promenad i solen


(bild på mig och elin när vi va på kryssing i sommras!)

Sköönt va precis på en härligt promenad ute i de vackra vädret med Elin! Kul att träffa henne och få prata av sig lite! Ska nu packa mina grejer och sedan ge mig iväg hem till sara!!!

ha en trevligt kväll! ciao / N

tidsfördriv


(bilden är från egeypten när vi va där för typ 3 år sen)

Hade inte så mycket för mig så bestämde att nu va de på tiden att måla tånaglarna. Hahaa ja så de e vart jag har gjort nu ! Har inte hänt så mycket idag, ska snart möta elin för att ta en liten promenad. Sedan får jag se vad som händer.

ciao / N

trevligt me skolsyster på besök..

Hade precis skolsyster på besök. Riktigt trevligt ! Har så himmla söta tjejer i klassen! Fick en bok med bilder på alla i klassen och så hade alla skrivit en gullig liten kommetar.. Tack så mycket !!! Fick även en jätte fin bucket me blommor!

Tack tjejer!

 Här är blommorna jag fick av klassen !! Jätte fina :)
 Och här är boken jag fick :) Ur gulligt!

Sitter nu me kusinen och väntar på att bror ska komma hem sedan vet jag inte va jag ska göra..
Ciao

valborg :O


(bild från förra valborg när vi firade sanne, sanne är i röd party hatt)

usch hatar valborg! De e fjortis afton. Sup och svälj trevligt helg. De är verkligen så. Inte för att jag tycker att de känns jobbigt att jag inte får dricka (de klarara jag mig utan) men att de är en sån stor grej av allt.
Vet inte riktigt än vad jag ska göra, vet iaf att jag ska vara me sara!!!

Vad ska ni göra då?

ciao

hemma efter en lång dag

Ligger i sängen nu och ser lite på TV
Har gjort mkt idag. Men måste säga att de va riktigt kul att träffa Lollo ! De va för länge sen vi såg. Va dock inte me henne så länge men iaf. För skulle hem till pappa och käka middag dära. De va skoj de me, va ett tag sen jag va där faktist. Kanske ska börja hänga dära oftare :P höhö
Sen åkte vi till BB för att lämna tröjor till bror´s gammla lag. Sen hem då.. Skoj att få umgå lite me bror också.

Huvudet har väl känns lite sådära idag, men jag står på benen iaf :D De är nog lite för att jag tycker de är så otroligt tråkigt att bara ligga hemma så att jag gör saker typ hela tiden och INTE tar de lugnt som jag egentligen ska göra.

god natt / N


onsdag

HöHö sov rätt länge idag faktist. Men kl 13.00 skulle jag vara på KS för rehab. Satt mest och pratade om hur allt är och hur allt kommer bli. Fick också göra några övningar. Sedan frågade han mig va jag tyckte att de störta problemet va me allt. Och så sa jag att de va att jag inte får träna. Så de kanske vi ska lösa Wiiiiie !

Efter åkte jag hem till Lina vi gick på en promenad sedan så satt vi bah och snacka.. Hahaa alltid lika mycket att snacka om liksom.
Nu e jag hemma och ska snart ta mig ner till centrum för att där efter ta bussen hem till Lollo! De va verkligen länge sen jag träffade henne så de ska bli skoj!

allt för mig / N


mysig kväll

Kom precis hem från Ida&Lina !! Två stört sköna brudar de asså!

Först va vi på en härligt promenad sedan så gick vi in och kollade på de efterlänkade filmen Pappa polis.. Efter de så körde Lina hem mig de e bra snäll tjej de!

 Pappa Polis en otroligt bra film. De är bara bra skådisar me i den. Och den har bra handligt. De e klart att om en i sin familj blir skadad så vill man ju självklart veta vem de är som har gjort de.
Självklart blir fimen bra mycket bättre av att Julian (huvudrollen) i filmen är så himmla söt! Hans riktiga namn är Daniel Bragderyd. Hihiii riktigt söt kille. Bra skådis är han också.

Ska kolla på Big Brother nu.. God natt / N


naglarna fixade

Så nu e jag hemma efter att ha vart och fixat naglarna. Eftersom att jag trivdes så bra me färget och allt jag hade sist, så va jag lite tråkig som har lika nu. Den här gången gjorde jag de hos en som bor i samma område som mig. Får se om de håller lika bra som där jag gjorde första gången.

