! men aja, va faaan skit samma!
Efter skolan så kom mormor och hämta mig i skolan och så åkte vi ner till pappas jobb för att hälsa på Båtsman. Säger bara va tiden går fort, när vi hade vart där en stund och skulle åka hem så kom jag och pappa på att vi måste hinna äta middag innan vi åker till bilkursen. Så de blev lite stressigt. Men vi hann iaf i tid till kursen och de gick riktigt bra dära jag tycker faktist att den va rätt intressant. Men satan va dyrt de är, asså dom tar fan betalt för allt! Skiiiit, fan undra hur de kommer va när jag är vuxen liksom. men men nu är bara vänta på mina papper och sen få börja övningsköra!

Nu så sitter jag bara här hemma och chillar jag börjar ju kl 12.30 idag och mormor kommer snart för att köra mig ill skolan sen. Åh vilken snäll mormor man har! Vääääääärdens bästa!

pUSSÅHKRAM


tisdag

Har egentligen inte så mycket och säga förutom att jag verkligen inte kan bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorgon på de årliga skolfotot. Usch hatar och ta skolfoton för att man vet inte hur man ska se ut, och bla blaaa! Äsch de blir säkert bra!

natti natti!

veckans

Nu äre tid för veckans!

Veckans vän - Är min käre storebror Robin! Åh va jag är glad för att jag har honom till bror! Känner att vi kan prata om allt me varandra och vi har verkligen de roligt ihop. Ett liv utan honom skulle va så J***A tråkigt. Älskar honom verkligen och de kommer jag alltid och göra!

Veckans händelse - Söta Johanna & Karro flytta till stockholm! Woohoo men de antar jag att ingen av er har missat! Hihii men åh va kul jag tycker de är! De är verkligen två toppen tjejer!

Veckans film - Fast And Furious ! Åh älskar dom filmerna, dom är så coola! De är så coolt med alla coola bilar och allt i dom filmerna! Åhhhh kommer aldrig trötta på dom!

Veckans heting - Är självklart Paul Walter! Hetingen som är me i Fast and furious och Into the blue bland annat. Asså han är bara för snygg, ändå går han singel där ute i värden. Fan om man vart i hans ålder då jäklar. Hahaa men man kan ju bara drömma


Veckans låt - Dead by april med what can I say 


Ja då har ni fått en lite försenad veckans denna vecka också! Ja eller förra veckans äre ju egentligen.
Har inte mått så bra så därför har ni fått vänta lite. Men nu är de klart iaf!

pussåhkram

måndagen

Igår hade jag en riktigt bra måndag må jag säga! Hade kundpass då jag klippte min vän Karolina. Hihiii de va kul, jag blev faktist riktigt nöjd om man får säga de själv, och jag hoppas verkligen att hon blev nöjd själv. Jag tror att jag blev lite extra nöjd bara för att de var så jag ville bli klippt men de förstod nog inte min frisör riktigt, höhö!
Efter skolan så åkte jag in till stan för att se på bio med Sara! Åh av jag hade saknat henne!

 Vi såg på Flickan som lekte med elden. Den va jätte bra tycker jag. De är ju nog alla vet filmen efter Män som hatar kvinnor. Jag tycker faktist att Män som hatar kvinnor va bättre, och den tycker jag ju är jätte bra! Så att den hära var absolut inte dålig.
Jag trodde att den hära filmen skulle vara läskigare också, men de va den inte tycker jag. En anledning till varför jag tycker den första var läskigare de va nog för att jag tycker verkligen att de är läskigt när de handlar om män som misshandlar kvinnor och sånt.
Jag tycker absolut att man ska se denna film, och om man inte har sätt 1an (alltså Män som hatar kvinnor) så ska man absolut se den före den hära!

