sööndag

japp söndag igen.. Men jag hoppar över de där me söndags ångest för att imorgon bli de en skoj dag!! De blir kungsberget!! Wiie!
Igår så va planen stor shopping.. Men blev ingenting! letar nytt snowboardställ så att gick bara i sånna affärer igår. (här är de jag funderar starkt på!!) Sen när vi skulle åka hem då glömde jag köpa de som jag också åkte in för att köpa. Så de kan gå..
Åkte iaf till östermalms IP och kollade på hockey med Ida efter vår lilla runda..
Sen hem och bah chilla me familjen! soft

Jag måste bara lägga till, att Karro kommer lätt va snyggast i sälen V9.. jäklar snygg ställ hon köpte igår asså!

tjenare kylan

jahapp då va kylan här ordentligt igen då! Fy satan asså. Just nu är de -20 hemma hos mig!! Usch! Och jag ska in till stan och shoppa med Karro&Johanna KUL! HöHö Kommer väl sluta me en vinterjacka när man går och fryser.. höhö

Igår hade jag iaf en trevlig kväll. Va ute och fira Hanna och sen så va vi på bio.. Såg Snabba cash!!
Har inte riktigt tid och berätta om filmen nu.. Men de kommer ! Promise


Allt för mig!

sliten asså

Hahaa de är verkligen ett heltidsjobb åh vara mamma. Jag har då fått känna mig lite som en ensamstående mamma när jag har passat min söta kusin + vovvarna.. Men inte ska jag klaga, de har vart riktigt mysigt!! Igår såg jag och PernillaSommaren med Göran och den är ju bara för sköööön!
Sen till slut kom lillen hem. Min nya söta kusin. Åh va sööööt han va! Hihiii! Var helt upptagen me åh titta och gosa me honom så tänkte inte alls på att ta fram kameran.. höhö

Måste säga också, tur att man är tjej och kan göra flera saker samtidigt!!  (på bilden Pernilla, Rosella & Puma)

Morbror körde sedan hem mig och jag somnade direkt, sedan vare dags för middag. Och efter de så drog jag till tibble hallen och kollade på brors match. (rätt trist match men dom vann iaf)
Pappa kom dit också vilket va kul eftersom jag är sämt på att åka upp till honom.. Så fick känna mig liten igen me åh springa in i famnen på honom.. Hihiii

Allt för mig!!

26

som ni alla redan vet är det den 26 januarie idag och de betyder att de är min käre fars födelsedag. Så grattis grattis pappa!! Men inte nog me de så fick jag en kusin idag. En pojke.. Wiiiie! HöHö så ja nu får pappa allt dela me sig av sin dag.. höhö

Så idag har jag bara myst med Lilla kusinen Pernilla medans mor&far + den nye lillebrorn är på BB..
(medans jag läste Twilight så läste Pernilla tidningen)
(sötisen)

Sitter och tittar på PH just nu, och allvarligt.. De har fan spårat asså! Cimon skulle ju vinna hela skiten!!! FAN då!!

/ nicole

gaaalet trött




tror inte jag sovit så bra som jag gjor inatt .. ja då innan mamma kommer in och säger att de är dags, jag skulle upp till morbrorStina skulle till BB kommer hit kanske vi 03.00 och då satt vi vakna kanske 1 timme sen kunde jag åka hem igen.. Så typ vid 06.00 kommer mamma ner igen.. nu är de dags!! Så då fick robin köra mig och så har jag vart vaken. Och de va satans kallt inatt så att de va svårt och få upp värmen i sängen när man kom hem sen igen.. Så har inte sovit speciellt mkt inatt inte.. Men vad jag gör man inte nu när man fått en ny söt liten kill kusin.. Wiiiie!!!

PussÅhHej

sääääängen här kommer jag

kom nyss hem från ishallen.. fy satan va jag fryser om fötterna, bara länktar ner i min varma goa säng!!! Men va gör man inte när man har trevligt sällskap av Annelie och så kollar man på Calle.