Väntar nu på middag sen ska jag hem till Lina. Först ta en härlig promenas sedan ska vi se på film :)

puss / N

hemma

Så nu i jag hemma igen efter att vart inne och kollat ögonen. Fick inte veta så värst mycket, men de lät lite som att synen blivit lite bättre efter operationen. Men fortfarande syn fel. Sedan började jag och mamma prata om nya glasögon. Jag vet faktist hur ett par som jag vill ha ska se ut.
Iaf efter jag kollat ögonen så gick vi och fikade, de va mysigt. Sedan kollade vi lite i affärer. De va bara mamma som shoppade lite ;)

Nu tänkte jag faktist lägga mig och se på lite TV lite som jag spelade in igår, sedan ska jag nog gå och fixa naglarna.

ciao

god natt

Ligger i sängen nu (min egna faktist) har sovit i min lillebrors rum nu sen jag kom hem. Men nu va de på tiden att sova i min egna tyckte jag..
Ligger och kollar på Ballar av stål ett otroligt roligt pogram.. Om ni inte sätt de tycker jag absolut att ni ska se på de..
Men jag borde nog sova nu, för att imorgon blir de en lång dag.
Ska åka och kolla mina ögon. Sen senare på eftermiddagen ska jag fixa mina naglar. Sen så ska jag träffa Lina och se på film. Myyyyyys

god natt / N

coolt


Fick nyss ett MMS av oscar då de va en bild på en tatuering. Han har frågat mig massa saker om vart och vad idag.. Men inte fattade jag att han skulle göra den idag. Lite kul sådär me överaskningar.. Den blev snygg ! Väntar tills att få se den live :D

Och jag länktar verkligen tills jag kan tatuera mig :D
Nu när jag ändå håller på och snackar om tatueringar, så om jag inte minns fel så ska Emma göra sin imorgon ;)

volleyboll


(på bilden är det. Jag,Elin,Nickie&Cia när vi spelade volleyboll)

Åh satt och kollade på lite bilder på volleyboll.. Skit va jag saknar tiden då jag spelade volleyboll. Eller saknar själva volleybollen också !! Varför kan man inte spola tillbaka tiden så att jag inte slutade!!

ben&jerry


Hahaa idag vågade jag faktist prova på en ny smak av Ben&Jerry.
Den va god, men eftersom att jag är en sån choklad älskare så va de kanske inte så smart att köpa en me hur mkt vanilj som helst. Lite choklad är de faktist i den! Men måste iaf säga att vaniljen va god, de va verkligen sån där gammal god vanilj.
Skulle inte rekomendera den om man inte är galen i vanlij!!!

one tree hill


Har en fråga,
någon som vet vart man kan köpa alla säsonger av One Tree Hill i en och samma box. Vet att man kan köpa en box med Sex and The City i en stor box. Och vill de me One Tree Hill

måndag

Måndag idag då, en ny vecka betyder de. Iof känns de som att jag har helg hela tiden men ingen annan. Lite trist sådära!
Igår va de jätte mysigt softade me sara hela dagen ute i solen, sedan blev de grillat till middag. Smarrigt va de!!

Idag har jag faktist inga planer för mig. Men de är nog bra om jag tar de lugnt eftersom att då läker allt fortare.
Inte för att jag inte tagit de lugnt i helgen, vi har bara chillat men ändå skratta tar på krafterna.. Hahaaa

Kom på att de e valborg i helgen. Usch !!! Hatar valborg ! De är en fjortis afton tycker jag ! Och vad firar man egentligen, jo att kungen fyller år. Och då tänder man brasor och super sig full. Hur kul e de liksom..
Någon som har något tips på vad man kan göra ??

ciao / N

sooooool

sitter ute och njuter av solen me min älskade Sara!!! Va bah  tvungen att säga att de är helt underbart väder, så ni som sitter inne.. Ni måste ha en jävligt bra förklaring!!!!

ciao

sara andersson

Sitter och är lite busig. Kollar på Saras bilder på hennes dator. Och hittade en ur läcker bild på henne!!! Måste ju dela med mig lite av henne!!! Så här kommer den ;) Håll i er !


