SJUK!



hahahaa bara för att man har snackat om Lollo hela tiden om att hon e sjuk och allt, så börjar jag känna mig sjuk OCKSÅ :O förhoppningsvis så är bara förtillfellet men F**K om de är att jag e sjuk :@

Men Lollo de är iaf tid för dig nu att bli friiiiiiiisk !! usch inge kul när du e sjuk!!!!
Miss you honey !!


Ska kolla film med familjen nu och sedan ut och träffa Elin troligen :D

Puss på er / N

Pinsamt !!!

Hahaa okej, måste bara berätta de hära !! Gjorde precis bort mig :P


Jag åkte upp till min bror´s fotbolls match. Och innan vi åkte dit så hade min bror och Rickard snackat om att Lina (rickar´s flickvän) skulle komma upp och kolla sen på matchen.
Så när matchen nästan e slut, så ska jag och min lillebror gå bort mot tåget för att vi inte pallade vänta på att hela matchen skulle ta slut. Så när vi gick så äre en som roppar på mig. Och jag tar självklart för givet att de är Lina (och inte Ida) så att jag går dit (hehe skulle gått dit om jag vetat att de va Ida också men de var inte de som va grejen nu), vi sitter och snackar i kanske 5 min.. Sedan när jag frågar nått om en lärare e bra på min skola så säger
IDA!!!!!! Hahaa lilla Nicole jag e Ida och inte Lina :P hahaa  , haha okej visst de va bara att skarra åt de, men ändå fätt PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINSAMT


Så att nu kommer min bror och dom få reda på de, och då har dom nått mera att MOBBA mig för här hemma !!! OJ OJ OJ jag lääääääääänktar INTE tills dom kommer hem :P

ojj ojj nu kommer dom :O:O:O

hej då på ett tag, ska väl gå och bli mobbad snart!!

/ NicolemedNOLLkoll

match?

Sitter här och funderar på om jag ska åka och kolla på när min storebror spelar fotboll´s match.. E inte riktigt säker på om jag pallar än.. Men man kanske kan va snäll och åka upp en stund iaf.
Lillebror vill ha sällskap så att man kan va snäll mot honom också..

De e bara de att de är så kallt ute tycker jag.. aja

FÅ se hur allt bli ;)

kyss på er / N

God morgon alla GLADA!

Tänkte berätta lite om min dag igår, de blev lite mkt igår så att jag hann aldrig att skriva något !

Först åkte jag till skolan och man va lite spänd faktist för att varje fredag har vi frisör och idag skulle vi få klippa våra dockor för första gången + att vi skulle få använda våra nya klipp sätt vi fått köpa från skolan :D
De va riktigt kul faktist (men ändå riktigt svårt, de är absolut inte så lätt som man tror att de ska vara) tiden gick jätte fort.. De kändes som att man bara hann att komma till skolan och sedan skulle man hem igen. Hoppas att de forstätter att kännas så alla fredagar för att FREDAGAR brukar de vara att man bara vill hem och få heeeeelg :D

Helgen planer var först på fredags kvällen vara med Josefin :) och sedan på lördagen åka till min morbror på åland med Lollo och chilla till söndag då Lollo hade fotbolls match..

Men de blev såhära...
Åkte hem direkt efter skolan och chillade lite, somnade nästan direkt när jag kom hem för att jag va så trött. Sedan så gick jag upp och käkade då vi hade fått gäster (min morbror Pierre här i sverige, och hans sambo Stina) käkade middag med dom och sedan frågade min bror mig om jag kunde följa med honom till min pappa´s firma och hjälpa honom och hans kompis att trötta deras fotboll´s tröjor. Jag följde med ner dit för att jag har LOVAT min granne sen mer än ett halv år sen att trycka en tröja till deras fadder någon stan i Afrika.. Men den gick inte att trycka för att pappa va tvungen att fixa något. När jag hade fixat klart tröjorna då va tanken att jag skulle åka hem till Josefin och antingen chilla eller dra till någon fest, men eftersom att jag va så trööööött så bestämmde jag mig för att va hemma och hyra film med min bror och hans kompis (rickard).
När jag började bli rastlös så ringde jag mamam och bad henne komma ner och hämta mig så åkte jag och hyrde film åt mig, min bror och rickard.. Åkte hem och väntade på grabbarna för att dom va inte riktigt helt klara när jag åkte där ifrån så att då passade de bra att snacka lite skit med Lollo :D och sedan när dom kom hem började vi kolla på en film vi hyrt.
Hehe och de dröjde inte länge innan jag somnade.. hehe (a)

