30 december

Ibland önskar man att förra året var iår!!
(Bild från förra nyåret, LYCKA räcker åh säga)

Haft en soft dag idag iaf, va i centrum snabbt och köpte en tröja till imorgon sedan hem åh käka me släkten och så gymmet och sedan hem åh öppna julklappar.Trevligt trevligt!
Lite bilder från ikväll då!
(gubben Pettson) (jag) (mormor me mitt löshår(fina mormor)(Jag och mormor)


Nu ska jag åh Lillebror se på Twilight ! Ciao!!

pallar inte shoppa

Åh jag vill till centrum för att handla någon tröja till imorgon, men jag orkar verkligen inte göra de! Vill inte ut i kylan stå och vänta på tåget och shit. Iof ska jag de när jag drar mig till gymmet men ändå!!
Aja annar kommer de bli stress imorgon, och de har jag fan inte någon lust med. Så kanske bäst åh höra me någon om nån vill me till centrum en snabbis...

Ointressant jag vet, men hade bah lust!! / nicole

in lurade på yoga

Haha igår blev de ärtt långt pass för min och Saras del. Haha när vi tränar i lite mer än en timme så blev vi in lurade på yoga i 75 minuter. Hahaa ja så de blev bra träning igår.
Jag blev då tipsad av hon som höll i yogan om någon vatten grej. Man ska kocka vatten och så dricka och bla bla.. Minns inte riktigt orentligt, så får höra me henne igen. Men tydligen ska de va jäkligt bra för kroppen och man märker bara skillnad efter 40 dagar. Så ja de är väl värt åh pröva liksom. Ingen har väl dött av åh dricka rent vatten.

Har fastnat helt i twilight boken. Haha jag e rolig jag. Jag får tyck då jag läser hela tiden. Sen bah: äsch skit samma jag pallar inte.. Haha jajja sån e jag!

Allt för mig / nicole


hemma från frissan

Kom nyss hem från frissan, de blev ett tag dära. Jag fick hälpa till lite och så käkade jag lunch me dom. Stackarna va mycket dom har nu innan nyår. Men ur gulligt att min frisör kunde klämma in mig bara mitt i allt.
Ja så då har man fått jobba lite då.

Nu e jag hemma i värmen och vill bara krypa ner i soffan me mys kläder och sätta på en bra film. Men icke sa nicke ska vänta på Saris så ska vi till gymmet.

Allt för mig / nicole

frukost med korven

Jag kan egentligen inte fatta att jag är vaken nu! De är liksom bara jag och Båtsman som är vakna här hemma i huset. Men vad gör man inte för att se någelunda bra ut i håret. Ska va hos frissan kl 10.30 och bussen går 09.40 (ointressant information)

Igår när jag va i täbban me Hanna så hitta jag verkligen ingenting som jag ville köpa. Buhuuuh trååååk. Efter centrum så åkte vi hem till mig och såg på film.
När den va slut vare dags för att dra sig till gymmet. Igår måste jag säga att det gick riktigt bra. Och de va skönt, de va inte alls många dära så att man kunde göra precis de man ville. + att man kunde flumma lite också!
Gick me sara hem en stund efter och fortsatte åh babbla på.. Hihiii vi e roliga vi!

 My sister´s keeper hette filmen jag och hanna såg på. Mycket fångande film.
Den handlar om en liten flicka som får leukämie. Mamma blir helt förkrossad och ska göra allt för att få behålla sin dotter. Dottern behöver så mkt organ och sånt annars är de helt omöjligt att hon klarar sig. Men eftersom att ingen i familjen är gokända för att ge bort organ så föder hon ett barn som är ett provrörsbarn. Dom har helt enkelt odlat fram barnet för att allt ska passa till den sjuka dottern.
När hon en dag inte vill att doktorerna ska skära mera i henne.
En film som bara är ett måste att se. Den är fångande, men dom har ändå tänkt sig för när dom gjort sen så att de inte blir för känsligt. MKT BRA FILM.

/ nicole

Last chance harvey

 Last chance harvey handlar om en man som jobbar med reklam musik. När han en dag ska åka för att va med på sin dotter bröllop så får han reda på att hans egna dotter har valt att ha sin styvfar bredvid sig när hon går fram till alltaret.
När han bestämmer sig för att åka hem, och missar planet så möter har en trevlig kvinna på flygplatsen.
Självklart så blir de att man får följa dom två.
Jag tycker den va rätt mysig och se på, men inte den bästa film jag sätt. Kanske en film för vuxna om man säger så.

