saft


Erkänn att den här reklamen ser jäkligt god ut!!


måndag

Oj då, jag blev visst hemma idag! De va verkligen inte meningen. Men vaknade me en hemsk huvudverk.. Så sitter nu och funderar på om jag ska kika på Twilight så att man friskar upp minnet lite tills man går och ser den nya!! Hihiii

De va allt för mig !

söndagen

På kvällen igår så va jag med Ida&Lina vi hade de riktigt skoj. Flumm tjejer på hög livå.. höhö
Vi såg på filmen Percy, Buffalo Bill och jag! Som ni säkert har märkt så är Daniel min, Ida och Linas idol. Så att vi måste ju se alla filmer han vart me i. Och de har vi gjort nu, eller iaf dom som han är huvudroll i.
Dom filmer han är me i är: Pappa polis, Lillebror på tjuvjakt, Percy, Buffalo Bill och jag och Hjälp rånare (men den är han ej huvudrollen i)

Iaf när jag skulle somna så somnade jag till pappa polis, hihiii den är så himmla rolig. Om ni inte sätt den så måste ni se den asså!

 Percy, Buffalo Bill och jag handlar om två kompisar som blir blodsbröder, ena killen följer me sin kompis till  hans land, där de blir bästa sommaren för Percy men inte för hans kompis som han är hos.
Är rätt töntig film, men de är precis sån humor som jag,ida&lina har.. Hahaa så de passar perfekt för oss.
Men om ni sätt, pappa polis eller lillebror på tjuvjakt och tycker dom är roliga så kommer ni nog tycka den här är rolig också. Bara att den hära filmen har sämst slut.

Allt för mig!


veckans

veckans låt - Takida med As you die

Veckans heting - Daniel Bragderyd måste de ju ta och bli! Haha när jag, Ida&Lina sitter och kolla på filmerna han är me i då kan man säga flummpower. Han är så jäkla skön i sina filmer. Så söt liten kille! Ett riktigt charm troll!

Veckans händelse - Den galna TAKIDA konserten!!! Woohoo de va så jävla coolt. Måste erkänna att dom är fan bättre live än på typ radio..

Veckans vän - Ida&Lina är de, de får bli båda för att vi blir så galet flummiga när vi är me varandra. De är så kul, man kan inte ha tråkigt me dom brudarna asså!

Ciao




takida galet naaajs!



Shiiiit va de va galet igår! De va så jäkla häftigt! Vi som va och kolla igår va Jag, Robin, Karro, Sonny, Kim, Ida, Johanna, Skarre, Hampe! Ett skönt gäng! Så de va riktigt skoj. Riktigt nöjd me kvällen må jag säga!

(Ida,Johanna,Karro&Jag)

Ida&Johanna  Karro&Jag Sonny,Robin&Karro (BTW Karro är jävligt snygg på den bilden)

Resten av bilderna + filmer kommer in på facebook!
Ciao


taggad till 1000%

Woohoo nu e jag taggad! Jag har kört takida låtar hela dagen och snart bär de av! Väntar bara på att få svar av lilla skarre om han me ska käka innan me oss alla andra!! Yeaaah de kan bli en galet kul kväll ikväll!!

(här är man taggad)


takida ikväll


Woohoo taggat! ikväll är de takida! De ska bli jäkligt skoj.. Vi är ett  gäng så att då känns de som att de kommer bli en kanon kväll! Skönt folk + naaajs musik! Yeajj


dåligt bloggande

Har verkligen inte haft orken eller tiden för att blogga dom senaste dagarna.

Igår på salongen så klippte och gjorde slingor på Karro, efter de åkte vi till täbban för att möta upp Sara och sen köpa present till Jessica som fyllde år igår (STORT GRATTIS på dig jessica)
Blev rätt försenade hem pga av en viss kille på telenor. Hahaa men Karro blev två mobiler rikare iaf. HöHö

ja lite upptatering va de iaf!


Hade en mycket trevlig kväll igår också då vi firade Jessica! Woohoo!


pussåhkram

upptagen

Igår va jag upptagen eftersom att robin kom hem igår. Så fick som en liten jul också.

Va på rehab imorse och de gick mycket bra. Hon va jätte solt över mig att jag gjort min "läxa" och när jag tänkte efter så hade jag verkligen gjort den utan att jag tänkt på de. Så fick bli lite stolt över mig själv!

Sitter i skolan och tar de lugnt. Gör inte riktigt de som dom andra gör pga en anledning...

Allt för mig

onsdag och halva veckan är över

Sönt snart har halva skol veckan gått och idag kommer robin hem också! Hmm tror jag iaf.. HöHö

Är förvånad över mig själv när jag skulle gå upp idag, reste mig direkt när klockan ringde. Men fett onödigt, för att vi har verkligen inte gjort nått denna lektion. De går inte så bra och ha en diskution i en klass där de bara är tjejer. Får verkligen inget gjort... Så ja de jag gör just nu är typ och sitter och spelar på datorn. BRA! Men har som sagt inget att göra!

De är skönt för att idag har jag inga planer efter skolan. Tomt i allmenackan, riktigt skönt de faktsit! Men lär väl bli så rastlös så att jag hittar på nått ändå!

