@ school


sexiiga brudar i plugget!!


idag äre onsdag

idag är de onsdag och Jennifer är väldigt avcker idag.
Hann me väldigt mycket igår, först va jag hos frissan färgade och klippte mig. Sen så åkte jag hem till Lina och gick på en promenad med henne. Gaaalet länge sen vi träffades illa illa.. Åkte sendan hem och käkade bah och sen åkte jag till Josefin och tog en promenad. Mycket härligt..

Onsdag idag och de betyder säääälen tjohooh!
Sitter iaf nu i skolan och har projekt och färetag rätt komplicerat må jag säga! Men soft, dagen lär gå jätte fort! Grymt jöh!

Ciao

Måndag

Har blivit nått fel, skrev ett inlägg när jag åkte till jobbet imorse men de ville inte sparas.. Aja. De blir inte alltid som man tänkt sig, men de kan ändå bra bra! Har gjort mycket skoj denna helg!! Hamnade iaf i lördags hemma hos Skarre, där man han en lite sur bror med tanke på att hans mobil va borta.. Jajja, i söndags va jag och handla med mamma och sen bah tog de lugnt. Och så idag vare första dagen på jobbet och de gick lysande! Älskar skor åh va jag älskar skor! Hahaa pussis

Lördagen

Blir aldrig som man tänkt sig.. Men bra ibland ändå !

som vanligt

beslutångest som vanligt.. gaaaaah


toppen fredag

Hade en kanon fredag igår! Hittade först min bikini som jag bara måste ha.. Ur snygg! Sedan blev de en after work på hotel angle (och kändes ju bra när jag faktiskt kom från jobbet) med mamma, hennes jobba kompis + Karro. Toppen. Sedan blev de bio och efter de middag.
Åkte sedan me och träffade Johanna&Ida trevligt trevligt.. Och sen så hem!

Så kl 3.00 vaknar man av bror som kommer in och frågar om Calle kan få sova i mitt rum. Så sen vare satans svårt och somna om.. Låg och snackade typ till kl halv fem! ÅH dumt!


Kom nyligen hem då jag vart och jobbat! Grymt jöh!


Ciao

fredag wiie

skönt nu är de fredag och jag har haft en riktigt chill dag idag på jobbet. Just nu är det bara jag och Camilla kvar. Satt ute och nöjt i solen medans vi väntade på hennes nästa kund. Hon är snart klar med sin kund och sedan får vi sluta. Då ska jag in till stan och möta upp Mamma och Karro för att se på bio och gå ut och äta. Hihiiih va mysigt de kommer bli!

Allt för mig

helt slut

trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött

torsdag morgon och är i plugget

shit asså jag är i skolan NU på en torsdag! hihii duktig flicka. Segt att gå upp när de är dåligt väder ute, man blir verkligen påverkad av vädret!!

Igår så fick vi en uppgift att vi skulle fota olika skylltfönster så gick runt i täbbban och fota lite sen mötte jag Hanna och vi åkte hem till mig och sen tog vi en lång promenad. Riktigt najs va de ute i skolan. Senare på kvällen gick vi och käkade middag, alltid lika mysigt och så tog vi en promenad sen igen. Myys att få umgås me henne, de va liksom ett tag sen!

Idag är de torsdag och imorgon är de fredag sooooft

/ N

haha vilket skämt

De är inte varje dag man blir lekad för att köpa Red Bull ! OMG .. menar dom allvar att man ska ha me sig legg bara för att man vill köpa en dricka och bli lite pigg. Aja , lovar att om man går tillbaka imorgon och de är någon annan i kassan så går de.. Jävla bitter fitta i kassan liksom. ÅH

/ Vi tjejer under 15 HAHAAA

härlig dag

Soooolen skiner och de e najs ute! Fick nyss veta att vi inte har vår sista lektion, istället ska vi åka till stan och fota olika skylltfönster till frisör salonger. De kan bli skoj, skönt att man iaf slipper kultur&stilhistoria!!

