Första advent!


Idag är det första advent och de betyder att det är nära till jul och ännu närmare fram till jag ska vara busig. Wiie

Mina planer för idag är att nu åka och handla saker till mitt rum som jag ska göra om. De blir väl att man åker till barkaby eftersom att de finns rätt många affärer man kan välja mellan sedan så åka. Får se om pappa börjar fixa i mitt rum medans jag jobbar eller om jag går och jobbar och han gör nått annat så gör vi de tillsammans när jag kommer tillbaka. Sedan ikväll så är de meningen att familjen ska gå på bio. Vi ska se Madagaskar 2 yeah fett kul :)
Nä nu måste jag kila, pappa står och väntar på mig.

puss och kram på första advent / Nicole

lördag :)

Tjabba tjena hallå ! förstår inte hur jag kan vara så pigg med tanke på att jag och Oscar låg och pratade fram till kl 6 och vaknade kl 10 . Det var riktigt mysigt och skönt att få prata av sig lite med Oscar! Vi såg på tre olika skräck filmer de va skoj. Höhö men lite läskigt bah. Igår innan jag åkte hem till oscar, så va jag i skolan och direkt efter skulle jag hämta Prinsen på djurkleniken. Han opererade sig igår så att ville följa med och hämta honom. Han va inte direkt stadig på sina fyra ben. Hoppas att allt blir bra efter operationen. Det var hans öron dom opererade och sedan hade han fyra knölar på magen som dom tog bort också. Jajja de blir nog bra :)
Nu sitter jag här hemma hos pappa och funderar på hur jag ska göra med allt idag. Jag har en del jag måste plugga och sedan var min plan att jag och pappa skulle göra om i mitt rum idag. Får se om jag börjar med att ta en promenad med älskade Lollo :)

jajja ha en bra lördag / N

Grattis Jessica älskling


Hurra Hurra Hurra på Jessica´s födelsedag xD Idag blir min älskade vän Jessica 17 år nu äre bara 1 år kvar sen är du stor flicka!
Älskar dig vännen min !


studiedag :D Wiiie

Idag har John Bauer gymnasiet i åkersberga studiedag :) så gaaalet skönt. Mina planer för idag är att hinna plugga, gå ut med hunden, träna, en snabbis till centrum och hitta nått till Jessica (som fyller år idag) och försöka träffa henne också.
Får se om jag hinner med allt, men nu till och börja med ska jag äta frukost och sedan ut med hunden.

PUss på er / N

;)

Sitter i skolan och dricker varm choklad och kollar ut i snö stormen. De är rätt mysigt :). Igår så blev inget som va planerat, men fick de ändå mysigt. Åkte aldrig och tränade men istället åkte jag till Josefin och vi va ute och gick i 3 timmar sedam gick jag till täby ishall för att kunna åka med bror hem. När jag kom hem så hade jag vart ute och gått i 4 timmar. Men de va jätte skönt tycker jag. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra efter skolan, men ett måste idag är att åka pulka för att de sägs att snön ska förvinna imorgon :(
Men nu ska jag forsätta rulla permanent lite sissådär!!!


Och idag beställde jag den här snygga klänningen också :) Wiie så den kommer om 2-3 dagar :)
en stor snö kram / N

Trött på allt

Asså måste börja med och säga att jag vet inte vad jag har för problem. Asså jag har sån bestlut ångest för ALLT. De är verkligen allt jag gör ! De är jätte jobbigt verkligen. De kan vara från vilka strumpor jag ska ha på mig till vart jag ska sova. De är verkligen jobbigt. (oj har visst sagt de några gången men jag menar det!)
Idag har min dag vart rätt onödig (iaf i skolan). Fick iaf lite gjort, har skickat in alla datakunskaps uppgifter så nu är de klart. Efter så åkte jag till centrum och gick till espresso house med Josefin. De va mysigt, men va inte där så länge åkte hem med 14.39 tåget. Men va väl hemma runt 16.00. För att de va ett tåg som hade gått sönder så skulle ett annat tåg ha de efter sig så gick de sönder lalalaaa så att mitt tåg kunde inte gå längre än till kyrkbyn och de säger dom när man suttit och väntat i 15 min eller nått. Men hade tur att jag hade Lollo på tråden som höll mig sällskap och sedan att mamma kunde hämta upp mig. Sedan vare meningen att jag skulle åka med Ellanbellan till täby och fixa nått, men så blev det inte. Så får se om de blir att jag åker och tränar senare då. De beror på om jag frå plats i bilen när min bror ska till sin träning.