Ciao!

tisdag

Jahapp då vare tisdag igen då. Och jag har fått träffa Jessica vilket va evegheter sedan.. Usch va vi är SÄÄÄÄMST! Vi tog en mysig fika och satt och snacka ett bra tag tills jag skulle till optiken för att fixa linser. Så nu är de fixat också. Sköönt!

Ska kila iväg till tåget nu för att möta Hanna i centrum och sedan upp till vallentuna IP och stå i kiosken..

Allt för mig!

veckans

veckans låt - TikTok med Ke$ha 

Veckans heting - Ryan Gosling  som spelar Noah i filmen The notebook.

Veckans film - Måste ju ta och bli Dagboken (the notebook) Så himmlans fin film. Älskar den verkligen, man gråter av lycka i den och av att den är så himmla fin. Åhhh!

Veckans vän - Ida fina hihiiii sån skön brud hon e asså! Kan egenligen inte göra någonting, men ändå ha så kul.. HöHö

veckans händelse - klart som fan måste se bli min och Karros lördag! Hahaa när morfars bil inte ville som vi ville. Haha så fick sitta där ute hos honom och häcka. Hahaaa De va fan kul asså!

/ nicole

ny vecka nya tag

Hade en mysig kväll igår me Karro, vi såg på fimen Dagboken och den är så himmla mysig. Haha Karro somnade så ja jag låg där och grät för mig själv. Hahaa
Idag i skolan gick de bra när jag klippte Emma. Hoppas hon blev nöjd iaf.

Nu ska jag sätta igång me permanent medans jag väntar på käk sedan så ska jag ner till gymet.

Allt för mig!


härlig simtur

Är hemma nu efter en härlig simtur med Karro och en rolig runda i täby c. Jag hittade en hel del snygga grejer men ändå inget speciellt som jag verkligen ville köpa. Men de blev ett par skit snygga nya skor för Karros de. Så ja på lördag kommer hon lätt ha snyggast skor..

Får se om de blir till och gå ner och hyra film till ikväll eller om vi hittar någon skoj hemma.

Allt för denna gång!

vilken dag...

Oj Oj Oj vilken dag de vart idag!
börjar från star: Först skulle vi till morfar för att hämta hans bil, så åkte pendel sedan taxi. Kom fram och allt gick som se skulle bilen starta direkt, men självklart nått va ju tvunget att hända. När vi då stäng av bilen för att lasta in decken så snarta bilen ej sen. Helt DÖD. Gick då till grannen för att få låna startkablar och de gick ju sisådär.. Sedan satte vi batteriet på laddning och lät de stå en stund. Prövade i mellan åt.. men fortfarande död. (Tur att gubben hade glass hemma för att vrålhungriga va vi. Men de ända han hade inom mat väg va äcklig sjukhus youghrt och glass.) Sedan när vi väl mot våg envisa bestämde oss för att beställa taxi hem så starta bilen självklart.. Woohoo va GLADA vi blev.
Åkte då till mammas kusin käka där och sedan skulle vi köra mammas andra kusin till lilla essingen. Haha ja och där gick de som de gick. Hittade inte riktigt ut på motorvägen igen så tog ett tag.
Men ja nu är vi hemma iaf, och vi har fått vart me om ett riktigt äventyr. igen. Alltid lika kul me Karro, eller ja bästa tjej som hon även kallas.
(såhära kan de se ut efter jag och Karro meckat bil.. Dessa nya bilar fattar man sig fan inte på asså)

Natti Natti

underbart väder ute

Åh shiiit va de är underbart väder ute. Har precis duschat efter en lång promenad i de härliga vädret med Karro.
Nu ska vi göra oss iorning för att sedan åka till morfar och hämta hans bil och sedan kolla affärer sedan fira mammas kusin.
Känns som de kommer bli en bra lördag för min del..

Ha en kanon lördag och sitt inte inna och häcka när de är sådant väder!!! Ciao

nöjd me min fredag

är stolt över mig själv idag måste jag säga. Har verkligen tagit tag i sakerna jag bestämde mig för igår.

Mötte upp Karro vid centralen och sedan gick vi och tog en kvälls fika. De va myys!
Måste säga att nu är de verkligen jul stämmning på hög nivå i stan.  Här har vi en riktigt jul pyntat kata.  Och här har vi de äkta peppakakshuset inne på centralen. (HöHö dom tipsar om att inte smaka eftersom att de är ihop limmat me ett riktigt lim)
Nu e vi hemma och ska väl lägga oss och se på någon film!

Hoppas ni haft en bra fredag!

bestämma sig bara

Jag bestämmde mig igår för att idag skulle mitt nya liv börja. Jag skulle ta tag i saker bättre och så. Försöka också inte ta allt på så stort allvar.

