hos morbror med lollo

Idag har de bara vart en jobbig dag måste jag säga! Va inne i stan med Sara de va riktigt mysigt :) men sedan blev allt bara en ända stor röra!!! Nu är de bestämt vad jag ska göra imorgon iaf, eller ja halft ;)
BTW hade de mysig i täby med emma igår sedan så sov jessica hos mig och vi nötte gitar hero :) va faan vi måste ju bli grymma!!!

nu ska jag hjälpa lollo med hennes hår, sedan blilr de nog att vi lägger oss och kollar på film :) höhö jag har med mig en liten överaskrning till Lollo (jag har med mig filmen WallE) som sagt så är vi ensama hemma hos min morbror och chillar !! De lär väl bli att vi hamnar hära efter nyår också och chillar gärnet  :)

puss åh kram / N

miss!

Haha jag sa ju att jag skulle bättra mig med inlägg så varför inte skriva ett litet medans jag väntar på tåget ;)

Jag har nästan packat upp allt nu från teneriffa och sälen, sedan är de bara städa rummet lite mera och sen är de rent och fint :) Emma frågade om vi kunde ta en fika ihop så att vi ska åka till täbban och ta en fika och kolla runt lite :) men jag är så dum, så att jag tänkte ju att tåget går som vanligt så att jag åker till tåget sedan så ser jag att de är rusnings tider så att då går inte tget förren 16.13 så att jag gick hem istället för att stå där och vänta. Men de va tur, för att jag hade ju glömt min plånbok :P höhö !! Jajja ska väl gå och lägga ner den i väskan nu så att jag inte glömmer den igen ! ;)

pussen / N

Hallå alla !!

Måste börja med och säga att jag verkligen inte har haft orken eller tiden att skriva i min blogg på länge. Men de ska jag försöka ändra på :)
Har haft en underbar jul med fina klappar och de bästa var att man va i SÄLEN :D
I fredags kom jag hem, självklart åkte jag direkt till Lollo xD som man hade saknat som en dåre!!! Sedan på lördagen så åkte vi till täbban och shoppade lite, efter de så åkte vi hem till henne och käkade gjorde oss lite snygga och åkte hem till jessica på fest :)
söndagen va soft, va och shoppa med mamma´s kusin och sedan kollade jag på Lillebror´s hockey final (förlorade dock) och sedan stack jag direkt till jobbet. När jag var klar dära åkte jag hem och hade en liten jul, fick lite julklappar och så :) och sedan gick jag hem till Doriiis (sara) och snackade och kollade på Dagboken  jäkla bra film de måste jag säga!!!
Wiiie :D
Idag har jag inte gjort så mkt, tänkt att åka och shoppa klänning till nyår men får se hur de blir med de.. Kanske ska träffa Jessica ikväll iaf :D

puss på er alla / N


Louise häggberg


Måste få säga hur mycket du betyder för mig Lollo! Tro inte att de va lätt att stå utanför ditt hus för ett tag sen, inte kul asså ! Åh Lollo jag älskar dig verkligen, kan inte biskriva med ord hur GLAD jag är som har dig! Kan verkligen inte de! Inte en dag utan att tänka på dig honey! Gör allt för dig och finns alltid för dig de ska du veta!!! Måste också påpeka att din parmyf luktar otroligt gott, och din nallen är otroligt söt !!! HöHö

Nicole Hemland
Älskar
Louise Häggber
MEST

måndag morgon dagen innan dagen :D

Idag är det måndag och jag har verkligen haft en toppen helg :) lördagen jobbade jag ju på IP i kiosken och de va skoj, efter de så skulle jag följa Lollo en bit hem och efter de åkte jag hem till Oscar. Vi kollade på 2 as bra filmer, dom va verkligen bra :) Efter de mötte jag upp några kompisar för att få sällskap hem (mamma tycker inte direkt om att jag åker ensam från stan mitt i natten) De blev rätt sent var typ hemma runt 5-6 så var ganska trött på söndagen. + att jag blev lurad av taxin när jag skulle åka hem från vallentuna också. Asså blev så irriterad.. Jajja jag pallade inte tjafsa den tiden på dygnet.. Vaknade eller blev väckt kl 9 halv 10 av mormor för att vi skulle åka och julhandla. Jag köpte inget men Robin och Lillebror gjorde de iaf :D Efter de så gick och till firman direkt och jobbade. Snacka om att jag va seg då. Jajja när jag var klar så gick jag hem och la mig i soffan en stund. Sedan vare dags att börja ta alla bra låtar från min andra dator till min dator jag använder nu för att kunna lägga in dom på min ipod. De va verkligen drygt men nu är de klart iaf. Men ändå så tycker jag att jag har så lite låtar. Några tips på bra låtar att ladda ner?
När jag var klar med de så var jag tvungen att börja plugga, de va tur att man har en pappa som kan mycket om datorer eftersom att de va datorkunskap´s läxa. Blev nästan helt klar när kl hade blivit 23.30

Nu sitter jag i skolan och har datorkunskap och känner mig jätte stressad. Inte över nått skolarbete utan över resten av dagen. Men jag ska ta de lugnt. De fixar sig :D

puss på er / N


lucia!!!


