go girl

Så nu kör vi igång.. måste fan de !! TAGGA

filmer


Remember me
handlar om en kille och en tjej som båda förlorat en familjemedlem. Kille som spelar huvudrollen är Robert Pattinson och i filmen är han storebror till en talangfull flicka och en far som skiter fullständigt i barnen. När han börjar datia en tjej på skolan vars pappa är polis och nyligen dagen honom själv så förändras hans liv. Han börjar bli modigare och vågar säga ifrån mot hans pappa.
Tycker verkligen att man ska se denna film, den va fin mycket fin. Fäller några tårar sådär men den e mysig.



couples retreat handlar om 3 par + en man som e ny skilld men har en ny ung flickvän. Som är bra vänner och en dag berättar ett utav paren att dom har kris. Dom vill inte skiljas så att dom har hittat ett resemål som ska hjälpa dom att hitta tillbaka till kärleken. Det är till en härlig semester ö men problemet är att dom har inte råd att åka dit själva. Om man åker ett gäng så blir de grupperbjudande så att dom ber deras vänner följa med. De visar sig att det inte är en helt vanligt slapp semester som väntar dom.
Det är me riktigt bra skådisar och den va rolig så att denna tycker jag allt att man ska se.



Never back down blev en utav mina favvo filmer. Så jäkla bra, en nicole film helt enkelt. Hihiii .. Den handlar om en kille som flyttar till en ny stad med sin mamma och lillebror. Huvudrollen som spelas utav hetingen
Sean Faris han spelar en kille som har kvar mycket agritioner efter att han tagit på sig skulden för sin fars död. Han kommer till en stad där fighting är huvudsaken. Han trissas upp utav stans mästare så att han tränar upp sig för att slå den bästa av dom bästa.
Om man inte sätt denna film så kan jag stark rekommendera den. Iof mycker bråk men inte överdriver de blir ändå till en film liksom. Se den helt enkelt..



Sex and the city 2 man kan ju inte annat än älska SATC brudarna. Man hade så höga förväntningar för att se dom på bioduken igen men tror nog att alla är besvikna. Men jag tycker inte att den va så dålig som alla sagt. Visst de är inte riktigt SATC längre, det är inte 4 singel tjejer utan 3 som är gifta och så har vi ju Samantha också. Tjejerna åker å semester på ett riktigt paradi ställe och njuter av livet dära. Självklart dyker de upp saker som gör att filmen blir en film.
Om man gillar SATC så är de givet att man ska se denna film. Ha inte för höga förväntningar men den är helt klart värd och se!



Bedtime stories handlar om de som sägs i god natt sagorna på kvällen sker i verkligheten sen också. Även om de inte riktigt blir som man tänkt sig så kan man ju alltid försöka berätta en bra saga.
Jag tycker att det var en jätte mysig film. Dock kanske man inte ska sitta på en flygplats och se på den utan kanske i en mysig säng me godis och myspys. Hihiii men nu kommer jag iaf förknippa denna film me Danmark. Aaa men okej... Se den, den är mysig!

/ Nicole

tattoo mässan på g

yes nu bär de av mot TATTOO mässan tillsammans me Bror, Sonny, Kim & Karro! Får se hur vi alla ser ut när vi kommer hem inatt då höhöö

Ciao

bror fixar allt

yes nu äre dags för mig att krypa ner i sängen och se på film. Nu ha bror fixat min sladd så att högtalarna fungerar!! Så film mys sista kvällen innan skolan börjar då..
Shiiit börjar 3an snacka om att tiden går fort! Hoppas de blir en kort dag imorgon, dom måste ju vara lite snälla me en mjuk start!

Natti natt

avslut på sommarlovet...

Försökte fixa ett bra slut på denna sommar igår me at gå på bio med Hanna men valde helt fel film. Så jävla sääääämst film asså!
Vi såg PUSS  iof så kanske man trodde att den skulle vara bättre pga att alexander Skarsgård är me i den. Men allvarligt satt hela filmen och undra när något bra skulle hända.. + att jag förstod inte syftet med filmen. Fan pinsam film ju. Jätte dålig, jag tipsar om att inte se den. Asså den är inte äns värd att hyra sen. Den kommer hamna i korgen på ica där filmer för 10 kr ligger direkt när den säpps
Tur att jag hade trevligt sällskap iaf!!

Puss / nicole

ingen tid..


Man ska ha tid och blogga också.. Hinner verkligen inte just nu! Kan informera om att jag hade myspys med Puma&Rosella igår iaf. Behövde ladda inför dom kommande dagarna jag då är i Danmark.
Flyger ner dit ikväll så att har lite och göra idag med packningen.. Hahaa aja Ciao


ALLTID

alltid beslut ångest.. Varför ska man alltid ha så många olika val och när man vill ha fler val har man inte de! Attans!!


måndag :(

jahapp då va denna helg över då! som man har länktat och så är den redan över liksom. Men aja har verkligen haft det jätte bra. Den har spenderats med Michael&Daniel + Karro för mesta delen! Haft oturen me mig i helgen iaf, min kamera blev stulen och jag som hade bilder på den jag verkligen vill ha! bajs
har iaf några bilder från mobilen..
   - Michael&Jag nu kööör vi... -  - Daniel, Michael och jag på Laroy -

för tillfället sitter jag hemma hos Karro och ser på TV helt ensam. Hon är och jobbar! Hmm jag ska väll röra mig här ifrån snart har lite och fixa i mitt rum om man säger så!

Ciao

tooooooooooooorsdag :D

Idag är de dagen.. hihiii tur som fan att jag va ut igår för att annars hade jag aldrig kunnat somna på kvällen. Hade en hemsk dag på jobbet.. Till slut gav jag upp och gick in på lagret och lekte att de va julafton. Hihiiii har fått in höst skorna så satt och packade upp dom. De va skoj! Stress stress hem och fixa sig med Sariiis och sedan bege sig mot tegel. Hade en riktigt rolig kväll måste jag säga! Sedan myspys med Doris till One Tree Hill när vi kom hem imorse! ÅH

Nu ska jag fixa mig sedan bege mig och möta upp Michael&Daniel haha får se hur dom hittar här i sverige.. HAHAAA
Tänk er en dansk försöka säga MÄRSTA.. haha de va kull!


/ N

full fart...


full rulle hela tiden.. När ska jag lära mig att de är skönt och bara ta de lugnt och ha tråkigt! Måste bättra mig fan, men känns fel och säga att jag måste lära mig och ha tråkigt för att de är ju inge kul jöh.. Men tiden går långasammare då! Och imorgon är de redan onsdag och sen är de dagen jag lääängtat efter. redan !!

Sova kan man göra i graven...


myspys med bästa tjejen

Haft en bra och rolig dag på jobbet idag, haft nått och göra hela dagen så att den har fan gått fort och de va bra.. Sitter nu i Karros nya lägenhet och ska ha myspys me film och tilltugg. Haha just nu sitter jag och väntar på en god middag som serveras utav kocken själv Karolina hihiiii LYX!

3 dagar kvar nu bah.. hihii

/ N

...

om de inte vore för nyfikheten..


RSS 2.0