Så idag tog jag verkligen tag i pluggandet, gjorde klart ett arbete + skickade in ett annat också. Riktigt stolt må jag säga.
Nu ska jag upp till SPÖK huset och sedan ska jag nog ta en kvälls fika med fina Karro. De va länge sen så de e på tiden.. HiHii

Trevlig fredag på er alla!

johan falk leo gaut

 Johan Falk Leo Gaut är som ni alla förstår forsättning av dom andra Johan Falk filmerna jag skrivit om. De känns som att dom blir bara bättre och bättre, eller iaf att de händer mer och mer saker. Denna film handlar om två stycker om äger en bar eller ja en restaurang och så blir dom hotade för att en slags liga vill ta hand om garderoben, men de vill inte ägaren för att han vet varför dom vill de. Ägaren till restaurangen är inte bara ägare till en restaurang eller en far till en tonårnings tjej och till en autismisk son utan han är också en mördare. Så att han är inte itresserade av polisens hjälp från början.
Riktigt bra film, men tycker att man ska se dom andra som är före innan denna. Sedan är de kul att killen som hjälp dom innan fortfarande står fast vid att han inte vill hjälpa polisen mera, han vill helt enkelt ut ur de kriminella värden.


/ nicole

Ishallen gillar vi!

Kom nyss hem från ishallen. Kände att just nu va jag verkligen tvungen att åka dit upp först för att jag inte riktigt va på så bra humör sedan så spelade Calle så man va ju tvungen och kolla och sen hälsa på honom.

Nu hade jag faktist tänkt och hoppa ner i sängen för att någon gång bli klar i skallen..

Allt för mig / nicole

.!.

Ja visse människor vet precis hur man trycker ner andra riktigt ordentligt!


Joe jättegorillan


Såg på filmen Joe jättegorillan idag! De är en typisk film som jag alltid tittar på när jag är på dalarö hemma hos Emmelie. Bara för att hon har den, men igår blev jag så sugen på och se på den + att jag saknar dalarö så mycket så då bestämde jag mig för att kolla på den idag.
Handlar om en tjej som verkligen gör allt för sin bästa vän (eller snarare syskon) som är en gorilla. Försöker göra allt för att rädda den så att den inte ska dö av någon jäkla tjuvskytte.
Det är en himmla mysig film så den tycker jag man kan se på.

/ nicole

johan falk national target

 johan falk national target är som ni förstår forsättning på dom andra Johan Falk filmerna. De hära va faktist en av dom bättre tycker jag. De hände liksom mer saker i den hära.
Jag tycker att om man ser en av dom så bör man se alla! Bara ett tips sådära.
Men som sagt, den här va en av dom bättre!

/ nicole

johan falk vapenbröder

 Johan falk vapenbröder är andra filmen av Johan falk GSI. Vapenbröder handlar om ungefär samma som den tidigare filmen, men jag gillar såna filmer faktist. Ena snubben i ligan som polisen jagar försöker ta sig ut, men de går inte så bra för honom. Så man vill bara se på alla dom direkt när man sätt klart ena, för att se hur de går för honom. Ganska kul när de är filmer som de är forsättningar på! De gillar vi starkt.

/ nicole

skryta lite


måste ju få skryta lite! Nu ska jag faktist gå ner och käka pappas hemlagade ungspannkaka!! Mumms säger jag bara! De är så smarrigt!!

Ciao


tips på tjej film


Har ett jätte bra film till på en tjej film. Bring it on heter den.. Som ni ser så handlar den om cheerleaders. En film som handlar om riktiga och icke riktiga vänner. Kan väl inte säga att bara tjejer tycker den är skoj eftersom att jag såg den med Richard men ändå.. Han kanske e en tjej , höhö! Nej men man skrattar åt hur vissa tjejer kan bete sig mot andra tjejer. Kan vara så jäkla bitchiga mot varandra. Haha
ABSOLUT en film man ska se om man är tjej, ja om man e kille kan man också tycka om den.

/ nicole

film tips

 Helens små underverk är en mycket bra film. Den handlar om hur äns liv kan förändras så mycket av att några försvinner.
Helens syster och man dör och i testamentet står de att det är Helen och inte storasystern Jenny som ska ta över dom tre barnen. De är ett mycket stort steg för Helen eftersom att hennes liv beror av jobb och fest.
De blir en förändring för Helen men inte bara för henne utan för barnen också.
Jag tycker den va bra för att de visar lite också att man ska ta vara på de man har, och inte grubbla över de man inte kan få eller få tillbaka. Absolut se värd, men måste säga att den är nog mer se värd hos tjejer än hos killar.

/ nicole

film


Såg här om dagen fimen Baksmälla! Handlar om 4 män som åker till Las vegas för att en av dom ska gifta sig. Så de blir hans svensexa. Problemet är att när dom vaknar upp dagen efter så minns dom ingenting och han som ska gifta sig är borta. Under tiden dom letar efter deras vän så händer de massa konstiga saker, men dom får också reda på mer och mer vad som hände kvällen innan. Det är ju en komidi så att de är liksom ingen äventyrs film.
Jag tycker att de va bra och de va najs när de va sköna låtar me i den. Men jag hade nog haft högre förväntningar av den filmen. Men klart att den är se värd.