Hallå ! idag är det den 13 december och de betyder att det är lucia. Åh va mysigt!! Inte för att jag brukar fira lucia så värst mycket men ändå. Tycker dock att de va lite trist igår att de inte var något lucia firande i skolan eller att jag hann kolla på Lillebror´s lucia firande. Jajja får hoppas på nått bättre nästa år. Hade iaf en toppen dag igår, var i skolan och hade de riktigt skoj med egen hår vård, jag gjorde blonda slingror på Josefin, sedan så färgade hon mina ögonfransar och gjorde inpackning i mitt hår. Eftersom att jag nyss har gjort slingror. Efter de så åkte jag hem gick genom Täby centrum och där stötte jag på Jessica, Johanna och elin. Trevligt trevligt =)
Kom hem och åkte nästan direkt till vallentuna IP för atts tå i kiosken dära. Efter de var det snabba ryck hem till pappa och där ifrån direkt hem till Linda i vaxholm.. Måste säga att det var riktigt trevligt dära, var dock inte dära så länge men de var bara för att jag hade chansen att åka hem med Jocke´s pappa så att då gjorde jag självklart de. Ricktigt hyggligt :)

Nu sittre jag här hemma hos mamma (hamnade här i vallentuna och inte hos pappa inatt) jajja och funderar på att börja packa, har rätt mycket att packa faktist. :/
Sedan ska jag möta upp pappa med tröjan han har tryckt åt grannen som jag är 1 år försenad med (fick en lilten gullig utskällning igår av dom) och så ikväll ska jag jobba upp på IP igen. Faktist så är de kul otroligt nog. Men okej jag har ju älskling Lollo med mig så att då kan de ju inte bli tråkigt..
När nu ska jag ladda ner lite låtar sedan börja packa!!

Några tips på bra låtar???? xD

trevlig lucia / nicolen

skolaaaaaaaaaa

Asså usch för skolan asså.. de är piss tr¨kigt i skolan måste jag säga! Idag har jag inte gjort så mycket i skolajn pga samtal med syster. Vi fyllde i ett papper förut med massor av frågor och dom pratade vi om idag. Sedan har vi haft matte och då har jag bara lyssnat när läraren har förklarat saker för att jag kan de vi jobbar med.
Idag har jag tur för att då har jag sällskap av Jessica L hela vägen hem Wiie xD

Nu ska jag börja plocka ihop min dator så att man hinner med tåget hem :D

puss på er / N

skolan

Sitter i skolan nu och har inte så mycket för mig eftersom att jag är klar med de vi ska göra. Men jag tänkte göra klart lite annat så att jag slipper jobba hemma så mycket. Igår så var de tänkt att jag skulle hem och plugga men de blev inte så mycket pluggande för min del. Såg när min bror och hans kompis låg i soffan och bara slappade så att då blev jag rätt avis och gjorde desamma! Sedan åkte jag hem till pappa och bara satt och pratade med Oscar. Sedan skulle jag upp till firman och jobba lite, och hade min käre vän Lollo som kom dit och snackade en stund xD.
När jag kom hem så blev de inte direkt att sova, fortsatte att prata med oscar så att de blev rätt sent jag somnade. Men va faktist inte så jätte trött när jag vaknade bara att jag frös som fan.
Jajja idag så ska jag till kiropraktorn och få ha de skönt, efter de så måste jag verkligen plugga. För att snart är veckan slut!!!!
Länktar till på fredag då jag först ska jobba uppe på vallentuna IP med Lollo och sedan vidare hem till Linda på en fest eftersom att hon fyllde år förra veckan xD sedan måste jag nog plugga i helgen och umgås med lite andra vänner :)

pusss och hej / N

Yoga

Yeah nu e jag hemma från dagen´s yoga pass med Jessica :) de va riktigt kul faktist.
Måste erkänna att jag har haft rätt flyt idag. När jag gick till tåget imorse så kom jag precis när tåget kom så slapp stå och vänta. Vår lärare var sen första lektionen så de va rätt slappt, gjorde aldrig provet idag, när jag åkte hem från skolan va bror i täby så fick åka bil hem, hann ta de lugnt hemma ett tag sedan hämtade jessica upp mig och vi åkte till yogan.. Skönt.