Nu måste jag börja göra mig iorning för att sen möta Hanna och kika runt i centrum lite..

Ciao

back in stockholm

Jahapp då var man hemma igen då. Gick bra me snowboard åkningen idag, raila åh grejer idag också.
Måste också säga att jag va riktigt duktig nu när jag kom hem då jag packa upp allt direkt vilket jag aldrig brukar göra. Brukar alltid låda väskan stå kvar ett bra tag och sen packa upp den. Hahaa men nej nej inte denna gång!
Skulle precis sätta mig och lägga in bilderna jag tog idag, men nej nej självklart är min kamera i bilen som robin har. bajs.
Men här får ni iaf lite bilder som tog i tisdags !!
(Sara på restaurang) (jag på restaurangen)

Fler lär läggas in på facebook. Synd om er som inte e vän med mig dära och kan se.. Hihiiii

Ciao

börjar klarna upp

Ja faktist så bärjar vädret här uppe klarna upp. Åh härligt! Tog lite extra sovmorgon idag pga att de inte såg så fint ut när klockan ringde.
Men nu är de dags för att be ge sig ut i backarna för att få åka lite innan vi sätter oss i bilen hem.


Måste också bara få skriva ett litet medelande till min bästa vän!
Jag sakar dig verkligen jätte mycket, och vart jag än går nu här uppe så tänker jag på i påskas. Shiiit va skoj vi hade de då. Sedan kan jag inte låta bli och tänka på hur kul vi kommer att ha de på sportlovet.
Jag älskar dig Sara Andersson och saknar dig så gaalet mycket (men snart ses vi.. wiiiie)


/ nicole i sälen

annandag jul

Oj va tiden går fort när man har roligt. Det är redan lördag och imorgon åker vi hem!

Idag så har de vart rätt snöigt, så att inte så jätte lätt att åka. Men åkt har vi gjort.
Har egentligen inte så mkt att säga.

Här får ni iaf en bild på Robin inne på Experium.. De stället har verkligen allt. Så jäkla soft ställe, jag skulle kunna bo i en av sofforna dära! LOVE IT!


/ nicole i sälen

glömmer vecko dagen

Sen lovet börja, har jag verkligen helt glömt vad de är för någon vecko dag.. De är rätt skönt måste jag säga, för att då tänker man inte så mkt på tiden och allt..

Idag har vi vart ute i backen hela dagen. (Pierre,Jag,Lillebror,Mamma,Robin uppe i toppstugan idag) Riktigt skoj, på eftermiddagen när alla va trötta på att åka i backarna så drog vi till nya badet här uppe. Experium. Riktigt coolt är de!!!
Fick bland annat en tröja köpt. Åh shiiit va nöjd jag är med dig!! hihiii kommer bo i den.. höhö
(mina nya ut snygga tröja!!!)  (Bobbin)
(sälfjällstorget för ca 30 min sen)
(glada jag)

/ nicole i sälen

sääälen

förlåt förlåt förlåt för dåligt bloggande men har vart mkt nu sen i förrgår..
Var först åh mötte Lollo i arninge i tisdags, kul åh träffa henne. Fick käka lite lunch tillsammans också!
Sedan in till stan för åh kika lite i affärer me Sara och sedan efter de käka en mysig middag (bilder kommer)
Sedan sov Sara hos mig, och igår så va vi i centrum och fixade lite saker.
Sen vare dags att börja packa till sälen

Så idag på JUL AFTON så har vi bara softat och åkt i backen! Åh de e så naajs! Käkade en god lunch på Rådhuset också.   (en god gulach soppa från rådhuset)
Så nu sitter man här i stugan och väntar på lite jul mat.. Hmm!

Nu ska vi se på jul kalendern (men KASPAR I NUDODAHLEN) hihiiii mys!

/ nicole från sälen


morgon tisdag

Tjohohoooo imorgon är de sälen!