De va min fredag, rätt soft ändå :D

Hej då på en stund :)
puss på er / N

RAST

Sitter nu på rasten och nööördar vid datorn.. Hahaa bara för att jag måste fixa min mobil så att jag kan ta emot sms.. Så att om jag inte svarar på sms så är de för att jag INTE har fått de.. Men de e bara att skicka sms ändå sedan så svarar jag när jag får de.. för att ajg håller på och ringer conviq just nu :)

kyss på er / N

GLAD!!

Åh äntligen fick jag tag i Elin!!! har snackat med henne nu... och nu vet båda hur allt ligger till och allt e bra igen.. De hade bara blivit lite missförstånd sist, och de e självklart löst nuu! ÖVERLYCKLIG !

En vän som Elin är inte någon man bara hittar sådära , de är en person man måste leeeeeeeta efter i många år !!!

Nicole Hemland ÄLSKAR Elin Söderberg



Matte

Kuuuuul hade nyss matte PROOOOOOV :O allvarligt man minns liksom ingenting från 9an !! Okej visst vi har haft sommarlov så att då e de klart att man inte kommer ihåg så jätte mkt, men ändå PIIIIIIINSAMT jöh !!!


puss på er / N

DATOR

Sitter nu här i klassrummet i skolan och har precis fått våran datorer.. HaHaa känns faktist lite kosntigt att sitta på internet när man e i skolan. Hahaa men de e naaaajs !!!
Tycker synd om läraren som står där uppe och pratar när alla sitter vid datorn och nööördar sig. Haha knappast att någon lyssnar på honom ...

Ska nog pula lite med datorn nu !! :D

Pusss på er / N

God kväll alla GLADA

hahaa okej, jag kan börja säga att min dag har vart helt j***a  stööörd :P Hahaa

Från kl 00.00 i natt så ringde min klocka för att jag inte skulle glömma att skicka sms till oscar kl 00.00 eftersom att han fyller år idag :D (btw GRATTIS på dig gubben)
Sedan somnae och sov tills klockan ringde på morgonen.. Började fixa mig, och sedan roppar annica (min låtsas mamma) att jag måste komma nu för att vi va tvungna att åka. Men då kommer jag på att jag hade bätt min bror att hämta biljetterna till Singing bee (som jag, Lollo och Jessica skulle på ikväll) springer ner och letar efter honom i sitt rum, hittar honom inte springer runt i hela huset och sedan till slut hittar jag honom i TV rummet brevid mitt rum. Men haha dom hade han självkklart glömmt :P Jajja

Åkte till skolan käkade frulle i skolan. Gjorde inte direkt något spec idag i skolan men de va rätt soft ändå.

Direkt efter skolan så åkte jag mot tuna för att åka och hämta biljetterna hemma hos mamma min.. Mötte Lollo i roslags näsby... Kom hem hämtade biljetterna, gick direkt till tåget igen. (BTW hade snackat med Jess på dagen om att hon skulle åka in med några andra kompisar och sedan möta oss där inne, för att dom skulle också gå på singing bee)
Kom in till stan och gick direkt till 7-eleven och köpte något att käka. Sedan åkte vi till T-centralen för att möta upp flickorna. De kom ett tåg så att då sa jag och Lollo att vi går på de och sedan möter vi dom där borta för att de är så rörigt att stå på centralen och vänta (när de e så mkt folk). Vi går på sedan kommer vi på att de är fel tåg så att Lollo hinner hoppa av men inte jag (hahaaa)

 

Vi ringde varandra direkt och bestämde att jag skulle hoppa av nästa station som var gamla stan. Tar givietvis fel tåg igen mot norsborg och hamnar då vid slussen (dit vi skulle från hela början utan att veta om de) jajja så att de va bara att vänta där 5 min på nästa tåg mot Lollo..
Sen mötte jag Lollo vi tänker ta nästa tåg mot Vällingby (men gör de ej, stod på den men hann att hoppa av) Klev på rätt tåg sen och mötte flickorna på slussen.. dålig stämming (bland dom inte oss "alltid lika glada") går sedan mot bussen och kliver på, men självklart vare fel BUSS.. Hahaa bara att hålla humöret uppe och byta igen.. Tills vi kommer på rätt buss så är vi redan riktigt sena till instläppet!!! Och de tar en halv timme för bussen att komma till frihamnen.
När vi klivit av bussen hittar vi rätt ganska snabbt :D Men för att göra dagen v'ärre än den redan varit så får vi stå utanför och vänta i 40 min med slutbeskedet att vi inte kommer in.. (ännu bättre stämning)