Nu ska jag lägga mig och kolla på film så att jag är pigg imorgon :)

puss på er / N

saknaden kommer bli enorm

Sitter här uppe i klassrummet med Sophie. Hon kollar på film och jag skriver saga. Alla andra är nere i matsalen och skriver prov.
Men sedan kom jag och tänka på hur mycket jag kommer att sakna Lollo!! Men hon har lovat att komma till arlanda och säga hej , och sedan hej då igen när jag åker till sälen :(
Men när jag kommer hem fårn sälen då jääääääävlar då ska hon allt inte få vara utan mig en sekund. Åh...
jajja va bara tvungen att skriva ner de hära höhö..

pussen / N

:D

Måste säga att jag har ortoligt bra vänner som man kan prata med ! Speciellt du Oscar! Tack för att du finns och alltid vill lyssna !
Va lite saker som inte kändes så bra igår, men känns lite bättre nu iaf.

Sitter här i skolan nu och har datakunskap men har inget att göra, för att idag ska vi typ bara göra klart saker som vi kanske inte e klara med. Och jag är klar med allt förutom en redovisning som jag, Martina och Josefin ska göra.  Efter skolan idag ska jag och Jessicayoga, fett kul asså xD Kommer dock bli en stressig vecka så att de kommer nog bli yoga lite senare i veckan också så att man kan stressa av sig lite.

Länktar till nästa vecka asså, oj oj !

pusss på er / N

!

Vill bara bort härifrån nu!! Pallar inte asså !

sammanfattning ;)

Har inte riktigt haft tid med att skriva i bloggen dom senaste dagarna. Men känner ändå att jag måste berätta lite.

I torsdags hade vi öppet hus på skolan så att vi skulle ta dit en vän och fixa håret. Jag tog din min vän Lina. Hann inte riktigt med att göra värsta värsta frisyren men jag hann locka de iaf :) Och hon såg ut som en prinssesa när vi va klara..
 Lina när hon är klar ;)

Fredag var jag i skolan och hade permanent prov och de skit jätte dåligt. Asså jag hara aldrig rullat så dåligt innan asså. Jajja hoppas jag på G iaf.. Sedan efter skolan så åkte jag till min frisör för att fixa till de som blivit fel när jag va där i tisdags. Åkte direkt hem sedan och fixade mig för att sedna åka vidare hem till Jessica på tjejmiddag + fest sedan xD
De va riktigt skoj måste jag erkänna.
Sedan kom jag väl typ hem rätt sent men satte mig och snacka med bror i 3 timmar. HöHö

och idag lörsdag har jag inte gjort så mkt, städat mitt rum och pluggat lite. Sedan nu väntar jag på att Elin,bror och kusin ska komma hem till mig, lillebror och alex. Så att vi kan börja med maten. Mamma och dom är borta ikväll så att vi får sköta de.

När nu ska jag ringa Oscar som jag lovat :)

ha en trevlig lördag / N


kallt

usch sitter här i skolan och har matte inte ett dugg kul asså! Jag vet inte vad de är med mig, men jag fryser as mycket så sitter med jackan men då blir de så jäkla svårt att jobba. Sedan är jag så trött så att jag här och nu skulle kunna somna. Men fatta att jag ska vara kvar i skolan tyill typ kl 20.00  hur fan ska man palla de.. Bläääää! Vi har någon grej i skolan ikväll så vi ska ta hit en kompis och fixa håret på. Söta lilla Lina ska vara min modell och de ska bli kul, men jag vet verkligen inte vad jag ska göra med hennes hår (locka iaf för att de vill hon) jajja de får bli som de blir.

Nu måste jag nog börja jobba matte nu, lektionen startade kl 12.30 och nu är hon 12.58 och jag har inte äns börjat :P

pusss på er / N

oj då snabba ryck

Hoppsan mamma ringde mig kl fyra och frågade om jag och Lollo kunde/ville stå i kiosken på vallentuna IP. Visst de kan vi väl göra, men sedan kom jag på. Vad har jag pluggat idag egentligen? inget! Kom hem runt 3 och efter de så har jag tagit de lugnt framför en film sedan hade jag tänkr att börja plugga. Men aja vi får ju iaf pengar och de är alltid bra att ha.
Jag har rätt mycket att göra nu må jag säga.
1: Måste plugga jätte mycket pga lite saker som kommer att hända.
2: Har lovat pappa att hjälpa honom på jobbet för att han ska hinna med allt innan vi ska åka bort.
3: Hinna träffa kompisar innan jag åker.
4: Jobba!
5: Träna.
6: Jul handla med mormor och bror.
7: Gå till doktorn och kolla mina knän.
8: Åka till min frisör och fixa de som blev lite fel från igår när jag av dära.


