vilken dag...

Oj Oj Oj vilken dag de vart idag!
börjar från star: Först skulle vi till morfar för att hämta hans bil, så åkte pendel sedan taxi. Kom fram och allt gick som se skulle bilen starta direkt, men självklart nått va ju tvunget att hända. När vi då stäng av bilen för att lasta in decken så snarta bilen ej sen. Helt DÖD. Gick då till grannen för att få låna startkablar och de gick ju sisådär.. Sedan satte vi batteriet på laddning och lät de stå en stund. Prövade i mellan åt.. men fortfarande död. (Tur att gubben hade glass hemma för att vrålhungriga va vi. Men de ända han hade inom mat väg va äcklig sjukhus youghrt och glass.) Sedan när vi väl mot våg envisa bestämde oss för att beställa taxi hem så starta bilen självklart.. Woohoo va GLADA vi blev.
Åkte då till mammas kusin käka där och sedan skulle vi köra mammas andra kusin till lilla essingen. Haha ja och där gick de som de gick. Hittade inte riktigt ut på motorvägen igen så tog ett tag.
Men ja nu är vi hemma iaf, och vi har fått vart me om ett riktigt äventyr. igen. Alltid lika kul me Karro, eller ja bästa tjej som hon även kallas.
(såhära kan de se ut efter jag och Karro meckat bil.. Dessa nya bilar fattar man sig fan inte på asså)

Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Karolina

Haha jadu Nicole, vi har varit med om en del äventyr tillsammans. Jag ser redan fram emot att få reda på vad som väntar framöver ;)

<3

2009-11-22 @ 00:45:57
Postat av: nicole

Woohoo de gör jag också!!!! spännande spännande! <3

2009-11-22 @ 00:52:21
URL: http://hemland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0