/ nicole

*veckans*

Veckans låt - Thinking of you med Katy Perry (sen Sara skickade denna låt till mig efter min känsla jag beskrivit, så har jag inte kunnat sluta lyssna på den!!! helt KLART veckans låt)

Veckans heting - Bradley Cooper  Efter jag kollat på filmen Hangover så insåg jag verkligen att han är ett riktigt charm troll. Men kom sedan på att de är också han som är den snobbiga pojkvännen till ena tjejen i filmen the wedding crashers där han inte alls är lika charmig.. Långt hår ska iaf denna snubbe ha! (han i gul tröja som står upp, de ser inte alls ut som samma person... men de äre!)


Veckans händelse - Hade en yber mysig kväll med min bästa vän! Gick på en lång promenad, tog en fika och sen bio.. Älskar verkligen och umgås med Sara. Den dagen kommer jag sent och glömma!

Veckans vän - Sara Andersson ! HöHö är de någon som är förvånad.. HöHö nää tänkte väl de! Nej men jag kan verkligen inte denna vecka välja någon annan, för att de är så att Sara är verkligen BÄST. Jag är så glad att just jag (lilla jag Nicole Annelie Mathilde Hemland) får vara hennes bästa vän. Att ha en vän som Sara de betyder allt. Man måste kunna ha en vän som man kan prata med i alla lägen som alltid lyssnar och försöker hjälpa och lösa problemet, och de gör alltid Sara. Sedan så ska man också ha en vän som man alltid har roligt med. Shit till och me när vi gymmar så kan vi inte sluta skratta och ha roligt.
Åh va jag älskar henne, för att hon är BÄST! Ingen kommer kunna få ta henne ifrån mig, för då jäklar!!!


Veckans film - Eva&Adam filmerna. Dom är så otroligt bra. Så när man tittar på dom så känner man sig liten igen, minns hur man länktade till lördags kvällar då de alltid va ett avsnitt av Eva&Adam! Sedan nu när man är äldre tycker man de är så kul och lyssna på alla kommentarer och allt sånt skoj. Åhh dom är BÄST

god natt söndag

Avslutar söndags kvällen me lite bilder från min lördag med bästa vän!

 Sara på fiket  Jag på fiket
 Poppcorn är en självklarthet på bio!!
 
somsagt de va en skräckfilm vi såg

Natti Natti ska vi se om jag e rädd denna natt då när jag sover ensam! (bäst man stänger av mobilen också annars ringer väl oscar och skrämmer än...)

skolfotona

hade fått hem mina skolfoton i fredags men har ej vart hos pappa så såg dom nyss.. Hahaa blev inte så jätte nöjd faktist!! haha men BLOND va ma iaf!!! HöHö Saknar de faktist!


De ser ut som jag har mega bigt huvud... Hmm!


min kanon lördag

Hade en toppen lördag igår! Lallade runt inne i stan på en lång promenad medans jag och Sara väntade på att bion skulle börja. Ledsnade sedan på de äckliga höst vädret så gick in och satte oss på ett fik (där vi ledsna ganska snabbt eftersom att vi hade 5 snubbar som satt och verkligen glodde!!!!!!! åh de är så jävla respektlöst och bara sitta och glo.)
 Saris  Chokladen  Jag
(fler bilder kommer)

 

Som  sagt så såg vi på Paranormal activity! När vi skulle gå in på bion kändes de som att vi gick in i döden verkligen. Vi hade så höga förväntningar på filmen. Jag måste erkänna att jag va riktigt besviken på den. Trodde den skulle vara mycket läskigare än va den va. Den va jäkligt seg i början till och me i mitten utan de va i sluten de verkligen började hända saker. Sedan så va de filmat av dom själva så att de va rätt rörigt. Jag tror att de förstörde jäkligt mycket att jag och sara satt lägst fram så att vi mådde illa hela filmen pga att få sitta och titta upp.
De va mycket dåligt slut tycker jag och de va tråkigt.. Men jag hade svårt igår och bestämma mig om den va bra eller dåligt.
Den va okej och se, men om man vill att den ska vara läskigare så är de nog smart och se den hemma i sitt sovrum! Värd och se, men inte med för höga förväntningar!

Men eftersom att den handlar om i sovrummet så trodde jag att jag skulle ha svårt att sova på natten, men va fan jag somnade direkt och drömde fina drömmar! FAN igår va jag verkligen taggad på att skrämma upp mig själv och så funka de inte.. Bläää

 Någon som vet en as läskig film som kanske kan funka på mig? HöhÖ

/nicole


hemma efter jobb

Kom hem nyss från att stått i kiosken på IP med Hanna panna plutt.. De va trevligt me lite sällskap. Nu ska jag städa mitt rum lite så att de är städat när vi får gäster, inte för att dom ska hänga i mitt rum. Men ändå, känns alltid bra me väl städat rum!

puss åh hej!

fredags mys

Kom hem för en stund sen, har verkligen haft en ur mysig kväll med Josefin och Hanna! Vi hade vår egna lilla spa kväll. Ansikts mask, fot bad, bastu och en massa tjej snack.. De va riktigt mysigt. Tack tjejer!
Som ni alla vet så har de vart fredag den 13 idag och jag ahr inte råkat ut för något..

Nu ska jag och Hanna lägga oss i sängen och se på film!! Natti Natti !