Hade iaf en mycket trevlig fika stund med Lollo innan! Så jäkla kul åh träffa henne, alltid lika mycket och prata om!!

natti natti !!

för driva tiden


(Bjuder på en bild från i sommras)


tänkte försöka fördriva tiden i 2 timmar tills jag ska träffa Lollo. Jag har redan tränat och träffat Jessica och pratat med en lärare i v-tuna gym.. Så nu är de klart iaf!! Men inget snack om de nu!! HÖHÖ

Jag kanske ska ta åh stor städa mitt rum.. Eftersom att jag har planer på att helt göra om de!!

pussis


godmorgon måndag

god morgon god morgon!! måndag nu igen då! Jag har då nytt schema och är då ej i plugget idag! Ska snart glida ner till gymmet, innan jag ska förbi v-tuna gymnasium och prata me en lärare där om en sak.. HiHii

Idag är min dag helt fullbokad så att de lär gå rätt fort!!

Allt för mig! tråkigt inlägg men ändå !!!!

mys söndag

Kom nyss hem från en trevlig kväll i stan med Karro! Vi kände att man behövde göra nått av denna tråkiga söndag så drog till stan och käkade på en mysig restaurang.. Mycket trevligt!! 
   (höhö dåliga bilder, får skylla på min mobil.. och en seg söndag!!)

Nu ska jag ner och käka lite godis åh se på Johan Falk me bror.. Tjoohooo!

helgen över..

Helgen räcker inte till, till åh blogga. Full rulle!!

Fredag: va på praktiken då jag bara fick vara en försökskanin åt nageltjej. Sen centrum med mamma,micke och Karro. sedan va jag i vaxholm och kollade på hockey de va skoj.. En riktigt rolig match!
Lördag: va jag och Karro på firman sedan var vi och spelade hockey och grillade korv. HöHö de va myyys.
Söndag: ja vaknade rätt sent.. men får se vad dagen bjuder på. Jag och Karro funderar på att åka ner och simma lite. Rätt skönt. Sen ikväll är de ju Johan Falk.. Och de betyder att Joel Kinnaman e meee ! Naajs

Allt för mig!

denna blogg är ett måste

Linus pappas blogg

Kolla in den bloggen! De är pappan till Linus (pojken som dog i tågolyckan) hans blogg!! Riktigt starkt av honom och skriva blogg i nu läget!!

kul skoldag

haha hade tydligen inga lektioner idag fick man veta när man va på väg till skolan.. Så va bara och vänta och åka tillbaka till centrum. Så ha glidit runt där hela dagen med Sophie. Massa grejer som jag ska shoppa nu, idag fick de bara bli ett par till träningsbyxor..

Blev ingen bio som va planerat idag, men ska ändå träffa Hannapanna och käka någon god middag sedan softa till en film..

Allt för mig!!

matte nicole

duktiga jag som gick upp i tid för att plugga lite matte. Ruttna till slut när jag kände att de blev för lätt.. HöHö (de måste vart fisken vi åt i tisdags..) Ja jag kanske ska ta mig i kragen och ta tag i matte proven jag inte gjort. Va FAN! HöHö

Jag hade tänkt gå ut med en viss information idag, men tror jag väntar ett tag till.. Lugn lugn! Jag är inte gravid..

Nu ska jag nog byta kläder och borsta gaddarna sedan glida till tåget i tid.. Ciao


Mammi


Grattis Grattis Grattis STORT Grattis till mamma som fyller år idag!


modell sökes


Nu är de så att vi har ett skolarbete då vi behöver modeller.
Mitt tema är vattuman och söker då helst en blond kille med magrutor.. Så känner ni någon modig snubbe. Så säg till!!
Ska alltså gå modell den 6/2!!

/ nicole

true

people change, things go wrong. but just remember life goes on.


för er som följer ph

Till er alla som följer programmet Paradise Hotel kan denna film va lite skoj..


Så gjorde jag ett test på facebook "Vem är du i Paradiset?"
Jag blev Greta.. (tryck på bilden och se vad de står!!)