CIAO / N

sago stund!

Sitter här i skolan och skriver en saga som vi ska göra på svenskan. Höhö egentligen är de ingen riktig saga. Det är om ett äventyr jag vart med om. När jag var i fjällen med släkten en gång. Och jag och storebror fasnade i snön jag jag tyckte min bror var en hjälte. Men jag gör om den lite den är inte precis som den var från början. Höhö
var bara tvungen att säga de, nu ska jag forstätta skriva SAGA ;)

bamsekram / N

Morgon kl 09.00

Ja då va dagen slut då. Eller inte riktigt helt. Vi som redovisade igår har inget idag så att vi gör en svenska uppgift som vi kunde ha gjort hemma och som vi egentligen inte behöver göra eftersom att den ska ju dom andra också göra någon gång. Åh så irriterande, har liksom gått upp tidigt för att åka till skolan. Åkt 1 timme och sedan så är man här i onödan. Om de är så viktigt med den dära uppgiften så kunde man ha gjort den hemma.
Aja nu ska jag väl försöka skriva en saka på svenska.

Puss på er / N

snö oväder !!

Snacka om att de är mycket snö ute xD höhö jag verkar iaf vara den ända som tycker om de, visst det rä lite jkobbigt men vadå utan snö är det så mörkt och trist!
Idag har det vart skönt i skolan, åkte till skolan (fick reda på att vi började 9.00 istället för 08.30 men aja då hann man kolla fejjan och lite sånt) sedan skulle vi redovisa våran PowerPoint men ingen ville göra för hela klassen så att då blev vi indelade och hade ännu mera rast. Och då blev de pingis xD Sedan vare min tur att redovisa oj de gick verkligen SÄÄÄÄÄMST.. usch jag vill inte äns veta vad jag fick på den dära. Men aja. Efter de hade vi lunch och efter de så gick alla 12 tjejer från klassen som var i skolan idag till vår lärare och klagade på vädret och att vi va rädda att vi kanske inte skulle komma hem, om de fortsatte snöa så mycket. Så att då fick vi åka hem. Wiie xD Jag och Josefin åkte till v-tuna gymnasium coh hälsade på en snabbis sedan åkte jag hem med bror. Gick sedan och mötte Lillebror med Prinsen och passade på och leka lite i snön. Mysigt :) då  Gick hem och hade de enbart mysigt med bröderna käkade lite kladdkaka framför öppna spisen och storebror tänt när vi kom hem.
Sedan hade jag lovat Elin att följa med henne till centrum för att köpa lite små saker så att de fick bli att robin körde mig till v-tuna centrum där jag råkade stöta på Lollo och Magdis :) Mysigt vare i centrum iaf :) elin hittade lite roliga saker hon köpte fasiken fyra nagelack så att tror nog att de blir att måla naglarna efter hennes tränig för hennes del iaf. Jag hittade faktist också rätt många nagelack jag ville köpa men kunde verkligen inte bestämma mig vilket jag skulle köpa så de blev inget :P Fick nöja mig med bara ett läppglans ;) (från Maybelline Watershine Elixir Volume). Nu är jag hemma igen (ensam) och sitter och funderar på om jag ska fixa mina naglar och sedan orka ta mig till täby (igen) för att kolla när bror har match. Men har inte riktigt bestämmt mig än. Rätt skönt att bara sitta hemma själv och mysa med te och nått smarrigt till.

får se hur allt blir. puss på er / N

söndag´s kväll

Söndag nu och är riktigt trött ! Va ju och jobbade igår på den dära festen som jag hade vart så uppspelt för. Men de va hel lugnt tycker jag (eller lugnt vare inte, men de va ingen fara alla va jätte snälla) De va skoj :)
Meningen va sedan att jag skulle hem och sova hos oscar, men de blev lite ändringar så fick bli taxi hem och sova :D
Idag har jag bara chillat rätt skönt! Är sugen på att åka pulka och saker nu, fett kul..
Och åka till Sälen. Morbror ringde mig igår från sälen och jag blev så avis :(

Pusss / N

snöööööööööö!!!

Wiie ! Det är snö ute xD Så bra när det är snö ute, för att allt blir så mycket ljusare då. Och de tycker jag verkligen om för att när de är mörkt ute så blir man alltid så trött av sig. Jag har inte riktigt tid med att vara trött måste jag säga.
Idag är dagen då jag ska jobba på en fest inne på östermalm, är lite spänd men jag lär bli mera när jag väl har knackat på coh står och väntar på att hon ska öppna.