Usch för att ha så mycket att göra...

pussen / N

wiiie snö!

(höhö de va ju mycket snö som kom)
Wiiiiiiiiiiiiiie
!! Sitter i skolan och skriver saga (på svenskan) och så tittar jag ut, och ser de snöa. Åh hoppas de kommer massor med snö igen, vill verkligen ha snö igen så att man kan åka pulka och ha de bara enbart kul :)

puss från en glad snöbruuuuuud

trosor säljes!!!

HöHö de är inte så konstigt som de låter :P
Min käre vän Elin (Ellanbellan) säljer trosor i två olika färger som de står STOP på rumpan.
Om någon är intreserad kontakta mig då. Riktigt coola är dom och dom kostar bara 50 kr/st

klipp dagen

Idag har de inte hänt nått riktigt speciellt. Efter skolan åkte jag till centrum där jag skulle köpa nagelacket jag hittade förut.
Råkade stöta på min käre vän Sara så fick gå och snacka lite med henne :) myyyyysigt ! Åkte direkt till min frisör efter centrum för att klippa och slingra håret. Klippte inte så mycket faktist, och gjorde inte så mycket slingror heller för den delen. Men vi sa de att slingror äre ingen idé att göra så mycket eftersom att jag ska åka bort. Och klippa mig ville jag inte göra så mycket för att jag måste ha lite längre hår när jag är i fjällen så att man kan ha hjälp på sig utan att se ut som en kille :P
En rolig sak som hänt idag iaf var att pappa har köpt en ny kamera (som jag är gaaaaaalet avis på, den kommer han inte få ha för sig själv, eller så kan han bya med mig kankse.. hahahahaa)
Hade tänkt att öva på permanent rullning idag eftersom att vi har prov på fredag i de, men hittar inte mitt stativ så att de får bli imorgon. Men då slutar vi ju kl 11.30 och då ska jag bara träna sedan kan jag öva hela kvällen lång :)

Måste ta och träffa min vän Lollo snart också, som känns som de va år och dar sen..

Nä nu ska jag plugga lite sedan ska jag måla naglarna och sedan om jag hinner och orkar så tänkte jag sno min dator som min bror har och spela lite The Sims. Wiie de va jätte länge sen.

pussen / N

julkalendrara genom tiderna

Åh asså så tråkigt att de är en dålig julkalender iår :( Jag tycker att det hör till julen att gå upp på morgonen och äta frukost framför TVn och kolla på julkalendern. (man ska vara barn så länge man kan). Men nej nje iår ska de vara en jätte tråkig.
Som sagt så missade jag den ju imorse men jag och Jessica kollade på den sedan idag i skolan på internet. Och den va riktigt dålig. Så att vi kom på den bästa idén jag haft på väldigt länge. Vi kollar på någon bra julkalender från något annat år varje morgon när vi kommer till skolan.

Några bra julkalendrar genom tiderna!
 1996: Mysteriet på Greveholm
 1997: Pelle Svanslös
 1998: När karusellerna sover
 1999: Julens hjältar
 2000: Ronny och Julia
 2001: Kaspar i Nudådalen
 2002: Dieselråttor & Sjömansmöss

 Till och med julkalendern förra året blev bra när man fick se vilken som är iår.

/ Nicole

första december

Nu är det första december och julkalendern började idag :P HöHö de missade jag självklart eftersom att jag försov mig. Men jag fick fixa mig i skolan, gick bara upp och duschade sedan åkte jag. Nu sitter jag i skolan och har datakunskap. De går rätt bra måste jag säga.
Men igår hade jag en skön dag. Va och letade efter saker till mitt rum eftersom att jag ska göra om, men hittade inte ett skit (trist). Men senare på kvällen va jag och kollade på bio med familjen i kista. Mysigt. Vi såg på Madagskar 2. Hahaa den va skit bra :). En sak som hände på bio som va lite underligt var att de va några stycken (vuxa) som tydligen hade satt sig på fel plats och vägrade flytta på sig. Så att dom fick ringa dit vakterna för att dom skulle flytta sig. Men dom hann inte komma innan dom flyttade sig till slut. Men ändå liksom. Aja vissa förstår man sig inte på.
Madagaskar 2 får  pingviner.

Kramen / N


RSS 2.0