WoOoW

god morgon söndag + vackra väder


Dålig me inlägg igår, men hade verkligen fullt upp !Åkte som sagt in till stan för att möta upp sara. Sedan åkte vi till täby c för att handla lite snabbt. Sedan åkte vi till vallentuna centrum för att köpa lite godde till kvällen. Hahaaa blev kanske inte så lite heller. Hyrde en film också. Måste erkänna att jag och sara är verkligen sämst på att välja film.
  Vi såg att Björn Gustavsson va me så självklart ville vi se den då.. Men de va inte mycke han va me asså. Den va verkligen jätte dålig. Hade sämst handligt och allt. De ända man gillade de va att dom va ute i en svensk skärgård och de va sommar. Så man fick en sommar känsla.

Iaf efter vi sätt den så kände jag och sara oss lite busiga så vi gick ut en stund och busade lite. Sedan kan man väl säga att vi fortsatte när vi kom hem igen.

Helt enkelt en underbar lördag.

allt för mig denna gång / N

NAJS LÖRDAG

Åh de e mega bra väder ute, inte för att jag har orkat ta mig ut än.. Har faktist fått duscha håret idag! De va underbart! Har aldrig kännt mig så äcklig som jag gjorde när jag vaknade imorse. Till och med pappa skratta åt mig!
Håret är iof fortfarande rätt äckligt, vet inte varför de har blivit så. Men förhoppningsvis blir de bättre.

Jag ska snart på ett eget litet äventyr. Jag ska ta bussen in till stan själv. För att möta upp Sara! Jag känner faktist att jag har rätt koll på läget så att de går nog bra. Däremot är de bara en buss jag tar sedan är jag me sara!!!

de va allt för mig!!! / N

håll ut


Åh de e svårt att inte dras till iphone!!! Men som sagt i sommar kommer de en ny verition så att de är ingen ide NU att köpa en! Så att får väl hålla ut i ca 2 månader till!


Någon som har något och säga till om, om iphone !! Skriv gärna då!

BTW någon som vet om de verkligen finns en som ser ut så hära?

hallå!

Så nu e jag hemma igen. Har vart i täby centrum idag med mamma faktist. Skönt att göra något liksom.
De blev lite fina köp faktist. 2 hårband som man kan skymma mitt snygga hår! 1 t-shirt, en kofta och ansikskräm!!
Hade inte direkt orken till att va dära längre till annars skulle jag köpt lite mer som jag behöver.

ciao

torsdag

Idag har dagen gått fort tycker jag.
Först så va jag och dog bort klamrarna i huvudet, så nu ser de inte lika äckligt ut. Efter de så åt jag och pappa lunch. Trevligt trevligt. Sen gick jag för att möta upp Ida... hihiiii.
ÅKte sedan hem och vilade en lite stund för att sedan orka åka hem till Sara. Där va de skoj, vi snackade en hel den sedan så åkte vi ner och hyrde en film. De va nog bäst så, så att Jimmy slapp höra vårt prat hela tiden. Hahaa

 Vi såg på Dold identitet. Rätt obehaglig film faktist. Den va ca 115 min men rätt seg att kolla på. Bland annat för att den va på italenska. Men Om man orkar se klart hela och fattar handligen så är den värd att se. Men som Jimmy som ledsnade fort, han tyckte nog att den sög.

pusss / N

god kväll

Oj Oj vilken lång dag de har varigt. Har inte haft mycket för mig asså !!! Och dagarna går extremt långsamt när man bara sitter.
Kollade på roomsurvis när dom gjorde om en lokal åt E.M.D. de blev riktigt ball faktist. Dom gjorde en as ball vägg som va lysande. En sån vore nått och ha i sitt rum.

Nu ska jag nog sova lite så att de blir en ny dag någon gång. Imorgon har jag faktist en tid och passa !!! Sedan ska jag troligen va me Sara :D Wiiiie

puss och god natt / N

film tips



En ruskigt bra film är Legenden om Zorro! Om ni inte sätt den tycker jag absolut att ni ska se den. Den är iof rätt lång men mycket värd tid att se. Om den inte skulle vara så lång skulle jag kunna ligga och kolla på den om, om och om igen!!


sova hmm.. går inte

Åh nu har jag legat och försökt somna i mer än en timme. Och jag lyckas inte så bra!!! Men nu e mina batterier uppladdade igen iaf för att Sara va precis hära!!! Måste säga att henne har man saknat otroligt mycket!!!

Någon som har tips på vad man kan göra ???

/N


iphone


Kan verkligen inte bestämma om man e sugen på iphone eller inte. De är så olika vad folk säger. Antingen är man jätte nöjd eller så gillar man den verkligen inte.
Jag kan iof tänka mig att man kan bli lätt less på att de bara är touch på den..