/ nicole

kundpass på g

Så nu ska jag ta mig iväg till tåget för att åka till skolan, men innan så ska jag möta upp Karro för att hon ska me mig till skolan för att jag ska klippa henne. Hihi de ska bli kul!
Ja om ni undrar varför de är i skolan så är det för att vi har egentligen kund pass på måndagar men våra lärare vill att vi ska bli lite mer vana efter sommar uppehållet så att då får vi ta dit en kompis och klippa och min kompis är då Karro :D hihii

Nu måste jag kila så jag inte missar tåget!
pussss

söndagen

Igår va jag me Robin och några och spanade in Johannas nya lägenhet. Hur mysig som helst må jag säga! Den ligger borta i Aspudden på en jäkligt mysig lång gata! Där tror jag verkligen att hon kommer kunna trivas! När man va där, då blev man själv jäkligt sugen på och flytta! Men ändå, de är rätt skönt att bo hemma slippa tänka på mat och allt.
Haha jag och Robin har ju haft de rätt svårt i helgen när de gäller mat biten. Stått på Ica typ 20 minuter och funderat varje gång. HöHö

När vi hade vart dära så vare bara hem direkt och laga tacos me robin och sen se lite på Tv och gå ut me hunden. Ja de va väl så min söndag såg ut. Riktigt trevligt och träffa Johanna & Karro :D

pussåhkram


fjällen


(bild tagen på julafton 2008 i sälen)

Läste precis Simones blogg! Snacka om att jag är avensjuk på henne. Hon går på en skola uppe i Åre för skidlärare. Fatta kul de skulle vara. Jag kommer ihåg när jag va lite och åkte i skidbackarna att jag lekte skidlärare. HaHa de kommer jag aldrig och glömma! Men åh jag vill också va upp i Åre och jobba. Eller iof vill jag heldre vara i sälen men skit samma i fjällen iaf! HaHa
Här är Simones blogg om ni också vill följa den och läsa lite om vad skidlärare får göra nu innan de blir skidsäsong ;) http://simonesoderqvist.blogg.se

 


söndag usch!

ja då va de den dära jobbiga dagen söndag igen då! Man vill bara ligga i sängen och sova bort dagen!
Jag ska väl försöka ta mig iväg till gymmet, men ändå känns de som att jag har massa annat och göra.
Just nu sitter jag inne på blocket och checkar bilar faktist. Hahaa vadå jag blir ju faktist 18 snart och mamma sa förut att jag kanske ska kolla där va de är för någon typ av bil jag skulle kunna tänka mig och ha! Men de är lite irriterande för jag vill att de ska stå hur mycket bensin den drar också, eftersom att jag vill helst ha en bil som är bensinsnol eftersom att jag kommer vilja åka me den till skolan och då är de bra om den är billig och köra liksom!

de va allt jag hade och säga


fast and furious

Jag säger bara jag äääääääälskar fast and furious filmerna! Asså jag blir typ hyper barn när jag ser dom! SÅ jäkla coola filmer. Såg just den nya filmen. Såg på reklam på Tvn att den finns på DVD nu på statiol så drog direkt ner och köpte den! Kan säga de ångrar jag verkligen inte.

 De här är den senaste av Fast and Furious filmerna! Och den är gryyyyyyyyyyym! Den har väl samma stuk som dom andra, och dom är ju också grymma! Street race, bråk, Paul Walter, kärleks drama. Ja de kan inte bli bättre på en film asså! Älskar alla dom filmerna!
De som är tråkigt är att jag inte tror att de kommer komma flera nu. För att en som har rätt stor roll i filmen dör (säger inte vem) för att de tycker jag att ni ska ta och titta efter själva. För att de är verkligen verkligen en film man måste se!

Ja som ni kanske förstår så har jag kollat på denna film ikväll med Robin,Ida och Kim! Efter filmen blev vi så taggade så vi höjde musiken och poppade loss. Åh va party taggad jag blev då asså! Men jag ska fan hålla mig 1 vecka till då vi är på väg för att fira Sara vid denna tid! Woohooo.

brumm brumm på er ;)

lördagens shopping

hade en trevlig shopping tur med Hanna idag! Hitta iof inte de jag letade efter men har iaf present klar till Sara nu! Skönt! Nu ska jag se på film med Robin, Kim och Ida sen vet jag inte hur de blir!

allt för mig !

shopping på g

ja då var de dags för shopping igen då! tänkte åka till centrum och kolla runt lite med Hanna :) få de om jag hittar nått, men nått som jag verkligen vill ha de är nya vanntar och halsduk. Så hoppas att jag hittar nått av de då! hihi

ciao!