Paranormal activity


Waouw idag fredag den 13 så har Paranormal activity bio premiär.. Åh va jag vill se den! Haha jag lyckades lura i bland annat oscar till och se den, och han sa att den va bra jävla läbbig... sedan har  jag hört flera som sagta tt dom haft sömnproblem efter den..
Hahaa jag som redan har de planerar att se den.. (höhö kanske inte de smartaste). Men jag som aldrig blir rädd för filmer, är så nyfiken på denna om den är så läskig som jag hört!!
Får se om de blir bio imorgon då!!!

Någon mer som sätt den?? Skriv gärna!

på söndag så smäller de


woohoo på söndag börjar Paradise HOTEL !!! Som vi länktat! Hahaa tur e så har man ingen bror som är me, men han sökte faktist.. HAHA
Vet inte vad som hade vart jobbigast, när han va bort rest eller att se honom på TVn och muppa sig! HAHA

wohoo tärning me sariis

Kom hem för 1 timme sen då jag vart och gymmat. (fick bli ben träning denna gång eftersom armen inte riktigt känns på topp efter sprutan, men de e säkert över imorgon..) och direkt när man kom hem vara bah hoppa in i duschen och sen kolla på inspelat Mammas Pojkar. Hahaa åh va de är kul tycker jag. Hoppas de kommer en till säsong efter denna..

Åh imorgon är de fredag och de betyder praktik på den bästa salongen.. Wiiiuh

puss åh hej

packa träningskläderna

Ja sagt och packa träningsväskan snart, ska åka och gymma med Saris. Eller iaf försöka me min arm eftersom jag tagig spruta. Har inte kännt någon biverkning förutom att jag blev lite illamående, trött och när robin krama mig fick jag ont i armen.. Jajja fan de går säkert över när jag tränar.. Woohoo taggad!

/ nicole

ingen svininfluensa för min del iaf

Ja då va man vaccinerad för svininfluensam också. Man kan ju få biverkningar och skit, men jag känner inget eller jo lite illa mående. Men de e ju ingen big deal..

Back to work!!!

sista dagen i skolan denna vecka

Jahapp då va man i skolan igen då, har vart på rehab så fick lite sovmorgon + att jag slapp matten (vilket iof inte är så jätte bra, men inget och göra åt)
De va skoj på rehaben idag, vi gjorde några övningar som gjorde att jag verkligen inte kunde hålla skrattet inne. Hahaa
Nu e jag i skolan och sitter och gör ett svenska arbete och så på rasten så ska jag iväg och ta spruta för svininfluensan.. Hmm, hört andra i klassen sagt att den gör ont.. Buhuu VILL INTE.

Nu ska jag forsätta jobba ! ciao

tror sara känner mig

Efter en fika med Sara så fick jag en låt skickat.. Hon tyckte de stämmde på de jag hade suttit och berättat! Hmm tro om sara kan känna mina känslor asså. Stämmer fan inte helt perfekt!!!!!

Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

You said move on 
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you 
What you would do if
You were the one 
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

You're like an Indian summer
In the middle of a winter
Like a hard candy 
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in 
I was disgusted with myself

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you 
What you would do if
You were the one 
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...

You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know

Cause when I'm with him (Ohhhhhhhhh)
I am thinking of you (Ohohohhoh)
Thinking of you (Oh!)
What you would do if 
You were the one 
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

Looking into your eyes 
Looking into your eyes
Oh won't you walk through 
And bust in the door 
And take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay...
stay

HAHAA filmer e skoj ibland!

Sitter och spanar in lite filmer på en viss bortskämt brat (ja en viss Oscar då) HAHA ibland kan man fan skratta mycket asså!!!
HaHa va bara tvungen och säga de! så jävla kul!


hemma efter en ur mysig kväll

Sitter nu hemme me tända ljus och Bonde söker fru på TVn. Inte för att jag har kollat på de någon gång, men ändå rätt mysigt ändå!
Har verkligen haft en jätte mysig kväll med Sara, satt och babbla på som aldrig förr, och fick lite plugg gjort också vilket bara va ett +

De va allt för mig för denna gång!!

cefé

Sitter på ett mysigt fik med bästa vän och pluggar! Går väl sådär, eftersom att jag ska skriva om någon jäkla författare på svenskan. Så när man söker på en sida och sedan på en annan så står de helt olika.. Åh varför kan de inte bara stå en sak liksom! Så man vet ju inte vad som stämmer.

Aja får ta och plugga något annat istället då!!

PussÅhKram


onsdag

Ja då va de redan onsdag riktigt skön!
Vi fick en uppgift igår, då vi skulle in i några affärer och se hur dom beter sig (vi skulle då inte visa att de va ett skolarbete, alltså lådsas om som ingenting) de va riktigt kul tycker jag. Jag va med Josefin och de gick bra för oss också!!
Vi va inne på telenor.. Och skit killen där inne asså, om man kunde smälta för någons ögon.. då hade jag vart som en piggelin ute i solen!!!

 (bara för de får ni en bild på ett öga, och kika nogrant inne i ögat.. va hittar ni där!?)

Nu ska jag forsätta rita..