Just nu sitter jag och fixar med lite låtar, medans solen går upp bakom ryggen på mig. Åh så fint de är när de är mycket snö och solen skiner...
Ska snart göra mig iordning för att jul handla lite med Sariiis och sedan käka en mysig jul middag bara VI två :) Hhiiii

/ Nicole

första dagen på lovet

Usch vaknade kl 5 imorse och kunde inte somna om pga mitt jäkla huvud.. Bläää
Runt 2 så åkte jag till min praktik och lämnade lite julklappar och hälsade på. Jag fick även en julklapp också. Dom är så gulliga dära.
När Båtsman började bli lite uttråkad så vare dags åh åka hem, men då ringer Robin och frågar om jag vill me till centrum. Så ja, varför inte liksom. Så jag och Båtsman mötte upp Robin i centrum och gick där inne och kikade lite.

Haft en riktigt mysig dag tillsammas med lilla båten.. Tihiiiih han fick även bli lite jul frissad.

Allt för mig!

fjärde advent

Härlig fjärde advent, härligt avslut på denna vecka, härlig start på jullovet!
Kom nyss hem då jag vart med Ida, Matilda och Lina då vi badade jacuzzi och kollade på Hannah montana the movie! Hihiiii Härligt härligt.

Tänkte försöka hoppa ner i sängen nu, så att man inte redan nu vänder på dygnet.
veckans får ni imorgon!!

/ Nixiie

snö är bra underbart ibland

Ibland så älskar man bara snön! 
Från att man suttit och kollat olika resemål och hotell till i sommar till att gå ut till värsta snö vädret. Åh de va så vackert! De va sånna stora snö flingor. Så de va kul, medans man följde sara en bit hem så fick man busa lite i snön och känna sig som ett litet barn igen. Wiiie
(min fina snö ängel.. hihiiii)  (mitt fina snö monster.. hihiii)

Dax för One Tree Hill nu! Ciao

i skuggan av värmen

 I skuggan av värmen handlar om en tjej som är väktare men inte bara de hon är beroende av heroin. Hon börjar data en polis men döljer allt för honom. Då en dag han kommer på henne när hon tagit en överdos.
Handlar om att han är en envis jäkel han älskar henne och vill hjälpa henne. Han ger inte upp bara för att hon säger jag hatar dig. Han älskar henne så...
Mycker värd åh se, men den är ganska seg. Men är ändå mycket bra film. De känns så verklig.

sääääälen


Ser det inte frestande ut!!!?
De tycker iaf jag, och där är man om en vecka!! Thohoooo


kallt svar ja

Hahaa shiiiit när jag och Jessica gick på en promenad så frös vårat hår.. Haha ja så de e rätt kallt ute. Men vadå om de är vinter ska de väl ändå va vinter på riktigt..

(Jessica gråhårig)

Fler bilder kommer..

Ciao

fredags mys

Sitter me brasa och musik på medans jag väntar på suchie och Jessica. De är - 15,8 och jag får se om jag lyckas lura ut Jessica på en promenad. Jag e nog knäpp men jag tycker de e najs ute. HaHaa

perfekt dag för star på jul lov

Tjohoooo idag fick vi julLOV! Åh de e underbart, och igår fick jag en ritkigt jul stämmning när jag åh mamma bakade lussebullar. Riktigt goda blev dom må jag säga!

Jag måste säga att de är en bra början på detta lov. Om de ändå kunde forsätta så.. Kanon väder ute soooolen skren underbart medans snön glittrade. Åh de e så fint.
Jag gjorde en hemlig grej efter skolan med pappa och de gick hur bra som helst också. BRA STAR (snälla snälla forsätt så)

/ nicole

jäkla snö väder

Hahaa jävla getto men går i skolan i.. Haha alla bussar och tåg är inställda. KUL fast i plugget. Ja ska vi ha sova över party i plugget !?

HAHAAA

Haha om ni vll ha ett gott skratt kolla på detta klipp då !!


Another cinderella story

 Another cinderella story har samma grund som A cinderella story men på ett annat litet vis. Den va rätt rolig, men ingen topp film om man säger så. Och mest en tjej film, jag skulle inte äns vinga lillebrorsan till och se den. HöHö! Lite synd att den kändes lite för töntig också.. Haha och jag brukar inte direkt va så kräsen på de... Jajja

/ nicole

nedräkning

HAHAA mupp som jag är så måste ju en nedräkning börja i tid liksom.