löööördag


Wiiie idag är de lördag och de betyder att Johanna och Karro flyttar till stockholm idag!! Wiie! Får se om man hinner träffa dom idag eller om de blir fullt upp me flytten! Men förhoppningsvis så hinne vi träffas en liten stund iaf! hihiiii

pussåhkram

Buhuuu

Åh mamma ringde precis från Italien och berätta att dom va i värsta köp centrumet med typ bara sko affärer! Åh va avensjuk jag blev då! Jag vill också! Höhö tur att mamma vet ungefär va de är för skor jag gillar då! Så kanske hon hittar lite som jag vill ha :D woohoo! De va bara de jag hade och säga! Att jag är lite avensjuk på henne just nu!!

najs dag på praktiken

Så då va man hemma efter en dag på salongen! Idag har de verkligen vart slappt för mig, en på salongen fixade min fula utväxt och sedan klippte hon mig. Hon klippte kanppt något, men ändå så känns mitt hår jätte kort, men de är nog bara för att topparna bli så tjocka när man är ny klippt. Så nu ska jag försöka slita så mycket som möjligt på mitt hår fram till onsdag så att de inte ser så ny klippt ut på skolfotot. Höhöö Efter hon fixat mig så färgade jag en tjejs hår. De va skoj, sen va min dag typ slut! höhöö
När jag sluta kom Robin och hämta mig och sen så åkte vi och handalde lite käk till ikväll. Skiiiit ibland är man glad för att man inte bor ensam. För de är så jäkla svårt och komma på nått man ska käka!
Men för våran del blir de hembakad pizza iaf! Höhö

Ciao

Freeeedag

God morgon alla glada september njutare! Själv är man iaf glad efter som att de är fredag och de betyder praktik! + att jag ska klippa och färga håret idag! Wiiiie! Vaknade självklart innan klockan ringde imorse också, sen vare bara att gå en morgon promenad men Prinsen i de soliga värdet! Skönt me lite sol annars skulle de typ va minusgrader ute! (åh tänk mamma och dom som är i värmen nu, jag vill OCKSÅ!!!!!!) får se vad de blir till och göra en fredag som denna men de visar sig!! :) vad har ni själva för planer? ;) Pussen

dagen innan fredag

Skönt imorgon är det fredag och jag är riktgit nöjd med min dag!
Gymmade innan skolan och sen vare svenska prov när man kom till skolan. Det gick jätte bra på provet för min del, och de var nog en stor del av de var nog för att jag var pigg efter träningen.
Efter skolan så åkte jag och Jessica in till stan. Jag ville verkligen ha en ny jacka. Så fick bli en ny skin jacka! Wiie nu är jag glad!
Efter de så åkte vi till centrum och mötte upp bror för att handla lite käk till kvällen. Då Jessica även följde me hem! Käkade en god middag och gick en härligt promenad med vovven. Och sen så vare IDOL.. Woohoo

Alltså en riktigt mysig kväll har jag haft!

Nu ska jag nog ta och duscha och sen gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon då de är praktig. Och även klippning och färgning för min del! Ska bli riktigt skönt att bli av me min fula utväxt. Och även kanske få en ny frisyr!

Allt för mig / nicole

skolan

kom nyss till skolan efter ett härligt pass på gymmet! De gick riktigt bra idag må jag säga! Efter skolan så ska jag och Jessica in till stan för att jag ska köpa en ny jacka :P höhö
Men nu måste jag kila, ska nämligen göra prov nu!!!

pussåhkram

god morgon torsdag

Jaha då va de torsdag igen då! Och jag kunde verkligen inte sova bra i natt! Vaknade flera gången och sen vaknade jag kl 06.30 och kunde inte somna om. Tanken slog mig att jag skulle följa me och lämna mamma och dom på arlanda men då hade jag bara vela åka me! Så jag stannade hemma och försökte somna om vilket inte gick så bra. Onödigt och vakna så tidigt när jag skulle gå upp kl 8.00

Nu ska jag iaf käka en ordentlig frukost och sen ska jag åka till gymmet och gymma med Jessica innan skolan börjar idag. Vi börjar ju kl 12.30 så de e skönt!

ciao!

data förbud!!!