Åker där ifrån och kliver av vid stadion för att hoppa in på ICA och köpa den sena middagen (ååååååh min efterlängtade sallad) åker sedan till tekniska och ska ta bussen hem..
Då möter vi SAAAAAAAAAAAARA :D underbart möte (de va typ de ändå braiga med den dagen)

Åker hem med Lollo och pappa får hämta oss vid bussen för att vi inte ville gå 1 km i dugg regn..
Kommer hem och käkar våra goda sallader :D (Va dock riktigt flummiga)

Så nu ligger vi båda två i min säng och skriver om den underbara dagen och lyssnar på våran mys mapp på datorn så att vi kommer in i stämmning till vi ska sova...

Jajja ska slagga nu!!!
CIAO / N

God kväll !!

Så nu e jag redo att gå och lägga mig i princip.. Förutom att jag väntar på att Lollo ska ringa mig så att vi ska snacka lite, har inte prata med henne på ca 30 timmar och har så sjuuuuuuuuuukt mkt att berätta !!!

Direkt efter middagen så åkte Jag,pappa,kusin,bror och bror´s kompis till arninge. Pappa skulle hämta sin nya bil och sedan skulel vi köpa lite skol saker till mig, och min bror och dom skulle åka på hockey träning.

Så att här sitter jag och väntar på min lilla tönt som aldrig ringer :P och kommer somna snart :P Måste gå och lägga mig tidigt ikväll för att imorogn kommer de att bli en låååång dag! Först äre skola, och efter de ska jag, Lollo och Jess in och kolla på singing bee, så att de kommer nog bli rätt sent när vi kommer hem...

Ska gitta nu / N


Hemma!!




Kom typ hem från skolan för 1.5 timme sen och va tvungen att städa upp i rummet direkt efter att jag letat kläder imorse när jag försov mig.. De är nått fel på min mobil så att ibland ringer den inte på morgonen, så att fick lite bråttom imorse.

Idag fick vi våra efterlänktade klippsätt så att idag har vi mest suttit och märkt våra grejer med nackelack .. De va skoj!! Efter de fick vi också våra dockhuvuden..
Direkt när jag fick de så kom jag på att tänka på Lollo (när hon alltid snackar med sin pappa i tel :P hahaa) så att mitt huvud heter TANJA ;)

Efter skolan så åkte jag till täby c med Josefin & Sanne så att vi satte oss och fikade lite och sedan skulle Josefin lämna tillbaka en jätte fin kjol :(..
Sen så mötte vi upp min bror och hans kompis och då trodde jag visst att jag skulle få åka med dom hem, men neeej de fick jag inte :/ för att robin hade sin jobb bil så att då fick jag inte plats :/
hahaa men de roliga va att de första jag typ säger till dom är att vi fick våra verktyg och dockhuvud idag.. och att jag tyckte de va så ÄCKLIIIGT med håret och de (hahaa SMART sa dom att jag går frisör då.. haha de är typ som att va snickare och tycka att de är äckligt med plankor.. ) men de va inte riktigt så jag menade, utan de va liksom att håret som e på dockorna är liskom riktigt hår, och de är faktist en annan sak när de är på en människa för att då är de liksom givet att de är riktigt hååår..

Jajja slut skrivet för den här gången..


kyss på er / N

Doriiiiiiiis <3






Jag saknar dig verkligen Sara !! Blev inte riktigt som planerat att få träffa dig igen.. Men man fick se ditt söta ansikte iaf.. Och de va sköönt !!

Hahaaa kommer ALDRIG glömma när vi kom på våra smeknamn Doris 1Doris 2 :D hahaa och varför vi kom på dom.. hahaaa


Älskar dig verkligen och ville bara ha de SAGT !!!