Igår var de kul, var hemma hos Jessica (haha som en vanlig fredag då) men innan vare inte så tokigt heller var i skolan och sedan drog jag till centrum med Josefin och Sophie och köpte min väska jag skulle köpa i torsdags :)
 En bild på nya väskan.
 En bild på skorna jag köpte i onsdags.
 Och en bild på frisyren jag gjorde på fredagens frisör lektion :)

Nä nu ska jag gå och ta ur kladdkakan jag har gjort tills familjen kommer hem från ishallen :)  puss på er / N

en bra torsdag

Idag har de vart en bra dag.. Eller först va jag riktigt seg i skolan men efter lunch då vi hade matte kom jag igång ;) De måste vara våran sköna lärare Göran som gör att man vaknar till. Direkt efter skolan åkte jag till centrum med Josefin och skulle köpa en väska som jag hittade i måndags. Men de va nått fel på mitt kort så att de gick inte så att måste åka dit imorgon med mamma eller någon igen och pröva om de fungerar då. Hoppas de för att jag kommer aldrig släppa taget om den, för att den är ur snygg. Kärlek vid första ögonkastet verkligen. Åkte hem sedan och gick och la mig direkt för att jag skulle sova lite och sedan upp och plugga till morgondagens prov.
Nu har jag pluggat klart och jag kan de.

Måste sluta skriva nu, för att ska kolla på One Tree Hill xD
men puss på er / N


Dagbok på internet??


Hej på er alla :) jag kommer skriva mera senare och berätta om min dag igår. Men nu äre nått jag måste fråga om.
Jag har funderat jätte länge på att jag vill skriva dagbok, men jag orkar inte ha en vanlig dagbok utan skulle vilja om de finns någon på internet som amn kan skriva i utan att någon kan läsa den???
Om du vet någon, snälla skriv då !! Vore underbart xD

onsdags morgon

Tjenare på er alla :) kom precis till skolan, mår rätt bra idag (iaf bättre än bror min som har legat och spytt inatt, aja nu äre hans tur).
Igår var det faktist en riktigt bra dag. Har ett projekt arbete i skolan som vi jobbade med till kl 12.30 sedan så slutade vi men jag och två andra tjejer stannade kvar i skolan för att öva på våran dans som vi har idag :O. Efter de så åkte jag till Louise´s skola för att möta upp henne och sedan skulle vi gå och ta en fika (kändes som att de va evegheter sen vi träffades) de va riktigt mysigt, men sedan kl 17.15 skulle jag möta Marina på östermalms torg (så blev inte så länge vi fikade). Skulle möta Marina för att träffa henne´s bästa kompis mamma som jag ska jobba hos på lördag. Hon ska ha fest så att jag ska hjälpa henne. Hon var ur gullig. Men jag måste erkänna att jag blev rätt nervös för att de är en stor dag för henne så att jag måste verkligen sköta mig. Aja de är mitt problem på lördag :P
Efter de så åkte jag direkt till vallentuna ishall för att kolla på Täby-Ormsta. Usch de gick inte så bra för täby måste jag erkänna. De blev typ 6-3 eller nått till Ormsta. Men iaf jag gick ha en rolig kväll med Ida & Lina + några andra roliga brudar :)

men nu ska jag ha svenska och skriva i mitt powerpoint projekt. puss på er / N


mycket snö i sälen



wiiiiie xD det är mycket snö i sälen. Snacka om att man blir taggad när man ser de asså. Oj oj oj !! Va bra tvungen att säga de asså, för att jag saknar verkligen Sälen

en stor snö kram / N

måndag!

Usch va inte ett dugg taggad på att dra till skolan idag asså. Men ändå vare rätt kul, Lina va tillbaka i skolan nu så att de va kul att få umgås lite med henne, och sedan så måste jag erkänna att jag har vart riktigt duktig idag i skolan med att jobba. Visseligen va jag inte lika duktig med att träna efter skolan. De blev inte av. Jag och Josefin skulle träna men hon kände sig inte så bra så att då bestämde jag att jag skulle ta de senare på kvällen medans min bror har träning. Men eftersom att jag och pappa hade lite saker vi skulle göra i centrum så tiden gick rätt fort så blev så sent tyckte jag.
Vi skulle nämligen gå tillbaka till zoo affären i täby och kolla om vi kunde få en ny hamster eller nått eftersom att den inte äns levde en dag :O (man kan tycka att den borde leva lite mer än bara några timmar liksom) men gissa vad dom säger liksom.. jo
Snubben i affären: Nej du måste ha med dig hamstern så att vi ser att den är död för att annars kan ju vem som helst komma hit när som helst och begära en ny hamster hela tiden..