Rätt kul, våran klass har fått data förbud i skolan! Asså då menar jag BARA våran klass! De suger verkligen! För att nu är man van vid att alltid använda datorn till allt på alla lektioner och nu får vi inte äns använda dom.
Bara för att vissa inte kan sköta sig. Jag behöver inte nämna några namn men de är en viss person som vi är mest irriterad på! Åhhhh!
Och imorgon så måste vi ha med datorn för att använda den i 10 minuter sen får vi inte använda den mera! de suuuuuuuger! Åh

Höhö sorry för ett lite argt inlägg men man blir så irriterad på att vissa inte kan sköta sig ibland. Jag säger inte att jag aldrig gör de vi inte ska göra, men jag får iaf mitt arbete gjort och jag stör inte dom andra!

Jajja jag är iaf hemma nu och ska nog sätta mig och plugga lite snart på morgondagens prov.
Så hade inte så mycket och säga egentligen !

pusssss

god morgon

Sitter i skolan nu och ska snart börja! Imorse när jag kom ner så hade man en ritkigt pigg hund som sprang omkring och ville leka. Då tänkte jag, tänk om man va lika morgonpigg som lilla Båtsman är! Då skulle de va inga problem alls och gå upp på morgonen.
Idag ska jag hem till mamma för att vara lite social! Eftersom att familjen åker till Italien imorgon förutom jag coh Robin. Buhuuu dom lämnar oss i detta skit land. Jajja

allt för mig / nicole


tisdagen

Idag klippte vi i skolan, och de gick riktigt bra för mig tycker jag! Efter skolan så va de snabba ryck hem till lilla vovven. Som va på riktigt jobbigt bus humör idag. Vi lekte ett bra tag när jag kom hem, sen blev jag så trött så att jag somnade och de gjorde han också märkte jag sen.
Nu ska jag åka och käka med pappa och sen tänkte jag gå upp till firman och dra in lite cach... hihi

ciao

god morgon

Så då va de en ny vecka för min del i skolan då! Va inte så jäkla trött imorse men trött va jag! Iof slutar jag kl 11.30 idag så de e skönt, och då är de hem direkt för att komma hem till Båtsman så han får kissa lite. Sen måste jag nog plugga eftersom att vi har prov på torsdag! Usch jag fattar ingenting av de vi ska ha prov i.. Jajja de e bara göra sitt bästa!

pussen

skööönt me promenad

Kom en för en stund sen då jag har vart ute på en promenad med Annica. Och innan de så va hon och jag och kollade lite i affärer. Men vi hittade verkligen inget, skit va dåliga saker de finns just nu. Jag skulle köpa en gosig halsduk men nej nej. Tror nog att jag drar till täbban imorgon efter skolan och köper en.

puss puss / nicole

tid för veckans

Så då tänkte jag ta dö på lite tid och göra de lite skoj för er läsare! Så kör vi veckans nu!

Veckans låt -
Gillar verkligen denna låt, tycker den är jätte skön! Hörde den första gången i måndags när vi stod och klippte i skolan och sen dess har jag haft den i mina högtalare...

Veckans film -  Får ta och bli min favorit film. Shrek. Gillar verkligen den filmen, den är så otroligt rolig, kan alla repliker i den på svenska. Tycker att den filmen är mycket roligare på svenska, rösterna är så sköna tycker jag.

Veckans heting - Är Colin Farrell  spana in hans ögon dom är så jäkla fina! Håller ni inte me? ;)

Veckans vän - Är Emmelie min kära barndomsvän. Känner verkligen att vi kan prata om allt och de känns så skönt att hon kännt mig hela livet. Vi har alltid skoj när vi är med varandra. Och vi vet att vi alltid kan lita på varandra. Tack för att du finns Emmelie Larsson <3

Veckans händelse - IDOL
började i tisdags som nästan alla här i sverige vet om. Jag är inget enormt Idol fan, men jag tycker de är riktgit skoj och titta på de. Kanske är för att de är kul när folk tror att dom är så otroligt bra på att sjunga men kan inte sätta en ända ton rätt. HIhiiii lite skadjeglädje kan man väl kalla de.. höhöö

Ja de va då veckans för denna gång! nu får ni hålla er en vecka tills nästa gång!