/ N

TRÖTT

Hallå alla GLADA!!! kände för att berätta lite om min dag hittills innan jag somnar..

Vaknade upp hemma hos Lollo MEGA trött.. Gjorde en macka och tog med till tåget så käkade vi frulle på tåget imorse..
Sedan när jag kom till skolan, så va jag rätt tidig så att satt bara och lyssande på musik. Dagen började med att vi fick lära oss lite om hur man ska behandla kunder och så (helt okej faktost) sedan så skulle vi gå runt på skolan och fråga efter autografer från folk på skolan.. Hade sedan lunch och efter de fick vi satta och klippa och klistra för att matcha färger och sånt :D
Så fick vi sluta runt 13.40  sköööönt tidigare än va sagt

Jag skulle till mamma för att hämta kläder och sånt, så att då åkte Josefin med mig till tuna för att hon skulle träffa sin pojkvän. Så vi åkte direkt till vallentuna gymnasium för att möta honom dära ;).

Skööönt att vara hemma nu, efter en låååång helg :D ska försöka att gå och lägga mig i tid, så att de inte blir som med Lollo att jag börar känna mig sjuk :(

KRYA på dig gumman !!

CIAO / N

Tidsfördriv

Jaaa hallå alla GLADA !! Sitter i Lollo´s soffa som vanligt och har TV´n på egen dator och snackar med Lollo (medans hon sepalr ett spel på fejjan som jag visade henne nyss)
Egentligen så har vi inte riktigt tid med de hära, vi måste laga mat och sedan städa upp efter 4 dagar ensamma hemma..
Och vi har lovat oss själva att vi ska gå och lägga oss tidigt ikväll. (tror inte våra kroppar mår så bra efter dom 2 senaste veckorna som vi tillbringat tillsammans)

Jajja vi hörs snart igen
 CIAO / N

Powernap !!





Kom just hem till Lollo efter en riktigt rolig dag i skolan (idag hade vi frisör hela dagen). Vi fixade håret på varandra och de va kul att göra de i en riktig salong :D
Va dock riktigt trött idag, Lollo och jag kom på kl 1 att vi skulle basta så att då gick vi in i bastun med en cider var (vi kalla de FÖÖÖÖÖÖÖÖR KRÖK till Jessica´s partyyy idag) sedan skulle vi gå och sova, men neej neej de gick inte så bra.. Låg bara och fnittra hela natten typ. Så att de blev väl typ 3 timmars sömn i natt eller nått :P (ILLA)

Efter skolan åkte jag till Brottby och mötte Lollo,Linda och Philip och gick till ica för att köpa läst, nudlar (alltid nudlar med Lollo asså) och jordgubbar ;P
Och sedan bar vi åt hem till Lollo´s far.. (först va planen att vi skulle ta Lollo´s moppe från henne´s mamma, men nyckeln hade henne´s syrra med sig till skolan.. så de fick bli att ta bussen !!!

Sitter nu här i Lollo´s soffa (IGEN) och kollar på sex and the city med Lollo och Linda.. meningen med att vi kollar på de, är för att vi ska ta en kort powernap innan vi ska fixa oss till jessica´s feeest :D


Nää ska slagga nu.. kyss på er !! / N

Lossan :D

Sitter här hemma hos Lollo med glajjorna på och ser ut som en pluggis medans jag väntar på att Lollo ska duscha klart !!

Började skolan idag, kul att veta vilka man ska tillbringa 3 år tillsammans med. Just nu är vi 27 bruuuuuuuuda (än så länge) i SAGOFÉERNA (som min klass då heter)

Vill dock tacka älskling´s Lollo för hjälpenh en gång till för hjuälpen med bloggen :) och sedan framförallt tacka henne för allt stöd in för första dagen på gymnasiet... va verkligen gaaaaaaaalet nervös....


näää , nu måste jag gitta.. Lollo sitter i soffan och skriiiiiiker på mig om att jag måste komma och kolla Sex and the city med henne :D

Och sedan snacka om Jessica´s party imorgon :D yeajj va skojj de ska bli :D
CIAO !!!


TACK!

Vill bara tacka världens bästa Lollo eftersom att hon hjälp mig fixa denna underbara design på min nystartade blogg! Hon är ju så sjukt underbar, verkligen tack gumman :') Åh vad jag älskar dig! :O

Puss på er!

RSS 2.0