Måste bara lägga till att jag tog tåget som gick 07.23 imorgon FAN va jag e bra! hihiii


Ciao

tisdag

haft en soft dag idag, har spenderat hela dagen med bror här hemma. Vi har kollat på One Tree Hill och bah haft de soft. Jag gillar sånna dagar! Hihiii
+ att tisdagar på kanal 5 är bäst massa skoj äre. Så måste kila nu


Hmm undra om de är en dum fråga!?

reeeegn

de e inte ofta man tycker de är bra när de regnar.. Men nu är de faktist de, de betyder att snön röar bort! Vill bara ha sommar nu nu nuuuuu!

Allt för mig / N


tisdag morgon

Satt och kolla på programet Petra Mede eller va fan de heter. Så va han Basshunter med (ni vet han som sjunget Botten Anna) aa men iaf.. Fy fan vilken muppig människa de är asså! Haha satt och skratta åt han hela tiden för att han tror att han är nått. Har är liksom mer kännd i tyskland än här i sverige! Aja va bah tvungen och säga de!

Nu ska jag käka lite frulle! Ciao

bra jobbat

har pluggat, har vart på promenad, har städat.. och min belöning va One Tree Hill boxen!! Wiiie!
Ska nog kika lite på den nu innan Svenska Hollywood fruar börjar. HöHö


Pussis

suck på mig själv

hahaa japp jag hade rätt, den låg i papperskorgen. Jag hade iaf tur att de va i den som va här inne och inte ute i sopptunnan. Men allvarligt, jag e jäkligt vimmsig asså! Oj Oj Ojjj :P höhöö

Nu sitter jag här iaf och har på så ska de låta och pluggar samtidigt!

Allt för mig / N

senil ab

snacka om att jag är selin, fick någon slags rak grej i lördags satt och kika på den i vardagsrummet på kvällen och nu hittar jag den verkligen inte. Den är helt borta! Haha jag lovar att jag råkat slänga den i sopporna. Men usch jag kan ju inte ställa mig och rota dära, vad tror grannarna då!! ?

GAAAAH jag blir tokig, inte min dag idag!!
1. Krångel först me app grejen på min telefon..
2. tappar ett glas i golvet..
3. hittar inte den dära grejen nu!


Haha verkligen inte min dag idag!!

jävla apps

Jag tror jag blir tokig asså. Har ringt till tre olika ställen för att få veta hur jag ska göra för att sluta betala för en jävla app som jag aldrig har annvänt.. Men tydligen så syns den på min räkning iaf! Så jävla mysko asså! Stod ingenting om att den kostar eller någonting. Så när jag fråga va fan ska jag göra hos telenors iphone experter. Ja de ända jag vet att du kan göra är att ominstalera hela telefonen. Hell NO säger jag bara! Jag har ju massa saker på telefonen jag vill ha kvar. Är dom dumma elller!!!??

Åååh


söndag

Har vart och kikat en snabbis i kista idag, hade inte de jag skulle ha så åkte då vidare till farsta där Lillebror hade sin tunering. De va skoj, dom VANN hela den så att de va skoj..  
Nu tänkte jag sätta mig och kolla på ballar av stål med en kopp te!

Ciao


fullt upp

inte haft tid/lust att blogga!

Men igår iaf så fick jag trevligt sällskap på lunchen utav Karro och sedan så klippte jag henne och gjorde slingor. Lite sommrig blev hon, så att vi åkte direkt till TICKET får se hur de blir me de.. men aja! Soft kväll igår iaf
Så idag åkte vi till Lillebror hockey tunering. Kul Kul dom e ju grymma! Har lagat bra middag åt bror och kusin nu, och ska väl frissa brorsan lite nu och sen får vi se vad som händer...

 Bild på solen från essingeleden!! Myyyys

Allt för mig va!!!

torsdag torsdag torsdag

tjohoooh imorgon är de fredag och de betyder praktik och helg! Åh underbart! hahaaa ska snart åka till täby c och köpa ett par solbrillor som jag blivit kär i. hihiii sedan är de svenska lektion som står på schemat.
Efter skolan är de tänkt att jag ska möta upp mammaskoman och checka skor. Wiie!

Allt för mig

göra något utav dagen iaf

för att göra något utav denna dag efter pluggandet så tänkte jag pappa och bror åka och äta någonstan! Tjohoooh om jag har tur så får jag köra också. Hihiii de är ju bara för kur! Som jag sa till en vän igår, än så länge jag har inte kört på någon älg eller något annat! HöHö

Ciao

..