75 dagar kvar till SÄÄÄÄLEN med bästa vän !!

allvarligt

allvarligt, fick nyss ett SMS av Emil där han sa att dom hade sagt på bussen att dom skulle hålla i sig pga att de är så halt ute.. Man kan seriöst inte säga sådära när man är busschaufför! Hmm tror dom på riktigt att man vill forsätta åka då eller....

Ibland kan man undra va folk tänker me asså!!!!!


tisdag idag

Då vare tisdag, tisdagen sista veckan i skolan innan jul. Min dag blev inte alls som planerat.. Jag tok försov mig (måste ha råkat stänga av klockan i sömnen) så jag blev hemma idag och fick lite plugg gjort och lite coola foton..

Jag kände bara att jag ville ut i de härliga snö vädret.. Så tog på mig långkallingar, mjukisar, dun skor, underställs tröja, polo tröja, vantar, jackan, musik + kameran och gick på en liten promenad... Fick en jäkla massa coola bilder faktist.

Här får ni smak av några som är lite omgjorda också ;)
 myyys  tåget ensamhet heter denna...


vad tycks?? :)

/ nicoleeeee

redo för fjällen

Va åh shoppa idag med Karro! Och fick lite saker shoppat till fjällen. Kände att de behövdes med tanke på att jag åker till sälen snart.

Jävligt nöjd med mina köp idag må jag säga.. Så ja jag måste ju va muppig åh visa bilder

 +  =  shiiit nu länktar jag bara till att få hoppa i mina skid kläder och bege mig ut i backen!!!

har gjort rätt mkt denna helt..
Fredag: Käk me Emmelie + bio.. Riktigt mysigt. Vi såg luftslottet som sprängdes. gaaaalet bra film asså!
Lördag: va och bowla me en jäkla massa gött folk.. ja jo de gick ju bra de också !
Söndag: shopping me Karro!

/ nicole


Till minne av


R.I.P. Will always love you Prinsen!
Gullegrisen sommaren 08  
Gisslingö april 08
  Prinsen&Flisan  Prinsen&Puma 06
 Prinsen 05
Snutte  sommar 09
 Vinter 05
<--MeAndPrinsen05-->
06
 08

 Rosella,Prinsen&Skrollan

Prinsen må du vila i frid. De är tomt utan dig här hemma, inte liten gris som ligger i korgen och snarkar. De gick för snabbt i slutet, hann inte riktigt fatta. Och de har jag nog inte riktigt än gjort. Känns som att du bara är bort rest en period. Åh vår söta Prins.
Haft så många roliga minnen med dig.
Du va inte bara en ett husdjur, du var vår söta Prins, vår lillebror, vår vän.. We will always love you! <3


onsdag.....

Är hemma nu iaf! Skönt, när man tänker på att halva klassen är i skolan på öppet hus.

Kom hem till en halv döende hund. ALLVARLIGT, de får bli till åh kolla upp honom. Iaf så väntar jag på mat nu, för att sedan åka och få lite masage.. Sedan ska jag fan hem och se på film och bara slappa..
Nu vill jag att denna dag ska va över!

Allt för mig, vill också bara säga tack till dig Josefin! <3

.......

Åt helvette!


föreläsning

Hade nyss en föreläsning om hårtransplation. De var faktiskt riktigt intressant tycker jag.. Vi fick se ett youtube klipp och jag ska försöka ta reda på vad de klippet heter och så ska ni få se de. Okej de kanske är mer intressant för oss frisörer men ändå så kan de va intressant för andra som känner kanske att dom vill göra de..

Nu ska vi forsätta med våran epok. HöHööö
Ciao

trött brud

Shiiit va trött jag är, flög upp ur sängen imorse då jag hade försovit mig rätt rejält.. Jäkligt tråkig dag i skolan må jag säga, vi gjorde långhårs uppsättningar på tid. Så värdelöst (svårt åh komma på nått bara på några minuter).

När jag kom hem så kollade jag på en film
 Closer hette den. Den handla om otrohet. Den va jätte konstig tycker jag, men jag tyckte ändå att den va bra pga att Jude Law  är me i den, och han är ju bara för heeeet! Shiiiit asså! Han kan va me i vilken film som helst och ändå vill man titta på de för att han är med.
Jag tycker att man kan se denna film, men de va liksom ingen höjdare om man säger så!!


klippt farsan

Klippte nyss pappa! De gick rätt fort faktist, medans han dammsuger så ska håret torka så får vi se om de ser bra ut när de är torrt också..