Har ni någon åsikt om Iphone.. Skriv gärna då.

trevligt besök

Haft otroligt trevligt besök idag. Jessica åkte hem för kanske 1 timme sen. Trevligt att folk titta förbi. Får se vad min dag imorgon bjuder på. Hahaa jag e nyfiken på att ut och gå. Kanske försöka hitta hem till Sara eller nått. De skulle bli kul! Jajja nu ska jag forsätta se på film..

ciao

wiiie

sitter här i soffan hemma med Jessica L :) trevligt med lite besök.. När hon kom tidigare idag så även Jessica och elin hära. Mycket trevligt med besök.. Man måste jöh fördriva tiden med något liksom..
Fick lite choklad och en ur gulligt halsband av jessica..  (så såg halsbandet ut som jag fick av Jessica. Ur gulligt, så söt tjej.. Hon sa att hon tänkte på mig när hon såg de.)

hej på ett tag / N

god morgon

Åh skit va skönt de va att få sova hemma i natt. Man sover så otroligt mycket bättre hemma! Jag sov ända fram till klockan 10.30 De va jätte skönt, sedan va de väl bara bra att jag gick upp eftersom att jag väntar besök idag.
Måste säga att jag har så gulliga vänner som kommer och besöker än och skickar ur gulliga sms och allt. Tack alla!

Får se vad man hittar på idag efter man haft besök, mamma har redan förvarnat mig om att jag lär vara rätt trött idag. Hihiii de va som att komma till en helt ny värd igår. UNDERBART

?sova?


försöker sova, men de går inte så bra. Kan inte sluta tänka på att jag saknar Sara så pass mycket. Skit nu vill jag egentligen bara att tiden ska gå så fort som möjligt och de blir som vanligt :D

/ N

hemma!!!

Wiiie ! jag e hemma ! HIHIII såå skönt att vara hemma asså! Okej vad är de egentligen som är så kul, men den andra frågan är då vad de är som är så kul på sjukhus :P
Ida&Lina har vart och hälsat på här hemma idag. ur söta tjejer..

Nu kanske jag ska sova eller nått.. ciao


hem resa på gång


Oj Oj Oj !!! skoja inte hur glad jag är  , jag pratade precis med läkaren och jag får åka hem idag !!! Så ja egentligen nu ligger man ju bara och väntar på att man ska packa ihop alla grejer och sedan få åka hem. Okej så här glad har jag inte vart på länge må jag säga.

hej på ett tag / N

sjukt

man är bra knäpp man. Sitter här och verkligen länktar hem, men ändå sitter man och spanar in oliaka resemål som man kan åka när jag är helt frisk och allt.

Men vadå man måste ju leva dagarna som om de vore äns sista!!

pussen

hem

Faaaan nu vill jag bara hem asså!! Usch man dör ju typ av att bara vara på de här stället! Usch aldrig mer sjukhus säger jag bara!!!
Sedan när man frågar om man får åka hem så skrattar dom bara åt en liksom.
Fick en ny rumskompis idag, inte alls lika rolig som Katarina. Jajja man kan väl inte ha de bäst alltid..

Ska försöka sova nu.. natti natti / N


iphone

efter mycket letande så har de kommit fram att de ska komma en ny iphone i sommar. Så de blir nog att jag väntar med att önska/köpa en nu.

Just nu sitter jag och pappa här bara och väntar på lite besök, har fått i mig lite mat också. Kan ju inte påstå att de är värsta gårme maten, men de får duga.. Bror ska köpa me sig någon sparrigt sedan.. Wiiiiiie

pussen / N

ny duschad

yeajj nu har jag äntligen fått duscha mitt huvud. Så skönt att få ta bort bandage! Man känner sig så otroligt fri. Tror nog inte att jag lägger upp någon bild, för att då lär jag inte ha kvar några läsare.. De ser inte så himmla mysigt ut.