Puss hej!

tisdag

kom hem för en stund sen då jag tagit en promenad med Hannis !! och fick då ett samtal då jag fick veta att vi börjar kl 12.30 imorgon.. Woohooo NAAAJS!!! Men usch då är de tråkigaste lektionen ever. Men aja, nu målar vi iof bara så de e rätt chill men ändå!!

Ska nog hoppa i säng och forsätta se på Eva&Adam! hihii

puss åh god natt!

veckans

veckans låt - 3 med Britney Spears 

Veckans heting - Chad Michael Murray

Veckans film - Ja eller de är mer en serie One Tree Hill. Älskar verkligen den serien. Så otroligt bra, som ni  märk är jag intresserad av och köpa alla säsonger.. Så säg gärna till om ni vet någonstans de går!!

Veckans vän - Sara Andersson
som är min bästa vän! Hon måste bli veckans denna vecka för de första så delade vi ett kompis smycke( berlock till Thomas Sabo armband) i helgen + att hon ställer alltid upp för mig, om de är nått så hjälper hon mig. Har många exempel för just denna vecka, en är när hon erbjöd sig att vi kunde gå till firman i lördags kväll så jag kunde jobba lite icke själv.. Eftersom jag e sån tönt som tror på spöken nu... nog om de, hon ställer iaf alltid upp för mig och finns där... Även om vi inte är me varandra hela tiden så vet vi allt vi har varandra bara ett samtal ifrån.. PUss älskar dig !

Veckans händelse - Ja de måste ju vara att jag och Sara föreviga vår vänskap. Okej en lite berlock betyder inte att vi alltid kommer va vänner. Men de är så de ska va!! Och vi är ju bästa vänner...

/ Doriiiis

usch för dåligt väder

Jahapp då vare dags för en promenad i de dåliga vädret me vovven! Buuhuuuu vill ha sommar och sol eller vinter och snö!!!! Inte nått äckligt höst väder!!! Jajja vovven måste ut och de är bra me frisk luft!

Puss hej

eva&adam


Hahaa älskar Eva&Adam filmerna!!!

Sitter och kollar på den första så jäkla roliga kommentarer

Annika - Vet du varför Kajsa inte va på idrotten idag?
Eva - Nää!?
Annika - För hon har fått mens!!!!!!
Eva - Nää, skojar du?!
Annika - hahaaa nej!
Eva - OJ!!!

HAHAAA

så jäkla sköööööööööön asså!!!

hemma

Kom en för kanske en halv timme sen ! Har vart på en lång promenad med Hanna vilket verkligen va jätte mysigt, snackade en massa girls snack och skrattade!! Hanna är verkligen en toppen tjej!
Efter de så mötte jag upp Ida,Lina och Victoria!!! De va mysigt de mä ocgh få träffa dom brudarna!!!

Tänkte iaf hoppa i säng nu och se på en film.. Skööönt är ledig imorgon ska bara till skolan en snabbis då jag ahr samtal!!

Natti Natti!!

lång promenad på g

så då är de dags och ta på sig lite varma kläder för nu ska jag ut på en lång promenad med Hanna panna Wiie! Får se vart vi hamnar , men skönt me lite frisk luft och trevligt sällskap!!

ciao

one tree hill samlingsbox!?!

 eller
Nu är de så att jag undrar om de är någon som vet om de går och köpa en sådan box i sverige!!!??
De är alltså en salong av ett antar säsonger av One Tree Hill! Eftersom att jag vill ha alla så är de ju smart om de finns någon slags samligtsbox liksom...

Skriv gärna om ni vet!
/nicole

måndag ny vecka

Jaa då va de måndag igen då, skit va veckorna bara springer iväg.. Ibland länktar man till någon fram över, men väntar man på nått gått väntar man aldrig för länge.. Så varför ska tiden ha så brottom!!!

Kom iaf hem från läkaren för en stund sen.. Kikade på mitt huvud. Och som de verkar nu så ska jag åka in och rönkas igen, så fort som möjligt!!
Får se om de blir idag eller när de blir!

Såg en film idag också!
 Material girls En tjej film verkligen. Handla om två systrar som ska ta över sin fars smink företag då de inte riktigt blir så bra, för att de börjar ryktas om att man fick mycket dålig hy av de sminket.. Och företaget skulle kunna gå i kunkurs och då har flickorna ingenting kvar.
Så filmen handlade om att dom försökte hitta bevis på att de inte va sminket som skapade den dåliga hyn.
Den va okej och titta på men inte så jätte rolig eller bra tycker jag.

/ nicole

fars dag!

Som ni alla vet är de fars dag idag! Så ett älske värt inlägg åt min käre far!

<3 Du är verkligen toppen, du är bäst, du är roligast, du är coolast, du är tuffast, du är underbar pappa. Jag är så glad över att just du är min pappa. De är du som har skapat den människan jag är idag och utan dig hade jag inte vart någonting. Du har lärt mig så mycket här i livet. Jag känner att jag kan berätta saker för dig, och de är inte speciellt många som kan de till sina pappor!
De finns många som säger att deras pappor är bäst... Men då har dom inte träffat min!!!
Älskar dig pappa! För alltid din dotter
<3

djurgården bra jobbat


Ja jag är ju faktist djurgårdare, men var mer insatt i de förut.. Sedan tycker jag de e så jäkla tråkigt och se när dom är så dåliga. Vilket dom faktist vart iår! Och de står jag för att dom har vart!
Men ja idag va dom bra måste jag säga, åkte inte ut allsvenskan iaf...  höhöö!

söndag=film tittande

Idag är de ju söndag och då blir de oftast film tittande för min del, speciellt denna söndag då jag ahr så jävla ont i huvudet! Faaan blir aldrig av med den!!!

