torsdagens gåta

Om ett par älskar i naturen är dom uteliggare då?


dåligt med inlägg nu!

har inte riktigt haft tid nu på sista tiden att blogga men tänkte skriva om filmen jag och Sara va och såg på i tisdags.


I rymden finns inga känslor handlar om en kille som aspergers syndrom och bor hemma hos sin store bror och hans flickvän. Till slut så ledsanr brorsans flickvän på Simon (bojken med aspengs symdromen) och flyttar. Då Simon börjar leta efter en ny flickvän åt sin bror eftersom att han är så ledsen.
Den va grym måste jag säga, jäkligt rolig men ändå hade den ett syfte. Så den tycker jag absolut att man ska se på.

Sitter just nu hemma hos Karro me ett glas vin och letar resa till Sälen. Får se hur allt blir, men man blir bra jäkla taggad. Hahaa
Får se om vi blir hemma ikväll eller om de blir att vi drar ut, de visar sig..
Hoppas ni har en bra kväll!


Ciao

måndagen

Igår var det inte min dag till att börja med. Först så försov jag mig en timme och sedan när jag är på väg till skolan så får jag reda på att vi ska vara inne på GOLDWELL, så att de var bara att vända och börja åka mot stan igen. Det va riktigt bra dära och jag lärde mig nog en hel del. Mycket intressant måste jag säga!
Gick och handlade lite efter och sedan åker jag och fixade mitt hår.. hihiiii
Rätt sent på kvällen blev de en promenad med Hanna! Wiie älskar promenader. Man sover så gott efter man vart på en lång promenad!

Ikväll blir det ut och äta + bio med Sariiis! wonderful!

Ciao

valdag

Hemma från  på Dalarö! bara babblat en massa, badad jacuzze, fixar mys middag, gosat me vovvarna och sätt mkt bra filmer. En myspys helg helt enkelt. 
Hamnade sedan på IKEA med mamma och bror när jag skulle hem idag. Hahaa och sen så har jag vart på promenad nu med Hanna och sätt Emma&Jockes söta lilla bebbe. Hihiii
Ska nu käka och sen ut på en lång promenad igen med Hanna..


Ciao

snart dalarö

till slut gick det bra på samhällskunskapen. Fick iaf en del gjort! Och e lite mer hajj på politik nu, så kanske kan man göra ett smart val på söndag!
Ska nu packa ihop lite grejer för att snart bege mig mot Dalarö!! hihiii

så Ciao

samhällskunskap

Sitter i plugget och har samhällskunskap usch.. en klass me bara tjejer då blir de en hel del babbel, så rätt svårt och koncentrera sig. Men skönt att man slutar för dagen om 2 timmar och då har vi rast snart också. + att man blir taggad när man vet att man ska till Dalarö senare idag! Wiihuuu


/ N

imorgon är det helg skönt

Den här veckan har gått riktigt fort och mycket bra måste jag erkänna. Känner att jag gjort de jag skulle. Imorgon är det fredag och de betyder att jag åker till älskade Dalarö Wiie!
Hann iaf träffa Hanna ett tag idag iaf, och snart väntar bara IDOL sedan ska jag nog i säng, har sån jäkla huvudvärk.. Jajja de går nog över!!



Deep, very deep

onsdag

skönt imorgon är de torsdag och sen är de fredag! Idag hade jag praktik så Sariiis kom dit och jag gjorde slingor på henne. Hon verkade nöjd när hon gick där ifrån och jag tyckte själv att det bliv riktigt snygg. Iof inte så svårt och få de snyggt på henne så snygg som hon alltid är!
Jag fick också mitt hår färgat idag! Det är riktigt mörkt just nu men de är en toning så att de går ur lite också. Bjuder tyvärr inte på några bilder idag!!

Ciao

ikväll ska de bli tidigt i säng


stänga av datorn
stänga av mobilen
borsta tänderna
säga god natt
skriva dagbok
mys till AVATAR




bluff eller ej


Tror ni på detta?? reebok easytone som ska träna rumpan till 28% mer, låren 11% och vaderna 1 % mera.. Jag tror inte riktigt på att de ska ge så mkt mer träning. Igår fick jag ett par såna och gick en promenad med dom då, man känner ju självklart att man spänner benen mera. Men de e ju inte direkt WOW va jag tränar. Måste säga att MBT-skor är mycket jobbigare och gå med.  Men dom är ju så otroligt fula så att de känns så fel och gå i dom.

Skriver mer om mina nya reebok senare när jag gått i dom lite mera och om jag känner något.. Men lite kul är de iaf och pröva på olika saker.


/ N

grown ups


Grown ups handlar om fem vuxna män som spelade i samma basket lag när dom va små. Träffas på deras gammla tränares begravning. Och åker då tillbaka till en stuga ute i skogen som dom brukade åka till tillsammans när dom var yngre. Där dom lever som unga igen tillsammans med deras familjer.
En jäkligt rolig och bra film tycker jag, man fick skratta mycket. Den här måste man helt klart se på!
"Ett gott skratt förlänger livet!"

/N

vi asså hahaa


- hahaa det är bara du och jag som kan göra sånna konstiga saker.. hahaa vi e så sköööna! puss på dig Lalle -


lovar


Lovar att de här kommer bli sveriger nästa flick-IDOL!! Hahaa

hahaa

haha okej jag tror inte att mitt yrke ska bli hemma fru iaf HAHAA


missa inte


Glöm inte att IDOL börjar ikväll kl 20.00 på TV4


toppen helg


Har verkligen haft en kanon helg! Så jäkla lyckad. Hade inte vågat hoppas på de.
I fredags så åt jag middag hemma hos Karro med henne och Erik. Sedan vare utgång på G och då åkte vi först till ett ställe där min kompis ska börja driva (eller nått) sedan vidare. Hade de så himmla skoj!
Så på lördagen lyckades jag bli övertalad att följa me och se på hockey (ÅH så skoj, när man va SÅ pigg..) Så på kvällen blev de tre rätters middag som jag och Karro gjorde åt boysen.. (duktiga flickor) Hade de såååå mys! Och sen på söndagen så vare kalas för kusinen Pernilla som fyllde 2 år. Direkt där ifrån till gymmet med Sariiis och sen hem och fixa käk tillsammans me bröderna.


Riktigt nöjd! Att nått så enkelt kan bli så lyckat!
Pussis

filmer


Sydney White handlar om en tjej som börjar i en ny skola. Eleverna bor i olika villor och den villan hon egentligen ska bo i är dom populära tjejerna bor. Och när själva ledaren märker att killen hon är intresserad av blir nyfiken på Sydney så sparkar hon ut henne från den villan och hon hamnar i tönt villan. Och den villan planeras rivas men hon börjar kriga för att den ska vara kvar.
Egentligen var de en vanlig film, man förstod nästan vad som skulle hända men den va bra, rätt rolig tycker jag. Så att visst kan man se denna.



The Bounty Hunter handlar om en tjej som blir efterlyst av polisen pga att hon inte kom på sin rättegång. Hennes ax man som också är en gammal polis jobbar nu som jägare (alltså jagar såna som är efterlysta av polisen) och en dag får han i uppdrag att fånga sin ex fru. De gör han mer är gärna. Dom får ett äventyr tillsammans kan man säga.
Jag tycker att det var en bra och rolig film. Så att om du ej sätt den.. Se den då!

/ N

RSS 2.0