Aaa vet inte riktigt vad jag ska göra nu, hoppas på att bror kommer snart med någon smarrig mat :D

ciao / N

GOD MORGON

synd att man inte kan sova längre !!! Nu blir de så mycket tid man ska ta dö på under dagen. Får se vad de blir att man gör idag då!!!

ha de bäst / N

god natt

tänkte faktist sova nu !! Ja eller kolla på O.C. Har vart en lång dag me mycket härligt besök.
De känns som att Sara ligger här breve mig i sängen, för fick en nalle av henne som hon hade sprutat sin parfym på.. Mysigt..

sov gott allisammans !!! / N

ingen permition

bidde ingen permition för min del idag :( men en hel del trevligt besök... De va kalas att få träffa Sara igen, har saknat henne så fruktansvärt mycket. Känns lite tomt du när Katarina har fått åkt hem över helgen, men pappa är snart hära så då har man mer sällskap ändå.. Kul att man fick en trevlig rumskompis...

ska nog försöka vila nu, har inte blivit så mycket vila idag.
tack och hej / N


värt ett försök

ska försöka tjata till mig permition idag. Men mamma tror inte att jag kommer lyckas så bra med de. Har iof en riktigt trevlig rumskompis, men hon fick permition över helgen så vad ska jag göra då liksom.

Är jäkligt spidad, för att idag ska Sara komma, sedan lär ju självklart bror komma också.
Han har vart här varje dag och typ hela besöks tiden också. Hihiiih han är bbra underbar han. BTW igår va Emma här me sin mamma också. Så himmla gullig tjej.

ska nog försöka sova nu, så man e pigg när sara kommer.. :D

ciao

bara för att

Ja nu är de exat 38 minuter kvar till jag åker in i salen.. Har verkligen inga neggativa tankar! Hade lite problem me att somna och sova, men de fixa dokton plätt lätt!

Så hej på ett tag då !

tack alla

Har inte så mycket att säga för tillfället. Men oj oj oj va underbara vänner och bekanta man har må jag säga !!!

bilder


Nu finns nästan alla bilder från sälen inne på facebook xD

!!!

Hejsan ! de har vart mycke nu sen man kom hem från sälen! Firade Annie, sedan emmas fest. Sen grillat hemma hos Kim och så vart med Emma, sen har morbror från åland kommit me familj, och jag ska snart åka in till stan för att träffa emmelie.

Kommer nog inte blogga så mycket nu fram över! orkar inte ta orsaken!
så hej på ett tag / N

film


eight below
älskar verkligen den filmen, den är så bra!! Om ni inte sätt den så är de ett måste VERKLIGEN. Inte nog me att Paul Walter är me så är dom dära hundarna så himmla fina. Sedan så blir filmer bara bättre för att man vet om att den är baserad på en riktig händelse.


i bilen

hallå ! Har vart dålig på att upptatera nu senste dagarna. Men har verkligen haft fullt upp.
träffade på några stört sköna grabbar som vi har tillbringat en tid me nu i sälen. Sedan blev de att vi stannad ekvar en extra dag, och de va ju bara naaajs.
Men nu sitter man i bilen på väg hem, och känner sig jäkligt stressad för att hinna fixa mig till emmas fest som är ikväll..

allt för mig / N


god morgon onsdag

Gick precis upp, har legat i sängen och dragit mig och väntat på att sara ska vakna. Idag är de inge fint väder så att de lär inte bli så mycket åkande idag. Man har blivit så bortskämmd me att de är fint väder så man är inte taggad alls nu.

Våra planer för idag är iaf att chilla lite nu hemma, kanske se på någon film. Sedan åka upp till toppen och dricka varm chklas sedan gå och handla lite gott sen hem och se på film. Så senare ikväll så kommer morbror, Stina, Persnilla och hundarna. Så att då blir de nog att umgås me dom lite. Sen ska jag och sara bort till hotellet igen!

 Igår så somnade vi till Det brinner. En rätt läskig barn film tycker jag! Och ganska dålig om man tänker efter, men ändå den är kul!

puss hej / N


helt slut

Promenaden blev otroligt jobbig må jag säga! Va så galet flummiga så att vi knappt kunde stå på benen. Och gå i djup snö när man är slö i benen de e inte lätt de!

 När vi kom hem så kollade vi klart på high school musical 3 den va riktigt bra tycker jag! Man vill verkligen att de ska komma flera för att dom rä så himmla bra!

nu ska vi kolla klart på Rosa The movie  sedan blir de väl en till film, ingen av oss orkar göra nått speciellt ikväll ! De får bli imorgon..

puss och hej / N


Machester

yeajj fan va bra vi är, vi va vid liften 08.50 och fick vänta i 10 min sedan fick vi åka machester!! Så jäkla naaajs de är asså! Nu tänkte vi ta på oss skor och så ta oss upp till toppen ochs edan gå på toppen en promenad och sen käka lunch någon stan. Sitter och funderar på om vi ska ta me hunden, men naj tror inte de blir så.. HAn kommer vara helt död sen då!!

men ha de då / N&S

god morgon tisdag!