Ja jag har vart hemma från skolan idag och har inte så mkt att plugga så har kikat runt på internet idag. Då kan man hitta rätt skoj grejer faktist.
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn, har så jävla ont i huvudet så vet inte hur jag ska orka va på firman ikväll..

kan bli skoj


Haha när wipeout TV-programet som brukar gå på kanal5 kommer tillbaka då är de så att Jane från programmet "Mammas pojkar" ska vara me. Haha de kan bli riktigt kul och de. Inte missa.


forsättning om Jane då..
Bilden nedan är från filmen Snabba cash och Jane ligger i jacuzzin med Joel Kinnaman.. not okej..
 

skavlan@SVT

Har typ nyss kollat på nått norskt program på svt. Hette skavlan, och de va faktist bra tycker jag. Kvällen gäster (repris) va Carolina Gynning, Jens Laidus, John Mayer och någon gubbe till.
Asså Gynning är ju bara för skön, hon är så jävla rätt tycker jag.. I like her!! Sen Jens de är ju han som har skrivit boken Snabba cash.. Sen John som jag inte sätt så värst mkt, men insåg att han hade jäkligt bra musik..

tisdag och lite bilder

Lite bilder från Hannas kväll ;)
HöHö Sophie&Jag..  Hmm JA Sophie,Jag&Josefin..  Hmm ja, lucia me kanske lite mongo skor :P


Man blir varm av att ha denna heting vid bussarna.. great!

Allt för mig, kände bah för att visa lite fina bilder!!


måndag

sorry dåligt bloggande men ibland blir de faktist så.. Sitter iaf nu och väntar på kladdkakan i ungnen och idrotts galan på TVn. soft.

Hade mkt trevligt hemma hos Hanna i lördags (bilder kommer)
Så på söndagen gjorde jag inte mkt, va me M&M och kolla runt i affärer sedan åkte jag och träffa Ida&Karro. Sen så va ju morbror me familj och hälsa på..

Så idag hade man lyx då man fick skjuts till skolan av morbror.. Dagen va rätt seg men aja nu e man hemma iaf. Och Hmm ska man till skolan imorgon. Jag har ju ändå gjort mitt val ju liskom!!

Nu börjar de lukta smarrigt så måste kila..

redo för middag


Nu är de dags för mig och gå till tåget för att hinna komma lite tidigare än alla andra hem till Hanna! Hoppas ni alla kommer ha en lika bra kväll som vi brudar kommer ha!!!

PussÅhHej

tjabba 16 januarie

Igår hade jag de de fullt upp så hann verkligen inte skriva!!
Ida plocka upp mig igår morse sedan så åkte vi till salongen då jag klippte och gjorde slingor på henne. Fick käka en stressig lunch me henne också!! höhö
Efter de fick jag nått ryck på salongen och gulliga Madelene gjorde naglar på mig..
Var sedan på kvällen uppe och kollade på hockey med Josefin. Haha snacka om att vi inte tänkte!!  Så efter matchen gick vi på en mysig promenad för att få prata av oss lite..
När jag sen går av tåget hemme så står det 4 polisbilar vid tåget och en jävla massa folk. Ja haha en fredags kväll vid 12 helt enkelt. HAHAA



Idag är de Hanna´s födelsedag.. Wiie grattis sötis!
Planen är iaf middag hos Hanna ikväll. Resten av dagen blev inte direkt som planerat..



Ciao

torsdag

Ja denna vecka har ju faktist gått rätt fort ändå. Imorgon är de fredag och då är de praktik. Skoj! Jag ska nämligen klippa Ida då så att då har man skoj sällskap och någon kul och göra också..

Sedan på kvällen så ska jag se på hockey. Som Josefin och Hanna fråga om jag ville följa me på. Och så när man loggar in på FB så har man fått mail från Calle om att han har match i vallentuna imorgon och undra om jag ville komma. va KUL !! hihiii

Idag så har jag taget en skön sovmorgon och sedan hjälpt pappa på hans firma och burit lite grejer. Sedan tränade jag med Sariiis. Boxnings pass.. Åh fy satan va de är skoj + att man blir helt slut! (Till och med att ledare tyckte att jag och sara körde hårdast, och de e ju alltid kul och höra)

Nu ska jag käka nått sedan film dags !!

Ciao!


ååååååh


varför ska allt vara så jäkla svårt. Varför måste man vara så smart redan när man bara är 17 år. Enligt lag så är man fortfarande ett barn, men ändå ska man tänka som en vuxen och i vissa fall räknas man som en vuxen. Åhh så sugit..

Men ja som sagt Det blir aldrig som man tänkt dig!


Ciao!

tjooo

Länge sen jag skrev nu! Har inte riktigt vart på humör nu när de e slut på julLOV!!! Blää hatar verkligen skolan..
Och imorgon har jag möte med några på skolan, se hur de går då!!!