Har fönat en gång också till fön provet som jag då har imorgon. Nu ska jag nog fixa naglarna och lägga mig och läsa. sedan Paradise hotel och så får jag se om jag pallar se på film...

De va allt för mig!

over her dead body


Såg nyss på en film som heter Over her deas body.. Den handlar om ett par som ska gifta sig, men på deras bröllop dag så dör kvinnan. Och sedan blir hon ett spöke. Då mannen är helt förstörd och sedan till slut lyckas börja träffa en annan kvinna då börjar självklart hans fästmö spöka för den nya. (
de är då ingen skräckfilm.. höhö)
Jag tycker inte att den va så jätte bra, ingen film jag ser igen. + att den va seg, de hände liksom inget speciellt roligt!


måndag och typ lov snart

Japp då vare måndag igen då. Men de e skönt när man tänker efter att de faktist bara är 11 dagar kvar till jul lov... SKÖÖÖNT
Idag har de vart en soft dag i skolan tycker jag. Bara att de va jobbigt och stå och föna, då de blir så jävla dålig luft.. Bläää

Sedan är de så hämskt, när man åker till skolan är de mörkt och när man åker från skolan är de mörk.. fy faaan asså! Jajja snart kanske de kommer lite snö så de blir ljusare!

Nu ska jag spela the sims medans jag väntar på att pappa kommer hem.

Pusss


andra advent

Tänkte avsluta denna söndag och denna andra advent 2009 med lite bilder från i fredags!!

(sara på restaurangen)  (haha sara flumm)  (haha jag flumm)  (VI)   (yeeeah)  Sara&Nicole

Natti Natti!

veckans

veckans låt - Medina You and I

veckans vän - Emmelie Larsson min älskade barndomsvän! Jag bara njuter när jag är med dig. Kan verkligen berätta allt för dig, och vi har alltid för oss nått speciellt.. Jag älskar dig nu och föralltid emmelie!

Veckans film - Måste ju bara bli pappa polis som jag då har kollat på typ 2 gånger varje dag denna vecka. Jag bara älskar den... Hihiii bästa kommentaren i filmen måste ju vara: Thihiiih snubbeltråd!

veckans händelse - Va på Dalarö hos familjen Larsson.. Hihiiii hade de så mysigt dära. Pappa och dom va borta på julbord så att jag och Emmelie hade huset själva med killarna.. Gick på promenad, käkade gott och hade det riktigt mysigt...
Tack för en helt underbar kväll !!!  (hihiii jag va lite busig och gjorde en snygg bild till emmelie, när hon va på jobbet)

Veckans heting - Peter Fredén från Paradise hotel (hittade ingen bättre bild för tillfellet..)

De va veckans denna vecka !!

The sims 3


(här är min första gubbe jag gjort, De blev en Nicole Hemland.. höhö!)
Lite kul att jag ser mig själv som blond (fast att jag är brunett nu)

Wiie sitter och kollar runt hur The sims 3 fungerar! Har inte kommit så långt, har bara gjort klart en gubbe. Måste säga att de är jätte tråkiga kläder, men de går säkert åh köpa till andra kläder.


new moon

Jag kom på att jag måste ju också lägga en kommentar om filmen New moon jag och Sara såg på bio i fredags!


Jag tycker att den va riktigt bra. De händer typ saker hela tiden, så att de känns inte alls som att den är så lång som den är. Och om man tycker om Twilight (vilket typ alla gör) så gillar man denna också. Tycker att den har ett dåligt slut, men ändå man vet ju att de kommer komma flera så att de gör ju inget liksom..
Så om ni inte sätt den så rekommenderar jag den SARKT!

hemma igen.. buuhuuu

Jahapp då va man hemma igen då. Trååååk, jag vill va på Dalarö! Åh va jag trivs dära. Iof känns de som mitt tredje hem (om man kan säga så när man har skilda föräldrar)

Har inte bara vart på dalarö idag, har haft en shopping runda med pappsen också. De som bland annat blev handlat var The sips 3.. Wiie hoppas att de e skoj, för då blir spel ikväll! Hihiiii

Allt för mig!

dalarööööö

Wiie är på Dalarö för tillfället! Mycket trevligt. Och måste lägga till att de va trevligt med lite gäst bloggande. Tack Bästa vän! Jag måste väl också lägga till att jag med hade en mycket trevlig och mysig kväll igår. Kul när vi kom hem då jag och Sara blev så taggade på attb klä ut oss. Men så bidde de inte direkt. (foton kommer från kvällen.)
Lite kul att Båtsman inte är van vid att en stor hund vill leka med honom. Så lite osäker är han. Men nu har dom fått springa av sig lite och hoppas på att dom inte får för sig och springa runt runt här inne i huset.