hemma igen

Så då va man hemma igen efter rehaben! Idag gjorde jag inte så jätte mycket förutom och prata me en läkare och se vad de är som känns värst för mig och se vad de är för vård som skulle passa mig + om jag ska vara i en grupp eller ensam.
Måste säga att de verkar hur bra som helst. Tycker de ska bli riktigt intressant när jag börjar me första riktiga mötet.
Svarade också på ett anntal frågor, de måste vart mer än 100 frågor! Om hur jag mår, och hur jag trivs me allt. De lite kul när man svarar på sånt för då kommer man på saker som man ibland inte äns tänker på. och de är bra!

allt för denna gång / nicole

god morgon måndag

Så nu är ny vecka och nya tag! Snacka om att veckorna bara flyger fram! De känns som att de va förra veckan vi började skolan! De är gaaalet!

Jag är ej i skolan idag pga att jag ska på Rehab nu kl 11.00! Får se vad jag ska göra denna gång då! hihiii
Lite jobbigt tror jag att de kommer bli, för jag antar att man ska sitta stilla. Och jag är verkligen inte på humör för att sitta stilla idag. Vill hoppa omkring och ståjja! Jajja !

allt för mig / nicole

saknar sälen

Läste nyss Karros blogg igen, och då nämnde hon Sääääälen! Vi satt och prata om de sist vi va med varandra, att i vinter ska vi åka till sälen och glida omkring i backarna!!!


Och självklart slog tanken mig hur kuuuul jag och Sara hade de när vi va dära. Så nu spelas självklart Benen på ryggen och spanar in härliga bilder från när vi va dära... Åh saknar de verkligen! Och hoppas verkligen att de blir lika kul i vinter (om inte roligare, men de är iof riktigt svårt)

      


söndag


(en liten flumm bild på mig och sara från sälen)


Sorry, men har inte riktgit haft tid och blogga! Har ju vart med Sara och då ahr man inte alls tid och sitta och nörda sig vid datorn. Vi hade en mys kväll igår bara, vi laddar verkligen nu in för hennes födelsedag som är om exakta 2 veckor!
Jag kom då precis hem från gymmet. De va riktigt skönt! Tycker de är riktigt skoj, när jag och Jessica gymmar ihop. Ska bli lite trist sen när jag lämnar sats och Jessica för att börja med Sara. Men då är de nya härliga tag med Sariiiis som gäller. Wiiie

Jag måste säga att jag är otroligt spidat. Blir de ofta efter jag tränat, men framförallt när jag läste Karros blogg. Då blev jag glaaad http://karolinaaa.webblogg.se kika in själva och se varför jag blev så glad!

allt för mig / nicole


löööördag

Hihiii är hemma hos sara nu! Idag har jag väl inte gjort så mycket. Mest spelat Wiie Mario med Skarre höhö och sen kom Sonny och räddade mig. Jag är inte så jätte bra på de.

Ja som ni kanske förstår så ska jag vara med Sara ikväll :) hihiii ska nog bara softa ! Taggar in för henned födelsedag! Wiiu!


ciao.. trevllig helg sup och svälj! / nicole

naaajs väder

Åh de är verkligen jätte skönt väder ute, har typ suttit ute me Båtsman och myst nu på morgonen. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra innan jag ska träffa Sara! Skulle behöva hämta lite saker hemma hos mamma, och göra lite annat men ibland är de skönt och inte göra något alls. De visar sig.

Vad gör ni en lördag som denna?

/ nicole

spotify


Woooohoooo
nu har jag äntligen spotify!
Hahaa snacka om lycklig brud asså! Som jag kämpat nu, men inte fan ger jag upp för att de är lite krångligt. De har vart rätt mycket strul så har suttit i väntekö för frågor i typ 20 minuter. Men ja nu är de löst! Wiiie!
Och mätt och belåten är man också, när man fått god Sushie till middag!

Nu ska jag nog ta och bestämma mig för om jag ska åka till pappa eller inte.. Men de slutar nog åt att jag åker dit!

Ciao

hemme efter första dagen på salongen

Så då va man hemma efter en rolig dag på salongen. Jag tycker verkligen att de är kul när jag är på salongen. Speciellt just den jag är på. Dom är så otrligt trevliga och gulliga mot mig. Så att då blir man extra glad. Sedan är de alltid trevliga kunder som kommer dit, så är intreserade av vad jag går för skola och blablaa. De är riktigt kul.
Idag har jag inte gjort nått riktigt speciellt. Tvättat hår, städat lite, vattnat blommor och lite sånt! Men de har vart skönt!