Igår så hade jag mys med Lalin vi hyrde en film.. haha de va nog mest en grabb film. (skriver om den senare)Och idag så på eftermiddagen har jag vart med Jessica N. Myyys, satt mest och snacka ! Alltid lika skoj! Och så frågade Jessica idag också om jag inte kan följa me vallentuna gymnasium till kungsberget iår lika som jag gjorde förra året. Och självklart vore de skoj!! 
 
bara 40 dagar kvar till sälen nu.. Wiiie

/ nicole

på 4an nu


De är ju faktist Johan Falk4an nu! Och självklart sitter man klistrad framför TVn när Joel Kinnaman är me!!


en vanlig söndag

Fy fan nu är de tillbaka till de där me en vanlig söndag.. USCH! Har verkligen ångest för att de är skola imorgon. Jag vill inte...

Jag hade iaf ett bra avslut på lovet igår! Jag och Hanna va och käka sedan så va vi på bio. Myspys. Tog en mysig promenad genom stan. Idag har de som sagt vart en vanlig söndag. Slapp dag!

Jag funderar på om jag ska göra nått riktigt tråkigt nu, STOR städa mitt rum! Man mår mkt bättre när man har ordning i sitt rum, och jag känner att de behövs just nu!!!

Bion vi såg på heter Har du hört ryktet om MORGANS? Jag va lite orolig när vi skulle se den att den skulle va en flopp. Men de var den faktist inte, den va rolig! De hände lite saker hela tiden, inte allt för mkt. Men lagon! Handlade om ett par som skulle separera var tvunga att flytta ut till landet under en tid pga av lite saker (som ni får veta om ni ser filmen) sedan så börjar dom faktist prata med varandra.
De va en skoj film och den va mysig och se på. 
Jag tycker absolut att man borde se den filmen. Mest en tjej film men funkar för killar också. De va rätt många killar igår på bion ändå..
 

Allt för mig ...

hemma efter kryssning

Är hemma nu efter ett riktigt roligt dygn! Hade verkliger super trevligt! (bilder kommer, höhö men ej alla) Är galet trött men känner att jag ändå inte kommer kunna somna tidigt ikväll. Så att mina planer för ikväll blir till att käka middag med Hanna och sedan se på bio!! Myspys. Sedan är vi båda två babbel tjejer så en hel den babbel lär de ju också bli.. HöHö

Nu ska jag börja göra mig iordning, sedan bär de väl av mot stan igen!!

Ha en bra lördag!


klar för avfärd

Yeah jag hann, höhö nu har jag gjort allt som stod på min lista och de är 30 min kvar tills mitt tåg går! Kanon!!! Så vad jag ska jag nu då!? Kanske försöka få tag på Karro och se om hon skulle ha någon klänning av mig.. HöHö

Ganska onödigt inlägg men troligen de sista innan jag och Karro ger oss ut till havs.. höhö

Ha en kanon fredag, för de tänker iaf vi ha!! Puss åh hej!!!

Vem är du i sex and the city

Ett roligt test, de finns många olika test för vem man är av dom berömda sex and the city tjejerna. Varje gång jag gjort de så har jag blivit Carrie! Och de e lite kul med tanke på att de är min favorit också!!

(länken nedanför är testet, så gör de och kommentera vem just DU blev)
Vem är du i sex and the city?




/ Nicole


freeedag=kryssning

WooHoo idag är de fredag vilket betyder kyssning med bästa tjejen. Wiie!
Med tanke på de borde jag kanske gå upp nu. Haha blev väckt av ett sms imorse sen kunde jag inte somna om..  (nämner inga namn) Jag har mycket jag ska hinna göra innan kl 16.00 då jag ska möta upp Karro vid centralen!!

1. Käka frulle
2. Träna
3. Duscha
4. Packa
5. Måla naglarna
6. Göra mig iordning

HöHö ja de här kan ju sluta som de slutar!! dags för frulle NU iaf!!
Ciao

bowling e min grej

Haha fan bowling är nog min grej ändå! Efter jag klippt Lillebror åkte jag ner och bowla med Hanna,Richard,Emil och Jonte. HöHö jag vann inte (de gjorde då richard) men jag kom 2a iaf.. HöHö lite kul vare att vi hade värdens surkärring på banan breve, så att Emil fick ett par utskällningar.. HaHa

Va och träffa Emma idag också vilket va mycket trevligt eftersom de va galet länge sen..