Idag är de strålande väder och 0 gradigt än så länge. Det är bara jag och Sara vakna. VI har nog lite brottom för att backarna öppnar liksom om 1 timme..

så måste äta och ta på mig kläderna nu..

Ha en god dag / N&S


yeaaajj


Kom precis hem ! Först gick vi bort och satte oss ute och chillade i solen tills vi fick gå in och sätta oss och äta. Sedan efter de så gick jag och sara till ett hotell hära och satt där och tog en drink. På vägen hem så blev vi rätt flummiga !!

Jag säger bara norrmän!! 
  

ska nu lägga oss och försöka se på film, vi har bestämmt att vi ska vara ute i backen imorgon tills liftarna öppnar.. De kan bli spännande om vi klarar de!!

så god natt ja eller som man säger på norska god natts søvn god / N&S

god eftermiddag

Idag har vi åkt i backen hela dagen de har verkligen vart kanon väder ute. Fast att de kom massa nytt folk igår så tycker jag att de va mer uppkört i backarna igår. Men de kanske bara va att vi valde rätt backar idag. kom hem för kanske 1 timme sen och nu ska vi göra oss iordning för att vi ska ut och äta.
Känner att man har fått en sån där ful goggelbränna men får försöka sola bort den.

måste kila nu men hare / N

god morgon v 15

Ja nu är de verkligen vecka 15 och de är lov. Men jag rä ju redan i sälen och de e najs! Strålande sol idag också, så jäkla najs och vakna upp me strålande sol och se en ny pistad backe :D

Ska käka nu, så att man kommer ut till backen någon gång ;)

ciao !

haft en udnerbar dag


Åh vi har verkligen tur me vädret här uppe i sälen :) de klarnade självklart upp på dagen. Va borta i hundfjället idag härligt. Sedan åkte vi hem och så gick vi en kön promenad me Prinsen..

Ska äta nu ! så ciao !
     
(lite bilder från idag )

andra dagen, god morgon

Gick upp för ca 1 timme sen då jag började locka håret! Vädret idag är 4 grader och sol bakom dis molnen. Men de klarnar nog upp under dagen förhoppningsvis.
Idag hade jag och sara tänkt att åka till hundfjället för att hon ska få pröva på vad hon tycker om dom packarna dära.
Får se om man stöter på dalarö Jimmy dära då (en barnsdomsvän)

ciao


god kväll


(bild på kim,sara,mig och robin)

jag har sagt att jag ska vara dukig på att upptatera men man har ju så mycket för sig hela tiden..

Jag och sara tog siften upp till toppen och satt där uppe och softade.. De va så naajs!
Har haft toppen väder idag och hoppas verkligen på att de blir lika väder fler dagar..

pusss


kan de bli bättre?

Oj Oj vilken dag! De kan verkligen inte bli bättre, eller jo kanske lite bättre snö.. Men imorse så va de bra snö men sedan när solen ligger på för länge så blir den så dålig.
De är strålande sol och 5 grader.. Har suttit på toppen nu ett tag och chillat
Ska nu, byta till skor så ska jag och sara ta oss till toppen och chilla mera. Eftermiddagarna är inge roliga att åka eftersom att de är så uppkört!

allt för oss i sälen / N&S

bilen

Wiiiie sitter nu i bilen på väg upp till sälen ! De ända jag vet att jag inte har me mig, de är min system kamera och kamera laddaren till lilla kameran. Jajja vi får klara oss om inte då får man köpa nått dära.


Ska väl kolla på flm nu !!!

cioa

tid för att packa

kom precis hem från en underbar dag me strålande sol. Efter vi hade vart på besök hos GOLDWELL så gick vi runt inne i stan.. De va så jäkla najs så man ville verkligen inte åka där ifrån.
Men nu är de nog tid för mig att börja packa till sälen, har inte packa något. Brädan ligger framme bah..

ciao


kungsträgården

Sitter här i kungsträgården med Jennifer,Sophie,Ida och Josefin ! Solen skiner och har precis fått lite i magen. Så galet naaajs de är :D Fan om de kunde vara sånt hära väder året om, då vore live frid och fröjd (som sophie sa nyss)

ska väl snart åka och möta upp oscar sedan hem och packa till sälen.. Åh naaajs kan de bli bättre!!