Får se vad jag ska ta och göra ikväll, tror nog att de blir att plugga lite ikväll eftersom att de är prov på måndag och de är bara idag jag kommer att ha tid.

allt för mig / nicole

Fredag och första Apu dagen

Sitter nu på bussen på väg till min första dag på min APU ! Jag ska vara på min vanliga salong! Alltså salong TinTin! De ska bli riktigt kul, för jag trivs verkligen dära! Och de är ju verkligen ett plus när man ska vara där varje fredag i 1 år fram över! Så de e bara och säga till om ni vill komma och klippa er för ett bra pris! Eller inte bara klippa utan ja de ni vill göra! Bara höra av er!! De va allt för mig! / Nicole

vill ha Spotify!

Sitter nu på svenska lektion och känner mig helt ointreserad. Men försöker hänga me så mycket som möjligt eftersom att nästa lektion så har vi prov.


Försöker hitta någon som har lust och skicka sån där invents från sporify. Eller någon som vet hur man gör. Fan alla har de, men bara säger att de va en annan som hjälpte mig och blablaaa.
Faan om de är någon som vet. Snälla hjälp mig !!!

/ nicole

glömt photoshop

Åh de är jätte irriterande, jag sitter och försöker fixa ram till lite bilder på photoshop. Men de va så gaaaalet länge sen jag höll på me de, så att jag har glömt vart jag hittar de.
Om de är någon som vet, så säg gärna till då !

/ nicole

toooorsdag

Usch är uppe alldeles för tidigt! Jag börjar kl 12.30 och är redan uppe. Iof har jag en anledning, jag va tvungen och gå upp så att Båtsman inte kände sig så ensam! Skönt pappa kommer hem typ vid 12 så käkar vi lunch sen kör han mig till skolan. De e skönt, så slipper jag ta bussen som tar 1 timme istället för 10 minuter.

/ nicole

090909

Sitter nu efter att ha kollat på sverige matchen väntar jag på att IDOL ska börja! de får ni inte MISSA!
Skööönt imorgon börjar jag kl 12.30 så de betyder sov morgon, och sen på fredag är de första APU dagen.. Wohooo va roligt!

allt för mig / nicole

IDOL

Hallå kolla va jag hittade på tv4.se



Minns ni skilda värdar! Jag minns iaf att när jag va liten tyckte jag han va snygg, men de e han knappast längre! Men ändå lite kul att han söker! Och att man inte sätt honom någon mer stans!

tisdagen

förlåt för att jag inte skrev så mycket igår, men jag var med Ida och Lina så hade inte direkt lust och sitta och blogga då.

Jag hoppas att ingen missa att de va första programmet av IDOL igår! De gjorde iaf inte jag,Ida eller Lina!
Vi blev helt kääära i Jon Sindenius! Han va så jäkla härlig asså! Stört skön grabb de dära. Han kommer gå långt på bara sin stil tror jag! Åh hans röst är så jäkla underbar!!
De härligaste är när han fått sin biljett och så ska gå ut då han går och sjunger! Åhhhhh (bara för de så får man inte se de just på de hära klippet!)




Sen fick man ju inte heller glömma att Wipeot började igår också! Fast de är iof amrikanska, men de va riktigt skoj. Satt och titta på de nyss för att fördriva tiden då jag är hemma idag från skolan!

/ nicole

tisdag

Sköönt idag slutade jag kl 11.30 så åkte direkt hem och lagade lite mat. Samtidigt som jag käka kollade jag på Lipstick jungle. Åh de är så jäkla bra tycker jag!
Skulle vara med Emma idag, men får se hur de blir me de för hon hade lite ärenden i täby och göra, och jag kände att jag behövde plugga isånnafall :P Så ja jag ska väl ta och göra de nu då!