OMG hur ofta gör man så liksom?? asså så dåligt, vi fick inget tillbaka. Vadå ska vi åka hem och gräva i papperskorgen/graven och gå tillbaka till affären och visa den så att vi kan få en ny :O Njaaa skulle inte tro de va. Då skiter vi nog i dom där jävla pengarna.
Jag vill bara säga att köp inte något djur i täby centrum´s djur affär. Åk istället typ till arninge eller nått då, de är mer värt och dom kan ABSOLUT mycket mera om djur i arninge än i täby.

Blev bara ett köp för min del denna dagen i centrum. Va ju inte riktigt meningen att gå på värsta shopping turen ;) men en söt liten mössa blev det iaf :D


Ska snart ner och klippa pappa igen ;) och sedan ska jag nog lägga mig och kolla på Step Brothers :)
pussen / N

helgen

Hallå på er alla :)
hoppas ni haft en bra helg :) för att de har nämligen jag haft!! I fredags hade min käre vän Jessica klass fest hemma hos sig men jag va självklart bjuden xD (tack så mkt gumman) okej de va inte bara folk från henne´s klass de va några fler också. De va faktist riktigt skoj, de blev så att jag hamnade hemma hos Elin på natten och de är jag riktigt glad för! Har saknat henne så mycket! Sedan på lördagen så chillade jag och elin hela dagen, låg i sängen och snackade hela dagen tills jag skulle hem och fixa mig för att åka hem till Lollo. Där vare också skoj, men jag va inte så så överdrivet länge. Vet faktist inte varför, kanske för att jag va trött och att jag hade bestämmt att jag skulle upp tidigt för att plugga idag. Men så blev de ju inte :P aja

Puss på er / N

Kl 18.27 och är hemma nu

 
på bilden Emmelie&Nicole

Oj oj asså de är jobbigt när man kommer hem så pass sent. Jag och Josefin har vart riktigt duktiga den här veckan och tränat varje dag! + poäng till oss :)
Idag hade vi matte prov och jag måste säga att de gick bra (pinsamt om de inte hade gjort de) Jag fick 17 av 21 tror jag de va wiiiie :)
Fick prata med min älskade vän Emmelie idag också :) måste erkänna att de va galet länge sen jag snacka med henne. SAKNAR min Emmelie Elisabeth Larsson <3!


Och imorgon är det freeeedag :) de betyder helg (som jag verkligen ebhöver) tror dock inte att de kommer bli en lugn helg för att ska på fest hos Jessica imorogn och på lördag tänkte vi va några stycker hemma hos Lollo bara INGET röj liksom!!!
Och på söndag måste jag jobba och PLUGGA

BTW hade utvecklingsamtal igår och de gick väl bra. Fick rätt mycket berömm men hade IG varning i 2 ämnen. Visst rätt lätt att fixa till de, eftersom att de handlar om att jag bara ska lämna in några arbeten som jag bara har liggande på datorn. Så de måste jag allt ta tag i. Nog pratat om mitt plugg och skit.
Men hoppas ni får en toppen helg. För att de ska jag ha!!!

Puss på er alla / N

snowboard

Wiiiiie har hittat en galet snygg bräda + binningar och boots :D och allt matchar xD

 
 allt stämmer förutom bootsen som är i fel färg. Allt som är blått ska vara rosa och allt som är grått ska vara brunt sedan är de rätt

Vad tycks?? :)

pusssen / N

kl 06.50

God morgon alla GLADA !! Usch va inte så pigg på att gå upp, va inte så trött men de var så varmt och skönt i sängen. Ja de brukar aldrig direkt vara så att man kan ta de lugnt på morgonen (iaf inte jag nu när jag är hemma hos min mamma) men idag kan jag de, eller asså jag satte mig vid datorn för att kolla när tåget går och eftersom att jag inte har åkt till skolan någon gång när man kan skippa ersättnings bussar och skit så visste jag inte när tåget gick. De visade sig att tåget går kl 07.28 så att de är rätt lugnt för min del. Åh va sköönt de är när man kan ta de lugnt på morgonen.
+ att imorgon är vi lediga så att de är bara idag och då slutar vi ju kl 11.30 gaaaaaaaaaaaah va sköönt :)

puss på er / N

pinsamma pappor !