Pussåhkramskummbanan!

Gästbloggning!! :D

Heej hopp sara här och gästbloggar lite!
Eftersom kära lilla Nicole sitter och borstar tänderna i mitt rum tänkte jag skriva ett inlägg om vad vi haft för oss på sista tiden. I torsdas kom Nicole hem till mig och vi gjorde i ordning en god tacosmiddag med tända ljus. supermysigt!! sedan satt vi och prata och kollade på mammas pojkar.
I fredags så gjorde vi oss iordning för kvällen och tog tåget in till stan och gick och åt på en mysig resturang på söder. sedan gick vi på bio och såg NEW MOON! Edward cullen är såå snygg. jag är kär.

Tack för några mysiga dagar bästa vän! du är bäst och jag älskar dig


Edward <3 Sara= sant 

Edward <3 Sara = Sant!

dåligt bloggande

Äntligen är de fredag och jag har verkligen inte haft tid me åh blogga!!

Igår hade jag en dunder mysig kväll med bästa vän. Åt en mysig middag och snackade en massa.  Vaknade upp med ett leende och så åkte man till salongen där jag färga min handledares hår och hade lite jul stämmning.

Nu är jag hemma hos Sara igen och vi ska göra oss iorning för en trevllig kväll. ska ut och äta sen på bio. Kommer ha en kanon kväll.
(bilder lär komma, höhö)

Allt för mig!

torsdag.. woohoo

Äntligen är de torsdag! Och de känns som att jag inte har sovit något inatt bara för att jag har drömt så mycket. Jag har aldrig vaknat utan drömmarna känns bara så äckta...

Sitter nu i skolan och jobbar me svenska. Fick reda på när jag kom till skolan att vi slutar efter rasten idag igen (skön men ändå onödigt åh komma hit då) jajja nu e man hära och jag och Josefin jobba på flitit med vårt arbete!

Efter skolan ska jag till mamma för åh hämta lite grejer sedan ska jag sova hos sara så att hon slipper vara ensam hemma inatt.


Allt för mig!

onsdag

ja då har halva veckan gott iaf. Och ikväll äre Paradise Hotel.. wiie!

Haft en soft dag i plugget, fick sluta när vi va klara me en uppgift och så efter plugget åkte jag hem till josefin och softade. Vi såg på four christmases

 Den va rätt kul tycker jag! De som jag tyckte va tråkigt, var att de hände inte så mycket i den. Och allt utspelades under en dag. Ja just julafton också! Eller sedan vare + två snabba dagar. Men de va liksom inge drag i filmen.. Haha om man kan säga så! Men de va mycket man skratta åt, ja eller iaf jag och Josefin! HöHö Men om man vill ha en rolig stund så kan jag rekomendera denna film!

Nicole

minus grader och full mone

Shiit de är svin kallt ute! -7 imorse när jag åkte hemifrån! Vi ha SOMMAR nu...

Morgonens kommentar
Emilia; Till och med min dator är en ISbit!!!!!!
Linda; Ja då kan man snacka om att hacka sig in i datorn.

HAHAAAA

Tur att man har en klass som kan liva upp morgondagen!!

Allt för mig!

tisdag åh känns som veckan e Slut :O

Shit de är tisdag och de känns som att veckan redan är slut. Åh de går jäkligt fort.. Men inte riktgit så fort!

Idag vare en skön dag i skolan, efter plugget åkte jag till täbban me Mormor&gubben (hahaa)  (bjuder på en bild på gubben också, ja eller ska vi va snälla åh säga Pettson) gick och shoppade en hel den sedan kom robin också! han shoppade lite sedan så gick vi och käka! myyys!
haha känner inte att intresse är så högt av åh visa allt jag köpte, men denna bild tycker jag blev rätt cool ändå! (skulle visa Karro, så annledningen till fotot)

De va allt för mig!!

RSS 2.0