Juuuuste idag träffade jag Ludwig från Kreta! De va skoj, och träffa honom här hemma i sverige igen. Lite lustigt när jag träffa honom där på kreta. Han jobba på baren där jag alltid brukar vara på sedan visa de sig att han kom från sverige, sen stockholm och sen bodde i vallentuna. Skiiit värden är bra liten :P höhö

cioa


veckans

Här kommer veckans nu då. Har haft lite fullt upp idag eftersom att vi haft frisör hela dagen så har jag ej kunnat blogga och sen efter skolan va jag och träna med Jessica. Åh så skönt de va! nu jäklar ska vi kööööra!

Veckans vän - Jessica Lalin är de, kul att börja skolan nu igen eftersom att då är man garanterad att man träffar Jessica. Kan verkligen prata med henne om allt. Och hon lyssnar alltid. Vad de än handlar om. Vi kan skratta och ha kul ihop och hon stöttade mig verkligen jätte mycket när jag fick reda på min operation. Ett stort TACK för de. Alla borde få ha en sån bra vän som hon är!  (en härlig bild på mig och Jessica från förra året då de va skoljoggen. BTW de är nu på onsdag igen. höhö tro va de är för teama då)

 

Veckans låt - Får bli Rosa Helikopter. Åh blev så glaaad när jag lyssna på den med as hög volym och bara sjön me i bilen med Lina,Ida och Matilda.. Så taggad asså! Den är ändå rätt skön asså :P



Veckans film - Är då 17 again. Rolig film de dära. Verkligen ett måste om man inte har sätt den. För de första så är ju Zack Efron me och han är ju skit snygg. och Sedan kör han en audi R8 och den är ju gaaaaalet snygg asså. Ni som inte vet hur den ser ut, här är en bild ;)

Veckans heting - Blir ju då självklart Zack Efron. Han är så jäkla snygg, och han blir bara snyggare och snyggare ju mer man tittar på honom.  


Veckans händelse - Min lilla kusin fyllde 1 år. Skiiit tiden går verkligen fort, kan inte fatta att de är ett helt år sen hon föddes. + att jag ska få en till kusin. Lilla Pernilla ska få ett syskon. De är iof inte förrän i januarie. Men ändå :D

/ nicole

Måndag

Sitter nu på tåget på väg till skolan! Jag har kommit på en till sak som inte fungerar som de ska efter operationen! Jag har svårt att räkna pengar, men också ställa klockan rätt! Om vi säger att jag ska gå upp tio i sju då ställer jag klockan på 07.50 och de blir ju tio i åtta egentligen! Jag kan kolla noga flera gånger så att jag ställt klockan rätt men ändå är de fel :S jajja jag får helt enkelt se de så att de är få problem jag fått efter operationen och få hjälp när jag ska ställa min klocka och räkna pengar!! Jag lär mig de säker till slut! Veckans får ni lite senare idag för att vi har frisör hela dagen idag och sen efter skolan ska jag och Jessica träna ! Åh läääänktar! Hihiii allt för mig / Nicole

söndagen

Hatar verkligen söndagar, de känns som att man bara går och väntar på att en ny skol vecka ska börja igen.. Blää höhö iof tycker jag de e kul me skola nu, men ändå.. de är inge kul och plugga.

Har vart i stan med Sophie och handlat. Va tvungen och åka in och köpa en body lotion som jag lukta på igår, den luktar gaaalet gott asså. Efter de så åkte jag till täby IP och kollade lite fotboll, var väl mest där för att träffa Ida,Lina och Matilda.

allt för mig / nicole

dålig upptatering

Sorry för en otroligt dålig upptatering, men har verkligen inte haft tid för att blogga!

Igår så va jag i stan och handla med mamma och hennes kusin. Efter de så åkte vi till min lilla kusin Pernilla som fyllde 1 år. Oj Oj oj va tiden går fort, minns för 1 år sen vid den hära tiden så va jag och Lollo i morbrors hus och passade vovvarna medans dom va på BB.
Efter de så åkte jag hem och hämtade min moppe, och körde den till Sollentuna där min syssling bor som skulle köpa den.. Buuhuuuuu nu har jag sålt min moppe. Kommer verkligen sakna den :(
Efter de så åkte jag hem och då kom Jessica, vi gick ner till centrum och köpte lite godis sen så gick vi hem och kollade på film.
 