puss på er / N

wiiie idag är de dagen jag länktat efter

Wiiie vaknade för typ 30 min sen, Jessica är i duschen och jag sitter och snacttar lite låtar av henne :) tänkte ingen smart idée att försöka somna om för då blir man bara tröttare!
Hade jäkligt svårt igår att somna, de va nog för att jag har så mycket tankar om sälen..
Men nu tänkte jag göra mig iordning så vi inte missar vår älskade skolbuss.

ciao

bilder



(höhö skööna brudar)
Juste äntligen har Simone lagt in bilder från när hon och Linda va hära ! Hahaa rätt seg brud :P höhö Inte så snygga bilder, men tänkte lägga in några iaf :)
   

(hahaa Simone och Linda blev lite kissnödiga)

hemma hos jessica nu

Sitter nu här hemma hos jessica och chillar. Vi ska väl typ kolla på One Tree Hill sen .. Åh me love!

pusss

små packar

Sitter nu på mitt rum och väntar på att Micke ska hjälpa klart lillebror med läxan sedan så ska vi åka upp till firman.
De blev inte riktigt som jag tänkt mig idag, jag hamnade i barkaby me pappa och robin.. De va skoj!
Har inte direkt börjat packa än till sälen. Blev att jag packade till jessica istället :P

Ska sova hos jessica ikväll , troligen tar jag me mig datorn så kan jag plugga lite också..
nu en tydligen micke klart. så tack och hej / N


dagen innan sälen


God morgon torsdag, wiiiie idag är det bara 1 dag kvar tills jag och sara åker till sälen :D Åh va skoj vi ska ha!

Min dag ser ut så hära
1.
Packa mina grejer från pappa + packa me massa filmer
2. Åka och möta Lina för att ta en promenad
3. Kanske men bara kanske åka till vallentuna gymnasium för att möta jessica och planera  för ikväll
4. Åka hem till mamma käka lunch
5. Börja packa till sälen
6. plugga
7.
Äta middag
8. Åka upp till firman för att göra klart de som jag inte kunde igår pga den dumma damsugaren
9. Åka hem till Jessica :D

Nu äre nog på tiden att jag börjar för att hinna me allt idag!

hemma åh skönt

äntligen hemma nu efter en lång dag. Åkte till salongen för att göra slingor på robin och sedan klippa. Direkt efter åkte jag hem till Emma för att fira henne ! Riktigt trevligt va de ! Trist att man inte kunde följa me ut! Efter de så åkte jag till firman och fixade. Sedan så visa de sig att damsugaren va trasig så kunde inte forsätta .. Bläää blev skit sur, nu blev hela min dag imorgon förstörd. Hade planerat den så bra. Jajja

Nu ska jag lägga mig och se på OC och bli lite gladare :)

god natt

fixa bror & fira emma

 (dagens outfit)
Nu ska jag kila iväg till bussen, ska möta bror så ska vi åka till salongen där jag klipper mig så ska jag göra slingor i robin´s hår och får se om de blir nått klippa.. Efter de åker jag direkt hem till emma för att fira henne :)

puss på er / N


duktiga nicole


åh känner mig jätte duktig sen jag vaknade så har jag pluggat. Är nu klar med ett idrotts arbete så nu ska jag väl försöka forsätta vara duktig men börja plugga engelska! De är en härlig känsla att de bara försvinner mer och mer från min långa lista med saker jag bör plugga.

god morgon vackra väder

Vaknade upp av att solen sken in i mitt rum. De är en underbar känsla tycker jag. En annan känsla som jag hatar de är att jag har sätt klart på första säsongen av OC nu! Och de är den som är bäst!! Usch hatar verkligen sista avsnittet å säsong 1. När Ryan bestämmer sig för att åka tillbaka till Chino. Blää på honom !
Bara forsätta nu med andra.

Funderar på att ta en härlig promenad till Is-sjön idag nu när de är så fint väder. Men då vill jag ha me min system kamera och den är hemma hos mamma :/

Idag fyller också Emma 18 år :) STORT grattis till henne !
Ska hem till henne senare och fira henne !

ciao

(vet inte vad de är som är fel, men de händer ofta att jag inte kan ladda upp bilder här på bloggen, Hmm någon som vet vad felet kan vara?)

RSS 2.0