En fast ändå Två


film

 I love you Beth Cooper var en rätt tråkig film egentligen! Allt handlar om ett dygn och de är inte speciellt roligt. Kunde skratta till någon gång sådär. Handlar om en kille som håller sitt tal när dom ska sluta skolan då han berättar in för alla att han älskar en tjej som han inte äns pratat med. De blir lite konsicvenser och sånt pga utav de.
Var helt klart en tjej film, men ingen höjare.

/ nicole


fånga dagen


ta tag i situationen!
jag måste bli bättre på att ta tag i saker. Jag bara skuter på de hela jäkla tiden, bli tokig på mig själv ibland asså! Det handlar verkligen om allt. Haha jag kanske ska komma på nått vis som gör att jag gör de jag har tänkt göra.. Kanske belöna mig när jag gjorde de, eller straffas när jag inte gör de som är planerat.. Hmm någe tips!?


filmer

Har blivit otroligt dålig på att skriva om filmer.. Men här kommer iaf två filmer jag nyligen sätt

 It´s Complicated va en jätte rolig film som man fick skratta mkt till. Den handlar om ett gammalt gift par som skilde sig pga att mannen va otrogen med en mycket yngre kvinna, så en dag börjar dom ha en affär ihop igen.
Jag kan verkligen rekomendera denna film om man vill få sig ett gott skratt. Verkligen jätte rolig. Jag tror inte de spelar så stor roll vilken ålder man är i, eller kanske över 14 så kan man tycka den är rolig men sen sträcker den sig ända upp till 100 år.. HöHö
Se den

 Bröllopsfotografen var en film jag har väntat på och se. Men tycker inte alls att den va som jag trodde, visst den va lite skoj. Men trodde helt klart att den skulle vara bättre. Tycker inte att den hade någon bra handling eller någonting. Så jag är mycket besviken på den.
En film man kan se men låga förväntningar!

/ Nicole

eget företag

Hmm de e inte lätt att starta eget företag. Det är rätt mkt man ska tänka på lite jobbigt sådär! Kanske smart om jag ber pappa om hjälp, menar han har ju lyckats bra med de.. hihii de får nog ta och bli så!

Måste bara lägga till också, att jag vill ha sommar NU NU NUUUU !
Sedan så kan man ju alltid hoppas på att min plan går i uppfyllelse, nämner inget mer om de för tillfället.. hihii


Ciao

hemma

kom nyss hem har vart och fixat naglarna och sedan fått köra lite bil. Åh älskar och köra.. hihiii de e jätte roligt!
De har iaf vart riktigt najs med sol idag, och alltid lika trevligt och va på salongen! Annies hade fått sin nya fina bil, ÅH så AVIS bläääää..

Får se vad kvällen bjuder på.. Ciao

tisdag

vår måste ju bara vara på väg, solsken typ varje dag. De är ju så underbart! Ska snart kila iväg till bussen för att åka till salongen och göra naglar!
Hade jäkligt svårt och somna igår, så jag tror verkligen på de dära med att man ej ska prata i telefon 30 min innan man ska sova och att man inte ska sitta vid datorn 1 timme innan. Jag gjorde båda sakerna så de va as svårt!! Jajja tur att jag kunde sova lite imorse iaf!!

Ciao


måndag kväll

så kom precis hem från arninge då jag fick övningsköra också.. Wiiie! Skööönt nu är de klart med bilderna ,k så bah in på fejjan och kila på dom!! Kommer komma flera sedan. Men ni får nöja er så länge !!

Pussis

forsättning

ja då har man förflyttat sig hem till pappa men forsätter lägga in sälen bilderna. Hahaa !
Ska försöka tjata på pappa om att åka ut och få köra lite hihii har blivit galen .. vill köra hela tiden! höhö

/ N

snart finns de på fb


Yeeah sitter här och laddar upp dom flesta bilderna från Sälen! De är rätt många bilder och jag har inte äns alla än. Men snart är dom flesta uppe iaf och då kan jag släppa den saken. HöHöö

/ N

söndag

Haft en mycket bra söndag måste jag säga. Fått köra en hel del bil, och vart mycket trevligt me gäster på besök också. Nu sitter jag bara och myser framför TVn!