Vi kollade på 17 again. Den va jäkligt bra. Handlar om en kille som ångrar hela sitt liv och en dag får han komma tillbaka till den tiden han vill börja från. Alltså när han va 17 år. Han vill rätta till sina problem. Hahaa och på vägen händer de massor av saker. Som är roliga. Lite irriterad va jag hela tiden, för att han gör bort sig så mycket. Haha han slutar aldrig och prata så han säger lite fel saker ibland. Men de är iof bara roligt, men jajja!

/ nicole


mysigt värre

har verkligen haft en mega mysig kväll me Karro. Vi kollade på filmen Män som hatar kvinnor. Och den är ju bara för bra, har verkligen länktat till och se på den, efter jag såg den på bio. Men tänkte först att jag ville läsa ut boken som jag har börjat med. Men nää kunde inte hålla med. höhööö

skriver om filmen imorgon, är lite för trött för de nu ! / nicole

hahaaa

Try JibJab Sendables® eCards today!


(Sonny,Kim,RobinHampus,Skarre)


hemma hos karro

käkade lunch me tjejorna, de va riktigt skoj.. höhöö hade väl inte direkt rätt samtalsämne för att sitta och äta bland andra människor :P höhöö men äsch!

sitte här hemma hos Karro och har de allmänt myyys :) har handlat gott till ikväll och har redan käkat middag. Snart så ska vi nog börja se på film, får se vad vi hittar på sen efter de. Men de blir nog bara en chill kväll. Jag behöver nog de efter alla helger som de vart full vart.

allt för mig / nicole

äntligen fredag

Woohoo skönt nu är de fredag och slutar 11.30 idag!

Igår hade jag en dunder kväll, gick en lång promenad med Sara och pratade hur mycket som helst. Har verkligen saknat henne hur mycket som helst. Vi bytte lite saker som vi ska ha så tänker vi på varandra, hon fick ett halsband som jag alltid brukar ha på mig, och jag fick ett armband som hon alltid har på sig.

Imorse så tog jag helt fel på klockan, haha de va lite kul.. Tänkte att kockan va 08.11 när jag kom till skolan men egentligen var hon 09.11 :O höhöö sånt som händer, jag hade ändå inte missat nått så de va bra!

Idag kommer de nog bli en toppen dag. Efter skolan ska vi tjejer käka lunch i täbban och efter de ska jag åka direkt till Karro borta i huddinge och ha en soft kväll. Me film mys och lite gott till de.

allt för mig / nicole

god morgon torsdag

Naajs då idag äre fan torsdag och de betyder att de är fredag imorgon! Skööönt!
Sitter nu i skolan, egentligen början jag och Sophie kl 12.30 men vi vi tänkte komma lite tidigare för att vi skulle plugga, men vi båda kom på att vi hade glömt pappret och böckerna hemma. Bläää får ta och plugga i helgen då!
Iaf när jag skulle ta tåget imorse så blev de inställt. Och jag förstår fan inte varför?! på vinten kan man förstå eftersom att de kan bli kaous me snön och de, men fan inte nu!!!!!! Åh blir så irriterad på SL ibland asså!

Allt för mig / nicole

försov mig

Oj då, idag försov jag mig ! VA verkligen jätte trött... Tur att pappa var hemma fortfarande för då kunde han köra mig så att jag inte kom allt för sent. Så jag fick mysig sällskap i bilen till skolan, satt och mös me me Båtsman hela vägen.. Myyyys!

allt för mig / nicole

fin främmande

Ida och Lina va precis hära och träffade lilla vovven! hihiii kul och träffa dom tyckte jag också precis som Båtsman!
Nä nu är de nog bäst att jag hoppar in i duschen så att jag kan gå och lägga mig någon gång så att jag kommer upp imorgon bitte då de är skola!

/ nicole


smak råd!

Behöver lite hjälp !
Är denna jacka snygg?


tisdag


Idag har jag inte gjort så värst mycket eftersom att jag har haft sån extrem huvudvärk nu rätt länge. Så att jag stannade hemma idag. Och jag har jätte trevligt sällskap av Båtsman. Vi har iof mest sovit idag eller bara gosat. Nu ligger han här brevid mig och sover medans jag måste plugga :S tänk om man va en hund, va skönt de skulle vara!

nä nu måste jag forsätta plugga medans han sover, sen är de lite svårt när vovven vill ha all uppmärksamhet. / nicole

RSS 2.0