 Misa Mi en mysig barn film. Handlar om en 10 årig tjej som mist sin mamma och är arg på sin pappa för att han träffat en ny. Hon bestämer sig för att åka upp till sin mormor. Och där är hon me om massa härliga äventyr. Bara en mysig film liksom..

Sedan har jag sätt på en till film
 I love you man handlar om en kille som ska gifta sig och då får han höra av sin familj och sin flickväns vänninor att han faktist inte har nått eget liv, alltså inga egna vänner. Och vem ska då va hans bäsman tänker dom. Han bestämer sig för att skaffa några killvänner och de går ju som de går..
Jag tycker den va rolig, men inte riktigt min typ av film.. för lik filmerna
På smällen och Supersugen.

/ nicole

lördagen

Jobbet gick bra igår, fick först lite sällskap och Lillebror och sen så kom Sariiiis !!
När vi jobbat klart så åkte vi till pappa och lagade lite tacos och gosade lite med Båtsman.
Senare på kvällen så erbjöd sig sara att följa me upp till firman så att jag kunde jobba så jag slapp göra de själv eftersom att jag börjat tro på spöken ...

LÄS ANLEDNINGEN (de här har då hänt under oliak dagar förutom de på firman)
Först när jag står på tunelbanan och pratar i mobilen så fårgar jag min kompis kan du sänka TVn lite för de låter som dom pratar i mobilen.. Hon ba: jag har ingen TV på.. Jag ba: men hör du inte dom som pratar de låter ju som att någon pratar i telefon me oss.. (men de va bara jag som hörde de)
Sen när jag va på firman och står i trappan, så känns de som att någon tar på min fot (men jag tänker väl bara att de va jag som kom åt nått) efter de så stängs damsugaren av, jag ba: nej men jag kom väl åt trappsteget.. Sen gör den de igen.... Jag blir mer och mer irriterad på mig själv för att jag kommer åt den hela tiden.
Sen när jag ska byta utag för sladden så startar inte damsugaren... Då kände jag fan nu är de nog, så springer jag ut och låser, och går in till morbrors del och ringer Sara!!!! Berättar allt för henne men säger bara att de är väl jag som bara inbillar mig..
Jag bestämmer mig för att gå in och ta bort damsugaren och säga att den gick sönder (jag ahr kvar Sara i telefonen)
När jag öppnar dörren du tror inte damsugaren är PÅ då..... Och de va inte äns kul. Sprang in och ställde tillbaka den och sen gick jag hem!
Och så igår när vi sitter och äter och berättat lite för richard och Jonte vad som hänt och att jag börjat tro på spöken.. så rör sig ett paket på bordet, eller de rammlar typ bara men ÄNDÅ....


Asså skit jag har ju blivit helt gaaaaalet! Men tur att jag har en bästa vän som följde me igår kväll så att jag slapp bara på firman själv idag... Tack Bästa vän Sara!

De va allt för mig / nicole

7eleven

Hade en mysig kväll igår. Va me bröderna och hade skoj, sedan så somna jag och lillebror till en film.

Idag så måste jag nog plugga lite (men de är inget man orkar på en lördag.. men de måste göras) Sedan kl 16.00 ska jag jobba uppe i caffan på IP.. Tycker faktist att de är skoj, hihi och så får man pengar för de..

Men nu ska jag nog dra upp lillebror så att vi kan käka frulle och sedan ta någon jävla tablett för mitt huvud..

pussåhhej

äntligen äre helg!

Åh va skönt, denna vecka har gått riktigt fort. De va tur de. Har gått bra idag på salongen fast att jag haft så ont i huvudet.. Åhhh jag blir tokig på mitt huvud! Och de ända som hjälper (i tablett väg) de e ett par tabletter som bara går och köpa i USA och fan dit ¨åker man juj inte varje vecka direkt. Jajja slut klagat..

Ska snart upp för och se på hockey sedan ikväll så ska jag vara med bästa vän Sara!!! Och jag har faktist en överaskning för henne! hihiii

pussis 

torsdag och dags för att sova

Ja då va den torsdagen över då.

När jag kom hem från skolan så kollade jag på en film.
Wallander cellisten hette den, och ja den är ju bra som resten av Wallander filmerna. Handlade om en flicka som va musikalist och så blir hon vittne en dag för sin pojkväns mord. Blir då skyddad av en polis men självklart kommer maffian (som då mördade kvinnans sambo) och hittar henne och då händer de grejer.
Den va bra tycker jag. Skönt me en ändå rätt lugn Wallander film.