Hahaah Lollo hittade en rolig bok igår i mitt rum ! Jo Pinsamma pappor heter den !
Så vi fick en rolig stund iaf !!!

Barnet: Pappa, får jag gå ut efter maten?
Pappa: Nej, den är ju inne.

Någon: Fyller du jämt?
Pappa: Nej, bara en gång om året.

(på fisketur)
Barnet: Jag har napp!
Pappa: Är inte du lite väl gammal för de?

Hehee de va några som jag och Lollo tyckte va lite roliga igår ! Visst vi kanske har torr humor, men vadå !! Hahaa
Men måste erkänna att de inte ät någon bok att köpa :P Men fick den trotts allt av far min när jag var på konfimations läger :P

Puss på er / N

Far´s dag!! =)

Idag är det FAR´s dag och den har vart bra må jag säga! Inte för att jag tycker att de är värsta grejen men aja de va iaf en bra DAG :)
Lollo sov hos mig så att vi gick väl upp runt 12 eller nått, käkade en ordentlig frukost sedan så åkte vi till täby centrum med bror och kusin. Där skulle vi hitta nått skoj till far´s dag och gissa vad de blev.. Jooo en dvärghamster  hahaa (ja de va faktist inte min idé de va robin´s) men pappa blev glad iaf. Men ändå ofta man får en hamster liksom. Jajja xD Hmm vad tror ni robin  kommer få av pappa när han fyller år ? ;)

Min helg har inte vart så intressant, i fredags sov jag hela dagen och kvällen för att jag va sjuk och i lördags va jag och kolla på hockey med Lollo :)

något bra resemål att tipsa om??


Jag

och Lollo kom på en galet bra idé för ett par veckor sedan. Att vi vill utomlans tillsammans + min mormor !! Mormor tyckte de lät riktigt skoj och bad oss börja kolla runt lite resor. Men de finns så många ställen man kan åka till så vart ska man kolla liksom. De ska vara ett ställe där man kan slappna av, shoppa och de ska vara lite liv på nätterna också så att de inte är helt dött.
Grekland är ett land jag iaf tycker om riktigt mycket har vart på några öar ett par gånger, sedan vet jag att thailand är ett galet mysig resemål men de tycker mormor är för långt !

Har ni några tips på var man kan åka.. SNÄLLA skriv då !! :)


tisdag och jag är sjuk

Okej , då va man sjuk då.. men åh varför ska jag alltid bli de olägligt, jag har liksom inte tid att vara sjuk nu! Hoppas fan va på att jag är bra tills imorgon, för att då måste jag till skolan, idag slutar vi ändå kl 11.30 men jag skulle till frissan efter och de blir ju inget av de nu :(... + att jag känner mig inte alls bra men jag måste jobba ikväll för att annars blir de för sent i veckan. Så nu ligger jag här i sängen och kollar på One Tree Hill och vill att tiden ska gå men ändå inte.

Någon som vet nått kul man kan göra när man är sjuk, eller nått man kan göra åt den dumma halsen som knasar??

Måndag

Usch hatar måndagar verkligen.. + att jag känner att jag typ börjar bli sjuk ! Och de får jag INTE bli !! Pappa och Annica är sjuka men jag tror att dom känner nått i magen och jag har kännt lite i magen idag men de är mest i halsen och i huvudet.. Faan jag får inte bli sjuk!! Har inte riktigt tid med de va!!
Och imorgon vill jag absolut inte vara de, för att först har vi frisörteknik (och de är skoj) sedan så måste jag göra hår och kemi provet och sedan så har jag klipp tid som jag också vill göra.. Så fan nu äre tid för mig att gå och lägga mig, för jag mår fan inte bra asså !!

Sov gott på er!!!
Pusss / N


måndag och skolan har börjat nu igen :(

Sitter i skolan och har skit¨tråkigt, ska plugga hår och kemi nu egentligen för att vi har prov imorgon. Men de är inte så att man är så taggad på de direkt. Nu efter att haft ett prov i datakunskap precis och sedan efter ett lov. Men aja

Har inte så mycket att berätta om mitt lov :P har haft riktigt skoj med kompisar bara. Men har bott hemma hos Lollo från Torsdag till måndag ;) Vi har haft det riktigt skoj :)

Speciellt i torsdags när vi va ute och käkade middag på restaurang orchide på medborgarplatsen.. Gaalet mysigt var de..

Ska forstätta plugga nu med Josefin så att man klarar provet imorgon.. De vore lysande om jag gjorde de ..

RSS 2.0