Men faktist så måste de va ett slut nu, jag måste sova så att jag orkar me morgondagen då de är KRYSSNING woohoo taggat!!

Måste bara passa på och fråga vem detta är!? Har mina aningar men är ju inte helt säker..


Nicole

rätt kul iaf

Haha den verkade rätt skoj, såg den på en kompis blogg !!

HAR DU PUSSAT NR 2?
Amanda, ja har för mig de 
NÄR SKA DU TRÄFFA NR 30?
Felicia, på måndag
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NR 20?
Duck Josefin Isberg, BRA känner att henne kan man lita på!
HUR KÄNNER DU NR 31?
Filip, börja snacka me han på krogen en gång
NÄR TRÄFFADE DU NR 27 SENAST?
Emmelie Larsson <3, 11/12
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK AV NUMMER 33?
Hampe, En riktigt skön lirare..
HAR DU TRÄFFAT NR 13 bakifrån DEN SENASTE MÅNADEN?
Camilla, nix..
NÄR SKA DU TRÄFFA NR 12 NÄSTA GÅNG?
Calle Renman, Jag vet inte. Förhoppningsvis snart!
ÄR DU NÄRA VÄN MED NR 18?
Daddy DJ, De är ju min pappa så självklart!!
HAR DU HAFT ETT FÖRHÅLLANDE MED NR 12?
Calle Renman, haha ja faktist!
SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NR 5?
Annica Andersson, plast mamma så ja de e klart.. höhö
VAD PRATAR DU OCH NR 36 OFTAST OM?
Ida, Daniel Bragderyd!! åh Pappa polis!
SKULLE DU KUNNA GE NR 6 EN KRAM?
Annie Svsson, ja men självklart!
VAD HAR DU OCH NR 7 FÖR RELATION?
Annis, det är min frisör och min handledare. Men måste säga en riktigt bra relation. Så jävla underbar!

De va allt för mig...

MÅSTEN

De här är verkligen filmer jag ser framemot!!

 Har du hört ryktet om MORGANS? Den verkar skit skoj tycker jag! Sedan efter alla Sex and the city avsnitt man sätt på så kan man ju bara inte ogilla Sarah Jessica Parker. Har ju sedan absolut inget emot Hugh Grant heller. Bio premigär den 8/1 kanske en film åh se på nu på söndag!

 Instängd 2 Jag minns när jag såg på 1an och tyckte den va läskig (de kanske hade med stämmingen åh göra också. Vi var på klassresa i järvsö jag och Josefine sov i ett jätte litet rum och där låg vi och såg på den filmen medans alla andra låg och sov. Så ja de kanske va stämmingen!?) (minns du Josefine?!) så ja varför inte. Iof har jag svårt att tränka mig hur man gör en 2a från 1an.. Iaf så har denna läskiga film bio premigär 8/1


 Snabba cash Waow en till film med joel kinnaman! Åh han är ju så jäkla bra och inte nog me de måste ju erkänna gaalet sexig jöh.. Denna film har bio premigär den 15/1 Yeah, lätt att jag ska se den!!!



 Sex and the city 2 som man har länktat! Alla avsnitt som man bara älskar och inte nog me filmen. Oj Oj Oj !! love it! Den 28 maj så får vi se dessa härliga brudar på bioduken igen!! Wiiie!


 Twilight sagan eclipse som gör att vi får se Edward och Jacob på duken den 30 juni hihiii dagen efter min 18 ÅRSDAG woohooo! TAGGAT!

/ Nicole

tordag righ?

Läskig har aldrig vart så borta när de gäller dagarna asså! Haha men skönt på sätt och vis. I förr går så frågade jag nog robin 5 gånger under kanske 2 timmar vad de va för dag.. Haha

Igår så va jag i nacka forum med Karro! De va mycket trevligt. Jag tycker inte att de centrumet var någon riktigt WOW men de dög. Jag hittade iaf mina tränings byxor jag letat efter i varje H&M butik.. Wiiie! Sedan så köpte jag en riktigt söt klänning! Och så självklart hittade jag en skidjacka, men den vet jag finns i sälen så att den måste jag inte köpa nu!! (Iof så vill jag inte ha ny jacka för att jag trivs så bra i min, men bror tjatar om att om jag åker bräda så måste jag ha en pösig jacka..)