Allt för mig /N

14 mars

Haft fullt upp i helgen så då blir de dåligt me inlägg!

I fredags så va jag ute med Karro gick runt på lite olika ställen sedan blev vi till slut så trötta så hamnade på ett natt fik. höhö fick trevligt sällskap hem sen iaf så de va skönt! hihii

Åkte rätt riktigt in till stan på lördagen men jäklar va seg jag va asså, haha så att va ej där så länge.. På tåget hem så höll jag på att somna direkt och ville bara hem och sova. SÅ är de några jävlar som vägrar lyssna på konduktören så att tåget blev 40 min försenat för vi skulle stå och vänta på vakter och shiiit. Åh jävla nollor asså!
Hade en en mys kväll sen bah, orkade inte gå någon stans alls

Så idag den 14 mars så är de Lillebrors födelsedag!! Han blir hela 12 år. Oj Oj börjar blli en stor pojke nu! Så har vart och handlar pressenter till honom och då övningskörde jag faktiskt. Skönt átt jag ska komma igång me de ordentligt nu! Hihiii körde vår stora bil, så va lite rädd först, men de gick bra. Mamma va nöjd iaf!!

Lillebror

PussÅhHej

Äntligen fredag

Skönt fredag nu då! Och jag ska bege mig mot salongen snart. Igår hade jag en kanon kväll! Va ute och åt med Emmelie och sen va vi på bio. Vi såg på It's complicated! Så jävla rolig film kan starkt rekommendera den.. Skriver vad den handlar om senare! Så efter bio så fick jag träffa mLI's Patrik! Hihiii ur gullig kille verkligen! Bra jobbat mLi ;) höhöö allt för mig!

Tillbaka i skolan nu då..

Tjenare! Sitter nu här i skolan och ska ha svenska! Vill bara sluta skolan NU NU NUUU ! Haha och jag som precis kom hit liksom. Aja! Ska ju få träffa min Emmelie efter skolan så är rätt spidad.. Hade mysigt sovsällskap i natt, vaknade mitt i natten av massa pussar av lilla Båtsman! Så mysigt! Hihii allt för mig! Ciao!!!!

hmm..

Sitter här och kan verkligen inte bestämma mig och jag ska börja lägga upp alla bilder från Sälen. Jag har inte alla på min dator och tänker de är ju roligare att lägga upp alla samtidigt liksom.. Men jäklar va lång tid de kommer att ta, kanske lika bra och börja någon gång iaf.. HöHö

pöss

sol=underbart


 
Underbart väder de vart idag asså! Älskar SOOOLEN
Har bara myst med Karro, fick en tröja köpt också hihiii

Allt för mig


Är våren på väg?

Solglasögon + keps + väst = vår känsla ! Helt underbart!! Är nu på väg mot kungsan för att möta Karro och njuta av solen! Man mår ju bara för bra när vädret tillåter solglasögon! Hoppas att ni inte behöver sitta inne när de är sådant väder ute. Puss på er!

checka in denna!



Hahaa spana in den!! så SKÖÖÖNA asså!!!

kl 15.06

Ja vid denna tid brukar man sitta inne på wärdshuset och vänta på att After Skin ska börja. Men nää nu istället ska man bara vara hemma! Fy fan asså! Åh vill tillbaka NU NU NUUUUUUU!

Här har vi mig peppad!!!

hemma :(

Buhuuuuh är hemma nu! Jag vill bara tillbaka nu på direkten!

Har vart dålig på att blogga sista dagarna, men har inte alls haft tid. Vart full rulle hela tiden. Snabba ryck hit och dit!
Jag kom iaf hem igår kväll, de blev så att jag stannade kvar en extra dag och åkte med bror och dom hem.
Jag måste ju säga att jag haft en helt underbar vecka, jobbigt bah att man är så otroligt trött nu. Hahaa men jajja de vare fan värt asså! Lääänktar redan till nästa år!
Alla bilder kommer in på facebook senare! Har absolut inte orken till de nu!

