film tips

Tänkte ge er lite film tips!
Case 39 handlar om en kvinna som jobbar med familjer som har de svårt, och hon fokuserar på barnen. Hon får in ett fall som är om en flicka, och självklart så säger föräldrarna att de inte är några problem. Men dottern börjar berätta att hon hört att föräldrarna vill att hon ska till helvettet. En kväll så stoppar föräldrarna in henne i ugnen och sätter på den. Just då hinner flickan få hjälp utav kvinnan som försökt hjälpa till. Föräldrarna förnekar inte att dom gjort de dom gjort, för att dom säger att flickan är ond.
Självklart händer de saker för kvinnan som hjälpt flickan.
Jag måste säga att det var riktigt länge sen jag såg en bra skräckis som är ny. Kan absolut rekommendera denna film.


Step up 3 handlar självklart som dom andra två filmerna om dans. Har man sätt dom andra två och tycker om dom så är ju denna ett måste. Skön musik, snygga moves och snygga boys de kan ju inte bli bättre.


Charlie st. Cloud Live, love, let go handlar om en kille som kör bil utav körkort och är med i en bil olycka då även hans lillebror var me och dog. Han börjar att se sin lillebror fast att han är död, han bestämmer en plats och tid som dom ska träffas varje dag. Men en dag så träffar han en tjej och börjar då komma sent till han och hans lillebrors möten.
De kommer fram saker sedan om tjejen han träffar också.
En mysig film att se, även rörande. Så den kan jag också rekommendera. Kanske lite mer en tjej film, men funkar för killa också.


Dumma mej var riktigt rolig tycker jag. Handlar om en tjuv som börjar bli en dålig tjuv. De är andra tjuvar som lyckas stjäla större saker än vad han har gjort, och han blir mycket besviken. Så att han bestämmer sig en dag att stjäla månen. Men han har också bestämmt sig för att adoptera tre stycker små flickor, som ska hjälpa honom med lite saker. Han fäster sig till slut i flickorna och gillar dom faktiskt, vilket han verkligen inte gjorde i början då han bara tyckte att dom var i vägen och till besvär.
En skoj film helt enkelt.

/ N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0