Nu ska jag duscha sedan klippa Lillebror (han blev kvar ute så får bli efter jag träffat Emma) Ciao


bye bye


lång lunch

haha de blev visst en lång lunch! Pappa kunde självklart inte mostå suget att gå och handla i affärerna. Så ja de blev lite shopping också!

För tillfället så kan jag verkligen inte bestämma mig om jag ska me ut och äta. (tänker att de vore ganska skönt åh va hemma och softa också) eftersom att morgondagen är inbokat och då lär man bli rätt trött. Sedan kommer Karro ikväll också så att då kansk eman inte sover så jätte mkt heller. HöHö

Allt för mig! tråk inlägg I know !!

dåligt

Kom en för en stund sen från gymmet och efter en skön dusch så tänkte jag sätta mig och kolla på Paradise Hotel (för att jag inte orkade se på de igår) men nej nej, då har dom ändrat den skiten.. Att nu när de är dubbelavsnitt måndag&tisdag så lägger dom upp alla fyra avsnitten kl 23 på tisdagarna.. Fett dåligt gjort måste jag säga! Såg iaf massa kommentarer på de så att om man har tur så blir de ändring på de..

Jahapp vad ska jag göra nu då!? Min One Tree Hill box är har ej kommit heller så att kan inte se på de heller! Får väl bädda rent i sängen åh städa lite medans jag väntar på att luncha me pappa och bror!!

Ciao

god morgon kalla sverige

Oj Oj shit de är rätt varmt ute. Just nu är de -17 och problem med Annicas bil! Sitter här och funderar på om jag verkligen ska dra till gymmet nu på morgonen, jag bara ser mig framför hur mkt förseningar de kommer vara på tåget och hur kallt de kommer vara åh stå ute!!!
Aja de visar sig, men de lutar på gymmet iaf!!

PussÅhKram


tidsfördriv

Tagen från isbeeerg.blogg.se hihiii

som du älskar av hela ditt hjärta - Mormor
som du skulle offra livet för - storebror
som är den smartaste du känner - pappa lätt
som alltid får dig på strålande humör - Ida&Lina
som får dig att le när allt känns tungt - Sariiis
som är den omtänksamaste du vet - mormor
som är en bitch - Jonas

som senast skickade ett sms till dig - Bästa tjejen
som är en fjortis - Lillebror höhö
som är en föredetta bästa vän - Elin Samuelsson
som är snygg - Lollo
som är osmart - Lollo (hahaa)
som är en riktig vän - Alla min vänner! (man väljer sina vänner)
som är din älskling - Sariiis
som är den galnaste du vet - Lollo
som är den konstigaste du känner - Oscar (för tillfället iaf)
som är underbar - Hanna!!
som är dum - Hmm?


som du kan prata med om allt - Karro
som är din barndomsvän - Emmelie :D
som du saknar - Oscar
som betyder mest - Storebror
som du har spenderat mest tid med - Sara
som du var dum imot när du var mindre - Lillebror
som du tycker är snäll - Moa
som du har sportat med - Lalin
som du skulle vilja krama just nu - Oscar då
som du inte har träffat på länge - Sofia
som du vet saknar dig - Sofia
som du träffade idag - Mormor
som du ska träffa när du gjort klart den här listan - Mina drömmar


mys måndag

Har haft en jätte mysig dag idag med värdens bästa mormor! Åkte till norrtälje och mötte upp henne, kikade på skoman och fick ett par nya stövlar köpta + en handväska. Woohoo perfekt åh ha på kyssningen på fredag!
Käkade sedan brunch på en mysig restaurang. Haha Madde skratta åt oss när vi sa att vi suttit och ätit hela tiden. Hahaa vadå ibland har man bara mycket och prata om!!!

Jag funderar starkt på att gå och lägga mig tidigt idag!! Höll på och somna på firman så kanske lika bra!
Puss åh hej

sista veckan då!

Nu är man inne på sin sista vecka på detta julLOV !!! Buhuu känns som jag inte hunnit med nått av de jag skulle göra! Jag håller iaf på och vänder tillbaka dygnet just nu, ganska onödigt eftersom man ska på kryssning på fredag till lördag! Haha jajja!