Pussis

torsdag redan

Oj Oj veckan bara åker iväg.. höhö! De blir lätt så när man har roligt! (Karro&Jag)
Igår vare en skoj kväll, och en seg morgon. Tog en liten sovmorgon , tyckte vi va värda de.. Men kan nog bli så att vi känner för de imorgon igen, om planerna för ikväll blir som tänkt.

(HöHö ja då jag på bilden)
Måste säga att de va gaaaaaaalet ös idag på AFTER SKIIIn! Så jävla naaajs!


Kom nyss hem från bowlingen! Jäkligt trött va man, men va bah spela på liksom!
Ska nu göra oss iordning för kvällens äventyr och sen käka lite..

Pussis / Doris 1


mycket sol + vindar

Ja de är verkligen kanon väder (peppar peppar, fan har hakat upp mig på de efter Sara&Karros snack) lite jobbigt när de blåser en hel del, men sånt man får ta liksom!
HöHö dagens lunch för mig och Sariiis! Alex, Jag och Lillebror!  PEPP brudar! Karro&Ida på bilden!!

Känns som dagen knappt börjat än! Men de är kvällen som ska komma igång NU Woohooo
Nä fan nu börjar sara bli klar, jag måste rappa på nu FAN!!
Ciao!!!

onsdag

Onsdag idag då, och de hemma innebär de lillördag men här uppe är de LÖRDAG hela veckan!
(bilden togs igår, och de lär bli lika jävla najs idag med tanke på att de är precis lika väder)

Jag vill bara passa på och skryta lilte också! Visste ni att Sara Andersson hon jag är hära med är min BÄSTA VÄN!? För er som inte visste så vet ni de nu, och jag tycker så syyyynd om er att ni inte är i mina boots just nu!!
(Bästiiiis på bilden)

Ciao

tisdag och redan slut

haha slitna brudar efter en hel dag ute i backen och härligt after skiii + bowling..

Gick upp tidigt idag eftersom att de var strålande sol, så att jag hettsa som fan ut i backen! De har gått kalas bra idag för oss allihop, fast att de har blåst en hel del.
 Sara står och softar  Dagens lunch för Karro ! Höhö macka och en ÖL
 Kim!  Sara&Karro!!
Jag@bowling!!

Juuuste stötte på Carro idag. Åh verklikgen jätte länge sen man träffa henne. Typ sådär 4-5 år sen!!! Och de är ju alltid skoj och stöta på med gammla vänner!
Nu ska jag vila lite så att man kanske orkar ge sig ut lite senare!!


Pussis / Doris 1

ont i halsen

Japp idag vare AFTER SKI så att har galet ont i halsen nu, men äsch de äre värt!!
Jag tycker inte att de blivit så jätte mycket åkande idag, men men de kanske bara e jag de..
 Sariis  Nicole
 Nicole&Karro@AFTER SKIII
After skiiii

Nu är de dags för att fixa käk !

Ciao / Doris 1

Var ju bara tvungen!

Godmorgon sara här!
Jag var bara tvungen att passa på att skriva ett inlägg här när Nicole inte är med ;)
Jag ville bara säga att det är grymt här och att jag hoppas alla har ett bra sportlov.

Vill också passa på att säga att Jag älskar min bästa vän Nicole väldigt mycket. Hon är ljuset i mörkret.
puss på henne!
 nej nu ska jag gå upp och äta frukost. Ha en bra dag. Saknar er,ni vet vilka ni är.

/Doris 2


måndag första dagen på V.9

Jag kan inte sova! De är nog ändå bra, för att man ska ju inte sova bort dagarna när man är i fjällen. Men snacka om tok trött jag kommer va när vi väl kommer hem. Blev ändå rätt sent igår. Men jajja!

Kom och tänka på min saknade hund Prinsen. Minns hur man gillade och ta promenader vid backen med honom. Åh vill att han ska vara med nu. Så att va tvungen och få skriva ett litet inlägg att jag tänker på honom mkt..
(Här är en bild på när jag och Sara chillar i backen med Prinsen i Påskas)

Nu ska jag nog ta och väcka Sara så vi kommer ut i backen någon gång..
Ciao / Doris 1

RSS 2.0