Nu ska jag hoppa i säng och se på film. Så natti natti!


pluggisen nicole

 
(bild från i 8an eller 9an i friskolan.. I miss it)
asså inte för att skryta men måste säga att jag har pluggat otroligt flitit idag. Så här bra har jag inte jobbat på ja jag vet inte hur länge... Så jag är jäkligt stålt över mig själv. höhö
Ja jag ska väl forsätta och vara duktig dom sista 30 minutrarna som är kvar..

HöHö förlåt för ett litet ego inlägg men vadå liksom...
pussåhkramhaentrevlligdag


god morgon mattelektion

Satan i gatan är i skolan på en torsdag kl halv nio. De har jag inte vart på länge. Men jag och Sophie bestämde oss för att gå på denna lektion för att vara duktiga! Ja så nu sitter vi hära och ska jobba lite matte. Höhö tro hur de kan gå då!!!

cioa!

great film!!


Såg nyss på en toppen film! Den va verkligen kanon bra.. Flickvänner från förr hette den. Och den Handlade om en kille som blev dissad av en tjej i tonåren som han var kär i. Efter de blir han störta playern någonsin. Men en dag på sin brors bröllop så är hon där, tjejen som han va förälskad i när han va ung. (de ända han visste att han va bra på, var och få omkull tjejer, men att verkligen visa känslor va inte hans grej) så att han blir bortförd i sina egna drömmar av verkligheten..
Riktigt bra film och få drömma sig bort i.
Rekommenderar den starkt för tjejer, men tycker även killar kan se på den!


onsdag

usch va segt de va i skolan idag!! första lektionen gick fort och va skoj, men andra fy fan säger jag bara! Gjorde egentligen inte så jätte mycket pga huvudet.. men ändå!!!
Efter skolan kom mormor och hämtade mig så åkte vi och åt middag! De va mycket trevligt.

pussåhkram

veckans

förlåt för att ni inte fått veckans, men har inte haft orken..

Veckans låt - Darin med Viva La vida



Veckans heting - Josh Duhamel som är med i tv-serien Las Vegas..


Veckans händelse - Ålands kryssning me skönt folk! Hade riktigt skoj !!!

Veckans vän - Måste verkligen ta min kära vän Louise Häggberg till veckans vän! När man berättar tråkiga saker så förstår hon verkligen och stöttar än, när man berättar roliga saker så blir hon verkligen glad för äns skull. Och de är aldrig tyst när vi är med varandra, vi har alltid lika mycket och prata om. Och våra mys kvällar dom är oslagbara!!! Tack för att du finns Lollo <3

Veckans film -
Harry Potter och hemligheternas kammare. Jag gillar faktist Harry potter filmerna. Tycker de är lite skoj när man inte kan sitta och säga att den är så ovärklig. För de kan man verkligen sitta och säga om andra filmer.

Ja då har ni fått veckans! Och som sagt de är ju veckan 44 som de där är för..
Natti Natti!

man lär sig saker varje dag

Fan va jag lär mig när jag är på smärtkleniken! Tycker att de är så jävla bra dära. Eftersom att jag har såna sömnproblem så fick jag ett litet tips idag iaf, och de är att man bara ska göra två saker i sin säng.
Och de är 1. Sova! 2. ha sex... Haha de sa hon som jag sitter och pratar med!! Tycker de va lite roligt sagt. Så man ska alltså inte sitta och plugga i sängen eller sitta vid datorn eller nått liknande. Så ja nu sitter jag här i min futölj breve sängen. Höhö

/ nicole


hemma idag

Är hemma från skolan idag pga att jag har sån jävla huvudverk på nätterna så att jag inte kan sova. Och de funkar inte riktigt och va i skolan när man har ont i huvudet och är så jävla trött för att man inte kan sova!
Åh nu vill jag bara bli av med denna jävla huvudverk, skulle va kul och slippa huvudverk 1 hel månad. Åh va underbart de skulle vara!!!

Är iaf klar nu för att kunna åka till rehaben som är idag. Ska åka om 1 timme så de e chill!

allt för mig

trevlig måndags kväll

Kom nyss hem från Karro! Jag och Robin tog en sväng hem till henne och käkade och snackade lite skit. Började prata sälen också, och oj oj oj va taggad man blev då!!!
Vecka 49 då öppnar backarna uppe i sälen och man länkar till när man kan ta och åka upp dit och åka bräda :D Woohooo


Nu ska jag föröska sova så att man kommer upp till skolan! Natti Natti

tid


Ibland önskar man att man kunde spola fram tiden -


lite bilder från båten



 dom bästa!


god morgon sista dagen på lovet

Buuuhuuu sista dagen på lovet idag.. Blää jag vill ha mera lov, de räcker inte bara me en veckas lov...

Jajja, jag fick ett bra avslut på lovet iaf me en skojjig ålands reda.. (bilder kommer) kan väl säga att de kanske känns lite jobbigt när man är helt ensam om att vara nykter, men ändå jag är stolt över mig själv som tacka nej till dricka.. Blev bjuden flera gånger, men ska man vara fri från alkohol så ska man stå fast vid de..

Kan väl säga att de händer rätt mycket igår också, och jag fick lära mig att vissa personer är inte riktigt dom man har trott dom är.... (absolut ingen som va me) vilket jag tycker är otroligt tråkigt!!!

/ nicole

RSS 2.0