Igår så var jag med Ida, Lina och Matilda! Vi kollade på Ebba&Diddik.. Hihiii och satt och kikade runt på resor. Man blir inte något sugen va!!! Problemet är att jag inte har nått ledigt lov och jag kan verkligen inte ta ledigt från plugget.. BLÄÄÄÄÄÄÄ

Nu ska jag iaf käka lite sedan göra mig iordning för att åka och luncha med mormor och ha de mys!!
Ciao

sammanfattning

Va tänkt åh göra ett kolach men de gick inte som jag ville. Så får köra bild för bild!
En sammafattning på mitt år 2009 ska försöka göra i rätt ordning!!

 - Thess, Calle & Jag i Januarie -
 - Kungsberget med vallentuna gymnasium Jag & Jessica -
 -
Kungsberget med John Bauer gymnasium Jag och Lalin -
 -
Alla hjärtans dag med Oscar -
 -
Utgång med bla Simone&Linda -
 -
Min första undersökning (inga smycken fick va på) -
 - Sälen med bästa vän (bästa tid i mitt liv) -
 - En skoj kväll på Emmas 18 års dag -
 -
Kryssningen me familjen innan operationen -
 - Operationen (sämsta tid i mitt liv) -
 -
Valborg lycka säger jag bara -
 - Never forget that day -
 -
John Bauers student skiva -
 - Min och Saras turist dag höhö -
 - Brors student woohoo -
 - Midsommar -
 - En riktigt lyckad födelsedags middag -
 - Bror gulliga tatuering -
 - Allsång på skansen
 Träffa skönt folk på Kreta -
 -
En riktig nudel kväll kan man väl säga -
 - Västkusten med Sariiis -
 - Mys kväll -
 - Dalarö mys -
 - Lilla Båtsman kom hem till vårt hem -
 - En riktigt rolig utgång -
 - Började skolan och här är årets skolfoto -
 - Party me bästa vän -
 - En rolig utgång på Sariis 18 års dag -
 - Jag blev brunett -
 - En riktigt rolig kryssning -
 - Våra mysiga bio kvällar -
 - Haha glömmer aldrig vårt äventyr -
 -
Takida -

 - R.I.P. -
 - Sälen över jul såklart Wiiie -

 - Nyår -
Så avslutar jag med en bild från nyår innan 12 slaget.. På Lina, Mig & Ida!!



arrråå!

Turen hade jag me mig igår! jag VANN på bowlingen ! De gick bra för Matilda också så ja vi funderar på att börja på bowling (höhö)
Efter bowlingen drog vi till Hantverkarn och satt där och snacka och hade de skoj! Måste säga att de va roligast när jag och Ida vänta på pappa då vi stod och skulle fånga snöflingorna...

Asså allvarligt, de e fan länge sen snön höll i sig så länge som de gjort nu. Och kylan också! Helt otroligt, och de snöar ju hela tiden!! Men jag gillare!!

Puss åh kram / n


bowling time

Ja då vare dags för bowling! Ska kila ner till centrum nu och möta upp alla. Tänkte eftersom jag inte tränat idag så går jag istället för att ta tåget eller åka bil (hihi duktiga jag)
Hmm tro om man kan ha lika tur som sisst (inte för att jag tror de, men ändå)

Ciao

soft hmm lördag?!

Ja man har verkligen ingen koll på va de är för dag.. Men tror de e lördag iaf!
Idag har jag bara softat, lagt upp alla bilder från nyår.
Just nu väntar jag på käk och att åka och bowla. Tid är ej bestämt så ja jag kanske får vänta evigheter.. HöHö

(tråkigt inlägg men jag har tråkigt just nu)
Ciao

2010

Jahapp då var de nyttÅR igen då! Jag har verkligen inte haft tid åh blogga nu. Haft fullt upp. Shoppat, tränat, fixat mig till nyår, firat nyår, M.M.



Min nyårsafton var iaf riktigt lyckad! Är riktigt nöjd med den. Va me as skönt folk och bara skaratta och hade de skoj. (nästan alla bilder kommer in på facebook) ni kan väl få några hära..
(BÄSTA VÄNNERN FÖR ALLTID) (glad med er girls)

Nu jäklar är de 2010 och de ska banneme bli en BRA år!!

/ Nixiie


RSS 2.0